ukens spørsmål - inspirasjon og reisemål

Hvordan er tredje året med medier og kommunikasjon? Det er vanskelig. Sykt mye teori og veldig lite media. Verste er at det blir ikke mindre å gjøre heller.

Naturlig hårfarge? Den jeg har nå, eller litt mørkere (kikk på etterveksten min)

Kler vennegjengen din seg likt som deg? Jeg har sikkert noen plagg vennene mine kunne kledd seg i, men nei vil ikke si jeg har det (kommer iallefall ikke på noen)

Bilde av dagens antrekk via webcam? Kleint smil, hejhej.

 

Kan du ikke ha flere giveaways? Jeg har jo omtrent alltid en giveaway gående, jo. Jeg syns dessverre det blir for mye å konstant ha to samtidig. Her finner du giveawayen som jeg avslutter imorgen.

Hvor får du inspirasjon til stilen din? Guri jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har svart på dette, men tumblr, instagram, litt Imogenlitt Ashleigh og lookbook generelt.

Når fikk du den stilen du har nå? Stil og hva man liker å kle seg i forandres litt fra dag til dag og fra plagg til plagg. Jeg vet ikke, men begynte å roe ned stilen min fra pinkypop sløyfejenta for ca et år siden. Nå er jeg så utrolig glad for at jeg kan gå med sløyfer oftere enn annenhver dag og ikke bli kalt sløyfejenta. Noe godt? Avokado og egg på grovbrød.

Neste reisemål? Veldig lyst til å dra til paris igjen, eller lublin. Utenom det lengter jeg etter turkist vann og hvite strender. 

Utseendemessig, hva liker du mest og minst? Jeg liker ikke hendene mine og jeg liker fregnene mine (det er ikke mange, men de få jeg har er elsket)

Var du redd for å gå med kjoler i starten? Hvorfor skulle jeg vært redd for det???

Favorittplass i huset? rommet mitt eller badegulvet.

Ting å gjøre med kjæresten som ikke koster penger? Lage mat sammen, puse på hverandre, se film, gå tur i skogen, bak snurringser og ha te på termos og dra på høstpicnik.

(jeg har lest alt dere ønsker dere av rubrikker og. skal se hva jeg kan få til)

4 kommentarernoen spørsmål?

Jeg slår til med en ukens spørsmål. Lurer du på noe, ønsker du deg en rubrikk, hva som helst - kom med det her! 30 kommentarersvar på spørsmål (kjæresten svarer)

(advarselse: detta blir klissete)

Hva syns du om hoftepartiet til Idunn (siden hun ikke liker det selv)? Synes det er et fint hofteparti. Skjønner ikke hva hun misliker.

Hva er finest ved Idunn? (psykisk og fysisk) Hun er supersnill og positiv. Og har sykt fin rumpe liksom. 

Hva tenker du om at hun bruker så mye sminke og løsvipper? Det er selfølgelig hennes valg, men hun er veldig pen uten og. Sier ikke at hun ikke er pen med, men du skjønner??

Er forholdet deres plaget av mye sjalusi? Nej

Hvordan er Idunn som kjæreste? BEST AV ALLE

Hva syns du om stilen hennes? Jeg synes at hun har en kjempefin stil som hun mestrer. Hun kler seg pent, og er ikke for mye og ja. 

Hva bruker hun mest tid på av sminke eller klesvalg? Klesvalg. Loveræ. 

Tre ting som dukker opp ofte i hverdagen (kan være telefon, mat osv)? Te, telefon og mat.Er hun ofte sinna eller mest positiv? Mest positiv! 

Hva setter hun mest pris på her i livet? Varme føtter og te.

Syns du det blir for mye med picnikdater osv? Vi gjør det ikke ofte i det heletatt, så nej

Hva er Idunns favorittsang? C'est la mort tror jeg. Liiite kjipt hvis jeg tar feil.

Er hun litt vel mye prinsesse eller veier det opp at hun er så moden? Moden? JODA HUN ER VELDIG MODEN, blir ikke for mye. 

Hvordan er Idunns selvbilde? Kunne sikkert vært bedre. Hun vet ikke hvor pen hun er i det hele tatt. 

Hva er den største forskjellen mellom deg og Idunn? Sikkert smaken vår. Innen ting som klær og design og musikk, men det er egentlig bare bra.

Takk for meg :D :P (følg @olehh på instagram)

12 kommentarerKjæresten svarer

Hei og hå, jeg tenkte jeg skulle tvinge Ole til å svare på spørsmål om meg. Så derfor tenkte jeg å ha en Ole svarer- spørsmålsrunde. Spør i vei. Bildet er fra mormor sin bursdag før sommern.32 kommentarerBlanda spørsmål og annonsering av vinneren.

Hvordan redigerer du bildene dine? Her kunne jeg vært kjip og sagt "jeg redigerer alle bildene mine forskjellig". Jeg gjør jo det, men sånn kort. Jeg bruker curves og redigerer hele bildet lysere, men setter også opp skyggene (gjør de lysere altså). Jeg justerer temperaturen i bildet til varmere og bakgrunnen gjør jeg lysere med dogde tool. Det er basic det jeg gjør med farger og kontraster i bildet, men jeg bruker også clone tool og healing brush tool til å fjerne urenheter, vippelim og sår.

Jordbær eller bringebær? Jordbær! Elsker jordbær. Jordbær og is, jordbær og vin, jordbærsyltetøy (hjemmelaga) og boller - eller ganske enkelt alene! Åhhh.

En funfact om deg? Vet ikke hvor "fun" det er, men jeg elsker å være naken. Sove naken, nakenbade og jeg soler meg toppløs med rumpa i været (rumpa blir dekket til offentlig altså!). Jeg går veldig mye naken hjemme. Jeg er veldig glad i den frihetsfølelsen, og det er sikkert også noe av grunnen til at jeg ikke bruker bukse. Skjørt og kjoler er mer "fritt", på en måte.

Hva skal du i sommer? På båttur, Hovefestivalen, jobbe, nakenbade, Stockholm med familien, picknik, jobbe mer, telte på en øy, sykle, gå turer, sove ute, Slottsfjellfestivalen, drikke vin og spise jordbær, ta bilder, være på hytta, gå barbeint og sole meg toppløs. Og mer, masse mer.

Hvis du fikk reise hvor som helst gratis, hvor ville du dratt? Disneyland kanskje. I Florida.

Liker du Justin Bieber? Altså, han er helt grei. Jeg var fan tidligere, men nå syns jeg mye handler om penger i musikken hans. Jeg finner han sellout men han er jo for all del kjekk. Jeg syns han har talent, men han har signet med feil plateselskap. Fordi han har så mye mer enn det han får vist.

Hva liker/misliker du utseendemessig ved degselv? Liker håret mitt eller fregnene på nesa. Misliker føttene mine og at kroppshår vokser så fort ut igjen etter barbering/voksing.

Har du seriøst piercing i navlen? Det er så utrolig trashy, passer bedre til jenter med hvittbleket hår, svart ettervekst, skjoldete selvbruning og upassende klær. Ta heller microdermals i hoftene, evt. niplene. Navlen er det styggeste stedet å ta! Mange vil nok være enig i deg og synes at det er trashy. Personlig syns jeg det er veldig fint fordi det får meg til å se tynnere ut (og spesielt magen har jeg komplekser over). Jeg føler meg vel med det, og for meg ser det ikke noe mer trashy ut enn en vanlig piercing i ørene.

Jeg syns det er veldig spesielt av deg at du føler behov for å fortelle meg hvor trashy, harry og hvor stygt det er med en piercing som ieg har? Men siden du har brukt tid og energi på dette så får jeg vel takke deg for ditt synspunkt angående navlepiercingen min. Jeg oppfordrer deg til å prøve å bry deg mindre om andres personlige valg, hvor ditt synspunkt er irrelevant, og kanskje mer "passe på deg selv"? Et annet tips er å ikke få deg navlepiercing, siden du vil vel ikke fremstå like trashy som meg?? 

Da vil jeg bare avslutte med at vinneren av giveawayen er fine May. Jeg kommer til å kontakte deg på mail.

18 kommentarerLysende blomster, kjærlighet og respekt

Hva er din yndlingsblomst? forglemmegei (solsikke er en god nummer to)

Hva er det fineste du vet i hele verden? Kjærlighet tror jeg (og respekt). Mellom mennesker.

Kan du legge ut bedre bilde av ullkjolen du bar igår?


(good enough? den er ikke så mye mer spennende nedenfor enn at den er til midt på låra)

Når begynte du med stilen din? Ehh, man har jo alltid hatt en stil. Stilen former seg med årene og når du utvikler deg. Smak og hva du liker er forandrer seg jo oppigjennom og samme med stilen.

Hvor kjøpte du lyselenken din med blomster?  Etsy.com

Opplever du gruppepress (har du tips til å ikke bli påvirket av gruppepress)? Ikke i stor grad. Jeg kan jo naturligvis bli veldig påvirket av venner men det er ikke noe slemt eller vondt ment som ligger bak. Hvis du ikke vil oppleve gruppepress fra de du henger med, så foreslår jeg at du holder deg unna de menneskene som setter deg i ubehagelige situasjoner!

Hvor kjøpte du den kremfarvede sløyfen din? Glitter for nøyaktig et år siden.

Hvor høy er du? 169 cm over bakken i følge passet mitt.

Har du tips til hva man kan gjøre hvis man kjeder seg? Subscribe danse/ryddelista mi på spotify, sett opp volumet: dans og syng for full hals.

Hvor henter du inspirasjon? Når det kommer til det å skrive: Det var Maria, men foreløpig har hun bloggpause. Gleder meg veldig til hun kommer tilbake. Ellers er det Nicoline som skriver veldig veldig fint. Når det kommer til stil må det være Ashleigh F, andre lookbookere, mye av tumblr - men som alle andre kan jeg hente inspirasjon fra mennesker jeg ser rundt meg.

Er du og Ole fortsatt sammen (du har ikke blogget om han siden bloggpausen da du var lei deg)? Ja, det er vi og det går veldig fint mellom oss nå.

 

Noen som lurer på noe til neste gang?

17 kommentarerUkens spørsmål - hårpleie og selvtillit

Har du noen tips til å få bedre selvtillit? Spis sunnere og vær mer i fysisk aktivitet. Du føler deg bedre med deg selv av det, og kanskje du mister et par kilo også. Prøv også å sammenligne deg minst mulig med alle andre. Husk at du har noe andre misunner også.

Er du vegetarianer? Nei, men jeg syns kjøtt er veldig ekkelt og spiser det omtrent aldri. Jeg føler jeg ikke at jeg kan kalle meg det, ettersom jeg drikker melk, spiser egg og en sjelden gang sushi (riktignok er det minimalt med fisk da).

Hva av hårprodukter bruker du for pleie? Aussie hårkurer mot varmeskader, marokkansk olje (den som heter light) og varmebeskyttende spray fra Aussie. 

Hvorfor vil du ikke havne på topplisten? Det har jeg aldri sagt? Jeg har veldig lyst til å få flere lesere og dukke opp høyere på topplisten, jeg! 

Beste butikken for skjørt og kjoler i Oslo? Hvis jeg skal velge ut én: Monki. 

Vet du hvorfor du fikk jobben på Waynes Coffee? Jeg fikk den på grunn av utstrålinga mi. Enkelt og greit - fordi jeg er hyggelig og utadvendt (og serviceinnstilt da). 

Hvordan betaler du på internett, siden du bare er 17? Enten legger pappa ut for meg eller så er jeg sponset. Jeg vet man blant annet kan bruke paypal da man er under 18.

Hvor er toppen og skjørtet fra? Skjørtet er fra Monki og blusen fra Topshop. 

Kunne selvfølgelig ikke ta alle sammen, men er det noe dere ønsker å se/vite, så skal jeg se om jeg får fikset en ønskerubrikk snart.

10 kommentarerNoen spørsmål?

Jeg glemte helt ukens spørsmål denne uken, så er det noen som lurer på noe? Spytt ut! Jeg svarer imorgen formiddag, tenker jeg. Kyss kyss, ha en fin onsdagskveld i februar.

Lurer du på noe? 

57 kommentarerUkens spørsmål - kjærlighetssorg & fløyelsskjørt

Hvilke nettbutikker kjøper du klær og tilbehør i? Favoritter er Romwe, Oasap, Chicwish, Etsy og litt på Ebay.

Hvorfor vil du se lavere ut? Fordi jeg syns det er fint å være lavere enn det jeg er.

 

Kan ikke du lage en "getting ready"-video? Er du interessert så like innlegget, så kanskje det dukker opp en!

Hvor lenge har du hatt kjæreste? I litt over ett år, orker ikke telle nøyaktig, tihi.

Hvordan får du en genser til å se bra ut til skjørt og kjole? Jeg bruker enten å ha skjørtet utenpå og bruke strikken til å gi meg en slags midje - ellers bruker jeg belte. 

Hvor er det vinrøde og det havblåe fløyelsskjørtene fra? Det vinrøde er ifra Romwe og det havblåe er fra American Apparel

Jeg har kjærlighetssorg.. Tips? Her er en liten video. Sender en varm cyberklem.

Gleder du deg like mye til vår som meg? Jeg tror faktisk jeg gleder meg mer enn deg. 

6 kommentarerUkens spørsmål - inspirasjon, kjoler & sminke


Hvor får du inspirasjon til stilen din ifra? Jeg finner inspirasjon både på flickr, lookbook, tumblr og andre blogger. Bloggene som inspirerer meg mest er Imogen og Ashleigh  (du finner begge på lookbook).

Hva liker du best av skjørt eller kjole? Det er helt klart kjoler. Jeg føler meg mer fin og pyntet. Skjørt og gensere finner jeg veldig casual. Skjørt kan være greit siden du har større friheter i forhold til kombinasjoner, men jeg foretrekker uansett kjoler.

Hvorfor liker du ikke bukser? Det er mange grunner til det: Jeg syns jeg ser maskulin ut i bukser. Sømmene på stramme bukser (som det jeg syns er finest) kan være harde og ofte ubehagelige mot huden min. Jeg er self conscious angående formene mine, og rumpa/hoftene hadde kommet enda tydeligere frem om jeg hadde brukt bukser enn hvis jeg bruker skjørt/kjoler. Overkroppen min er ikke den strammeste, og jeg er veldig redd for at lovehandles skal vises. For å skjule dette måtte i så fall brukt høytlivsbukser, som jeg igjen ikke får puste i (+at det er veldig vondt i forhold til magepiercingen min). 

Bruker du løsvipper daglig? Ja, det gjør jeg. Det er veldig sjeldent jeg går uten.

Hvor kjøper du de? Ebay!

Tok det lang tid før du fikk pakken fra Sheinside? Jeg bestiller mye fra internett og sheinside er en av de raskere sidene jeg har prøvd. Jeg bestiller riktignok nesten bare fra Asia, så jeg finner meg i lang ventetid uansett. 

Kan du legge ut bildeoppgaver du har på skolen? Du finner noen av skoleprosjektene mine i denne kategorien.

Hvor kjøper du interiør til rommet ditt? Baronen i Horten har mye fint. Nille, Kid, kremmerhuset og lignende steder.Hvordan får du så fin hud? Jeg som alle andre har urenheter, arr og rødlig hud flere steder i ansiktet. Alt jeg kan si er  sminke. Anbefaler BB cream og Extra Virgin Minerals pudderet til The Body Shop.

På sheinside så står det at et produkt er One Size. Betyr det at det kun finnes én størrelse, som for eksempel i skjerf? Ja, det gjør det. Det sier jo seg selv. Når noe er One Size så er det stort sett regnet til det som designere kaller "gjennomsnittskroppen". Vil si det stort sett passer deg om du er en str. 36 eller 38. 

Noen som har noen spørsmål til neste uke? 

13 kommentarerNoen som lurer på noe?

Åh hallo fine dere. Koselig å se deg! Det ble en fin dag alikevel. Jeg fikk pannekaker til middag og en pakke i posten. Nå lurer jeg på om dere har spørsmål gjemt i hjertene deres, fordi jeg tenkte å svare på ukens spørsmål. Så, er det noe dere vil ha svar på? Sleng gjerne med noe dere vil jeg skal lage ønskerubikk om! 

39 kommentarerUkens spørsmål - innkjøp, medialinja, tips

Hei fine dere. Tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål som har dukket opp de siste ukene. 

Kan du skrive et innlegg hvor du poster alt du kjøpte i London? Nei. Jeg foretrekker litt og litt. Hvert plagg jeg kjøpte skal få skinne alene: Jeg vil at dere skal se det jeg kjøpte i en sammenheng, ikke bare alt hengt opp på veggen. Dere får se alt, lover.

Jeg skal snart til London, butikktips? I motsetning til mange bloggere så er ikke jeg lommekjent i London++. Min yndlingsbutikk, River Island, finner du i Oxford Street. Jeg syns du bør få med deg Portobello Road i Notting Hill. I småbutikkene der finnes mange skatter. Topshop og Forever21 (Oxford Street) er også noe å få med seg, men er det en butikk jeg virkelig ikke anbefaler så er det Primark. Jeg tror ikke jeg har vært så flau over å være menneske noen gang. Desperate skikkelser som kaver seg igjennom og glemmer alt av høflighet. Glupske, slitsomme, men mest av alt - desperate. Det er billig, men drittkvalitet. Ikke bra for miljøet! 

Hvilke dager jobber du? Det er forskjellig fra måned til måned. Stort sett i helgene, men ingenting fast. I februar skal jeg iallefall jobbe lørdag 16.

Er du aldri sur? Jeg er ikke så sur av meg, men jeg er å finne sinna. Ikke forbannet-sinna, mer irritert-sinna. Jeg tror ikke det er mulig som menneske å være glad 24/7

Hvorfor skriver du så ofte overskriftene på svensk? Kan du slutte? Med mindre innlegget handler om noe spesifikt (som nå) så bruker jeg å sitere sanger i overskriftene. Jeg hører mye på svenske sanger, men det dukker like ofte opp svenske som engelske titler på innleggene mine. Jeg tror ikke jeg slutter med det, nei. 

Hvordan er MK på Horten VGS? Bezt.  Virkelig. Jeg elsker å gå media og angrer ikke et sekund. Lærerene er kjempeflinke og de behandler deg stort sett som kolleger istedenfor at de skal sjefe rundt. Vurderer du media syns jeg du bør velge det. Du trenger ikke kunne photoshop eller ha speilrefleks. Det eneste du trenger er vilje til å lære, for media er jo foto, film, tekst, lyd, grafisk design og mye mye mer. Ikke alt er like gøy, men det overlever du. Det er uansett en mye morsommere måte å få studiekompetanse på enn det Studiespesialiserende har. 

Hvem tar bildene av deg? Jeg gjør det selv! Du ser den lille svarte tingen jeg holder i hånden, det er en fjernkontroll til kameraet.

Kan du ikke blogge mer om mote, mat og produkter? Å være en rosablogger? Nei ellers takk. Mange ser på bloggen min som en moteblogg, men det er virkelig ikke intensjonene mine. Jeg vil ha en gladblogg. En blogg som er direkte til den som leser den som enkeltperson. Altså, jeg hater antrekksbilder og syns det er teit, men det er så mange som interesserer seg for det her, så det strekker jeg meg til i ny og ne. Jeg vil ikke være som mange av topplistebloggerne, beklager.

Link til spotifyen din? Here you go.

Noe du lurer på til neste gang? 

11 kommentarerSpør meg om kjærligheten - svar.

 Merk: Alt jeg har svart her er det jeg hadde gjort i deres situasjon. Husk at det er ingen fasit ved kjærlighet.

 

Hvordan kan man på snillest måte si at du ikke liker en? Du sier det rett ut. Det er vanskelig, men det er veldig realt gjort mot den det gjelder. Det er bedre å bli såret av sannheten enn å leve lykkelig på en løgn.

Hva gjør man hvis kjæresten plager deg med meldinger i timen? (Han bor langt unna) Si ifra! Han er kjæresten din.  Fortell han at du gjerne vil snakke, skype eller tekste med han etter skolen. Men når du har undervisning så er det veldig forstyrrende, fortell han også at du setter veldig stor pris på at han er interessert i deg og vil snakke med deg. Jeg tror han vil sette pris på ærligheten din.

Hva er kjærlighet for deg? Åh, kjærlighet er noe av det fineste og mest magiske du kommer over som menneske. Kjærlighet til familie, venner og et spesielt fint menneske. Jeg tror ikke kjærlighet har noen begrensinger som kjønn, alder, rase, religion eller høyde.

Hvordan vet du om den du liker, liker deg? Vil du ha et hundre prosent sikkert svar: Spør.

Hvordan helbreder du et knust hjerte? Vær med snille venner og familie. Gråt ut det du må. Sett opp varmen i huset, spis sjokolade og kyllingsuppe. Mest av alt, ta vare på deg selv. Ikke vær så mye alene, for da er det lett å tenke seg bort. Jeg har laget to videoer om kjærlighetssorg her og her.

Tror du at avstandsforhold kan funke? Ja, det tror jeg. Det er veldig viktig i et forhold å være ærlig men mest av alt stole på hverandre. Det er positivt å savne hverandre, for da blir tiden dere er sammen verdifull og veldig veldig fin, så svaret mitt er ja, avstandsforhold kan funke.

Kjæresten til bestevenninna mi liker meg, jeg vil ha han, men jeg vil ikke at hun skal bli sur. Hva gjør jeg? Først, avskriv denne jenta som din bestevenn. Vil du, og vurderer du å backstabbe henne er du dessverre ikke bestevennen hennes. Gjør det du føler er riktig. 

Jeg gruer meg til å møte kjæresten min hver gang vi skal møtes. Er det ekte kjærlighet da? Jeg har vanskelig for å si noe om det er ekte eller ikke, men det høres litt spesielt ut. Hvorfor gruer du deg? Er han slem mot deg? Skaper han ubehagelige situasjoner for deg? Det høres ikke ut for meg som om det er noe å fortsette med. Vil du at det skal funke må du snakke med han om det.

Er det kleint om gutten er lavere eller yngre enn jenta? Mange er "gammeldagse" på det og syns det er helt feil med en jente som er høyere og eldre, fordi det "ser ikke bra ut". Det syns jeg er veldig teit. Jeg har vært i et forhold hvor gutten var både lavere og yngre enn meg. Det gjorde ingenting fordi jeg var forelsket og likte han som han var, og han likte meg. Som sagt tror jeg ikke kjærlighet har noen begrensinger. 10 kommentarerSpør meg om kjærlighet

Hei dere.

 Jeg får spørsmål både her og både der om kjærlighet. Derfor tenkte jeg å ta en oppramsing. Jeg er ingen kjærlighetsrådgiver, men jeg er forelsket, har vært forelsket, har hatt et knust hjerte, har knust noen andres hjerte, blitt kjærester, gjort det slutt og jeg tenkte jeg kunne svare på litt. Jeg har ingen fasit på noe, men jeg har et hjerte og jeg kommer til å svare fra det.

Jeg velger ut rundt ti spørsmål (kanskje fler), som jeg skal svare på for dere. Så, spør meg om kjærligheten!

48 kommentarerSvar på ukens spørsmål

Hva slags rase er katten din? 
- Den er blanda.

Hvor gammel er du og når har du bursdag?
- Jeg er sytten år gammel, og blir atten år gammel den 21. mars.

Kan du ha bakevideo?
- Wow, det har ingen noen gang spurt om før, men det kan jeg helt sikkert! Noen fler som har lyst til det?

Får du drittkommentarer?
- Så godt som alle bloggere får drittkommentarer. Det er grunnen til at jeg må godkjenne alle kommentarer før de publiseres.Skal du på Justin Biebers konsert?
- Nei, dessverre. Jeg skulle jo ønske da.

 Kan du skrive om selvskading?
- Jeg kommer nok til å gjøre det en gang, men ikke i nærmeste framtid. 

Er sex en viktig del av et forhold?
- Det kommer egentlig helt an på forholdet og alderen du er. Det går helt fint an å være i et forhold og ha det utrolig fint uten å blande inn sex i bildet. Det har seg riktignok slik at når du er forelsket og tiltrukket av en annen, så har man som regel lyst til å sex med hverandre. Og man kommer jo absolutt nærmere av det, og det styrker oftest forholdet også.

Hvor stor er garderoben din?
- Altså, jeg har to/tre skap på rommet med klær, skolager inni sofaen, og utenfor rommet mitt står en skohylle med sko, knagger med vesker, bagger, en hylle med hårpynt, hatter, sløyfer, og kjolene mine henger også der. Jeg skal vise dere på romvideoen. Og til de som lurer: Ja, den kommer snart!

Hvor er luggen din når du ikke har den fremme?
- Den er gredd bakover eller til siden? Det sier vel seg selv? Med mindre jeg føner den bakover etter jeg har dusjet, bruker jeg lusespenner, hårbånd eller hårbøyle for å holde den bakover. Her stikker den relativt frem, hahah. Bustetroll..


Har du det bra, Idunn?
- Wow, det var utrolig koselig å bli spurt om! Jeg har verdens fineste familie, de beste vennene jeg kunne hatt, verdens snilleste kjæreste, tak over hodet og nok mat til å mette. Så sånnsett har jeg det bra, men om jeg har det bra med meg selv er jo en helt annen sak. 

Noen som lurer på noe, så er det bare å kommentere det, så kanskje du får svaret til uken. 

27 kommentarerSvar på ukens spørsmål.

Jeg har lenge hatt lyst på plugs, men hvordan ser øret ut når du tar de ut? Og kan du bruke vanlige øredobber etterpå? 
- For å kunne bruke plugs, må du utvide vanlige øredobbhull. Jeg tror de minste plugsene du får tak i er 3mm, men opp til 8mm så kan det gro igjen (med tid). Da troor jeg du kan bruke vanlige øredobber igjen. Når du tar ut plugs så er det et hull der, ja.

Hva heter katten din?
- Zelda, hahah.

 

Hvorfor utvidet du ørene? 
- Jeg syns det er utrolig fint og kult.

Favorittbutikk akkurat nå?
- River Island (finnes ikke i Norge..), og nettbutikk Romwe.

Hvor er jakken fra?
- Strikkejakken er ifra Gina Tricot.

Hvilken linje går du?
- Medier og kommunikasjon

Hvor får du så mye energi fra?
- Har jeg "så mye energi"? Vel, jeg sover jo en del, og så spiser jeg mye sukkerinnholdig. Funker det, men absolutt ikke sunt.


Hvor lenge har du og Ole vært kjærester?
- Eeehhhmm.. Rundt ni måneder tror jeg. Ja, noe sånt! 
Hva ser du i en bra blogger?
- Variert. Mye bilder, mye følelser. Jeg er ikke interessert i å se puppene dine (uansett hvor fine de er), hva du har spist idag, eller hva du hadde på deg. Det er så kjedelig! Viktig med et personlig preg også.

Hvor er blomsterhårbåndene fra? 
- BB, Lindex, H&M og Frankrike. 

Skal du kjøpe iPhone 5?
- Nei, jeg har jo en 4s som er under et år gammel. Jeg føler ikke behov for en ny mobil.  

Skostørrelse og høyde?
- 38/39 og 169cm 

Har du noen spørsmål til neste ukes "ukens spørsmål"? Kommenter de på dette innlegget. 

12 kommentarerUkens spørsmål?

Hei snuppser! Jeg er ikke typen til å orke å ha spørsmålsrunde, fordi det blir fort veldigveldig mye jobb. Derfor tenkte jeg å starte med ukens spørsmål. Er det noe dere lurer på, så er det bare å poste spørsmål og slik på dette innlegget her. 59 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL OM SKOLEN OG SÅNN

Hei søte. Nå tenkte jeg å svare på noen av spørsmålene jeg fikk inn ang. skolen. Det ble mange så jeg tok ikke med alle. Tror ikke dere syns det er for få spørsmål heller!

Hvor mye snitt må man ha? 
Det varierer veldig fra hvor mange som søker, og hvordan snitt de som søker har. I fjor høst, da jeg søkte, var det 90 elever som søkte på de 34 plassene som det er tilsammen, og den med lavest snitt som kom inn av oss hadde 4,0. Men det er virkelig ikke lurt å "slappe av" om du har for eksempel 4,3 og har tenkt deg inn på Horten MK. Fordi det pleier å være godt over 4!

Hva var snittet ditt da du kom inn?
4,5.

Hvordan ser timeplanen din ut?
Mandag 8.30 - 15.30 ~ Media hele dagen.
Tirsdag 8.30 - 13.45 ~ Prosjekt til fordypning hele dagen (video/foto)
Onsdag 8.30 - 15.30 ~ To timer media, en time engelsk, en time matte, en time naturfag, en time gym.
Torsdag 8.30 - 13.45 ~ En time engelsk, en time norsk, to timer matte.
Fredag 8.30 - 14.45 ~ Media hele dagen. 

Er det en fordel å være utadvent når du går media?
Jeg er sikker på at du klarer deg på medialinja uten å være utadvent, men de som søker på media er ofte litt rare og spesielle. Det er mye av derfor jeg elsker medialinja, fordi alle de rare blir samlet og kan være rare sammen og ler av det samme. 

Hvordan er hverdagen?
Jeg, personlig, elsker det. Jeg er så glad jeg valgte å sitte inne og slite med lekser til jeg gråt, fremfor å være ute å ha det gøy med venner. Det er så utrolig verdt det, om dere er heldige nok til å komme inn.

Hvordan er lærerene?
Jeg er superfornøyd med nesten alle lærerene.

Hvordan er klassen din?
Jeg forventet at klassen kom til å bli dritt, siden jeg hadde det så utrolig bra i forrige klassen, men av A og B klassene her på media, så er jeg veldig glad jeg går i A. Fordi i 1MKA er veldig mange av oss veldig sprudlene og masse energi. Og det trives jeg veldig med! Jeg er superglad for den klassen jeg har.

Hvor mye har du andre fag?
Litt på onsdag og hele torsdag.

Hva gjør dere i medietimene?
Sitter på dataen og slapper av. Tulla! Neida, joda. Men vi sitter stort sett på dataen, og du kan gjøre nesten hva du vil, men da går det veldig utover deg om du har en deadline og forholde deg til. Du må rett og slett ta ansvar.

Har du lært noe?
Ja, det har jeg. Jeg har lært masse, men samtidig så har vi gått igjennom masse som jeg har visst hele livet. Sånn iforhold til foto, men jeg har lært masse i de andre fagene.Er det mye photoshop?
Ja, det er jo det. Det er det programmet vi redigerer mest i, i mediefagene.

Må du kunne masse for å søke media?
Neida, de lærer deg alt grunnleggene. Du trenger ikke å ha vært borti photoshop noen gang før.

Er det mye PC-jobbing?
Ja, det er det.

Anbefaler du media?
Ja, men bare hvis du er interessert i det. Bryr du deg ikke om lyd, foto og bilder så tror jeg du kommer til å kjede deg, og det gjør det vannskeligere å følge med.

Er det gøy?
Ja, jeg koser meg.

Er det mye lekser?
Ja, det er en del. Du får mye ansvar for egen læring.

Får dere Macbook?
Nei, men vi får probook og vi redigerer video på stasjonere Mac'er.

Hva er det du skal bli?
Aner ikke. Tar det dag for dag.

Skal du bli fotograf?
Nope, holder fotografering på hobbynivå.

Er lærerene strenge?
Det spørs på hvor fokuserte vi er. Følger man regler så er alle sammen veldig ålreite.

Er det bra miljø på Horten?
Ja. Mange som smiler til deg, og snakker til deg selvom dere ikke kjenner hverandre. Også på Bekkegata er det veldig mange pene mennesker, hihi.

Er det to Horten skoler, blir forvirret?
Haha, det skjønner jeg. Ja, det er en i Bekkegata og en i Skippergata. Media er i Bekkegata, og der er jeg veldig glad for å gå. Tror ikke jeg hadde trivdes så mye om jeg hadde gått i Skippergata.

Er det kantine der?
Ja, det er det. Bra kantine! Også er det Kiwibutikk fem minutter unna.

Hva har dere mest på skolen?
Media.

Drar dere på turer og sånn?
Nja, ikke så mye. Men vi drar endel på kino, på museum, også skal vi til Oslo på mandag. Så, ja litt. Men vi er nok ikke den linjen som reiser mest rundt.

Er det mye teori i MK?
Ja, det er jo det.

Jeg vil bli regissør, burde jeg søke media?
Ja, enten media eller MDD vil jeg tro. 

Hvilke oppgaver og innleveringer får du?
Det er masse store, slitsomme oppgaver og innleveringer.

Tar dere bilder?
Ja. 

Får du generell studiekompetanse?
Yup, men bare hvis du fullfører.

Hvorfor heter det medierotter på Horten?
Fordi vi har klasserom i kjelleren, og det lange smale ganger med lave tak. Og det er mange som ikke gidder å gå opp. Så man sitter bare som en rotte på dataen i kjelleren. Klassen vår er mer sånn søte mediemus, og vi er veldig mye oppe i kantina. Er jo så mye fint å se på.

Håper det er mange som søker på Horten jeg. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

17 kommentarerER DET NOE DERE LURER PÅ ANG. SKOLEN?

Hei søte. Etter at jeg startet på Horten i høst var det mange som lurte på masse forskjellig ang. det. Hvordan miljøet var, hva snittet jeg hadde for å komme inn på MK var, og masse mer. 

Jeg vet at nå er det snart at dere som går i tiende klasse skal søke på videregående, så er det noe dere lurer på, så spør i vei. Så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!


Mebbi og meg i en av gangene. 

Noe dere lurer på angående Horten vgs og/eller Medier og kommunikasjon? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

30 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - HVOR HAR DU KJØPT?

Hvor mye kostet fjernkontrollen til kameraet ditt og hvor er den kjøpt? Tror den er fra Japan Photo i Tønsberg men hvor mye den kostet vet jeg ikke, fordi jeg fikk den i eksamensgave.

 

Hvor kjøper du klærna dine? I normale butikker som alle andre. H&M, Cubus, Kappahl, Gina Tricot, BikBok, Vero Moda, Lindex, Accessorize, Sorbet. Alle steder det er mulig å kjøpe klær. Jeg er ikke merkefiksert, eller opptatt av at det skal være dyrt, så masse av klærna mine er kjøpt på markeder, laget, arvet, og på salg. Vil du ha en unik stil, kjøp det alle andre ikke liker og gjør det kult!

 

I innlegget "jeg fant jeg fant": Hva fant du og hvor mye kostet den? Det er fjernkontrollen, og kikk ovenfor.

 

Hvor kjøper du sløyfene dine? Jeg kjøper ikke sløyfer lengre. Jeg har de jeg trenger og de er kjøpt på steder som H&M, Cubus, Kappahl, Gina, Accessorize og helt normale butikker. De færreste er i salg fortsatt. De kostet sånn mellom ti og hundre kroner (kommer ann på størrelsen).

 

Hvor er sløyfen på profilbildet her på bloggen din fra? Den fikk jeg av en søt venninne som heter Anna etter at hun hadde vært på ferie. Det er en av de jeg liker best selv, så jeg er så utrolig glad for at jeg fikk den av henne.

 

Svart strømpebukse med rosa hjerter, hvor er den fra? Accessorize.

 

Hvor er Kirbyputa fra? Det er en kosebamse, og den fikk jeg av Ole etter at han kom fra New York.

 

Hvor har du kjøpt det du hadde på deg på julaften? Kjolen fikk jeg av broren min i fjor, og skoene er fra Friis.

 

Hvor er gullneglelakken fra? H&M

 

Hvor er veskene fra i veske vs veske? Accessorize.

 

Hvor kjøper du tilbehør som tiaraer, sløyfer, hårbånd osv? Samme steder som alle andre. Normale kjedebutikker.

 

Det var alle. Beklager for spam, men nå har dere alle svarene.
Husk at dere kan spørre meg daglig om alt her. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

21 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - HVA VELGER DU?

Sommer eller vinter? Sommer.

 

Ville du blitt en meter høyere eller en meter lavere? Lavere. 

 

Ville du ha blitt kidnappet av terrorister eller bortført av romvesner? Bortført av romvesner!

 

Ville du ha slaktet en baby med bare hendene eller 100 søte valper? Vil jeg ikke svare på.

 

Ville du helts hatt ekte kjærlighet eller 10 millioner kroner? Ekte kjærlighet.

 

Ville du helst ha ringt noen eller sendt en melding? Sendt melding.

 

Ville du helst hatt en minigris som kjæledyr eller en miniape? Miniape! Aww.

 

Ville du helst ha fått vite når du skulle dø eller hvordan du skulle dø? Når. 

 

Ville du helst ha vært en svart mann i USA på 1800-tallet eller en kvinne i Afganistan i 2011? Kvinne i Afganistan i 2011.

 

ville du helst at datteren din skal være veldig upopulær eller en skikkelig hore? Er du en skikkelig hore er du vel stort sett ikke så populær? Men helst upopulær da, fordi vennene hennes hadde likt denne for den hun er.

 

Ville du helst kunne vært usynelig eller kunne fly? Fly!

 

Ville du hatt en sikkelig stygg, smart mann eller en kjekk, utrolig dum mann? Kjekk, dum. Neida. Joda.

 

Ville du helst ha druknet eller brent ihjel? Druknet.

 

Sossestil eller skatestil på gutter? Skatestil, åhh. Det er så fint. Og jeg mener ikke sånn DC-skatestil, men mer sånn 

 

Favoritt ~

 

Farge? Rosa

 

Bok? Foreløpig Hunger games (holder på, men liker den best foreløpig, haha)

 

Mannlig artist? Justin Bieber

 

Kvinnelig artist? Katy Perry

 

Rock vs Pop? Pop

 

Justin Bieber vs Zac Efron? Justin.

 

Lady gaga vs katy perry? Katy Perry

 

Komedie vs skrekkfilm? Komedie

 

Romantisk vs vulgær? Romantisk.

 

Babydyr vs voksne dyr? Bebidyr!

 

Mange som mulig vs. tre gode venner? Tre gode. 

 

Husk at dere kan spørre meg daglig om alt her. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

7 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - PERSONLIG

 

Har du noen dyr? Ja, en sort pusekatt som heter Zelda.

 

Har du kjæreste? Nope. Jeg er singel og jeg holder heller ikke på med noen.

 

Hvem er din allerbestevenn utenom Siv? Jeg har ganske mange gode guttevenner, men de veit hvem de er.

 

Hva er din største hemmelighet? Det er en hemmelighet.

 

Hva er din største tabbe? Var hyggelig og smilte til en jeg virkelig ikke burde fått blikkontakt med engang.

 

Hva er det gøyeste du har gjort? Hm, den er vanskelig! Har jo veldig mye gøy hele tiden hver dag. Men en gang som jeg kom på nå med Annelise var da vi var i Oslo og kjøpte ballkjole sent på våren i år, og absolutt alt gikk galt. Så det endte med at vi tok av oss skoene pga gnagsår, også rota vi oss bort i Grenland og masse tull.

 

Ellers så har jeg utrolig mye morsomt med Siv, så det er umulig å velge ut av, haha!

 

Hvem er du forelska i? Jeg er ikke forelsket akkurat nå.

 

Hvor høy er du? Uten hæler, uten sløyfe, og med flatt hår er jeg 1.69. Men alle oppfatter meg høyere.

 

Hvorfor er du såå perfekt? Tro meg, jeg har også dager hvor jeg ikke ser ut. Og mesteparten det du kaller perfekt er min kompis "Sminke". Men tusen takk!

 

Hva syns du om Selma i klassen din? Søteste, morsomste, dummeste jenta. Hun er nydelig og kjempemorsom og kul bordkompis. Mye følelser og en veldig sterk jente.

 

Når starta du med sminke? Litt ute i 8. klasse. Prøvde jo eyeliner en eller to ganger i sjuende, men det var ikke noe ordentlig, hehe.

 

Hvor mange kjærester har du hatt? Tre seriøse forhold, tror jeg.

 

Er du fornøyd med deg selv? Det er vel veldig få som er helt hundre prosent fornøyde med seg selv.

 

Hva pleier å gjøre deg glad hvis du er nedfor? Gjøre teite ting og høre på musikk. Noen ganger trenger man å være litt lei seg.

 

Spiller du tetris? Mja. 

 

Er du ofte lei deg? Tja, ikke ute blant folk, men alene.

 

Hvorfor er du så søt? Ntåå. Takk!

 

Hvordan vil du beskrive stilen din? Rosa, oppmerksomhetsskrikende, og provoserende.

 

Hvor i Tønsberg bor du? Vet du hvor Råel er?

 

Hvor mange ganger har du flyttet? Ingen.

 

Hvor gammel er Siv? 16,5. 

 

Hva er dine planer for fremtiden? Hvor langt inn i fremtiden er det snakk om? Skal til Oslo på juleselskap i morgen, men etter videregående skal Siv og jeg reise vekk fra Norge. 

 

Er du flink på skolen? Jeg er delt flink. Noe er jeg ikke god i og andre ting mestrer jeg helt greit. 

 

Vil du ha tattoo eller piercing når du blir eldre, hva og hvor? Jeg har seks piercinger allerede, og skal kanskje ha en eller to til ved ørene. Jeg vil gjerne ha tattoo! Syns det er så kult. Vet ikke hva, men kanskje et jordbær?

 

Hadde du hoppet i fallskjerm om du fikk muligheten? Ja! Vil gjerne gjøre det!

 

Er du lettlurt? Det kommer ann på, egentlig. På noe.

 

Hva slags sminke bruker du? Primer, makeupfix, foundation, pudder, solpudder, rouge, concealer, eyeliner, øyeskygger, brynfarge, maskara og litt såånn.

 

Trener du ofte? Sånn to ganger i halvåret, kanskje ? heheh.

 

Når har du bursdag? 21. Mars.

 

Favorittantrekk? Har ikke.

 

Det virker som om du har et perfekt liv, har du? Nei, det er ikke sant.

 

Hvis du kunne endret noe i livet ditt, hva ville det vært? Jeg vet ikke.

 

Ville du noen gang endret stilen din? Joa, nå og da. Men stort sett ikke.

 

Har du aldri gått lei av den "sukkersøte" Idunn, og vurdert å bytte stil osv? Jaa, eller, mjoa, jeg trives best med sånn jeg er nå, men måtte jeg ha valgt den bort hadde jeg hatt sånn stil som fortsatt var søt, men litt mørkere i fargene? Jeg hadde farget håret veldig mye lysere da, naturligvis. Jennifer som har bloggen the native foxelsker jeg stilen til. Sånt noe, tror jeg jeg hadde endra til om jeg skulle endret stil. 

 

Hvordan gjeng er du i? Jeg er ikke i noe gjeng. Jeg har masse spredde venner. 

 

Har du god selvtillit? Mjeh.

 

Hva gjør du på fritiden? Jeg er med familie, med venner, shopper, tar bilder, jobber og litt sånn. 

 

Kan du si en ting du liker ved deg selv og en ting du misliker ved deg selv? Jeg liker at jeg bryr meg om andre mennesker, og jeg misliker at jeg er helt utrolig dårlig på navn og ansikter. Hilser på folk flere ganger og sånn.

 

Hvis det hadde vært en person i himmelen du kunne fått tilbake, hvem? Seriøst, det kan du ikke spørre om, jeg vil naturligvis ha alle jeg har mistet tilbake.

 

Strandet på en øde øy, hvem person ville du hatt med deg? Siv Amanda. 

 

Har du noen gang mistet en nær venn? Ja, flere ganger.

 

Har du noen gang farget håret, og hva er din naturlige hårfarge? Jeg har hatt blondt, lysebrunt, brunt, mørkebrunt, sort, mørkeblått, rødt og brunlilla hår. Naturlige er sånn som jeg har nå. Veldig mørk brun.

 

Hvis du kunne forandre tre ting ved deg selv, hva? Hm, det går mer på hvordan jeg er som person, så mja.

 

Er du og Siv gode venner? Ja, det er vi.

 

Hva er tre må ha sminkeprodukter? Foundation, eyeliner og maskara.

 

Hvordan mobil har du? Hvit iphone 4s

 

Hva er viktigst for deg av mac,mobil og venner? Venner selvfølgelig! 

 

Favorittmaten din? Sushi. 

 

Hvordan begynte du med sløyfer? Da jeg gikk i 8. så var jeg i Usa og der bodde vi i Korean street. Der var "naboen" til hotellet en liten sløyfebutikk drevet av to søte asiatiske jenter. Kjøpte et par da. Likte det. 

 

Har du søsken og hvor gamle? Broren min er 18 og Siv er 16,5.

 

Føler du deg noen gang helt alene, og at ikke en gang bestevennen din forstår deg? Vi har vel alle slike øyeblikk. Jeg har veldig mye tanker i hodet mitt som jeg vet ingen forstår, og det snakker jeg ikke med noen om.

 

Hva pleier du å gjøre da? Kan skrive et innlegg om det, om veldig lenge.

 

Er du fornøyd med klassen din? Jaa, helt sykt. Da jeg gikk ut av tiende var jeg superredd for at det kom til å bli helt teit, men jeg har vært utrolig heldig og jeg liker absolutt alle i klassen min veldig godt. Ler mye hver dag og alle er like rare som meg, så ja, koser meg veldig. 

 

Tips på å holde seg pen og slank som deg? Kle deg riktig, og dekk over det du ikke liker med klær. Trene og spise sunt er også en fordel.

 

Er du populær? Mjeh, vil ikke si det.

 

Har du kjæreste eller dyr? Haha, liker at du puttet dem i samme spørsmål. Har pusekatt.

 

Hvor gammel er du? Blir 17 i mars. 

 

Hvor bor du? Tønsberg.

 

Går du med sløyfe hver dag? Nei, ikke i det hele tatt. Flere dager jeg går med hårbånd, tiara, hatt, osv. Jeg trives bare best med noe i håret.

 

Favorittfilm? Min bror bjørnen.

 

Drømmejobb? Skrive, inspirere, ta bilder og sånn. 

 

Hvordan ble du og Siv venner? Begynte i samme klasse. 

 

Liker du Hotel Cæsar? Ja, når Karl er med. 

 

Er du redd for edderkopper? Ja. 

 

Liker du å trene? Nei, smertefult er det! 

 

Er du allergisk mot noe? Ja, masse forskjellig mat, og mas. 

 

Liker du kaffe? Iskaffe er best. 

 

Hvordan stjernetegn har du? Væren. 

 

Hvordan ordner du håret ditt? Masse tuppering og hårspray og en liten hemmelighet.

 

Har du noen faste jobbedager? Neei, men jobber ofte på tirsdager fra 17-20 og søndagskvelder.

 

Jomfru? Nei, væren sa jeg jo.

 

Kysset mange? Tja, noen. 

 

Liker du noen? Gjør jo det. Litt.

 

Skal du jobbe i romjula? Jobbet idag, ellers så jobber jeg Søndag 1. Januar.

 

idunn! <3 jeg trenger virkelig hjelp! jeg har aldri vært missfornøyd med meg selv egentlig, men det startet for noen måneder siden.. følger meg helt annerledes enn alle andre! føler jeg er stygg og alltid sier feile ting som ikke passer seg! jeg var på topp men nå har jeg plutselig bare havnet helt på bunn.. har lest alle de selvtillits innleggene men jeg vet ikke hvordan jeg kommer opp igjenn.. har bare lyst til å bli borte.. :( hver så snill hjelp meg! hversåsnill! har du noen forslag på hva jeg kan gjøre!  - Det er normalt å ha svingninger i selvtilliten, men bare prøv å akseptere at det er sånn du er, og fokuser på å være den beste versjonen av deg du kan. Ikke lev opp til hva andre syns du skal være. Vær den du føler er riktig. Smil til deg selv i speilbildet, smil til andre. Og ja, bare vent og se, så blir det nok bedre. Hvis ikke så kan du sende meg mail på iiduunn@hotmail.com. ~ 

 

Hva er det beste noen kunne kalt deg av pen, søt eller snill? Snill. Jeg vil heller være en god person enn å være pen. 

 

Hva ville du gjort som Britney Spears en dag? Synget hit me baby one more time ute blant folk.

 

Hvordan fikk du så bra selvtillit? Har jeg sagt at jeg har bra selvtillit?

 

Hva er ditt beste sminke/skjønnhetstips? Smil. Peneste du kan ha på deg og beste sminka.

 

Har du et stilikon? Henter inspirasjon her og der. Katy Perry! Omg.

 

Favorittbutikk? Lindex kanskje. 


Har du spilt håndball før, siden "det handler om respekt, ikke sant?"? Ja, jeg har det og ja, jeg vet at Fair Play har det som slagord. Det var der jeg plukket det opp, men da jeg tenkte over det, så kom jeg frem til med meg selv at absolutt alt handler om respekt. Så har jeg hatt det siden. Jeg elsker det, og det betyr mye for meg.


Hvorfor bruker du sløyfe i håret? Neste gang du ser noen med øredobber, spør de hvorfor de bruker øredobber. Se om du får noe fornuftig svar. Jeg bruker sløyfer fordi jeg syns det er fint. Jeg bruker hårbånd, hatter og tiaraer også. Jeg trives med noe i håret, fordi jeg hater å ha håret i øynene. 


Liker du store byer? Jaa, elsker de. 

 

Har du hatt en ordentlig kjæreste før? Ja. 

 

Gleder du deg til å bli russ neste år? Hehe, jeg går i 1. klasse ..

 

Er du bifil? Alle er bifile, til en viss grad. Kommer tilbake til det.

 

Bruker du linser/ briller? Nope. 

 

Jobber du noe? Ja, på Subway.

Flere svar kommer. Delt opp i kategori.

Husk at dere kan spørre meg daglig om alt her. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

 

5 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - JULAFTEN

Hva gleder du deg mest til på julaften? Ansiktene til familiemedlem når de åpner en gave og blir glade for det. Beste!

 

Hva spiser dere på julaften? Broren min, mamma og pappa spiser pinnekjøtt. Jeg spiser alt tilbehøret. De lager kalkun til meg, men jeg tar stort sett en bit, også greier jeg ikke mer. 

 

Hva er ditt beste juleminne? En gang Jarand og jeg fikk feil gaver. Jeg fikk en gamecubekontroll og han fikk et rosa snakkende pelsskjerf. Det var gøy, haha!

 

Hvem feiret du jul med i år? Mormor, mamma, pappa og Jarand.

 

Hva ønsker du deg aller mest til jul? Ønsket meg veldig iphone 4, noe jeg tvilte på at jeg fikk, så jeg kom jo i sjokk da jeg fikk 4s. 

 

Flere svar kommer. Delt opp i kategori.

Husk at dere kan spørre meg daglig om alt her. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

3 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - BLOGG OG LESERE

Hvilke blogger leser du? Carolinemaria, Donnaogsara, Sophieelise og vennene mine sine. 

 

Topp ti blogger du leser? Tror ikke det er så mange jeg syns er bra.

 

Leser du Julia Marie sin blogg? Nope, beklager.

 

Hvorfor begynte du å blogge? Tror jeg gjorde det for å ha et arkiv med bilder og tekst, som er slags logg på hva jeg gjør. Fordi samme dagen som noe skjer, skriver man alltid mer detaljert enn man hadde husket det, og da er det gøy å gå tilbake.

 

Kan du lage sminkevideo? Du finner den i "skjønnhetstips"kategorien på bloggen min, men siden mange sikkert vil se den, så her:

 

 

Hva syns du om å bli kjent med lesere? Kan være koselig, men hvis de behandler meg som en kjendis, så blir det lett å behandle de som fans, og da blir det veldig rart vennskap. Et vennskap skal være 50-50. Ikke èn som dilter etter en annen.

 

Kan du lage Rom Tour? Ja, naturligvis. Hvis mange ønsker det?

 

Hvor lenge tror du at du kommer til å fortsette å blogge? Jeg vet ikke, jeg prøver så lenge jeg kan, men det tar utrolig mye av energien min. 

 

Hvordan tar du så mange pene bilder? Jeg syns ikke jeg gjør det, men tusen takk.

 

Hvor får du idèer til bilder? Helt tilfeldig. Bare popper opp mens jeg holder på. 

 

Er det flaut hvis lesere kommer bort? Neida, bare koselig!

 

Leser foreldrene dine bloggen din, og hva syns de om den? De leser den begge to og de liker den så vidt jeg vet. Mamma liker best når jeg skriver meninger, og pappa liker at jeg poster bilder.

 

Har du et ønske om å komme på topplisten, i så fall, hvem ville du byttet plass med? Jeg hadde ikke takket nei til det, naturligvis, men jeg vil ikke ta noens plass. De fortjener å være der, ellers hadde de naturligvis ikke vært der.

 

Hva syns du selv om bloggen din? For lite bilder.

 

Får du mange stygge/useriøse kommentarer på bloggen? Ja, er en del.

 

Hvor lenge har du blogget? Siden jeg gikk i syvende klasse.

 

Hvordan er det å ha en så populær blogg? Jeg vil vel ikke kalle bloggen min populær? 

 

Har du hatt mange forskjellige blogger? Hehe, jaa .. Bytta en del før. Hatt denne siden 2009 da!

 

Hva er best ved å blogge? Når du møter folk som vet hvem du er, på et helt nytt sted. Det er så gøy! 

 

Hvem har laget designet og headeren? Headeren har jeg laget selv. bakgrunnen har jeg laget selv, og ikonene har jeg valgt ut, men Marte har hjulpet meg mye med kodinga.

 

Hva slags redigeringsprogram bruker du? Video bruker jeg Sony Vegas og bilder bruker jeg photoshop og picnik.

 

Kan du ha mågjøre-video igjen? Nei, har ikke lyst til det.

 

Liker du bloggen til Violalove? Søt den. 

 

Hvordan redigeringsprogram brukte du i "I LOVE YOU" innlegget? Gickr.com

 

Er bloggen din viktig for deg? Ja, litt for viktig. 

 

Kan du vise alle sløyfetinga dine? Nei, det er for mye.

 

Kan du begynne å skrive hvor du har kjøpt klær? Jeg vil jo ikke at dere skal kjøpe det samme som jeg har! og jeg vil heller ikke drive reklame gratis. Reklamering på blogger får butikker og sånn så utrolig mye ut av, nei. 

 

Flere svar kommer. Delt opp i kategori.

Husk at dere kan spørre meg daglig om alt her. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

11 kommentarerLITEN SPØRSMÅLSRUNDE

Hei søte. Har en liten spørsmålsrunde, siden det er lille julaften. Så lurer dere på noe nå, spør i vei! Det er en selvfølge, men sier det alikevel ~ Jeg svarer på personlige spørsmål, men naturligvis ikke private. 

Så, lurer dere på noe? 

99 kommentarer"DU ER DEN MEST OVERFLADISKE JENTA I VERDEN"

Hei søte. Jeg fikk denne kommentaren i går, som jeg valgte å svare på i kommentarfeltet. Dere får unskylde engelsken min, men håper dere skjønner hva jeg prøver å si.Dere som faktisk leser bloggen min vet at selvom livet mitt er mye søtt, rosa og glitter, så er jeg et menneske med masse følelser, masse meninger, og jeg bryr meg virkelig om alt som skjer rundt meg. Og jeg tar faktisk opp litt dypere temaer enn sminke, mote og slanking.

Riktignok forstår jeg "JustSomeoneThatCanThink" sin synsvinkel også. Se på meg på et typisk "megbilde" ovenfor. Det er lett å bare annta at jeg er kjempedum og bryr meg bare om utseende og "meg meg meg". Jeg gir et veldig "pretty in pink" og "blondie" førsteinntrykk, men tar du deg tid til å lese, og eller bli kjent med meg, så skjønner dere nok at det er mer i hodet mitt.

Jeg liker imaget mitt, ellers hadde jeg jo forandret meg, men jeg skal være ærlig: Jeg syns det er trist. Fordi alt jeg ønsker er at denne personen tok seg tid til å lese noen av meningsinnleggene mine, hvor jeg deler tanker og meninger(klikk), istedenfor å bare dømme meg på den måten. Fordommer og dømming er et stort problem, som jeg også kommer til å ta opp så snart jeg får lagt av tid.

Hva mener dere om meg? Og hva mener dere om "JustSomeoneThatCanThink" sin kommentar? 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

37 kommentarerREDIGERER ØYNENE MINE STØRRE?

Hei søte. I gårkveld fikk jeg denne på "spør meg" (formspring) i headeren.

Hei,Jeg har merket at du noen ganger redigere øyene dine større. Er det sant? Fordi det synes litt. Siden pupillen din ser litt klompete og haktete ut på noen bilder. Sånn som:" Its not about your scars","Et lite bilde av meg"og sikkert flere innlegger :) "

Jeg ble lei meg, for å høre at pupillene mine ser klumpete og hakkete ut på disse bildene. Fordi at jeg har ikke rørt øynene mine på noen måte med noe redigeringsverktøy på disse bildene. Jeg redigerer ikke øynene mine større på bilder.

Her kan dere se bildet fra "its not about your scars" (som anonym sikter til) redigert og uredigert.

Det redigerte:

Og uredigerte:

Jeg redigerte øynene mine større på denne tiden i fjor, men har sluttet helt med det, fordi jeg syns det ble overdrevet og virkelig ikke fint.

Så, jeg ble ganske lei meg, fordi jeg har ikke noen gang blitt plaget av pupillene mine "ser klumpete og hakkete ut" tidligere. Øynene mine har faktisk vært noe som jeg ikke har hatt noe imot på meg selv, noen gang. Uten at regnbuehinna mi varier fra grå til grønn til blå all the time, da.

Så, beklager for dere som tror jeg redigerer øynene mine større fordi de er så stygge, men det er faktisk sånn jeg ser ut og er født. Ikke noe jeg kan gjøre noe med .. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

43 kommentarerSPØRSMÅLSRUNDE - SPØR SIV!

Hei søte. Siv og jeg fant på noe som kanskje hadde vært gøy og det kommer her nåå:


Elsker dette bildet av henne. 

SIV HAR EN SPØRSMÅLSRUNDE PÅ BLOGGEN HER OG DEN STARTER NÅ!

Selvom det er min blogg, hvis dere lurer på noe med henne, på noen mulig måte, eller meg (haha) så spør her nå, også svarer henne på de i morgen ettermiddag/kveld.

Hva venter dere på? Spør Siv Amanda om alt mulig! 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

46 kommentarerHVORDAN FÅ EN BRA BLOGG?

Hei søte. Formen er litt bedre, og jeg tenker snart jeg skal dusje. Tusen takk for alle som ønsket god bedring, for det hjalp jo litt. Jeg får ofte spørsmål om hvordan man får en bra blogg. Jeg ser ikke på min egen blogg som så bra, men det eneste jeg blogger etter er dette tipset:

Blogg en blogg som du selv hadde lest. 

Easy as that. Det er kanskje lettere sagt enn gjort, men tenkt deg da - Setter du pris på blogger med mange selvtatte bilder med bra redigering? Ta bilder, og legg ut masse store fine bilder. Liker du ikke blogger med mye tekst? Skriv korte innlegg. Liker du blogger med mye antrekk? Legg ut mye antrekk. Liker du ikke klageblogger? Vær positiv i skrivemåten. Det er faktisk ikke verre.

For at jeg skal lese en blogg må den være utrolig variert, og positiv. Jeg har for eksempel veldig lite hår - og sminkevideoer fordi jeg syns det er utrolig uinteressant. Samme med antrekk. Men jeg vet med dere at dere liker det, så skal prøve å bli bedre.

En positiv blogg, med meninger, masse bilder, tips og triks, sminketips, vlogger, fototips, viktige saker, reise, litt style, mattips, og stort sett variert blogging. Viktigst av alt er at det ikke er en klageblogg. Vekk med all negativitet!

Hva skal en blogg inneholde for at dere skal lese den?  

21 kommentarerSPØRSMÅL OM FOTO, REDIGERING OG VIDEO

Hei søte. Tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål om foto,video og redigering som stadig kommer opp.

Hvor redigerer du bildene dine? Photoshop og Picnik.

Hvor redigerer du videoene dine? Sony Vegas.

Hvilket kamera har du? Selve kamerahuset er canon eos 500d.

Hvordan kamera bruker du til å filme? Samme kameraet som jeg tar bilder med.


Sigrid og meg i fotostudio i stad.

Mange som syns videobloggene og alt er så fine pga lyset og fargene. Da vil jeg bare si at lys er helt ekstremt viktig når det kommer til foto og film. Jeg bruker aldri blits, fordi jeg hater det. Men jeg passer alltid på å ha masse belysning. Gjerne hvitt lys (utelys) hvis det er mulig.

Er det forresten noen som vil ha foto- og redigeringstips? Jeg skal på ingen måte påstå at jeg er en ekspert, fordi jeg kan nesten ikke ta bilder, og jeg er ikke direkte flink, noe jeg vet selv. Men jeg kan lære dere det lille jeg kan?

Har du noen spørsmål i forhold til foto, video eller redigering? 
Bare kom med dem, hvis det er noe jeg gjør som dere vil ha forklaring på!


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn


Vil du vinne nydelige smykker? Klikk her for å se smykkene og lese mer.  

 

28 kommentarerNY GREIE!

Hei søte. I det siste så er det mange som har kommet med forslag til ting de vil lese om på bloggen på spør meg (som du også finner oppe i headeren) , og da vil jeg bare fortelle dere som ikke har tenkt på det, at der kan du spørre om alt, blant annet "kan du skrive om det?" og "kan du legge ut bilde av det?", "kan du poste bedre bilde av det" eller "skrive mer om det". Ganske lurt, egentlig, så får dere være med litt å bestemme, tihi.

Spør meg! 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

11 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - DIVERSE

Har du spilt håndball eller fotball? Håndball.

Hva synes du om Martine Hobæk? Savner du hvor gode venner dere var før? Ja, jeg savner jenta. Sykt morsom! Savner også hvordan vi snakket sammen superofte før.

Kan du vise skikkelig bilde av mobilen din? Klikk her. 

Hobby? Foto, eller skrive.


Lakris/sjokolade? Sjokolade.

Brus/vann? Vann!

Venner/familie? Familie (Siv er familie).

Beste skoledag? Mediie hele dagen og alle er blide.

Verste skoledag? Fag hele dagen og masse grinete mennesker. 

Har du lest bloggen min før (andy7 og maliterese)? Jeg har vært innom begge to, ja. 

Hva syntes du om bloggen min(andy7)? Jeg syns den er søt, men ordne designet ditt sånn at det står mer om deg, og last opp bildene dine større. Jeg liker store bilder. 

Noen apper du liker godt? Apper? Like, til iphone? Doodlejump!

Yndlingssang? Veit ikke helt, men hører mye på Katy Perry om dagen.

Hva er det du gleder deg mest til nå? Å se Siv Amanda igjen.

Trener du? Prøver.

Yndlings artist? Katy Perry eller Justin Bieber.

Liker du justin bieber? Det er kjæresten min. 

Hvilken macbook har du? Macbook pro, tror jeg.

Hvilken musikktype hører du mest på? K-pop.

Har du flest jentevenner eller guttevenner? Jentevenner vil jeg tro.

Hvordan begynte du å blogge? Jeg skrev et innlegg og trykker publiser!

Hvar du noen gang gjort noe du virkelig angrer på? Jeg har gjort mange dumme valgt, men jeg har lært av alle og jeg angrer ikke på noe av det jeg har gjort sånnsett. Jeg hadde ikke vært meg selv i dag hvis det ikke hadde vært for alle valgene jeg har tatt og alle tabbene og uhellene. The biggest mistake you can ever make, is to be too afraid to make one. Jeg tror at alt skjer for en grunn og jeg syns det er bedre å angre på noe man gjorde enn å angre på at man ikke gjorde det. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

8 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - SMINKE OG HÅR

Kan du lage sminkevideo? Har gjort det. Klikk her.

Topp 5 sminke? Eyeliner, mascara, foundation, rouge og rosaa leppestift. 

Hvilken Shampoo og balsam bruker du? Noe uten parfyme, helst. Jeg er allergisk. Pleier å ikke bry meg om det, da. Jeg kommer til å skrive et innlegg om hårprodukter.


Hvorfor er du så pen? All make up, baby. Er uigjenkjennelig uten.

Retter du håret? Det hender, men jeg krøller det oftere.


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

21 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - BLOGG OG LESERE

Og igjen, beklager til dere som ønsker jeg skulle svare i videoblogg. Men hele "mini spørsmålsrunde"- konseptet var bare at dere skulle få svar på det hvis det var noe veldig dere lurte på.

Får du inspirasjon av andre blogger? Nei, stort sett er det ifra sitater, andakten på morgenen hverdagslige dilemmaer, youtube, men selvfølgelig finner jeg noe her og der på blogger også. Men det er ingen blogger som jeg leser fast som jeg får inspirasjon til å blogge ifra.

Har du noen spesielle blogger du leser og anbefaler? Jeg leser ikke såå mye blogger egentlig, men Carolinemaria.blogg.no er fin, også liker jeg svenske blogger.

Det beste med blogging? Enkelt spørsmål - Dere.

Hva syns du om fansen/leserne dine? De er best. Jeg vet alle bloggere sier det, men mine er virkelig best.Hvor lenge har du blogget? Siden jeg gikk i 7. klasse.

Hva skal være med i en blogg for at den skal være bra? Masse bilder og veldig variert. Jeg kjeder meg utrolig fort på sånne moteblogger. Outfitbilder syns jeg også er utrolig kjedelig, med mindre du har en veldig annerledes stil.

Hva heter Siv sin blogg? Siv blogger ikke.

Kan du vise oss rommet ditt i videoblogg? Naturligvis! Jeg kommer til å gjøre det om det er mange som ber meg om det. Og det begynner allerede og bli ett par, tihi.

Hvorfor blogger du? Jeg syns det er kjempegøy og det er vane. Har virkelig ingen grunn eller lyst til å slutte.

Liker du fans? Jeg elsker lesere, nye som gamle! Så vil du være ekstra søt, så fortell vennene dine om bloggen min, tihi. Da blir jeg glaad.

Hva liker du ved bloggen, og hva liker du ikke? Jeg liker all positiv feedback jeg får og alle de søte leserne mine (gaver, brev, tegninger, autografer, bilder, mail, kommentarer), og jeg liker ikke hatmail, trollz, rablerablerable. Men det er vel standarsvar ifra alle?

Hvis du mener hva jeg er fornøyd med på bloggen min? Så er det det at jeg alltid har med bilder, selvom de kanskje ikke alltid er like fine, og at jeg har tar alt selv. Jeg liker også at jeg blogger variert og om viktige temaer av og til, selvom jeg også blogger om sminke og mote. Også liker jeg at jeg legger mye arbeid i bloggen.

Det jeg ikke liker må være at jeg av og til ikke føler at innleggene av og til blir kjedelige og litt like. Jeg liker heller ikke når jeg publiserer ett bilde flere ganger. Det føler jeg er utrolig irriterende, men jeg gjør det for det om. Bildene er heller ikke så bra som jeg ønsker. Jeg blander redigeringen veldig og det er også noe jeg ikke liker. Noen ganger er det fargeklare og andre ganger duse farger. Irritert over meg selv som ikke greier å bestemme meg.

Liker du Sophieelise? Ja, jeg syns hun virker som en nydelig jente med sterke meninger. Det liker jeg. Jeg ser opp til henne på mange måter.

Liker du tcmn? Hun er mye lavere i virkeligheten enn det jeg trodde! Neida, joda. Men hun virker jo søt. Ikke min type blogg akkurat, da. Men jenta er for all del utrolig søt, virker det som. 

Hvor mange lesere har du hver dag? Det varierer. Mellom 700 - 900 + -.

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

9 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - SLØYFER OG KLÆR

Kan du begynne med å skrive hvor du har kjøpt klærene dine sånn av og til? Jeg pleier å gjøre det, men det er så lett å glemme.

Hvor kjøper du alle sløyfene dine? Jeg kjøper de i kjedebutikker som Gina, Cubus, H&M, Lindex, Bikbok osv.

Hvor kjøper du klærna dine? I vanlige butikker, som alle andre. Butikker som nevnt ovenfor.

Shopper du mye? Når jeg har muligheten og penger, så.

Bestiller du klær på internett? Av og til, men ikke så ofte.

Bestiller du sløyfer på internett? Har gjort det før.Hvilken butikk handler du mest i? Lindex, kanskje.

Kan du vise bilde av alle sløyfene dine? Jeg kunne ha gjort det, men jeg har alltid noen som jeg har rotet bort. Jeg roter bort noen, så finner jeg noen andre. Det er sjeldent jeg har alle samtidig.

Hvor mange sløyfer har du til håret? Rundt 40.

Hva er greia med sløyfene? Kjenner jeg begynner å bli smålei av det spørsmålet, hahah. Sløyfer er bare et tilbehør jeg liker å bruke. Det er samme med ringer og øredobber, skjerf, magebelter, det er alt tilbehør! Hva hadde du svart om noen hadde spurt "hva er greia med at du bruker øredobber?" Ehhm, jeg syns det er fint, vel? Det er ikke sånn at jeg måå bruke sløyfer hver dag.

Hvor har du kjøpt kjolen du har på på headeren? Det er ingen kjole, men en topp jeg fikk av Bendik. Klikk her.

Bruker du sløyfer hver dag? Neinei, men stort sett.

Hva er yndlings kjolen din? Hm, jeg aner ikke. Ballkjolen min kanskje. Klikk.

Hvor mange sløyfer har du? Tja, rundt 40 I think. 

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

 


14 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅL - MEG SELV

Pleier du og være sur og sinna ofte? Nei, jeg har dager hvor jeg er veldig lei meg, men jeg er sjeldent sinna.

 

Liker du noen akkuratt nå? Det er vel alltid noen man har et godt øye til.

Hvem er din aller beste venn? Siv Amanda.

Hvor mange kjærester har du hatt? Tre seriøse forhold.

Har du hatt en veldig stor krangel med en person før? Nå vet jeg ikke hva du anser som "veldig stor krangel", men jeg har jo kranglet masse over lengre tid med noen. Jeg hater å krangle.

Synes du selv at du er pen? Jeg vet at jeg ikke er kjempestygg, men jeg syns vel ikke at jeg selv er så pen. 

Har du spilt håndball eller fotball? Håndball.

Hva er favoritt maten din? Sushi.

Favoritt drikken din? Vann.

Favoritt godiset ditt? Pockyy med mandler.

Cola eller pepsi max? Cola, men jeg drikker ikke brus egentlig. 

Hvordan får du så fint hår og hud? Sminke, også bruker jeg en del produkter i håret.

Hva betyr mest for deg? Venner og familie.

Hva liker du best ved ansiktet ditt? Leppene mine, kanskje.

Hva er din naturlige hårfarge? Veldig mørk brun, nesten svart.

Si 3 positive og 3 negative ting om deg selv. Jeg er flink til å vise at jeg er glad i mennesker, jeg dømmer ikke og jeg er mye blid. Tre negative er at jeg er utrolig oppmerksomhetssyk, knytter meg altfor lett til mennesker og jeg har utrolig tungt for ting.

Kommer du til å farge håret ditt blondt en gang? Jeg tviler.

Har du søsken - hvor mange? Storebror Jarand, og lillesøster Siv Amanda.

Liker du en i klassen din? Jeg liker den nye klassen min, men det er ingen jeg "liker liker", hahah. Ingen av de er min type i det hele tatt.

Hva er det første du gjør om morgen og det siste du gjør om kvelden? Våkner og sovner.

Hva får deg til å orke og ville blogge så mye? Dere.

Kan du legge ut et bilde av deg med regulering? Sure, kan gjøre det hvis jeg kommer over et bilde.

Favorittfarge? Rosa eller lyseblå.

Hvem er du forelska i akkurat nå? Jeg er ikke forelsket akkurat nå.

Verste vane? Oppmerksomhetssyk.

Det verste du vet? Forskjellsbehandling og forhåndsdømming.

Hva vil du bli når du blir stor? Noe innenfor media.

Hva vil du gjøre før du dør? Være en forandring i verden.

Hvorfor er du så utrolig perfekt? Jeg er langt ifra perfekt. Tro meg, jeg har mine dager jeg også.

Trener du? Jeg prøver.

Hvor mye penger bruker du ca. i måneden? Litt for mye, heheh.

Har du dansa på Studio Future (z)/ Bajazz før? Ja, det har jeg.

Liker du å danse? Elsker det! 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

 

14 kommentarerSTOOOPPP!

Hei søte. Mini-spørsmålsrunde!!! Jeg har allerede fått inn nesten 200 spørsmål og jeg har hatt spørsmålsrunden et halvt døgn. Jeg kommer til å dele inn svarene i forskjellige kategorier og poste de utover dagen. Beklager at jeg avslutter runden før jeg sa, men det er en mini spørsmålsrunde. Jeg kommer til å ha en stor en litt nærmere jul, hvor jeg skal vise dere i video alt dere vil se og lurer på. Promise.

Jeg kommer til å dele opp i kategorier, så kommer svarene utover dagen.  

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

14 kommentarerMINI SPØRSMÅLSRUNDE

Hei søtiser. Jeg tenkte jeg skulle ha en mini-spørsmålsrunde fra nå og ut imorgendagen, eller noe sånt. Så, er det noe dere lurer på - spørr i vei!

 

Noe dere lurer på? 

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

46 kommentarerJEG VIL BLI BEDRE KJENT MED LESERNE MINE

Hei søte. Det er ganske mange av dere som er innom bloggen min dagelig og leser om meg, men nå er det min tur. Jeg vil vite hvem dere er!


Surpomp med hår foran øynene!

Så, fortell meg fornavnet ditt, hvor gammel du er, om du bare er innom for første gang eller fast leser, gjerne pluss litt random fakta om deg selv og hvordan du er. Kan nesten ikke vente med å lese litt om dere! Hihi.

Selvom du ikke pleier å kommentere, vær så snill å kommenter. Jeg vil vite hvem du er! 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

111 kommentarerSVAR PÅ SPØRSMÅLENE

Hei søte. Jeg har valgt ut noen spørsmål som dere stilte i kommentarfeltet. Siden flere kommentarer bestod av flere spørsmål så ble det ikke nøyaktig ti, men fler. Håper dere ble fornøyde. Her kommer svarene:

Svar: Kjempekoselig at dere leser bloggen min, tusen takk! Jeg setter kjempestor pris på det! Skal jeg være helt ærlig så er jeg veldig usikker på akkurat det. Jeg begynte å glansvaske håret de første årene på barneskolen, og har farget det jevnlig siden. Men jeg tror at håret mitt er en veldig kald mørkebrun brunfarge (selvfølgelig lysere på sommeren)som dette. Noe i den duren som jeg hadde før sommeren. Får ofte skjollete farge, så når jeg farger det brunt (og nesten ingen ser det, haha), så bare jevner jeg ut fargen, på en måte.Svar: Hele greia var egentlig relativt spontant. Jeg kan ikke si at jeg ikke har tenkt over det før, men jeg har vurdert å farge håret alt fra platinablondt til rosa før, og rød var altså også i den kategorien. Jeg har egentlig ikke noe bedre svar på det enn at jeg gjorde det fordi jeg fikk lyst. Jeg ville ha forandring, og det er bare en måte å få forandring på. Just do it.Svar: For meg er trivsel veldig viktig. Jeg er avhengig av å drive med noe jeg liker å gjøre, det var derfor jeg søkte Medier og Kommunikasjons linja (Og kom inn, yay). Jeg er ikke så veldig til å planlegge hva jeg skal bli og gjøre. Men jeg kommer helt sikkert til å ende opp som noe innen media. Kanskje jobbe med film, kanskje fotograf, redaktør eller lignende. Det eneste jeg vet er at jeg skal komme langt, og jeg skal føle meg vellykket til slutt, hihi.Svar: Åhh, det er mye jeg har lyst til å gjøre her i livet. Blandt annet å møte kjente personer, bo i forskjellige verdensdeler, hoppe i fallskjerm eller strikk, klone meg selv, og spille i en film. Haha, sykt.

Svar1: Headerfornyelse blir litt vannskelig nå som jeg ikke er hjemme. Internettet her er fryktelig dårlig. Og jeg føler meg ikke fresh nok til å photoshoote hele tiden.
Svar2: Jeg har ikke på meg ullgenser, men en litt tykkere genser, fordi det blir kjørlig om kveldene. Når det skal sies så hadde jeg bare på meg den genseren også. Så det var ikke så veldig varmt.
Svar3: Det ser ikke ut, haha. Det er også noe jeg ikke liker ved det nye håret, forresten. Veldig seriøst bilde da.

Svar: Når det kommer til gutter, så er det aldri ett svar som er riktig fordi det varierer fra gutt til gutt. Og det kommer litt ann på hva du mener med "liker" også. Om du mener at gutten liker deg, eller om han bare er interessert. Er de interessert tar de som regel kontakt eller prøver å bli lagt merke til. Det kan være så lite som å kommentere et hjerte eller noe annet fint på facebookprofilbildet ditt. Gi et kompliment eller lignende. 
  Er du i tvil om at en gutt liker deg (og du liker han tilbake), så kan du prøve å flørte litt og se hvordan han svarer på det. Si navnet hans når du snakker med han, hold blikkontakten lenge og smil, da legger han garantert merke til deg, og får du smil og lange blikk tilbake (kanskje også en ekstra god klem samme dagen) så kan det være at du er på god vei. Det kan selvfølgelig hende at han bare mente det vennskapelig, men da skjønner du det som regel.
  Det var litt vannskelig å forklare det, men hvis du vil forklare situasjonen litt nærmere og hvordan han oppfører seg ovenfor deg så kan jeg prøve å svare deg bedre, Mia. Veldig vannskelig å svare når man ikke vet så mye rundt situasjonen.


Svar1: Se lengre opp i innlegget.
Svar2: Jeg bruker ikke mye sminke hver dag. Det er dager jeg ikke bruker sminke i det hele tatt. Jeg kan innrømme at til daglig så bruker jeg kanskje litt mye, men jeg syns ikke jeg bruker så mye at det er stygt.
Svar3: Brillene jeg bruker er bare glass. Så det er ingen styrke i de. Jeg bruker det fordi jeg syns det er en søtt tilbehør, ikke fordi jeg trenger det.
Svar4: Pimkie, Suncoo og Accessorize tror jeg.

Hva syns om dette? 
Skal jeg fortsette å velge ut noen spørsmål og svare på? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

5 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012