Ta meg med til England

Ta meg med til England. Ta meg med til London. Jeg vet det er kaldt der nå, så vi tar med masse skjerf og ullgensere. La oss gå en tur nedover Oxford Street mens vi undrer oss over hvordan de greier å kjøre på andre siden av veien. Skal vi spise engelsk frokost på en kafé, se på mennesker, beundre den britiske aksenten, og drikke så mye engelsk te at vi til slutt brenner oss på tunga? Vi kan kjøpe et engangskamera, og ta bilder under Big Ben, foran en double-decker eller en telefonkiosk, også kan vi ta London Eye. Det er ofte lang kø, men det blir koselig, lover. Kan vi gråte på flyet hjem, fremkalle bildene og se på de sammen hjemme i Norge, mens vi ler og drikker kakao med pledd rundt oss? Kan ikke du ta meg med til England? Kan du ikke ta meg med til London?

Har du vært i England? 

(Fant ikke den originale bildelinken)

0 kommentarerHva savner du mest ved sommeren?

Å sove til man våkner, gyllen brunfarge, solbleket hår, sommerlige antrekk, festivaler, strandkos, bading, fregner på skuldrene, picnik, barbeint i grønt gress, utlandsturer, sove i solen. Mest av alt savner jeg at solen varmet så godt. Legger ved et bilde fra turen til Frankrike med Ole. Åhh, det var så deilig. Jeg lengter.. Hva savner du mest ved sommeren? 

0 kommentarerREISESYK - JEG VIL TIL

New York. USA. Eller skal jeg kanskje si "tilbake til"? Virkelig, sist jeg var der var jeg en fjortis som var mer opptatt av kule Wesc-merkeklær i sterke farger, tuppert hår og megmegmeg og nettby. Det var i New York hele sløyfegreia startet, med de små butikkene som solgte sløyfer i "korea town" strøkene. Jeg husker nesten ingenting derifra, fordi jeg var for opptatt med å ha nesa nede i mobilen og tekste om hvor kjeeedelig det var å ta bussen rundt i New York og ikke shoppe.

Jeg må le av hvor tragiskt det er. Jeg har stått i empire state building, i times square, vært på Macy's, vandret i gatene, stått på brooklyn bridge, vært i apple store, i diverse parker, i syke bygninger, i kule butikker, men vet du hva jeg syns eller? Care. Hadde jeg dratt dit nå hadde jeg ikke sovet et sekund. Jeg hadde tatt masse bilder og virkelig opplevd det.

Jeg har vært sykt mange kule steder, men jeg har liksom ikke vært der. Jeg har vært mer opptatt av å kjøpe is, eller må på do. Noe jeg naturligvis angrer utrolig på i ettertid. Jeg må liksom reise tilbake til steder jeg har vært, bare fordi jeg ikke gadd å være der som yngre.

Men virkelig, jeg vil til Usa. Helt ekstremt. Og jeg har så lyst til å reise tilbake så fort som mulig. Jeg er reisesyk.

Har du vært i New York? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

0 kommentarerREISESYK - JEG VIL TIL ..

Paris. Masse fint og ta bilde av og oppleve. Jeg har aldri vært i Paris, men vi skal mest sannsynlig ta en helgtur i påska. Jeg kjenner på følelsen av at jeg gleder meg som en unge. Spennende - Can't wait. Har allerede forelsket meg i Eiffel Tower.

Har du vært i Paris før?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerREISESYK - JEG VIL TIL ..

Hellas! Noen dager har man bare lyst til å reise bort på ferie. Rømme vekk til sol, varme, og morsomme opplevelser. En sånn dag har jeg i dag (egentlig hatt en stund). Mimrer tilbake til turen til Hellas i fjor sommer. Det var så deilig! Hellas er virkelig perfekt sted om du vil et sted hvor det er varmt, mye pent å se og oppleve, og kjempedeilige strender. Anbefaler å ta dere en tur dit, en gang. Akkurat nå vil jeg til Hellasssssss.

Jarand, mamma, pappa og jeg - Familien Glum!

Nå skal jeg prøve å lese litt på prøven vi skal ha i morgen, som kommer til å gå rett i do. Også skal jeg skjerpe meg og ha en skikkelig bra dag i morgen. Jeg skal hvertfall prøve. Fikk ikke blogget tidligere i uka fordi jeg var hos Timian hele dagen. Jeg har vært litt sløv på bloggefronten denne uken!

Hvor var dere på tur, sist dere var ute og reiste?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012