Dagens antrekk - gull og baroque

Hey dolls. Jeg har hatt en kjip uke, så den velger jeg å ikke fortelle om. Derfor har jeg ikke så mye på hjertet, egentlig. Dette resulterer i at dere kun får antrekk i dag (men det pleier dere jo ikke ha noe imot, tihi). Dagens antrekk er solbriller fra mams, gyllent smykke fra bershka, baroquekjole fra topshop, belte fra primark, sko fra h&m og veske fra accessorize (bursdagsgave fra Ole).

Hva er deres planer for helgen?  

Beklager for dårlig med oppdateringer, men jeg tenker som så at har jeg ikke noe positivt på hjertet, så velger jeg å ikke spre det. Aprilsuss. 

Jeg er forelsket i denne veksa, omg.

22 kommentarerdagens antrekk - vinrødt og hundetann

Fin sang.

Heisann alle finiser. I går hadde jeg en utrolig fin dag. Skoledagen varte kort og jeg fikk tilbakemelding på en naturfagsprøve jeg har brukt mye energi på. Jeg fikk full pott! Det gledet meg veldig, i tillegg fikk jeg avskjedsgave på jobb som var en flaske vin og sist men ikke minst så kom min beste Siv Amanda på besøk. Vi pratet og skravlet og spiste pastasalat. Jeg fikk også en kjempefin rosa mariusgenser av mamma.

Jeg duppet av hele bussturen etter skolen derfor bestemte jeg meg for å kjøpe meg et lite pappkrus kaffe. Kaffe hjelper alltid. I skrivende tilstand sitter jeg med tannblekningsskinner i munn og skal bli pen. Det yrer voldsomt ute og luggen min var ustyrlig mesteparten av dagen, men det er greit.

I dag bar jeg hundetann fra forever21, vinrød strikkegenser fra lindex og favoritt chiffonskjorta mi fra sorbet (og svarte strømpiser seff).

Har dere lagt noen planer for helgen da? 

6 kommentareret lite sommerlig antrekk


Åhh, jeg drømmer meg bort i lette sommerantrekk og fine kjoler. Tenkte jeg skulle vise dere en av mine rosa kjoledrømmer og min nye genser fra sheinside (direktelink). Kjolen ser riktignok oransjaktig ut på bildene, men det er fordi det er så oransjt lys på rommet mitt. Åh jeg savner sånn å føle meg sommerfin.

Hva syns du om antrekket?

20 kommentareren skodrøm

Heeeeei, Jeg fikk disse t-strapskoene fra Martofchina og de er bare sååååååååååååååååååååååå fine, herregud. Har du sett noe så nydelig og enkelt og åh. Direktelink finner du her. Supergira på når jeg kan bruke de. Foreløpig kan jeg jo bare bruke de inne..

Jeg leste på twitter i dag tidlig at det snødde, men jeg har ikke sett en fnugg i hele dag. Hva jeg dermed har sett er sola, og det gledet meg. Nå vinker den over horisonten og tar tidlig helg. Ja, nå er det helg mine fine. Jeg skal jobbe både lørdag og søndag, så noe spennende planer er det dårlig med for min del - men for dere? Hva skal dere bruke helgen deres på? Hjemme med familien, hytta, jentekveld, kjærestekveld, fest, bytur, kafébesøk eller kanskje skolearbeid i lag med en kopp te? Det er så mye fint å finne på.Helgkyss til alle.

8 kommentarerdagens antrekk

Litt mørkt, litt kjedelig men veldig behagelig. Dette er da dagens antrekk  Hva syns dere?


5 kommentareret lite antrekk

Kjole fra sheinside her, sko fra kina og sløyfe fra american apparel. 

Hva syns dere?

14 kommentarerom en perfekt kjole

Okei, denne kjolen er perfekt. Den sitter fint, er perfekt i lengden, har krage og er superbehagelig. Best av alt, jeg føler meg litt fin i den. Du finner den her, klokke fra daniel wellington, skoene er fra topshop, sammen med dette hadde jeg en hvit kjolegenser, men den tok jeg av for å vise hvor utrolig fin kjolen er. Nei, nå er jeg sulten. Vi snakkes!

Bare jeg som er forelsket i den eller syns dere den var litt fin også? 


21 kommentarerdagens antrekk - hundetann og rødt


Jeg var så dårlig på skolen at jeg dro hjem. Like innenfor døra kom frokosten i retur, så det var nok grunnen til at jeg var så fryktelig dårlig. Jeg har i ettertid sovet, dusjet og stelt meg (for selvfølelsens skyld). Ny kjole har jeg på og alt. Jeg tok bare på meg dette for å ta antrekksbilder. Egentlig har jeg på meg en stor dorthegenser og strømper.

Her har jeg på meg rød sløyfe fra american apparel, hundetannkjole fra sheinside (direktelink), veske fra georg martinsen, klokke fra daniel wellington og sko fra hush puppies. Denne kjolen er ny og jeg elsker hvor høy den er i halsen. Jeg syns rødt er så fint med hundetann, så jeg slo til med røde lepper og sløyfe. 

Hva syns dere? 

11 kommentarersweater weather

1. ebay (link) 2. primark 3.vintage
4. topshop 5. sheinside (ikke i salg mer, du finner den på ebay) 6. sheinside (link
7. carlings 8 bikbok 9. zlz (link

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise noen av genserene mine. Jeg har fryktelig mange flere, men det er iallefall noen. Hvilken likte du best? 

11 kommentareret av mine favorittantrekk

 Lavendergenser fra sheinside (direktelink), kjole fra chicwish, boots fra dinsko, klokke fra daniel wellington og sløyfe fra american apparel. Nå skal jeg steke meg vegetarpizza og kanskje bade. Forresten, så liker jeg antrekket best på sommeren, med bare legger og ballerinas. Så det er ikke hundre prosent favoritt slik som dette.Liker dere antrekksinnlegg, så er det koselig om dere liker innlegget.

17 kommentarerdagens antrekk + noen spørsmål?

Beklager for superkornete bilder. Det var så mørkt i rommet.. Dagens antrekk er cardigan og genser fra sheinside, sløyfe fra american apparel og klokke fra daniel wellington. 


Noen som lurer på noe til en ukens spørsmål forresten?

25 kommentareren glitterdrøm

For noen dager siden fikk jeg denne superfine glitrende genserdrømmen fra sheinside. Den er såå fin, eneste er den er veldig stor. Skal vise den på siden, for i dag føler jeg meg så lite fiks at jeg ikke vil ta antrekksbilder med den på. Til denne ville jeg brukt min kremfargede sløyfe fra glitter. 

Her har dere direktelink.

12 kommentarertre herligheter i garderoben

 


nummer én fra chicwish (fant ikke link, men her ser du den på), nummer to fra sheinside (direktelink) og nummer tre fra martsofchina (direktelink og her ser du den på).

Hvilken likte du best?

11 kommentarerkvelden antrekk

(Dette er et tidsinnstilt innlegg) Akkurat nå er jeg mest sannsynlig hos Madelen og senere i kveld skal vi i bursdag. Dette er da antrekket for kvelden. Min absolutte favorittkjole og en blå fløyelssløyfe.

Hva syns dere?

Edit: kjolen er fra river island, men er dessverre ikke i salg lengre. Sløyfen er fra american apparel.

15 kommentarerdagens antrekk - rosa, hvitt og hjerte

Dagens antrekk tok vi som jeg sa i samme slengen, og her har du det (uten jakka). Hårsløyfe fra american apparel, kjole fra chicwish (direktelink) og strikkacardigan fra gina tricot


(Brr) Se så fin kjolen er egentlig. Skulle ønske jeg hadde en gjennomsiktig men varm cardigan til å ha over. Finner dere det så send meg link a.

12 kommentarerDagens antrekk - houndstooth loveHei finiser. Jeg er veldig lei for det, men jeg orket ikke spille inn. Jeg prøvde men det ble dritt og da vil jeg heller ikke legge ut. Jeg skal gjøre det igjen så fort jeg har overskudd. Dette er da dagens antrekk og verdens verste hårdag. Skjorte fra next, kjole fra forever21, strømper fra american apparel, klokke fra daniel wellington og hårbånd også fra forever21. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om dette antrekket, kom gjerne med konstruktiv kritikk.

29 kommentarerdagens antrekk - lovely dress

Dagens antrekk er min nye superfine kjole fra river island, en cardigan fra sheinside (direktelink), klokke fra daniel wellington og mine fine nye sko.15 kommentarerKveldens antrekk

Åh, det er så moro med mye respons når jeg har giveaway. Skjønner godt at dere er ivrige fordi herregud har du sett ordentlig på de eller? De er sykt fine og enda penere i virkeligheten. Uansett jeg har lagt frem bok og antrekk og er alt annet enn klar for en ny periode med skole før neste ferie. Dette kommer til å bli tøft, men vi klarer det sammen. Det er bare å glede seg til jul, hva?

I ettermiddag og kveld har vi hatt familiemiddag og jeg hadde på meg min fine fine kjole fra chicwish med genser fra sheinside. Direktelink til genseren her.

Hva syns du?

13 kommentarerantrekk vs antrekk

Jeg får liksom ikke helt til den der slenge-klær-på-gulvet-greia som så mange bloggere gjør, men jeg prøver nå da. Jeg kastet to antrekk på gulvet med nesten akkurat samme tilbehøret og nå lurer jeg på hvilket dere syns er finest? 
29 kommentarerdagens antrekk - velvet and white

I dag hjalp Ole meg å ta antrekksbilder, og personlig så elsker jeg dette antrekket. Det er superenkelt og behagelig, men jeg følte veldig for å ha på meg noe deilig i dag. Jeg har nye boots som er bare helt enkle svarte boots, fløyelsskjørt fra romwe og matchende sløyfe fra american apparel.

Hva syns dere? 
15 kommentarerNy kjole + reisesnakk

Mindys nye album og tekokeren krangler om ordet. Pappa har kjøpt meg en ny grønn te med eple. Jeg burde være stresset men jeg er glad. Sliten og glad. Glad for ferie og glad for at om noen timer sitter jeg på flyet til edinburgh. Jeg skal til edinburgh denne helgen for å feire pappas runde tall, så skal jeg på mandag til amsterdam med kjæresten min. Tusen hjertelig takk for tips og råd. Ønsk meg god tur til amsterdam eller edinburgh da, hihi.

Om noen har noen edinburghtips så er det også bare å komme med! Har hørt rykter om en prinsessegate???? 

I dag brukte jeg min nyeste kjole fra Martofchina.com. Jeg elsker den og skulle virkelig ønske det var varmt nok til å bruke den alene. Men nei - hvit genser, sjokoladefarget kåpe og strømper på meg. På vei hjem ble jeg så fryktelig varm at jeg kledde av meg. Dessuten ville jeg vise dere hvor fin kjolen var. Nå skal jeg pakke restenfør pappa kommer hjem. Jeg har ny koffert også, åh. Om jeg ikke har nett så skal jeg se om jeg får mobilblogget litt. Hvis ikke kan dere jo alltids følge meg på instagram, @prinsesseidunn.


Her er direktelink.

9 kommentarerdagens antrekk - favorittskjørt

Hallo mine skjønne små. Håper dere har hatt en fin torsdag, hvis ikke - husk at kloka bare er fire. Lag deg en kopp kakao og se en disneyfilm eller en musikal. Jeg for min del skal på butikken og hente en pakke som jeg har gledet meg veldig veldig til skal komme. Hvis det er det jeg tror det er så er det en satchel ryggsekk. Sånn som tracy turnblad har i musikalen hairspray. Skolesekken hennes.

I dag hadde jeg favorittskjørtet på, og prøvde ut sælene. Jeg fant ut at siden pupper, så er det finest å bruke de som belte. Skjørt fra sheinside (direktelink), topp med blonder fra home og sløyfe fra american apparel.

Er det meg eller ble dette bildet veldig komprimert..?

14 kommentarermary jane shoes

Nå blir det mye postinnlegg men jeg se hva jeg fikk i posten isted! Jeg kjøpte de på ebay, de er bomull og sinnsykt behagelige. Litt som innesko, men jeg vet ikke ennå. De egner seg iallefall ikke som høstsko. Siv dukket akkurat opp og vi tenkte vi skulle ta noe å spise. Så vi får se om vi snakkes etterpå. 

Var de ikke fine?

7 kommentarerdagens antrekk - mustard and ketchup

Dritmorsom overskrift. Røde detaljer = ketchup og genseren = mustard.  Moroklumpen meg.

 

Været har mer humørsvingninger enn meg selv. Det er regn og sol og sol mens det regner. Jeg spiste resten av skolematen min sammen med pus, og så skrev jeg en skjeiv liste med ting gleder meg til. Jeg skal være med Siv i morgen, Jarand kommer hjem i helgen, personalfest i helgen, edinburgh med familien etterfulgt av amsterdam med kjæresten min. Jeg klør etter å ta med kameraet ut av huset og ta bilder, men jeg vet ikke av hva. I ferien blir det naturligvis bedre med bilder.

Røde lepper, rød sløyfe fra american apparel, favorittkragen (topp fra neo tokyo), sennepsgul genser og strømper fra lindex, skjørt fra romwe.com. Hva syns dere? 13 kommentarertwo lovely sweaters


Tok dette bildet som er to av mine favorittgensere om dagen. Den rosa er fra sheinside og den andre er secondhand.

Hvilken syns du var finest? 

16 kommentarerglitter og babyrosa

I dag er en sånn regnværsdag man ønsker skal være over i det man vasker søvnen vekk fra ansiktet. Likevel stod jeg opp og tok på meg et antrekk jeg la frem i går. Flink jeg var. Det hender faktisk. Genseren er mamma sin, klokken er daniel wellington og strømpene med prikker kjøpte jeg i helgen. Jeg glemte rett og slett å ta på plugger i dag, trøtt var jeg. Selvom sola lyste opp forbled humøret mitt i mørket. Håper det kommer seg før prøven imorgen.

Så, slik har jeg sett ut i dag. Hva syns dere? 8 kommentarerkort hår og dagens antrekk

Åh neeiii. Det var mørkt da jeg våknet og det var mørkt da jeg kom hjem. Første dagen hvor det er så lite lys. Jeg gruer meg sånn til mørketiden at åh. I dag har jeg tatt ut løshåret mitt og klipt meg. Føler meg midt-på-treet-pen men det er sinnsykt deilig. Dette er dagens antrekk.

I dag har blitt kalt badeball, sirkustelt, karusell og polkagris. Personlig syns jeg at jeg ser ut som en sydenparaply. Dette superfine skjørtet er fra American Apparel, belte fra Forever21, klokke fra Daniel Wellington og bluse fra sheinside (direktelink). 


Hva syns dere om håret mitt? (og dagens antrekk)

 

På ask.fm heter jeg prinsesseidunn, bare å spørre meg. 

18 kommentarerDagens antrekk - white shirt, pink skirt

Dette skjørtet fikk jeg tilsendt fra sheinside her om dagen og herreguuud så fint det er. Perfekt farge, perfekt fasong; helt helt perfekt.  Her har du direktelink. Skjorten har jeg heller aldri brukt før, fra vero moda for hundre år siden (les: over to år siden). 

Antrekksinnlegg er så utrolig kjedelig syns jeg. Like innlegget om dere vil at jeg skal fortsette med nesten daglige antrekksinnlegg (litt greit for meg å se hvor interesserte dere er).

 Husk at jeg har spørsmålsrunde, så bare å spørre meg om hva som helst du lurer på. 

18 kommentarerdagens antrekk - houndstooth love

(Dette er et mobilinnlegg med mobilbilder, enjoy)

Har dere hatt en fin dag? Det har jeg. Min første fagdag noen sinne, i norsk. I ettermiddag har jeg laget taco med kjæresten og i morgen skal jeg på jobb fra morgenen av. Bare å komme innom og si hei!

Dagens antekk består av hårbånd og kjole fra forever21, genser fra red label, klokke fra daniel wellington og underskjorte fra vero moda. Hva syns dere?

Suss og puss!

12 kommentarerdagens antrekk - en lyseblå piruett

Åhh, i dag er dere rause på hjerter. Verdens fineste lesere. Kjolen min, er en av mine nye fra sheinside, og er kjempefin (spesielt når jeg tar piruetter). Jeg tok piruetter til jeg ble svimmel og måtte sette meg. Som dere ser greide jeg ikke velge hårbånd og tenkte at det ikke skulle vises.. Men begge hadde passet til, så det gjør vel ikke noe.

Hva syns dere om kjolen? 


 Direktelink.

17 kommentarerdagens antrekk - rosy outfit

Hei finesteeeeeehh.

I dag har jeg fri og den bruker jeg i lag med Siv. Dette var første antrekket jeg hadde på i dag men det er så deilig og varmt, så tredje antrekket i dag er nettopp skiftet til. Her er bedre bilder av kjolen jeg hadde på her om dagen. Den er fra chicwish (direktelink).

Jeg liker å ha håret satt opp, jeg. Gir blaffen i om løshåret syns!

Hva syns dere?


Favorittsekk og favorittsko.

15 kommentarerDagens antrekk - minty dream dress

fin sang

Hei og hopp alle sammen. I dag er det strålende sol og morgenen har jeg brukt på samme måte som gårkvelden - med min bestevenninne Siv. Utrolig hvor godt det gjør å se noen igjen, og bare være sammen. Mest sannsynlig ser jeg henne om ikke så veldig lenge igjen. Hun har ikke dratt men jeg gleder meg allerede. Nå skal jeg straks skifte og sykle til jobb. I kveld skal jeg til kjæresten min.

I går etter jobb dro jeg på butikken og hentet en pakke fra verdens beste chicwish. To nydelige kjoler. Åhh, begge to er så fine, lette og detaljerte. De er fortsatt litt skrukkete i bunn etter reisen, men jeg kunne ikke vente. Her er den ene. 
Nydelig, ikke sant?

26 kommentarerDagens antrekk - houndtooth og fløyel

I dag har jeg (starter på toppen) på meg et blomsterhårbånd fra Bijou Birgitte, en ny genser i hundetann fra BikBok, chiffonskjorte fra Sorbet, vinrødt fløyelsskjørt fra Romwe, blondesokker fra Pimkie,
brogues fra Primark. Av smykker har jeg et smykke med presset prestekrage i fra Accessorize, og matchende plugs. Klokken er fra Daniel Wellington.


Hundetann er kanskje mitt favorittmønster etter blomster og prikker. Jeg er så glad det er "in" men ikke så mange liker det, fordi da får jeg kjøpt det på salg. Denne genseren fikk jeg på halv pris, og clutchen jeg kjøpte på tønsbergdagen fikk jeg for 30 kroner! Fy søren sier bare jeg. Hva syns dere om antrekket forresten?

I dag skal jeg la huden min puste og dermed ikke sminke meg, som dere kanskje ser. For i dag er skyene, på lik linje med tankene; tunge og asfalten er våt av regnvann. Men vi lar ikke dagen bli en dårlig dag for det, vel?

Har du en stor genser? Kanskje sånn Skappel-genser? Ta den på deg. Gå uten bh (gjelder dere også gutta, haha) og ellers bare i trusa. Finn noen gode sokker og lag deg en kopp te (gjerne med ekstra honning). Gode filmer å se i dag er filmer som - Another Earth, Castaway on the moon, Atonement, My sisters keeper, PS. I love you, Intouchables eller gode gamle disneyklassikere som Løvenes konge, Dumbo, To gode venner, Lilo & Stitch eller rett og slett Min bror bjørnen.

Bare hyggelig.

15 kommentarerdagens antrekk - cats cats cats

Jeg har slappet av idag og bortprioritert bloggen, likevel tenkte jeg at dere skulle få dagens antrekk. Dette er min superfine kattetee og belte fra forever21, fløyelsskjørt fra romwe, gul strikkcardigan fra carlings. Hva syns du om dagens antrekk da?

Husk at jeg har giveaway på 100 dollar gavekode på sheinside.com nå! Klikk her.

16 kommentarerdagens antrekk - all that glitters is not goldDette var da gårsdagens antrekk. Min fine gullkjole og favoritthårbåndet mitt fra forever21. Hva syns? 

Imorgen velger jeg ut en jente som får en bikini som er til å dø for (klikk for å lese mer)  

29 kommentarerDagens antrekk - hot pink and mint green

Hei finiser og gooood helg!  Idag er det Ole sin bursdag og vi har spist jordbær og is med oboy. Også har han fått gave og sånn av meg. Kanskje vi skal ta et par bilder (dere får evt. se hvis). Jeg håper alle har store koselige planer for helgen. Jeg for min del skal feire Ole idag og i mormor sin bursdag imorgen og til tusenfryd på søndag.

Jeg har fått flere forespørsler om jeg kan legge ut mange flere bilder når jeg har antrekk, så vær så god (er dette noe dere foretrekker? spytt ut) ~


Jeg har fått ny varmrosa blazer fra sheinside som jeg ville vise dere.  Den er sykt søt men den er også classy, åh jeg elsker den. Her er direktelink til den. Blondebluse er fra vero moda, skjørt fra bikbok (begge fra over et år siden), lyserosa belte fra forever21, klokke fra daniel wellington, hårbånd fra Clarie's og sko fra hush puppies.

Hva syns dere?

Husk forresten at jeg GIR BORT en valgfri bikini som er til å dø for. Klikk her for å lese mer. 

23 kommentarerDagens antrekk +(noen spørsmål?)

Shalom mine venner.

Dere er så gira på antrekk, så her får dere dagens. Blomsterhårbåndet er fra bershka, genseren er Madelen sin (og er fra bikbok), beltet fra forever21, klokke fra daniel wellington og kjole fra danity (skoene jeg har på er et par brogues i samme farge som genseren: krembrunish).  Liker? Lik innlegget.

Idag skal jeg gjøre sykt mye fett!!!!! Jeg skal rydde, gjøre skoleoppgaver og (hvis jeg er klin kokos) steke meg er ferripizza. Ekstase det, altså.

Jeg lurte på om dere hadde noen spørsmål på hjertet? Lurer dere på noe finiser? Spør i vei om hva dere enn måtte undre over.

25 kommentarerDagens antrekk - blondekjole og rosa sløyfe

"Dagens antrekk" og "dagens antrekk". Dette er faktisk det tredje antrekket jeg har bært idag. På skolen hadde jeg på meg klær tilpasset regnværet. Da jeg kom hjem skiftet jeg og spilte inn denne videobloggen (som jeg forresten har fått masse koselig tilbakemeldinger på, herregud, tusen hjertelig). Så skiftet jeg nå for å vise dere min nye kjole fra chicwish (direktelink). Jeg fikk den for noen dager siden og den sitter både pent og er behagelig. Eneste minusen er kragefestet som jeg syns er litt spesielt.

Sløyfen er også splitter ny og fra american apparel. Favorittsløyfene mine er derfra og de er ikke bare fine men sinnsykt bra kvalitet, Jeg kjøpte to: denne her i varm rosa, og en lys bebbirosa. Smykket kjøpte jeg på House i Polen for over et år siden.

Hva syns? 

16 kommentarernye plugs - ekte blomster

(Jeg har hatt en superfin helg som jeg oppdatere dere med i kveld kanskje)

For noen uker siden dukket disse fantastiske pluggene opp i posten. De består av pressede blomster i glass. Hvor fantastisk er ikke det? Ekte blomster i ørene.Jeg er iallefall dødsstoked på de og syns de er kjempefine. Flere skal det bli, weee.

Jeg elsker at alle pluggene mine. Jeg har så mange fine og de fleste er håndlaget. Flesteparten av pluggene mine kjøper jeg via etsy. Når jeg tenker meg om så kjøper jeg nesten alt via etsy. Jeg liker så godt å handle direkte av andre mennesker og snakke med de i forkant, bli enige om ting også sier de ifra når de sender det. Noen ganger tar det èn uke, andre ganger èn måned - men hva gjør vel det? Det er greit å vente på noe når jeg gleder meg (det er jo noe av det beste, å glede seg mener jeg)


(jeg syns det er morsomt med "flowers in my ear" fordi uttalelsen ligner veldig på "flowers in my hair" som ikke er fult så originalt) 

Åhhhh, de er så utrolig utrolig fine. Også ekte, pressa blomster da gitt! Jeg er så stoked. Det er så kult. Det er ikke bare jeg som syns det vel?

16 kommentarerdagens antrekk - rødt og søtt

Hei dere. Da er skriftlig eksamen overstått. Jeg tør ikke si om det gikk bra eller dårlig, så det gikk passe. Etter skolen satt jeg på waynes med Karl litt, pratet og drakk latte med karamell. Han liker den sånn som meg (med masse masse karamell). Best. 

Regnet forsvant utover dagen og så vidt jeg overhørte på bussen isted er det meldt fint et par dager nå? Ja, det er sol ute nå men det er ikke varmt! Hvis du ser på armene mine står pelsen min rett ut. Brrrr! På med cardigan og strømpebukse!  Jeg benytter anledningen til å vise dere den nye kjolen min fra sheinside (jeg vet jeg har vist den før, men her har dere den påkledd)

Er ikke den her søt så vet ikke jeg!  Kjoledirektelink her, smykket er også fra sheinside, klokke fra daniel wellington og hårbånd fra suite blanco. Hva syns dere? Likte dere antrekket, lik innlegget 

15 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013