rescue me!

Skolearbeid spiser meg og jeg bortprioriterer bloggen. Koselig med dere som likevel har klikket dere innom, tusen takk. Til tross for at engelskfagdagen gikk ad undas, så er jeg veldig glad i dag. Jeg har spist en halv pakke mariekjeks og litt avokado. Nå sitteligger jeg i sofaen og vurderer om jeg skal bade eller redigere frem en sminkevideo til dere.

Jeg var så misfornøyd med engelsken at jeg hadde lyst til å kjøpe meg en gave for å få humøret opp. Derfor tok jeg en tur innom vita og kjøpte en kvisekrem fra formula 10.0.6 og en håndkrem fra I love. Jeg har slitt veldig med uren hud de siste ukene, så det håper jeg vi skal få en stopper for nå. Jeg vet at andre produkter fra formula 10.0.6 har fått god omtale, så krysser fingrene.

Har du noe erfaring med rescue me-kremen?

6 kommentarertil å dø for

Jeg elsker blondene på to die for sine bikinier og de lever sånn opp til navnet. Denne hvite er nok en av de fineste bikiniene jeg har. Åh, er dere gira på en bikini fra to die for? Siden atte, si ifra da så starter jeg giveawayen av en valgfri bikini fra to die for. Like innlegget om du er gira på giveaway!

Akkurat nå sitter jeg dinglende med beina på sengekanten og a fine frenzy spiller jeg høyt i bakgrunn. Vi prates.

12 kommentarerom en kurv med blomster

Endelig fikk jeg pakken min fra Eirin. Hun har laget både sløyfer og blomsterkroner til meg tidligere. Nå har hun hjulpet meg med å lage en lenke til sivkurven min. Tror dere ikke den kommer til å passe perfekt til sykkelen min? Det er jeg veldig sikker på. Åh er kjempefornøyd.

Eirin hadde blogg før, men nå finner jeg den ikke. Så får linke til instagrammen hennes istedenfor. Skjønneste jenta finner du her.


3 kommentarernytt inn

Jeg kjøpte her om dagen litt negleting. Noen filer, en fantastisk søt neglelakk i fargen rosette og en hvit en, den rosa glitterlakken har jeg fått av Ole. Jeg kjøpte også et lite kit som var så supersøtt grungeaktig på utsiden. Likte det veldig godt. Alt er kjøpt på Lindex, utenom neglesprayen fra BikBok og glitterlakken tror jeg er fra pieces.

9 kommentarervakker + kåpe

Dere vet hvor fort det blir mørkt og dere vet hvor lenge det blir mørkt. Det er litt sånn jeg har det om dagen. Beklager at jeg ikke har blogget og åh det var fint å høre fra dere i forrige innlegg. Det setter jeg sånn pris på.

Jeg har ikke følt meg fin før i dag. For i gårkveld fikk jeg blant annet en kjole i posten, og åh den er så fin. Appropos posten, jeg skulle vise dere en bok jeg har fått og det er nemlig "vakker". Den er superinspirerende! Det er basically en fagbok i sminke! Historie, bilder og teknikk og alt. Du får kjøpt den her. I tillegg fikk jeg denne fine kåpen av sheinside, direktelink her.8 kommentarermy lovely brogues


Hva syns dere om mine fine nye brogues? 

18 kommentarertrusir

Jeeeg fikk en bra karakter i dag og er glad. Derfor ville jeg kjøpe roser, men så langt kom jeg ikke før bussen gikk fra byen. Men, noe jeg rakk å kjøpe var truser. Elsker trusene fra accessorize. De er like søte som sukker. Nei, enda søtere: sukkerspinn!

Nå skal jeg til byen, møte besøket mitt og kjøpe roser.


11 kommentareren ny favoritt i samlingen

I dag øver jeg på historie så dette innlegget er tidsinnstilt. Se så fin min nye veske er. Åh, jeg er glad i den. Den er liten men romslig pluss at den passer til bootsa mine (noe som er et superpluss). Hva syns? 


11 kommentareret lite antrekk + vinneren av giveawayen

Hei mine kjære lesere. Jeg er verken død, jeg har bare fryktelig mye skolearbeid om dagen og bloggen blir bortprioritert. Dere skal få se to bilder jeg tok i forbindelse med en fotooppgave jeg holder på med etterpå med først skal jeg vise dere denne fine skjorta jeg fikk av sheinside.com igår. Skjorte her, skjørt også fra sheinside, sløyfe fra american apparel, klokke fra daniel wellington.

Vinneren av giveawayen på 100 dollar hos sheinside heter Amalie. Jeg har kontaktet deg på mail.
Hva syns dere?

10 kommentareran organic rosy dreamNå blir'e mye te om dagen, men herregud se på denne fine organiske roseteen som jeg fikk av mammaen til Ole. Har ikke smakt på den ennå, men den lukter godt og boksen er sykt søt. Så dette lover godt.

Jeg sov til ti etter å ha våknet fire ganger. En dusj, et egg og en kopp te senere sitter jeg da her og blogger. Planen er at jeg skal stelle meg, rydde litt og ta en liten bytur. Kjøpe litt undertøy og kanskje en rosévin til i kveld. Hva skal dere i dag? 

Husk at jeg gir bort 100 dollars gavekort på sheinside.com! Klikk her.

5 kommentarerthe perfect bicycle

Til butikken for å handle avokado eller cola, til posten for å hente en pakke eller sende brev, eller til og fra jobb. Dette er mitt fremkomstmiddel. Si hallo.Dette er Pale rose av Bobbin Brownie, importert fra england til lille meg her i Norge. Jeg anbefaler alle å sykle så lenge muligheten er der (les: før snøen kommer). Det er kjappere enn å gå, mer miljøvennlig enn å kjøre pluss at det er gratis. Jeg elsker den, og jeg elsker min kjære pudderrosa fjällräven.

Sykling gjør deg glad. Sykling er sparsomt. Null skadelige gasser. Sykling er sporty. Med sivkurv slipper du plastikkposer på butikken. Du kan synge mens du sykler. Du blir mindre stresset av å sykle. Parkering er gratis og parkeringsmulighetene mange. Mat er bensinen din og verden smiler.

22 kommentarerVil du ha en daniel wellington- klokke?

Hei og hå alle fine dere. Tidligere i dag fikk jeg en pakke i samarbeid med daniel wellington og åhhh jeg elsker dwklokkene. De er så stilrene og passer til nesten alt. Har du lyst på en klokke så foreslår jeg at du slår til nå! Fordi med rabattkoden "idunn" så får du 15% avslag, wohoo. (ps den gjelder kun ut septembermåned). Bare hyggelig.

Jeg tenkte jeg skulle sette sammen et antrekk med klokka. Rosegenser fra sheinside, fløyelsskjørt fra romwe og klokke fra.. ja, tror dere har fått med dere det! Hahah.(jeg har samme modellen i roségull og brun lærreim)

Hva syns dere om antrekket? 

For nyheter og bilder foreslår jeg at dere følger @danielwellingtonwatches på instagram eller liker facebooksiden.

17 kommentarer(roser er røde osv)

Mange har vært på skolen en uke allerede, men for meg startet skolen først i dag. Det var ikke noe gøy å stå opp. Dårlig hårdag, dårlig sminkedag, dårlighumørdag. Okei, egentlig ikke så dårlig humør, men jeg var ikke supergira for skole. Det var koselig å se savnede ansikter, men mjehhh er det lenge til høstferi?

(nei men sånn serr, er det lenge til høstferien?)

Jeg går nå i 3mk og kaster meg ut i sisteåret. Det mest avgjørende og gi-alt-året. Jeg er lite motivert så dette lover ikke godt. Neida, pappa kjøpte moleskine til meg isted så det hjelper litt egentlig. Jeg lurer på å dra i gang en spørsmålsrunde (kanskje til og med video!) snart, men lurer dere på noe? Er dere interesserte i at jeg skal ha det? 

Nytt inn forresten ~ rød sløyfe fra american apparel, rød neglelakk fra topshop og så fikk jeg denne superfine leppestiften i gave av min fine kjæreste (fargen er ruby whoo). Liker? 

10 kommentarerdet kan bli trist å være glad

Det var mange av dere som ville se vesken jeg snakket om. Så vær så god! Jeg elsker elsker elsker den. (fra accessorize) Hva syns du?

Idag har det mest produktive vi har gjort på skolen vært mimelek, så jeg ser ikke helt hvorfor vi behøvde å komme på skolen.. Men jeg skal ikke klage, for i morgen så er det matematikkundervisning i første time. Blæææææhhh.. 

Nei, nå skal jeg rydde klær. Og forresten, det er mange som spør om jeg kan ha en video hvor jeg viser alle klærna mine - vel, det blir nok veldig vanskelig. Jeg har sinnsykt mye klær, så det hadde blitt en veldig veldig veldig lang video. Beklager veldig dette, men det får jeg nok ikke til.

Åh, forresten - husk at jeg har giveaway på 100 dollar gavekode på sheinside.com nå! Klikk her.

29 kommentarer(rosa) innkjøp og nytt

De siste dagene har vår herre vært voldsomt bipolar! Har dagen startet med regn, har den sluttet med sol. Idag var det motsatt. Misfornøyde jenter og angrende gutter, med nakne legger og gjennombløte vårsko. Våte optimister. Jenter som jamrer om at de "får krøller". Altså - krøller og krøller. Flertallet av disse jentene har jo bare fall eller bølgete hår..

Det har samlet seg opp med ting og sånt, derfor så tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt.(bankkortet mitt er enda finere når jeg ikke har smudget det utover)

Jeg er ikke en solbrilleperson, så er stolt av meg selv som har funnet et par catsunglasses som er fine. Og så har jeg en greie for drømmefangerpiercinger (tenkte det var på tide å bytte ut den nåværende lyseblåe med noe roosaaa). Her ser du også begge de fine sløyfene mine fra American Apparel. Sist men ikke minst - armebåndet fikk jeg av mammi i forrige uke og det er rosenkvarts. Det er helt sinnsykt fint. Åhh.

Noe som falt i smak?

20 kommentarerperfeksjon som tikker

Jeg kjøpte denne klokken i Kina og jeg kan ikke annet enn å stirre i forelskelse. Den henger over speilet mitt og tikker. Det er sånn tikking som er dødsirriterende hvis du tenker over den, men ikke merker den ellers. Åh, jeg kan ikke annet enn å beundre den. Så utrolig mange fine, ja kanskje til og med perfekte detaljer. Åh, den er så fin, herregud. 

25 kommentarerFavorittsmykket

O'hoi finiser.  Nå er det like før jeg hopper til sengs, men jeg tenkte jeg skulle vise dere et smykke jeg fikk tilsendt av Romwe.com her om dagen. Det er sinnsykt fint, herregud.  Jeg er forelsket. Som mange vet så er reinsdyr (og rev) mitt favorittdyr, og dette smykket er intet annet enn perfekt, syns nå jeg. Det er deffinitivt et av mine favorittsmykker. (genseren er fra sheinside forresten, også en favoritt)

Verdens skjønneste smykke, sant? 

13 kommentarerNytt inn - blomsterkrone og boots

Hei fineste dere. Jeg legger meg flat. Jeg orket ikke blogge. Jeg orket ikke. Jeg var lei meg, og hadde det litt vondt. Unnskyld. Fine som dere er, så har ingen av dere påpekt det. Tusen takk. Dere er de fineste.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt nytt fra de siste dagene. En nydelig håndlaget blomsterkrone som kommer til å bli brukt mye i sommer og et par sorte enkle boots. DnA for 200 kroner! 

 

På torsdag var Christine og Sigrid her på pizzakveld. Vi sang, lo og tulla. Da Christine dro med siste bussen koblet Sigrid og jeg til VHS'en og så Disney's Robin Hood. Så la vi oss til å sove. Dagen etter skilte vi lag noe før to, siden jeg skulle på jobb. Det dukket opp både det ene og andre fine ansiktet der, blant annet en jente som heter Fredrikke. Gjensynsgleden var stor og klemmen var god. En fin, skjeggete kar iført kamo og stor sekk kom også smilende i lag med en fin fetter. Broren min er hjemme fra Bodø. Han har perm denne helgen og han hadde ordnet både sushi og hjemmelaget pizza til jeg kom sliten fra jobb. 

Ja, gårsdagens kveld gikk ut på blåbærcider, hjemmelaget pizza, sushi, lilo & stitch, tårer og kongerike for en lama. Det ble sent, men det var hyggelig.

10 kommentarerNytt inn - fuglebur/lysestake

Her er litt bedre bilde av telysestaken jeg kjøpte. Hengt opp i sytråd i vinduet. Jeg har foreløpig bare puttet en av blomstene mine der, og ikke et telys. Syns det var like pent jeg.


Hva syns dere? 

28 kommentarerNytt inn - skjerf

Hei søte dere. Idag skinte også solen og jeg kjente jeg fikk litt påskefølelse når solstrålene tok tak i de svarte strømpene mine. Jeg rakk akkurat å ta noen bilder før solen dro sin vei. Nå sitter jeg i stuen med pus og pizza står på menyen.  Tenkte jeg skulle vise dere et skjerf jeg kjøpte i London, England.

Dette skjerfet av kashmir kjøpte jeg i Notting Hill og det er håndlaget i Irland. Jeg syns det er veldig pent. 

Og vil dere høre noe teit? På grunn av tekniske problemer så får jeg ikke gjort ferdig spørsmålsrunden. Beklager veldig for dette, skal heller bli flinkere til å svare på ukens spørsmål. 

14 kommentarerGårsdagens innkjøp

Se, jeg lovte dere skulle få det. Anser det ennå som tidlig jeg, selvom jeg våknet av meg selv 9.30 (jeg syns det høres tidligere ut enn halv ti). Nå skal jeg slenge på meg noen klær, før jeg møter Tina som skal gi meg noe jeg har fått i posten. Dette blir spennende, hiihi. Håper alle har en kjempefin lørdag. Vi snakkes sikkert før jeg drar til Oslo etterpå.

Her er innkjøpene fra igår, jeg kjøpte et sort skjørt i velvet, men jeg husker ikke hva velvet er på norsk, så jeg tok det ikke med.  To skjorter uten armer med finefinefine krager, og en.. Jeg kaller det genser. Jeg vet ikke hva som er bak frem, men lappe pleier jo å være bak, så jeg tror jeg har den bakvendt på bildet.

Jeg syns den er finest den veien, så den kommer jeg til å bruke "feil vei". Det blir interessant å møte noen med lik hvis den personen har den motsatt vei, haha! Det er glidelås helt ned bak som dere ikke ser. Er det noen som vet hva som er foran og bak? Hahah.

Å, jo forresten - alt er fra BikBok.

29 kommentarerMine nye fine perfekte plugger

Isted fikk jeg en pakke jeg har klødd i fingrene etter å få, nemlig mine nye plugger av yndlingsmaleriet mitt, Starry Night av Van Gogh. De er perfekte, eller hva mener dere? 


20 kommentarerNytt inn på rommet!

Hei fine mennesker. På Youngstorvet, i en bod, kjøpte jeg disse to bildene forrige lørdag. Jeg syns de var utrolig fine og morsomme. Så måtte bare ha de. 75 kroner per stykk, i en random bod på youngstorvet i Oslo. Fine, ikke sant? 26 kommentarerJag gråtar bara i regnet - ny, fin genser.

Jeg kjøpte denne her i byen istad. New Yorker for hundre kroner. Nå skal jeg gjøre noen lekser, og i kveld skal jeg til Hanna. Hun er en liten tur hjemme hos mammaen sin, fra Oslo, hvor hun bor nå. Jeg liker denne genseren veldig godt, fordi det er print både foran og bak, og det er forskjellig! Fin fin, og utrolig behagelig å ha på. 27 kommentarerSom en stjernehimmel.Jeg er helt forelsket i mine nye strømper. Fikk de av mamma. Hun er best. 

Til dere som kommer til å spørre så husker henne ikke hvilken butikk, men den var på Oslo city.

17 kommentarerMine fine sko

Hei fine og søte.

Nå skal jeg snart legge meg, men tenkte jeg skulle vise dere et skopar med brogues jeg ennå ikke har vist dere. Tror det er et av favorittskoparrene mine. De er fra Romwe.com, og er bezt. De er ikke verdens mest behagelige sko, men de er så sinnsykt fine. Det er så verdt det. Love love love love. Hva syns? 

13 kommentarerFine fine fine genseren

Denne genseren er mamma sin, og jeg var så heldig at jeg fikk låne den idag. Den er fra b.young, til de som lurer. Fine lyse genseren med paljetter. Sant den er fin? 


14 kommentarerSko sko sko sko..

I høstferien (ja det er såpass lenge siden), kjøpte jeg et par nye skolisser til de røde skoene mine fordi de som fulgte med var grusomt stygge. Syns brune lisser var mye finere. Skoene ble helt annerledes. Nå har jeg brukt dem sånn litt, men dette bildet er tatt i stad. Fint sant? 

11 kommentarerFine fuglekoppen

Er ikke denne koppen fin? I dag har jeg virkelig slappet av. Det var deilig. 

16 kommentarerMandagen er reddet

Mandag. Pleier ikke akkurat å være favorittdagen. Et kaldt gulv, trøtte øyne og en våt vindusrute. Det var min morgen i tre ord. Jeg orket ikke sminke meg idag. Jeg sminket meg faktisk ikke før jeg kom hjem fra skolen. Da lurer du sikkert på hvorfor jeg sminker meg når jeg bare skal være hjemme? Vel, jeg gjør det for selvfølelsen.

I dag så vi Kon Tiki på skolen. Jeg så den på premieren, så det var en god powernap for min del. Strekningen fra busstoppet til døra var utrolig langt og vått etter skolen. Jeg pleier alltid å sjekke postkassen før jeg går inn, og gjett hva? ~
 

Endelig. Endelig, endelig, endeliiig så er de her. Rådyrpluggene! Jeg hylte innvendig da jeg så pakken i posten! Jeg byttet allerede før jeg tok av meg ytterklærna. Åhh, jeg er så glad! Se så fine de er! Gav meg et lite energikick på slutten av en slitsom og lang dag. Imorgen har jeg to prøver, som jeg skal prøve å fokusere på resten av ettermiddagen. Åhh, se så fineee!         

26 kommentarerNytt på rommet.

Nytt inn på rommet mitt er denne fine hylla. Fra Baronen. Fikk de superfine blomstene av mamma her om dagen. Beste mammaen som finnes. Hva syns dere? 

23 kommentarerOh, hello deer.

Se på disse fine pluggene jeg har bestilt. Gleder meg vilt til å få de i posten. Håper de er like fine i virkeligheten. Hva syns dere? Skal naturligvis vise dere hvordan de ser ut på, når de dukker opp. De er herfra


17 kommentarerDagens innkjøp

Hei søtiser. Nå er mamma og jeg nettopp kommet hjem fra harryturen vår i Sverige. Fikk virkelig gått litt amok. Kjøpte pumps, capri sonne, red bull, cider, dr.pepper, vitamin well, skjerf, mummikopper, hårfarge, shampo og balsam, verdens fineste bag, tusen strømpebukser og en utrolig fin skjorte. Noe som falt i smak hos dere?

29 kommentarerNye sko

Fine fine fine skoene. Jeg skal bytte ut lissene altså. De er fra coolway, og jeg elsker de. Hva syns dere? 

17 kommentarerSmåinnkjøp

Hej og god kveld fine lesere.  Istad var jeg og Jarand i byen, og jeg kjøpte litt småting. Dere pleier å være interesserte i slik, så hvorfor ikke! Jeg kjøpte en nøkkelring fra BB, munnvann fra Vita, eyeliner, og to piercinger fra en yallah-sjappe på narkotorvet. Piercingen min brakk nemlig i gymmen, så jeg tenkte å kjøpe noen nye som erstatning! Mja, håper dere har hatt en fin lørdag! 

17 kommentarerSovne på en blomstereng.
Fine sengetøyet mitt. Stjernehimmel og blomstereng. I natt skal jeg sove godt.  Drøm søtt fine lesere!

8 kommentarerFånga mina drömmar


Drømmefangeren min kom istad.

14 kommentarerMin nye lommebok.

På fredag (tror jeg det var), så kjøpte jeg meg en ny lommebok fra Accessorize. Denne er superpraktisk fordi jeg kan ha mobilen inni samtidig som pengene og kort, så da har jeg alt samlet. Det er også veldig flint at om jeg mister lommeboka, så mister jeg alt.. Heheh. Jeg får bare passe ekstra på da! Jeg syns den er kjempefin, og veldig enkel. 


Tenkte jeg skulle ha et bilde inni her da, av Siv Amanda og meg, kanskje?  Vi får se. Jeg er så dårlig på å huske på det, hahah. Nå sitter jeg med hårfarge i håret, fordi jeg skal farge håret mitt tilbake til den naturlige fargen. Nå er nemlig håret mitt veldig solbleket av sommersolen, og jeg liker ikke så godt meg selv med lyst hår, fordi jeg syns ikke det er noe fint. Bra forklaring. Hmm, iallefall, hva syns dere om lommeboka? 

39 kommentarerUnder my umbrella-ella-ella.

Hei søte.

Kjøpte en ny paraply igår. Den er fin og sånn. 


Rainy days: "You should not be sad when it rains but raise an umbrella that points towards the sky and while walking with tip-tap steps through the puddle you imagine all the flowers blooming in the rain." 
- Lisbeth Dahl.

Jeg elsker alt Lisbeth Dahl har designet.  Love love love. Nå skal jeg bli fin ute i regnet, og det regnet jo idag. Glemte den selvfølgelig idag da, men men. Ser fremover til å bruke den.

Fin? 

19 kommentarerNytt deksel. Din telefon reflekterer deg.

Er det derfor man blir stressa når noen tar telefonen sin? Telefonen er en minideg. Med hemmeligheter, bilder, tanker, og sårbarheter. Kanskje har du noe flaut som du ikke vil at noen skal se? Kanskje det ikke er noe flaut, men du føler bare stress når noen tar den? Kanskje har du ingenting å skjule og det er ikke noe problem?

Jeg har fått nytt iPhonedeksel. Det er et kjempefint beggesider-deksel, og det er fra Ebay. Er noen interessert kan jeg sikkert rote meg frem til linken! Det er fugler, og hjerter, og en sløyfe (som er hardt limt fast!). Så står det "thinking of you" på det, flere steder. Det er kjempefint. Enda finere i virkeligheten! 
Nydelig, syns jeg det er. Syns du og? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

42 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013