Ønskerubrikk - i sekken min

 
 Vann  Notatbok  Sminkepung  Vårservietter  Parfyme  Carmex  Deodorant  Lommebok 
 Tyggis 
 Munnspray  Smertestillende  Hårstrikk og lusespenner  Hårbørste 

I tillegg pleier jeg å ha med meg mobil, nøkkelknippe, medisiner, matboks, smoothieflaske + annet ræl som er slik som bare blir med. Men overnevnte er så godt som alltid med i sekken. Har jeg veske så pleier jeg bare å ta med lommebok, sminke, parfyme, tyggis, carmex og annet nødvendig. Nå skal jeg snart skifte og møte Bendik for en kaffi. Det blir hyggelig.

Det er så gøy når dere svarer på å spørsmål  så, hva har du alltid med deg?

6 kommentarerønskerubrikk - favorittdufter

Hei fine dere. I dag tenkte jeg å svare på en ønskerubikk om mine favorittdufter. Her er fem av de parfymene og bodymistene jeg bruker mest. Som dere ser er jeg stor tilhenger av kirsebærblomstduften, og tre av disse fem dufter nettopp det - kirsebærblomst. Jeg er veldig glad i lette, friske vår/sommerdufter. Så det går i den duren.


1. Cerisier princesse er den tyngste av disse. Den er veldig parfymete i lukten og jeg bruker denne helst på sensommeren. Den minner meg om Frankriketuren med Ole og familien for halvannet år siden. Det er ikke så rart siden den er kjøpt i et parfymeri på den turen.

2. Strawberry body mist. Åh, denne elsker jeg. Veldig syntetisk jordbærlukt (har du et produkt fra jordbærserien til body shop vet du hva jeg snakker om). Pleier å spraye meg med den når jeg kommer ut av dusjen som en siste finish. Eneste negative er at den "sitter ikke" hele dagen, så skal du lukte godt må du ha den med deg og spraye deg jevnlig. Kjøpt på the body shop.

3. Sheer love body mist. Denne er bare helt helt fantastisk! Den lukter veldig lett lilje og friskt, og den "sitter lenge" til å være mist. Fra Victoria secret men kjøpt på blivakker.no.

4. Escada cherry in the air. Jeg har eid flere av Escada sine parfymer og de er himmelske alle sammen, men denne er best. Den minner meg om festivaler og sommerforelskelse, og jeg er helt forelsket i duften. Den varer lenge, men jeg har den likevel alltid med meg. Jeg fikk et eksemplar tilsendt under kampanjen til blogg.no og det har vært min absolutte favoritt siden det. Kjøpt på taxfree.

5. Japanese cherry blossom. Denne var favoritten min for noen år siden og jeg har mange gode minner knyttet til denne. Den lukter faktisk nyutsprungende blomster. Den er lett, men den sitter også lenge. Kan det bli bedre? Den gir meg skikkelig vårstemning. Kjøpt på the body shop.

Hva vil dere se/vite/høre om i neste ønskerubrikk?

3 kommentarerOppskrift: sunn og god frokostsmoothie


Hell gjerne på glassflaske. Det syns jeg ser fint ut, pluss at det er lett å ha den med i sekken eller veska. Veldig praktisk om du er dårlig på å spise frokost hjemme. Chiafrø sveller opp mer og mer jo lengre det står jo mer "grøtete" blir det, derfor lønner det seg ikke å lage den kvelden før. Så jeg lagde med havregryn nå, men lager jeg den på morgenen så lager jeg med chiafrø. Det er like godt uansett og uansett havregryn eller chiafrø så blir den mettende.

Jeg har drukket den hver dag denne uken og den gir både metthet og energi. Det er definitivt noe jeg kommer til å fortsette med. 

Har du en god smoothieoppskrift? Skriv den gjerne som kommentar! 

16 kommentarerØnskerubrikk - sekkene mine

Hei finiser. Jeg har mange fine bagger, sekker og vesker. Her fikk jeg spørsmål om jeg kunne poste bilde av alle sekkene mine, og her har du de. Under står det merke eller hvor de er kjøpt. Favoritten min er kanskje den med blomster eller den rosa fjällrävensekken. Det er også de som er mest slitt.

Hvilken syns du var finest?


Masse hjerter til deg. Ha en fin tirsdag.

10 kommentarerØnskerubrikk - favorittkroppsdel

Vet jeg har skrevet om dette før, men det har kommet et par spørsmål om det. Derfor tenkte jeg: hvorfor ikke skrive om det igjen?

Min favorittkroppsdel er kragebein. Jeg har nesten ikke synlige (som du ser anstrenger jeg me veldig på bildet nedenfor), men tydelige kragebein er det fineste jeg vet. Etter pupper da, jeg elsker pupper. Men hellOoOo, hvem gjør ikke det? Andre fine kroppsdeler/bein jeg verdsetter er hoftebein og kjevebein. På meg selv liker jeg håndleddet på venstre hånd.

Hva er din favorittkroppsdel (og hvorfor)? 

17 kommentarerØnskerubrikk - tesorter og tekopper

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne vise noen gode tesorter, og selvfølgelig kan jeg det. Tenkte at hvis jeg tar med noen av koppene mine også så blir det litt fint det også. Jeg er utrolig glad i te og drikker flere liter hver dag, så her kommer da favoritter og gode.

Jeg er ikke tekritiker, så jeg skal ikke beskrive smak og aroma og annet fancy. Men ja, heeeeer er de;


Denne vaniljeteén er den desidert beste jeg noen gang har smakt. Jeg smakte den første gang av mammaen til kjæresten min, og resulterte i å drikke den opp. Designet er også kjempefint. Du får kjøpt den i helsekostbutikker. Flåklypakoppen har jeg fått i gave for lenge siden. Elsker den, elsker ludvig.


Denne tesorten her kjøpte jeg i Frankrike med Ole i fjor sommer. Det er løsvekt og den er helt nydelig. Koppen er fra creme de la creme i Horten.
Denne tesorten her kjøpte jeg på temuseum i Kina og den smaker ingenting. Jeg kjøpte den fordi den er pen (du skal helst blande den med en annen løsvekt te, men så langt har jeg ikke kommet). Herregud se da det er blomster og åh, se så fin!! Koppen fikk jeg av ole da han kom hjem fra Taiwan. Den er kjempepraktisk fordi det er tesil i samme.Denne tesorten her er også veldig god, vet ikke hvor den er fra fordi jeg fikk den til jul tror jeg. Koppen får du kjøpt i servisebutikker vet jeg (eller moominbutikker hvor jeg kjøpte min).


Enda en organisk te! Denne smakte jeg første gang for noen dager siden, men herreguuud så god den er. Mugge-og-koppen er en bursdagsgave men jeg vet den er fra en butikk ved portobello road, notting hill, london.Denne tesorten her er fra temuseet i london og den er sykt god (med litt sukker), men åh den er såå god. Koppen fikk jeg i forbindelse med morsdag (altså den ble solg under morsdagen).

 

Har du en tesort å anbefale meg? 

14 kommentarerØnskerubrikk - plugger og tunneller (videoblogg)

Jeg har mange flere, men disse er de jeg har "kontroll" på om dagen. De er så lett å rote bort. Også har jeg mistet en av favorittpluggene mine på Hove. Så nå har jeg kun en igjen.. Ja, ja. Jeg har heldigvis mange mange fine igjen.

Noen favoritt? Hva ønsker dere se/høre i neste ønskerubrikk? 

20 kommentarerønskerubrikk - lille meg

Hei finiser og god mandag. Jeg har fått mange spørsmål om å legge ut babybilder av meg selv, så da tenkte jeg å legge opp noen til dere. Disse bildene er stort sett tatt på sommeren hvor jeg er veldig lys i håret, ooog jeg kan minne litt om en (søt) gris på mange av bildene.

Broren min og jeg, har alltid hatt stor søskenkjærlighet mellom oss. Fetterne mine Martin og Audun var vi også mye med. Vi ble en liten gjeng på fire, med største aldersforskjellen på to år. "Gutta-boys.. og Idunn" het vi.


Her ble jeg uteksaminert fra barnehagen.Markjordbær på strå og mormor.


Leker med mark i farmors hage


Min kjære storebror og jeg på Jomfruland (i Kragerøskjærgården)


Utkledningsfest. Fetter Martin som byggmester, broren min som kråke, fetter Audun som baker og jeg som teppe/viking.


Julekort 96 (vi er basunengler)


Koselig i badestamp på sjøhytta


 Musefletta 


Halvt år gammel stolt gladjente på stellebordet. Her er første gangen jeg greier å løfte meg selv med armene (første pushups)

Herregud så søt jeg var. Hva skjedde? 

24 kommentarerØnskerubrikk - alle mine deksler

 

Hei fine dere. 

Tenkte jeg skulle svare på en ønskerubrikk, nemlig alle mine deksler. I tillegg til disse er et helt enkelt rosa (men det har kjæresten min stjålet fordi han trengte et deksel..), et med en fugl på og et dødsharry med "blingbling". Jeg har, som dere ser, mange fine å velge mellom. Jeg er veldig veldig glad i deksler og å bytte på hvordan mobilen min ser ut. Jeg er veldig opptatt av at mobilen min skal være fin. Hvis dere lurer spesielt på hvor jeg har kjøpt de som er fra ebay, så kan jeg prøve å finne linker igjen til de. 

ebay.com, frydaze.no (selvdesignet), ebay.com
coolskins.se (selvdesignet), gave, dingsekongen.no
caseapp.no(selvdesignet), england, frankrike 

Har dere noen favoritt? (akkurat nå bruker jeg det i tre, som jeg kjøpte rett ved portobello road) 

10 kommentarerØnskerubrikk - musikk og sånt

Hei fine dere. Det er mange som har spurt hva for musikk jeg hører på og om jeg kan legge ut link til spotifyprofilen min, og det kan jeg selvfølgelig. Her er min spotify (feel free to subscribe). Når det kommer til hva jeg hører på så er det mye indie folk, indie pop. Det er mye indie.. også liker jeg gammel pop (sanger som alle kan). 

Får du ikke sove kan du høre på nattalista mi som du finner her


(slik ser jeg ut idag forresten. fine skjorten min er fra forever21)

Noe dere vil se/vite neste gang?  

5 kommentarerØnskerubrikk - kamerastrap

Hei dere. Nå skal jeg straks legge meg, men først skal jeg svare på en ønskerubrikk (herregud så kjedelig bloggen min er). Bare svare-innlegg idag.. Blæh!

Fikk spørsmål om hvordan kamerastrappen min ser ut. Here it is. Den er fra etsy.Fin? 

13 kommentarerØnskerubrikk - hylla på rommet mitt

Noen ønsket å se bedre bilde av hylla på rommet mitt. Den ved siden av gardina! Vel, værsågod. Rammen til høyre er en skatt ifra Portobell Road. Er den ikke fin? Noe dere vil se, høre, vite eller ha svar på i neste ønskerubrikk? 

 

28 kommentarerØnskerubrikk - hva sover du i?

Heihei. Jeg tenkte jeg skulle svare på en ønskerubrikk igjen. Denne gangen så har jeg fått spørsmål om hva jeg sover i, og skal jeg være ærlig så sover jeg ikke i så veldig mye mer enn undertøy når jeg sover hjemme. Men om jeg sover borte, eller egentlig alle andre steder enn hjemme så sover jeg i denne soveshortsen fra Bershka (og i en tilfeldig tskjorte/tynn genser). Jeg sover i den, fordi den er superbehagelig men også fordi den er kort. Det er grunnen til at jeg verken viser dere baksiden /rumpami, eller går med den ute blant folk. Det er egentlig ikke en soveshorts, men for meg er den det. 

Hva vil dere se/vite neste ønskerubrikk? 

12 kommentarerØnskerubrikk - billige forslag og tips til date.

Hei finiser. Denne ønskerubrikken går ut på at jeg skal fortelle dere et par forslag til stevnemøter eller avtaler du kan gjøre. 

 Første gang du er med han, så er mitt tips å ta med en venninne, og be han ta med en kompis. Her er mulighetene mange.

  • Dra på en lokal pizzasjappe (er ofte billigere der enn dolly og peppes), og del en pizza. Grunnen til at jeg liker det er fordi dere deler regninga på én pizza (og det blir ikke så altfor mye på alle), og da opplever du hvordan han er med en kamerat til stedet. Det syns jeg er viktig, fordi da fanger du veldig godt opp hvordan han er køddete og humoren osv. Pluss at du kan gå på do med venninnen og få ut alt du har på hjertet og spenningen. 
     
  •  Filmkveld. Se en film dere har hørt at er bra, helst ikke klisseromantisk (litt kjipt å se ut som et u-hu-spøkelse!), men en humorfilm eller en skrekkfilm. Dette er en løsning for deg som er veeldig redd for at det skal bli kleint. Man slipper si noe annet enn småkommentarer. Lei eller last ned en film, popp popcorn, finn grønnsaker og dip, men husk også sjokoladen. Dette spleiser dere naturligvis på alle fire (eller fler), så det blir ikke så mye på hver.

Undervurderte billige datingtips!

  • Når dere er blitt kjent og det er litt lettere, ikke så anspent stemning mellom dere, så er picnik veldig undervurdert. En av dere tar med teppe, den andre litt boller, epler og sjokolade. Finn dere en park. Husk ullpledd (du bor i Norge vettu).

  • Noe annet som er undervurdert er å gå tur. Sett dere på en tilfeldig buss, gå av ett tilfeldig sted og rot dere bort. Jeg elsker å rote meg bort, hahah. Du kan også ganske enkelt ta en spasértur på søndagsformiddag. Lei hverandre til hendene blir klamme og dere blir kalde på nesa. Da kan dere dra hjem og lage kakao med krem (evt. ring mamsi og be henne forbrede?)

  • Snøbading eller nakenbading i mørket er veldig undervurdert. Just saying. ;)

 

Lykke til fine forelskede lesere, håper det var til hjelp. Suss, suss. Hva vil dere vite eller se neste gang? 

16 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013