fyldigere øyenbryn og lengre vipper

Jeg er en av de jentene som ikke er velsignet med fyldige, mørke bryn så da jeg fikk muligheten til å teste Xbrow ble jeg veldig glad. Xbrow er nemlig et vekstserum til brynene for å gjøre de mørkere og fyldigere. I tillegg til dette finnes Xlash som er det mest solgte vippeserumet på markedet. Jeg har søkt rundt på anmeldelser og det er bare skryt å få. Jeg ville teste øyenbrynsserumet ettersom at jeg bruker falske øyevipper daglig og derfor var jeg mest interessert i fyldige bryn.

Klikk her for å komme inn på Xlash sin side. De har pengene tilbake-garanti hvis du ikke blir fornøyd.

Og gjett hva? Jeg ordnet en gavekode til dere! Hundre kroner avslag ved å skrive IDUNN i rabattkodefeltet. (den varer kun til 24.11 så dere må være kjappe) For å komme direkte til xbrow med avslag eller xlash med avslag, klikk på ønsket: xlash eller xbrow

Man skal visstnok se forbedring etter 30 dager, så jeg skal gi dere status når jeg har testet den litt. Er veldig spent!

3 kommentarerskjønnhet - nytt inn

Igår fikk jeg min månedlige glossybox. Glossybox er en pakke fem utvalgte miniskjønnhetsprodukter som kommer levert i postkassen én gang i slutten av hver måned. Denne gangen er det i samarbeid med det nye som dere ser. Det er lite høydepunkt i hverdagen. Hvis noen av dere er interesserte kan du bestille her. Disse produktene får jeg jo siden jeg samarbeider med glossybox, men det er mange ålreite produkter og til prisen så får du mye.

5 kommentarermy lovely pink makeup brushes


Se hva jeg fikk fra sheinside i går (direktelink). Et sett sykt fine (og myke) sminkekoster. Også er de roooosa.

7 kommentarerYay or nay?

I går lakket jeg neglene mine i den nye neglelakken jeg har kjøpt. Nemlig Pearl, av Essie.  ~ Kjøpte den på Vita. Den er så utrolig fin, og den er helt lik perle også! Kjempefornøyd! 

Hva syns dere? Yay or nay? 

27 kommentarerMin naturlige hårfarge.

Mange av dere tror vel jeg ljuger nå, ettersom jeg farget håret og så er det min naturlige hårfarge. Dette er den fargen jeg får på vinteren, og jeg har dårlig tålmodighet. Derfor farget jeg vekk det solblekede håret mitt. Jeg føler meg mye mer 'meg' med mørkt hår. 

Jeg tenkte å legge ut uredigerte bilder, så dere får sett fargen som den er! 

Dere får antrekk og slikt senere idag. Gled dere!  Hva syns dere om den nye (gamle) hårfargen min

 

15 kommentarerTa vare på deg selv.

Idag fant jeg ut at jeg skulle pleie kroppen min litt, og fikse meg skikkelig. Jeg syns det er viktig å sette av litt tid til å bare stelle og dulle med seg selv. Bare for egen velværes skyld. Idag ble altså dagen. Dere pleier å være interessert i skjønnhet og pleie også, så tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg har gjort med kroppen min idag. Det der hørtes bare så utrolig feil ut, hahah
1. Føttene mine. Jeg elsker å ha myke føtter så folk kan massere dem uten at det er helt forferdelig for dem (hahah). Derfor bruker jeg en rosa pimpstein og en fil for å fjerne døde hudceller og hard hud og en veldig fet krem for å mykne alt på slutten. Det kan være ubehagelig å tråkke rundt med denne fete kremen på føttene, så jeg pleier å pakke de inn i et håndkle og sitte på dataen til det meste har trukket inn. Alt dette er kjøpt i Italia, men du finner like produkter på for eksempel Vita eller appotek vil jeg tro.

2. Barbering fra halsen og ned. Myk hud er best og har du først startet å barbere beina dine, så tar det ikke mange dagene før du er kaktus både her og både der. Jeg bruker en barberhøvel som er beregnet for ansiktsbarbering for menn. Grunnen til at jeg bruker den er fordi den har enda skarpere blader og du får tatt mer nøyaktig og tettere til huden av hårene. Den holder seg også skarpere lenge, og blir ikke sløv etter de første barberingene (Sånn som noen andre barberhøveler er). Asan mild intimbarbering, den rosa, er yndlingsproduktet mitt når det kommer til intimbarbering. Jeg elsker den og jeg anbefaler den på det sterkeste!  Den siste er bare vanlig barberskum. 

Det er lurt å dusje en stund før du begynner å behandle beina og føttene, så huden og hårene blir 'myke', ellers er det stor sjanse for å ha problemer med å fjerne den harde huden under føttene, og du kan kutte av huden rett ovenfor hårrøttene. Da får du røde prikker på leggene, som sikkert noen av dere er kjent med? Noe annet som også kan forårsake røde prikker på leggene er hvis du ikke har brukt nok barberskum!

3. Fuktighet til etter dusjen. Fuktighetskremen fra Biotherm er den beste jeg har prøvd. Den er veldig tynn, og behagelig så den trekker lett inn i huden. Hvis du dusjer i varmt vann og går ut på et kaldt bad, så kan temperaturendringen skape tørr hud, som kan være både vondt, ekkelt og stygt. Jeg bruker denne fuktighetskremen over hele kroppen. Den er best! Du kan få kjøpt den på Vita. Moroccan Oil. Hvor skal jeg starte. Dette er en hårolje som jeg ble anbefalt av venninnen min Tonje. Det er hittil det beste hårproduktet jeg har prøvd, og det er det nærmeste man kommer magi! Jeg har den 'lette' for tynt hår, fordi jeg syns ofte håret kan bli litt tungt hvis du har olje i det. Jeg tar dette i håret mens et er håndkletørt og masserer det inn. Dere kan få kjøpt det i frisørsalonger. Hvis du ikke har prøvd dette produktet har du gått glipp av noe.

4. Myk og godluktene hud. Jeg vet ikke om godluktene er et ord, men iallefall så er det det nå! Jeg bruker en peeling fra Weleda som fulgte med på en anti-appelsinhud pakke jeg fikk for leenge siden. Den funker veldig bra, men jeg tror ikke du får kjøpt den noe sted. De har mange gode peelinger på The Body Shop, hvis du leter etter en god peeling for myk hud. Jeg har en dusj gelé fra The Body Shop med jordbærlukt. Syntetisk jordbær da selvfølgelig men den lukter utrolig godt. Jeg pleier å bruke den som det siste jeg bruker når jeg er på vei ut av dusjen. Da lukter du supergodt etterpå, og den blander seg ut med fuktighetskremen. Dette lille trikset er best. Det er som parfyme bare mildere. 

 

Kjære gud, for et langt innlegg! Håper det var til hjelp eller interessant. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvis du vil at jeg skal blogge mer om skjønnhet og velvære.

14 kommentarerHjelp meg med å velge

Hei søte.

Jeg vil gjerne ha neglelakk på både føttene og hendene og her er alle mine neglelakker.

Jeg har veldig lyst til å bruke enten Ocean eller Mint på hendene, altså de her

Da er det store spørsmålet, hvordan neglelakk skal jeg ha på føttene?  
fordi jeg føler meg ikke helt vel med lysegrønne/turkise føtter, hahah. Please kom med forslag!

52 kommentarerPastel nails

Hei søte. 

Jeg ville bare tipse dere om denne skjønne neglelakken som jeg nylig har kjøpt. Det er essie og kan få kjøpes på H&M. Syns den er kjempesøt og vårlig. 

Jeg er jo stort sett veldig glad i rosa neglelakk, men den her er allerede blitt en av favorittene. Like it a lot. Og jeg syns at siden neglelakken er så lys så passer den til alt, men det er kanskje bare meg? Hihi.

Jeg tror fargen heter Muchi Muchi, haha.

Pleier du å lakke neglene dine? 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

14 kommentarerFUKTIGHETSTIPS: MYK SOM EN BEBBI

Hei søte.

Jeg fikk spørsmål her om jeg kunne skrive litt om hvilken fuktighetskrem jeg bruker, og det kan jeg naturligvis. 

Jeg bruker Biotherm sin Lait Corporel anti-drying body milk with citrus extracts. Hahah, tror jeg skrev det riktig (måtte skrive av).. Mamma brukte den, også fikk jeg låne litt, og ble avhengig. Min har jeg kjøpt på en flyplass, men jeg tror nok du finner den på diverse appotek rundt om også, men det skal jeg ikke si helt sikkert.

Det som er veldig greit med den er at fuktighetskremen (eller body-milken) er så utrolig tynn, så den trekker seg kjempefort inn i huden og den legger seg ikke som et fettlag utenpå huden, noe som ofte skjer med meg om jeg bruker fet fuktighetskrem.

Jeg bruker den daglig, og da får du hud myk som en bebbi! Neida, eller noen gjør kanskje det. Du får iallefall litt mykere hud av den, og den er veldig deilig å "ha på" fordi du merker den ikke. Hvis det er mulig å si det da? 

Haha, som dere merker så er jeg ikke en ekspert på dette, men jeg elsker denne, så absolutt verdt det.

Husk at dere kan komme med ønsker, spørsmål, ris, drapstrusler og ros her.


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

18 kommentarerTIPS - SUNN OG GOD MAT!

Hei søte. Sunn og samtidig god mat er jo alltid poppis? Hihi. Dette er en lunsj, og det spiste jeg da jeg kom hjem fra skolen. Jeg er ikke helt der at jeg teller kalorier, men jeg vet at det ikke er så halvgærnt sunt. 

Okei, enkelt og greit. Tre knekkebrød med gulost med rifler = passe mett. Sånn ikke sulten, ikke mett.
Teen er den jeg kjøpte i går, som jeg snart har drukket halvparten av, haha! Jeg har Akasie-honey på, samme som jeg bruker på eplebiter. Trykk her for å lese om sunt godteri. Den honningen anbefales. Kan brukes til alt! 

Altså, dette knekkebrødet her er best. Det er frø, korn og solbær i det. Og det gjør at det smaker søtt, hihi. Jeg liker egentlig ikke solbær, men tørket og i knekkebrød smaker mye bedre. Prøv det! 

Jeg må ha rifler i ostehøvelen. Det er avgjørende for om osten er god! 

Hihi, jeg syns ikke matblogger er noe stas, så blogger sjeldent om mattips, men dette er supergodt. Like innlegget om dere vil ha mer mattips, hvis ikke dere liker det, så ikke lik innlegget, haha. 

Har du noe sunt og godt du anbefaler? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

8 kommentarerTIPS - SUNT GODTERI

Hei søte. Er du en godtermoms som meg og lyst på noe godt nesten hele tiden? Lik hvis du har "bli sunnere i 2012" som et av nyttårsforsettene dine og sjekk ut dette! 


Du trenger

- Flytende akasie honning

- et eple (helst grønt og kaldt)

- en kniv

Det er egentlig superenkelt, fordi du bare kutter opp eplet og helder honningen over. Ikke ta sånn overmye, fordi honningen er veldig søt og kan fort bli mye. Jeg liker det best på kalde grønne epler, fordi da blir honningen litt stiv og renner ikke av. Det er akkurat passe søtt og det er jo ikke så aller verst sunt heller! 

Er du mye søtsugen? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

20 kommentarerTIPS: TØRR PÅ HENDENE?

Hei søte. Nå er det blitt kjørligere i været og det vil si tempraturforskjeller fra ute og inne, og spesielt leppene og hendene er veldig utsatt da. Jeg har alltid med meg lepomade, eller leppestift med fuktighet i bagen, og de fleste lipsyler og lepomader funker ganske bra, men håndkremer derimot - Jeg har prøvd ganske mange forskjellige og jeg har funnet mitt favoritt.

Den er ifra The Body Shop, og så vidt jeg husker koster den litt under hundre kroner. Alltid med meg i veska og lukter blomstereng av roser. Anbefales! Den er akkurat passe fet, og varer lenge, fordi du trenger så lite. Vil tørre å påstå at du kan kjøpe en nå, og bruke den jevnlig frem til våren. 


Sånn ser den ut når den er litt mørbanka, hihi.

Pleier du å være tørr på hendene de kalde årstidene?  


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

13 kommentarerTIPS: MITT BESTE KJØP (SMINKE)

Hei søte. Dette er mitt beste, eller iallefall et av de beste kjøpene mine innenfor sminke. Det er en make up-fix, som gjør at sminken holder mye lengre. Nå som det er vinter, og du har mye jakker, skjerf og alt i ansiktet, så er det greit å ha make up-fix, så sminka sitter lengre. Jeg er avhengig, hihi. Love it, og anbefaler veldig. Du kan få kjøpt den på kosmetikkbutikker, sminkesalonger og så videre. Jeg tror ikke de har den på H&M og cubus osv, men hvertfall på steder hvor de kun selger kosmetikk. Den kostet i underkant av 300 kroner.

Prøvd det før?


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

16 kommentarerTIPS - EN SYKT BRA HÅRKUR

Hei søte. Jeg ville bare tipse dere om en av mine yndlingshårkurer. Den er ifra Aussie og er en tre minutters kur, som virkelig funker. 

Jeg kjøpte den for vita for 98 kroner eller noe, men det var salg. Jeg tror ikke den koster sånn altfor mye. Mellom 100 og 200 kroner. Var jeg ikke flink som slang med prisen og butikken? Hihi. Jeg er avhengig av denne kuren, og jeg elsker elsker elsker den. Anbefaler til tusen, men den funker bare hvis det er varmeskader. Sånn føner, rette- og krølltangskader på håret.

Har du prøvd den?  


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

11 kommentarerTIPS - SLITTE TUPPER MEN VIL IKKE KLIPPE DEG?

Hei søte. Jeg vil bare komme med et lite tips til dere som har ganske slitt hår, men nekter å klippe dere fordi dere er redd for at frisøren skal ta for mye. Jeg har nå brukt Biosilk i et år, og du blir like avhengig som man blir av fuktighetskrem etter at man har dusjet. 

Jeg pleier å ta Biosilk i håret mens det er håndtkletørt. Håret både kjennes og ser mye friskere ut, og man trenger ikke mye heller, så flaska varer lenge. Tror jeg kun har brukt tre flasker på et år, og da har jeg tatt det i håret etter hver gang jeg har dusjet. Edit: Man får kjøpt den hos frisøren og man vasker det ikke ut!


Fint. Ehehe. Jeg skal farge håret igjen snart!

Bruker du Biosilk? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

23 kommentarerTIPS - HVORDAN FÅ BLODSPRENGTE ØYNENE HVITE IGJEN

Hei søte. Søndag er den dagen i uka hvor jeg går uten sminke hvertfall halve dagen, og ansiktmasker, fuktighetskremer og hårkurer er mine venner. Tenkte jeg skulle dele et tips med dere, om hvordan man får scleraen hvit hvis man har blodsprengte øyne. Sclera er eggehviten på øyeeplet, hvis dere skjønte det. Æsj, det var egentlig en litt ekkel forklaring. Dette er forresten noe av det deiligste jeg vet om! Dette er ikke vondt!

---

Du trenger
- et "øyeglass" 
- salt
- lunket vann
- en skål

1. Først fyller du skålen med lunket vann og blander inn salt. Du må smake på det at det smaker brakkvann (Smaker ferskvann med et lite hint av salt). Du merker fort om du har for lite salt i, fordi da svir det veeldig i øynene.

2. Fyll "øyeglasset" med vann, nesten fult. Du får kjøpt disse glassene på apoteket. Er ikke sikker på pris, men er ganske sikker på at det ikke koster mer enn hundre kroner.

3. Sett øyeglasset inntil øyet, og bøy hode bakover så hele øyet er "under vann". Så sperrer du opp øynene og ser i alle mulige slags retninger. Se så langt opp du kan, og så langt ned, til høyre og venstre. Så det strekker litt i øynene (Det er så deiliiig). 


Flink til å holde kamera i ro! Nei.


Skulle gjerne gitt "før og etter"-bilder, men glemte å ta bilde før, så dere får bare etter.

Hvor lenge du velger å holde på er opp til deg selv, fordi det er ikke noe faktasvar på det. Jeg gjør det gjerne et par ganger, for i tillegg til at øynene dine blir hvitere, du blir mer våken, og det er superdeilig - Så fjerner det eventuelle sminkerester også. Anbefaler å ha en sminkefri Søndag, og gjøre dette kanskje en gang på morgenen og en gang før du legger deg. Det er så deilig, anbefales virkelig. Og øyeglasset kan du bruke igjen og igjen og igjen, hihi.


Oom nom nom!

Prøvd noe lignende før? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

22 kommentarerTIPS - BEHOLD SOMMERBRUNFARGEN LEENGE

Hei søte. Jeg er avhengig av å ha myk hud, og flass tørr hud er det verste jeg vet. Da jeg kom til Kragerø var noe av det første jeg lånte av den søte farmoren min fuktighetskrem. Jeg er sikker på at det var noe magiskt jeg smurte meg inn med, fordi aldri i verden har jeg prøvd en bedre fuktighetskrem.Den var akkurat passe fet, lukter godt, koster liitt men det er verdt det, og det er rikelig, så du får en del for pengene. Du trenger heller ikke smøre deg inn hver dag, fordi den silkemyke følelsen varer lenge.


Nutriextra cream heter den, tror jeg (Det står så masse på den)

Fåes kjøpt på Appoteket. Jeg hadde dobbelflaks og kjøpte den på salg for 139 kroner. Den koster egentlig 199. Kjempelurt å innvestere i en bra fuktighetskrem for å beholde sommerens brunfarge så lenge som mulig! Anbefales virkelig. Og da mener jeg virkelig.

Prøvd den?


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

12 kommentarerVIDEOBLOGG - SMINKEVIDEO

Det er mye smudge i sminkinga, fordi at jeg hadde ikke speil samme vei som kameraet. Spesielt med eyelineren: Jeg pleier å være mye mer nøye. Dere får også unnskylde håret. Hadde dårlig hårdag + at jeg ikke hadde fikset det. Haha! Dere overlever, forhåpentligvis ~ Hva syns, egentlig?

49 kommentarerTIPS - FÅ VEKK DET ORANSJE PÅ SMYKKER

Hei søte. Du har helt sikkert et smykke, en piercing, en ring, eller lignende hvor sølvfargen har blitt helt oransj og avflasset. Mange av dere har kanskje hørt tipset om å lakke smykkene med blank neglelakk før bruk? Vel, det er ikke det tipset jeg skal komme med. For hva gjør du om det allerede er for seint, og ringen allerede er helt oransj? Følg med!--

Det du trenger er vel
~ Smykkene dine, som er blitt litt oransje, eller har mistet fargen. 
~ Grå neglelakk, helst med litt shimmer i.
~ Igjennomsiktig neglelakk

1. Skrubb av hvis det er rester av sølvmaling på alle synlige flater på f.eks. ringen (hvis det er det du skal behandle) med en gammel tannbørste.

2. Lakk sølvneglakk over alle oransje flekker på ringen. Lakk tynne lag, og heller lakk tre lav.


Jeg bruker denne fra MaxFactor.

3. Så lakker du hele ringen inn med den igjennomsiktige neglelakken. Pass på at sølvneglakken er tørr, ellers kan det fort bli stygt.

Gratulerer med "ny" ring, mweihih. Håper dere likte tipset. Fargen blir sjeldent hundreogti prosent lik, men den er hvertfall nærmere nå! Det er sjeldent folk skal studere den nærme, og man ser ikke fargeforskjellen på avstand.

Hva syns om tipset?


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

21 kommentarerTIPS - ANSIKTSMASKE

Hei søte. Jeg vil bare anbefale dere en gullgruve av en ansiktsmaske fra The Body Shop. Denne renser utrolig godt og huden får rikelig med fuktighet. Kjempesuper!


First signs of agein. Jeg begynner ikke å bli gammel altså, men det betyr bare at det er supermegabra fuktighet i den.

--

1. Først pleier jeg å fukte ansiktet mitt med varmt vann, så porene mine åpner seg. Naturligvis ikke så varmt at du brenner deg i ansiktet da. Av og til bruker jeg også ansiktspeeling i samme slengen (Hvis jeg har det stående). (Her har jeg brukt litt da, det er ikke èn gang, så ser den sånn her ut, liksom) ~

2. Så smører jeg rett og slett ansiktsmasken i ansiktet, og lar den virke i 10 - 15 minutter. Det er veldig deilig fordi ansiktsmasken blir hard, og trekker inn i huden.


Pen, med skarpt bilde, haha.

3. Så vasker jeg den enkelt og greit av, tørker ansiktet og smører på Skinoren.

Ekstatips: Skinoren vil jeg også virkelig anbefale absolutt alle. Smøres på morgen og kveld og funker som bare det! Pleier bare å bruke den på kvelden, siden den er litt ekkel og ha under sminka. De første 24 timene blir det litt verre med kviser, men så blir det helt borte. Eneste minus er at man må bruke det konstant, fordi er du veldig utsatt for kviser og urenheter så popper de frem med en gang du slutter å bruke Skinoren.

Prøvd ansiktsmaskene fra The Body Shop?  

Edit: Jeg husker dessverre ikke hvor mye den koster, men når jeg tenker hardt så er de eneste prisene som faller meg inn 279,- og 179,-. Tusen takk for alt av kommentarer!


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

27 kommentarerTIPS - FÅ MINDRE KVISER

Hei søte. Jeg tenkte jeg skulle dele et lite tips mot kviser som jeg oppdaget i fjor sommer. Jeg er et nordisk menneske med naturlig uren hud, hvis jeg ikke passer godt på den. Jeg bruker litt av hvert fra daglige kremer mot kviser og fuktighet, til ukentlige ansiktsmasker og peelinger i ansiktet mitt.

Jeg husker ikke helt hvor jeg leste det, men på et eller annet tidspunkt så leste jeg at det er lurt å rense sminkekostene sine. Rett og slett bare vaske de. Enkelt og greit.

--

Du trenger:
~ Alle sminkekostene dine
~ Lunkent vann
~ Parfymefri shampo
~ Parfymefri balsam
1. Bløt sminkekostene i lunkent vann, og vask de med shampo på samme måte som du vasker håret ditt.
2. Håndtkletørk sminkekostene, og bruk godt med balsam og smøre inn kosten. La balsamen virke litt i kosten før du skyller den ut. Jeg bruker denne fra Neutral.


3. Håndtkletørk sminkekostene og legg de til tørk. Finish.

På samme måte som sminkekostene tar opp sminke fra for eksempel solpudderet ditt, tar den også opp møkk, fett og annet snusk fra huden din. Neste gang du sminker deg da, smører du jo den gamle dritten utover huden din, og dette kan være en av flere grunner til uren hud. Dette hjalp på huden min, og nå vasker jeg alle sminkekostene mine hver eneste måned, om ikke oftere?

Prøvd dette før?


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

20 kommentarerTIPS - FÅ SILKEMYKE BEIN

Hei søte. I dag er det Søndag, og også en dag hvor man skal tenke på seg selv. Hvertfall frem til man skal på jobb klokka 5 .. Hvertfall her kommer ett tips om hvordan å få skikkelig deilige og myke bein. Greit å vite til sommeren.

-

Du trenger:
~ Peeling (Har du en ferdigpeeling, så kan du fint bruke den, ellers kan du blande sukker og olje.)
~ Plastfolie
~ Babyolje, eller body butter (Eller begge deler)
~ Varmt vann
~ Litt god tid
~ Et tidsfordriv

1. Sett deg i badekar med varmt vann (Men ikke så varmt at det er ubehagelig), så vannet dekker beina. Har du ikke badekar, kan du også dusje. Så lenge beina er i bløt i 10 minutter.

2. Skrubb forsiktig over beina med peelingen, overalt, mens beina fortsatt er våte. Så den døde huden ytterst blir skrubbet vekk, men ikke så mye at det irriterer huden. La peelingen ligge litt på huden før du spyler den av, og patter (Tørker det vekk punktvis uten å gni) vannet vekk med håndtkle.


Jeg bruker da denne her fra Natusan.

3. Smør beina inn med rikelig med babyolje eller body butter, og pakk de godt inn med plastfolie. Det ser skikkelig dumt ut, men det er verdt det.4. Nå kommer det kjipe - vente et par timer. Du kan sove, se på tv, stalke alle vennene dine på facebook, blogge, gjøre lekser, alt mulig.

5. Når du tar av plastfolien, så maserer du huden så det siste av oljen eller body butteret trekker ordentlig inn i huden. Enkelt og greit.

Hele denne behandlingen gjør så beina får kjempemasse fuktighet og blir silkemyke. Anbefales virkelig. Har du nyshavet bein i tillegg, så er det toppen av kransekaka! Denne behandlingen kan man også gjøre på alle andre kroppsdeler, men jeg anbefaler å ikke ta hele kroppen på en gang. Da føler du deg som en mumie.

Ekstratips: Er du plaget av synlige rødehårrøtter, eller rødeprikker på beina? (Dere som er det skjønner nok hva jeg mener) Husk at du må ha hatt beina i bløt først, og gjerne bruk barberskum. Plages du fortsatt, kan du prøve å barbere "med" hårrøttene. Dvs. shave nedover, før du shaver oppover etterpå.

Prøvd dette før?  


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

17 kommentarerTIPS MOT EN DÅRLIG DAG

1. Gå inn på google.
2.skriv who's the cutest?
3. trykk så på i'm feeling lucky.
4. :)

http://cbimg9.com/graphics/08/05/51593b.jpg

Det hjelper litt på meg.


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

16 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012