om en vond dag og en fin genser

I dag kom jeg meg ikke ut av sengen før langt ute på dagen. Det er en sånn dag hvor mye er vondt og jeg håndterte det ved å gjemme meg hjemme. Jeg vet jeg er feig og i mange tilfeller at jeg burde pushe meg selv, men sannheten er at jeg orker ikke. Jeg orker ikke bruke energi på å sette meg i ubehagelige situasjoner selvom jeg er blitt fortalt at det er det jeg burde.

Jeg har drukket kaffe med melk, spist granola sammen med broderen (som er på hjemvisit) og tilbakt for mange timer i badekaret i lag med det tekrus fra Van Gogh-museet i Amsterdam. Jeg har ikke orket å tenke på å ta bilder engang, så derfor får dere servert noen i min fine nye mariusgenser, som jeg tok igår. Mamma har ofret ryggen og strikket den til meg. Jeg er ganske stolt av at jeg har en så fin genser.


Ellers i dag kommer den siste lønnsslippen fra Waynes og jeg er offisielt arbeidsløs. Slash: jeg arbeider ræva av meg på skolen, men det gjør ikke akkurat lommebochi feitere. Det gjør bare hodet mitt millisekunder kortere fra å eksplodere. Unnskyld for at dette innlegget ikke lyser positiv energi, så jeg avslutter med å sende dere masse kjærlighet og varme klemmer.

11 kommentarerom det å være forelsket

(Det var en jente som lurte på om jeg kunne skrive et skribleri om det å være forelsket. klissalarm!)

Det fineste jeg vet er å våkne med kinnet på brystkassen hans. Jeg teller hjerteslagene våre (du-dunk, du-dunk, du-dunk) - så kom jeg ut av telling. Han puser meg på ryggen og sier at jeg er fin. Jeg vet jeg kunne skrevet en bok om alt han får meg til å føle. Jeg tar meg selv i å smile. Hadde jeg vært en katt hadde jeg malt. Jeg tror jeg sovnet litt, eller så var det bare nesten.

Rommet lukter sånn som det gjør når man har sovet. Jeg ser på det tomme, grå taket og hører at han puster. Det gjør meg rolig. Jeg er mye redd, men ikke sammen med han. Sammen med han er jeg trygg. Han mumler noe i søvne og jeg kysser han på halsen. Da holder han rundt meg og kysser meg på panna i halvsøvne. Jeg husker ikke sist jeg følte meg så hel.

12 kommentarerto år med kjærlighet

Heeeei, i dag har jeg vært sammen med Ole i to år. Åh, kanskje er det noen som har fulgt meg helt siden det? Jeg har fått blomster og avokadosushi (ja, jeg spiser helst sushi uten fisken) og åh jeg har hatt en fin dag. Mett er jeg også. Dere har spurt etter Ole noen av dere, og det går helt fint med han og det går veldig fint med oss.

Vi har ikke tatt noen bilder av noe annet enn sushi i dag, så dere får et old but gold et.
15 kommentarerom juletiden og fin himmel.

Det er ikke lenge til jul og jul er koselig fordi familien min samles. Jeg får gleden av å gi og lage fine kort. Ja jeg er en av de sære som liker best å gi. Jeg liker likevel ikke alt materialistiske som er rundt jula. Alt av dyre julestearinlys, nisser, julekuler, julekort, og alt annet unødvendig dilldall som bare skal tjenes penger på. Jeg vet mange av dere mener dette hører til, men personlig så er jeg ikke helt for det. Misforstå meg rett! Jeg liker juletre og katten min som leker med hvite julekuler. Jeg liker lys i trær og jeg elsker fakler og stearinlys. Jeg setter naturligvis også pris på skjønnhet. Jeg mener bare at det sykelig mye dyrt juletilbehør som vi ikke trenger. Det syns jeg er leit..

Over til noe moro. Mandagsmorgen og derfor tok jeg på en av mine fineste kjoler. Det gjør alltid dagen litt bedre. Jeg hadde en prøve som gikk bra, jeg drakk iskaffe og jeg har sett en film som var sterk og fin. Nå er det til og med fin himmel. Håper det har skjedd minst én fin ting i dag for deg også. Del det gjerne med meg.

Etterpå får dere dagens antrekk, selvom dere har sett det samme sikkert tusen ganger før.

9 kommentarertre fotografier fra i dag
Gud så kjedelig jeg er om dagen. Hva vil dere lese om? Stil, giveaways, sminke, skriblerier eller noe annet? 

9 kommentareri'm just a shadow in your thoughts in me

Fin sang.

Onsdag. Hvit bringebærte med honning og en grov brødskiss med brunost. Jeg fryser alltid på føttene når jeg er alene, selv med dobbelt opp ullsokk. Mangoduftlys. Jeg hadde behov for å føle meg litt fin så jeg sminket meg, tok på løshår og danset piruetter i rød fløyel. Sminken satt pent så jeg tok noen selfies uten å poste dem. Senere syklet jeg på butikken og kjøpte ting jeg ikke hadde lyst på. Det var mest for å komme seg ut. 

Åh, kanskje du også er en av de som føler deg tung og mørk om dagen? Vel, prøv å det minste å sette pris på fine rødfarger og kastanjer, pakk deg inn i skjerf og unn deg et par nye boots. Jeg vet vi er mange som syns det blir litt vanskeligere når mørket kommer og det er lov å være nedfor syns jeg selv. De vanskelige høst -og vinterdagene er det som gjør så vi setter pris på sommeren. Alt er for en grunn, husk det.

4 kommentarerjeg vil være glad, men jeg vil være ærlig

Humøret mitt regnet bort med været. Løgn, det var ødelagt i det jeg våknet. I dag var det aggresivt vær og ikke engang cornflakes hjalp. Jeg spiste frokost med pusekatten og håpet at i dag skulle være bedre enn ellers i uken. Jeg er så sliten at jeg nesten ikke klarer å puste og evnen min til å utføre oppgaver svekkes. Dårlige dager er de verste og de kommer med mørket.

Jeg vil være glad med dere, men jeg vil være ærlig også. Jeg vil være glad, ærlig og ekte, men de tre ordene passer ikke like godt sammen alltid. I dag har jeg sovet, drukket te, lagd smoothie, badet og lakket neglene og jeg gjør alt jeg kan for å gjøre tankene lysere. Hvorfor er det så vanskelig å føle seg fin? Løshåret mitt kom også i dag, men det hjalp ikke en gang. I morgen skal jeg lage videoblogg om avstandsforhold og på lørdag skal jeg jobbe. Jeg håper dere får fine dager.

Sender dere masse hjerter.

17 kommentarerKomplekser.

Jeg redigerer bildene mine. Oppigjennom årene har det vært perioder hvor jeg har redigert øyne større og tydeligere, smudget ut hud, hvisket ut arr og poser under øynene. Da jeg byttet over til photoshop ble dette lettere å skjule enn nettredigeringsprogrammer. Jeg redigerer enda ut arr, og hender også at jeg redigerer bort vippelim. Dette innlegget er til dere som legger igjen kommentarer om at jeg er perfekt og feilfri.

Noe av det er redigering, ellers legger jeg jo bare ut bilder hvor jeg ser pen ut på. Vel, jeg er akkurat som dere andre; naturlig. Jeg har kviser, arr, sår, tydelige hårrøtter, poser under øynene, ikke pedikyrfiksede tær. Jeg har ikke superstort gap mellom beina og ikke stram markert mage. Jeg greier ikke gå på stilletthæler og jeg hater bukser på grunn av hofteområdet mitt. Jeg vet jeg ikke kan være perfekt, men jeg kler meg og sminker meg så godt jeg kan for å fremstå slik. 

Jeg har mine feil og jeg har mine fordeler. Vi har alle det. Husk på det, fordi du er ikke alene om et kompleks. (pluss at du er dritfin. jeg syns ikke du skal høre på de som sier det motsatte. enten det er en eller annen idiot eller hodet ditt).

20 kommentarerforsiktige kyss i halvsøvne

I dag våknet jeg inntil han. Kroppsvarme, trøtte blikk og forsiktige kyss i halvsøvne. Han måtte dra og jeg gjemte meg i den varme dyna. Jeg er fortsatt syk. Verre i dag. Kvalme og brekninger danser om hverandre. Jeg vet ikke hvor lenge senere jeg søkte tilflukt på det varme badeguvlet med en kopp vaniljete til selskap. Det var trygt og fint, men jeg liker ikke være alene. Det er ikke det at jeg er ensom og det er ikke det at jeg ikke trives i mitt eget selskap. Det går bare ikke under liker-lista mi. 


Jeg har funnet en pudderrosa strikkagenser og storebroren min sine ullsokker nå. Sjette koppen med hvit bringebærte og andre skåla med cornflakes. I dag er det en sånn dag hvor ikke cornflakes hjelper engang. Cornflakes med sukker eller syltetøy (og iskald ekstralett melk). Sier noe om dagen. Nå skal jeg starte på den sjuende.

(jeg vet det ikke er lov å takke for et takk men tusen takk for alle shit over hundre kommentarene i forrige innlegg. jeg er så heldig som har dere. fine fine fine åh iluuu)

12 kommentarerting som er fint ~

- når du får folk til å le (med vilje).

- når du ser noen høre på en sang du elsker.

- når et kjæledyr sovner i fanget ditt

- sånn som solstrålene danser igjennom vannet

- våkne til en nattamelding.

- fregner og kragebein

- når du møter en gammel venn og ingenting er forandret mellom dere.

- å få et kompliment du aldri har fått før.

- når noen børster håret ditt.

- når neglelakken blir fin på den andre hånden også.

- mango, avokado eller sushi.

- når den andre klemmer hardere tilbake.

- kattungegjesp.

- "popcornskyer".

- å være stille med noen uten at det er kleint

- kyss på pannen eller kinnet.

- matchende leppestift og neglelakk.

(det ble mange punkter men det er så mye jeg setter pris på, som jeg syns er fint)

Hva syns du er fint? 

15 kommentarerbecause i'm happyyyyyyyy

den sangen jeg hører mest på om dagen

Grunner til å være glad:
- prestekrager
- norske jordbær
- jeg har fri i morgen
- betennelsen i beinet mitt kommer seg
- stemmen til pharrell
- nybarberte legger mot hverandre 
- rosa neglelakk
- dere. 

sommersmask fra meg.

6 kommentarerhalvannet år

Tiden flyr, jeg har det fint med han, i dag har vi begge hatt fri fra jobb, vi har spist grove rundtstykker med ost også har vi kysset. Jeg føler meg fin i min nye kjole (dere skal få servert bedre bilder). Appropos servere: nå skal vi ut og spise. Tuddeluu

19 kommentarertil deg (tusen hjertelig takk)


(kjole fra sheinside, direktelink her)

Jeg tenkte jeg skulle sette av et innlegg og si tusen takk. Jeg leser hver eneste en kommentar dere skriver flere ganger og jeg er så takknemlig for at dere dukker opp her på bloggen. Dere som klikker dere inn, titter på bilder og setter av tid til å kommentere fine ord til meg. Tusen hjertelig takk. Du er en av verdens beste lesere.

Dere er alle det. Dere er så gode, og så fine. Jeg oppfordrer dere til å gå barbeint i sommer selv om ikke føttene dine ikke er de fineste du vet.  Jeg håper du kan legge fra deg komplekser og ta på deg en bikini. Jeg håper du føler deg fin når solen bleker håret ditt. Jeg håper sånn du føler deg like bra som det jeg gjør når dere gir meg de fine kommentarene dere gir. Du er så flott og du aner ikke hvor strålende du er. Du er flink som har holdt ut så lenge, og nå er ferien og solen her. Det er helt normalt at det regner på sommeren også. Husk å være flink og sterk, for det vet jeg du er.

Mange solkyss og vannmelonbiter til hver og én av dere. ilu. 

20 kommentarerkliss klass kjærlighet på pinne


 (idag har vært en fin dag)

15 kommentarermen jag tänker bara på honom

Hei dere. Jeg har midlertidig bloggpause (jeg vet ikke hvor lenge). Jeg orker ikke skrive, ta bilder og eksponere meg selv, dessuten vil jeg ikke sutre og skape negativ stemning ovenfor dere. Ikke bli redde for at det er noe alvorlig, for det er bare hjertet mitt som blør og tårer kveler meg. Jeg stirrer ned på tastaturet. Starter - slett, starter - slett. (jeg kunne ønske jeg kunne slette smerte) Jeg har ingenting å si eller skrive om. Så, midlertidig bloggpause.

Til dere som kommer til å spørre: sengeteppet er fra kina.

(unnskyld)

..

33 kommentarerHula mi.

Blomstrete sengetøy, to puter med forskjellig trekk, en sløyfe i blonder, verdens fineste drømmefanger, fine fugler, selvpressede blomster, selvlysende stjerner fra teknisk museum og verdens deiligste madrass. Dette er hula mi. Det er her jeg vrir meg i mareritt. Det er her jeg får min skjønnhetssøvn. Det er her jeg tenker, drømmer meg bort og planlegger. Dette er mitt sted. Mitt tryggeste sted. Mitt favorittsted.

Hva er ditt favorittsted?

22 kommentarerVerdensdagen mot selvskading

Idag er det første vårdagen. Idag er det første mars. Idag er det verdensdagen mot selvskading.  Derfor sender jeg varme og fine tanker til alle som sliter med selvskading, bærer arr eller kjenner noen som driver med selvskading. Det er voldsomt mange som har drevet med, eller driver med en eller annen form for selvskading. Jeg ser på det at verdensdagen mot selvskading er første mars på den måten at herfra går det mot lysere tider. Det blir varmt, det blir fint. Det blir sommer og vår. Fargene kommer, gleden kommer.

- Det ordner seg. Jeg lover.  Arrene deres er tatoveringer med betydninger. Du kommer til å komme deg ut av det, selvom det virker utenkelig siden du lever en hverdag med det. Arrene skal minne deg på hvor sterk du har vært. Hver gang du ser på de så skal du gi deg selv en highfive. Du holdt ut, du greide det, du kom deg ut av det. Aldri igjen.

Du kan komme deg ut av selvskadingen. Jeg tror på deg. Fine tanker og varm klem fra meg. Natta. 

17 kommentarerFortell en hemmelighet.

Hei fine vakre dere. Vet du hva jeg syns er fint? Hemmeligheter. Det er en helt spesiell følelse når dere åpner hjertene deres for meg. Jeg føler meg varm, jeg føler meg hel, men mest av alt så er det en ære å få et lite innblikk i mørke, lyse, dype og lette hemmeligheter. Forelskelser, skam, sjalusi, frykt eller savn - det finnes millioner av hemmeligheter.

Derfor tenkte jeg å igjen samle inn hemmelighetene deres og poste de her på bloggen. Anonym eller ei, åpne hjertet ditt, skriv det ned og få det ut. Om du har et fint hjerte så setter jeg pris på om du deler innlegget så jeg får inn flest mulige hemmeligheter.

132 kommentarerHjertet, tårekanalene og smilebåndene

= Steder som traff meg da jeg leste dette innlegget til en jente som heter Martine.  Hun går på skolen min. Vanligvis pleier jeg ikke å gråte av slike innlegg, men dette var både vondt og godt å lese. Det traff meg veldig og jeg kjente klumpen i halsen og tårer på kinnet samtidig som jeg smilte. Jeg satt veldig stor pris på det.

Åh gud, hvor takknemlig jeg er over alle fine mennesker som finnes. Det er så mange av dere her på bloggen min.  Det gjorde dagen min kjempefin, Martine. Tusen takk.

Deilig å friske opp med lyse bilder på bloggen, hva? Åh, jeg liker det jeg. Krysser fingrene for mer sol. Jeg har tatt ett bad med altfor mye badesalt (lukter godt nå jeg), sett på Amerikanske idolauditions, spist havregrøt med melk og sukker sammen med pappa og nå skal jeg pusse tenna.

Imorgen skal jeg være fadder for to ungdomskoleelver! Jeg er nok mer spent enn det de er. 

Natta. 

6 kommentarerTil deg.

Idag er en grå dag med masse regn. Åh gud som jeg savner tørt gress og blomster som vinker til hverandre i vinden på dager som dette. Dedikerer dette innlegget til alle de fine menneskene som klikker seg inn på bloggen og spesielt de som skriver hyggelige kommentarer hver dag - nemlig leserne mine. Verdens fineste lesere.

Du er en av de absolutt fineste leserne i verden. Du som sitter der og leser. Jeg vet at du har tunge dager, hvor alt står stille, men jeg syns du er flink, jeg. Flink som holder ut i stormen, og nyter solen når den titter frem. Hadde jeg fått muligheten ville jeg kysset dere alle på panna. Vit at du er fin, verdifull og veldig veldig ålreit. Jeg setter stor pris på deg. 

(lagd med heartbooth. bildet altså)

42 kommentarerHva foregår i hodet ditt?

Jeg anser nå høsten som over, og en ny årstid betyr masse nye følelser og tanker. Jeg lurer litt på hvordan det går med dere? Vreng hjertet og hjernen til meg, gjerne anonymt bak skjermen. Vil du være anonym, så er det ikke verre enn å ikke fylle ut "navn". Mailen deres er det evt. ingen andre enn meg som ser. 

Har dere opplevd noe koselig i det siste, noe uventet, noe vondt? Er det noe som var gøy, eller er det noe dere gleder dere til?  Fortell meg nå, få det ut. Jeg elsker å høre fra dere. Vær gjerne anonym, som sagt. Tøm hjerter og hjerner.

Én, to, tre! 

(del gjerne innlegget på facebook ved å klikke "liker", tihi)

139 kommentarerSøndagstanker fra hjertet.

Nå skal jeg slippe dere litt inn i hodet mitt.

Jeg føler egentlig at jeg mister meg selv litt og litt. Alt jeg tidligere har visst om jeg selv er nå borte, og nå er jeg en siluett av en jente bare er her. Jeg greier ikke finne tilbake. Jeg greier ikke finne tilbake til henne. Minne vil tilbake til henne, men hjertet mitt står imot. Hjertet mitt står imot å føle det jeg en gang gjorde. Jeg skulle ønske jeg ikke følte meg så ensom. Jeg skulle ønske jeg ikke følte at folk ikke liker meg. Jeg prøver. Jeg prøver virkelig hardt, men det er jo grenser for hvor lenge man orker å prøve. Jeg vil ikke være en person som bare er i live, men ikke lever. Jeg er veldig spontan og prøver å utrette så mye jeg greier. Likevel føler jeg meg ubrukelig og teit.

Jeg vil være fantastisk, jeg. Jeg vil virkelig gjøre en forskjell. Jeg vil ha noe å si for noen. Jeg vil gjøre noens dag bedre.


54 kommentarerWould you lie with me, just forget the world?


19 kommentarerI know you too well to say you're perfectSiden dere spurte om noen bilder av Ole og meg.. Herregud, det her ble altfor klissete.. Jaja..  Love you, kysskyss, kjæresten min. 

42 kommentarerJag tycker om att höra slagen från ditt hjärteHjerteslag er noe av det fineste jeg vet.

9 kommentarerMange venner, men mye alene?

Har du noen gang følt deg utrolig alene, til tross for at du vet du har mange venner, og det finnes mennesker som liker deg. Det er bare det at de aldri tar kontakt? Dere adde aldri vært venner uten ditt initativ? Du er sammen med flere av vennene dine, men du føler deg alene. De hadde hatt det like gøy, eller morsommere, uten deg. Du er bare en "att-på-klatt"? Av og til har de interne vitser uten deg, så du sitter der og vet ikke om du skal le med eller sitte der som en grønnsak? Uansett så føler du deg dum, uinkludert og godtroende. Hva fikk deg til å tro at de ville ha med deg uansett? innbilsk du! Det er de planene de legger uten deg som gjør deg sikker på at det er du som er mer venn med dem, enn de er med deg? Syns de du er teit? Slitsom og masete? Alle tankene som stikker og gjør det vondt når du finner ut at de har hatt det kjempegøy, og ikke ofret en tanke på å spørre deg?

Du setter pris på tiden dere har sammen, for du har det jo gøy! Du er jo ofte trygg og har det koselig. Det er jo derfor du velger å holde fast, og dessuten? Hva er du uten dem? Du vil jo ikke ende opp alene! Og ingen vil være med deg uten at du tar initiativet? Skal jeg fortelle deg noe rart? Alle føler det sånn av og til! I skolemiljøet, på jobben, i vennenegjeng, eller hvor ellers man omgåes. Klikk liker under innlegget, så skal vi få se hvor mange som føler seg utenfor, en gang i blant.

Du er nemlig ikke alene om å føle det slik. Du er aldri alene.

Bildet er linket.

27 kommentarerArr er tatoveringer med historie

Vi har alle arr. Noen selvpåførte, noen er merket etter et sår i barnehagen. Fylla har skylda hos noen. Uansett så er arr tatoveringer med historier. Jeg vil du skal velge ut étt arr og fortelle meg historien. Det får være samme om du velger å fortelle et foredrag, eller en enkel setning. Jeg leser og syns det stort sett er interessant hva dere har på hjertet. Mange av dere er min inspirasjon, just so you know.

Bare ett arr, så du får bestemme da. Samme om det er utydelig, nesten gått bort, eller lillaferskt. Husk! Bare ett arr! 

 

151 kommentarerJeg er så forelska at det gjør vondt.

Flere av deres hemmeligheter.
 

- Jeg liker en kompis av en venn. Tørr ikke å prøve meg en gang

- Jeg elsker å kle meg ut som jente, og kunne ønske jeg hadde noen som ville gjøre det for meg.

- Han kommer aldri til å elske meg. Hvordan kan noen elske meg?

- Jeg hadde alt, så ødela jeg alt, nå har jeg ingen og ingenting.

- Jeg sitter på rommet mitt hver eneste dag, jeg er redd for å være med andre.

- Høsten for tre år siden ble jeg voldtatt. Eneste veninne som vet om det snakker jeg ikke lenger med- Jeg vet ikke hvem jeg er lenger. Og heller ikke hvem jeg kommer til å bli..

- Målet er å slutte å spise, eller i det minste spise så lite som mulig i løpet av en dag.

- Jeg har lyst til å grave meg ned og bli borte fra verden.

- Jeg er så forelska at det gjør vondt. Han liker ikke meg.

- Jeg har en fantasipsykolog, jeg tør ikke besøke en ekte.

- Jeg er ekstremt mørkeredd. Må alltid gå med en annen i mørket. Spesielt etter alt som jeg vet har skjedd i det siste.

- Jeg føler meg alltid alene, uansett hvor mange folk jeg har rundt meg

- Jeg skulle ønske jeg var eldre.Da hadde jeg hvertfall hatt en unnskyldning til å bo et sted

Bildene er linket.

19 kommentarerBestevennen min gir meg dårligere selvtillit.

Flere av deres hemmeligheter, fine lesere. Bildene til hører utrolig talentfulleLaura Makabresku.


- Jeg er bipolar, og det er ikke noe jeg kan gjør med det. Jeg har lært meg å skjule følelsene mine, men det blir vanskeligere for hver dag som går.

- Det viser seg at jeg er undervektige, fikk jeg tårer i øynene, og fikk virkelig vondt. Jeg vet jeg er tynn, men har aldri trodd jeg var undervektige. 

- Når venner sier at jeg er tynn så vet jeg at de lyver

- Jeg stoler kun på èn person, og jeg har vanskelig for å stole på andre.

- Eneste måten jeg får ut sinne min på er å kutte meg,

- Jeg vet ikke hvem mine ekte venner er, siden de jeg trodde var det hater meg uten grunn.

- jeg er egentlig veldig, veldig glad for tiden, men aller rundt meg er så negative til alt så jeg viser nesten aldri at jeg er glad.

- Bestevennen min gir meg dårligere selvtillit.

- Jeg føler meg ensom på skolen, selv om kjæresten min er der, så skulle jeg ønske at jeg hadde en god jente venninne.

- Jeg er så redd, jeg vil bare være bra nok.12 kommentarerJeg er konstant redd, men jeg vet ikke for hva

Et utvalg av hemmelighetene deres, mine fine lesere. Bildene tilhører Millie Clinton. Det kommer flere innlegg fylt med hemmeligheter. 


- Jeg rødmer av ingenting, derfor er jeg ofte redd for å snakke med folk

- På starten av denne måneden var det like før jeg tok mitt eget liv. Det eneste som hindret meg var at en venninne av meg tok livet sitt

- Jeg elsket aldri kjæresten min før vi slo opp.

- Jeg er nesten avhengig av cola. Det er litt flaut nesten

- Jeg klarer ikke spise mer. Tallet på vekten går nedover, i speilet går jeg oppover.

 - Kjærligheten ødelegger meg og folk kaller meg svak

- Hver høst blir jeg deprimert og begynner å tenke vonde, mørke tanker.

- Jeg er forelsket i en gutt jeg aldri har møtt engang og føler meg hjemme steder jeg ikke har vært.

- Jeg er nesten aldri fornøyd med det jeg ender opp med å gjøre!

- Jeg føler at bestevenninnen min bruker meg og jeg har prøvd og gi slipp,

- Jeg er redd for å være alene. Hater de dagene jeg er alene på hybelen.

- I dag fant jeg en død kattunge, og hele verden raser sammen.

- Selv om jeg har mange venner rundt meg som jeg er utrolig glad i, greier jeg ikke og snakke med de om personlige ting.

- Jeg.. eller.. jeg og Siri.. som er den andre personligheten min, er forelsket i læreren min.

- Da jeg var liten missbrukte fetteren min meg. Han er over 10 år eldre og jeg sa det ikke til noen. Jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd før jeg følte det var for sent for å si ifra.

- Jeg har levd bak en maske, men masken er sakte men sikkert i ferd med og forsvinne

28 kommentarerEn busstur

Jeg liker å kjøre buss. Jeg har fast plass nest bakerst på venstresiden. Det er min plass. Det er så stygt design på bussetene, men det gjør ikke noe. Ingen tenker over det uansett.. Jeg sitter med knærna plassert på ryggen til setet foran meg. Upraktisk å sitte sånn når jeg har på kjoler og skjørt, men jeg bryr meg ikke så mye. Det er sånn det er deilig å sitte.

Alt farer så fort forbi. Litt som livet egentlig. Vi bare sitter der, og alt fyker forbi. Det er deilig å stirre ut av vinduet som er dekket med fettflekker (Trolig noen som har sovnet mot det). Å sove på bussen er best. Jeg har til og med sovnet sånn at jeg ikke gikk av på riktig stopp. Det blir alltid styr, men jeg liker p sove på bussen. Jeg liker lange bussturer. Foretrekker buss til Oslo fremfor tog. Jeg er ikke så mye i Oslo. Det er fordi jeg ikke har råd til å komme meg begge veier. Riktignok skal jeg til Oslo litt i ferien. Gleder meg. Liker du kollektivtrafikk? 

 

20 kommentarerdet finns ingen som ser mig

Jeg gråter, men tårer triller ikke nedover kinnene. Jeg gråter usynelige tårer. Tårer er fine. Det er følelse i hver eneste en. Det er mange som gråter mye. Det er mange som ikke greier å gråte, men de gråter også. Usynelige tårer. De er like vonde. Bare fordi man ikke ser det, betyr det ikke at noen ikke føler en forferdelig smerte.


Det gjorde vondt da jeg leste hemmelighetene deres. Jeg gråt, jeg. Dere betyr mye for meg, og jeg hater at dere har det vondt. Jeg er glad dere delte dette med meg. Håper det var deilig å få det ut. Husk at jeg bryr meg, okei? Jeg kan ikke være psykolog eller sosiallærer, men vit at jeg bryr meg, og jeg vil ikke at dere skal ha det vondt. Dere må gjerne kontakte meg og spørre hvordan dere kan få hjelp til å snakke med noen. Ellers er kommentarfeltet alltid åpent for hjerter og fine mennesker. 

Cyberklem til dere alle. Hemmelighetene kommer i flere innlegg utover. 

10 kommentarerEn ängel på jordenJeg er verdens heldigste jente. Du vet hvor mye du betyr, men du har ingen anelse.

14 kommentarerVreng ditt hjerte.

Høsten er fin, men ikke for alle. Vi har alle mørke hjerter og hemmeligheter vi ikke deler med alle. Hvis dere vil vise meg hjertene deres og gi meg hemmelighetene deres, så skal jeg poste de i et innlegg, og la alle være anonyme. Hemmeligheten trenger ikke bestå av mer enn et par ord. Bare del litt med oss. Slik kan vi føle oss mindre ensomme. Del en hemmelighet og du kan hjelpe andre.

Så alle ensomme, redde, triste, skjøre, såre, irriterte, gråtende, skjelvne, sinte, søvnløse, fine mennesker. Tøm hjertene deres til meg. Det er godt å dele noe vondt.

Store deler av innlegget er lånt av den fine bloggen til Maria. 

 

200 kommentarerEn varm kopp te.

I skapet står det mange kopper, mange glass og mange krus. Jeg foretrekker kopper. Jeg har en lys kremfarvet kopp. Den er gammel. Den er fin. Det er stille i rommet. Vannet bobler og dampen bryter seg vei oppover. Jeg liker kopper. Varmt vann blir fortere avkjølt. Lyden av vann som leker rundt i koppen. Vann i bevegelse er så fint. 

I skuffen er det mange pakker, mange poser og mange esker. Alle fantastiske på hver sin måte. Noen er til en lett sommerdag, og andre til en tett nese og en sår hals. Idag leker de ildrøde bladene med hverandre på bakken. Den er en fin dag. En høstdag. Det er ikke rukket å bli så kaldt ute, men jeg foretrekker å være inne. Jeg er en innekatt.

Jeg tar meg selv i å stirre ut av vinduet. Ikke på noe spesielt, men bare stirre tomt ut i luften. Det er deilig. Jeg vender meg tilbake til skuffen. Hver type har sin egen lukt. Jeg er ubesluttsom. Eple og kanel. Tørkede blader og skall som lukter himmelsk. En silkemyk pose av filter som passer trygt på. Vips så er den omringet av varmen.

Jeg liker å ha akasiehonning i. Den er søt, men den har det lille ekstra. Kanskje det er på grunn av det fancy designet? Nuvel. Kanel hører også til. Dryss som et lag, et tak - eller et teppe om du vil.

Sofaen er myk, men teppet er mykere. Jeg liker fleecepledd. Ullpledd klør sånn, syns jeg. Jeg pakker meg inn. Holder trygt rundt koppen som varmer meg i håndflatene. Jeg gleder meg. Ser på magien jeg har mellom henda. Trylledrikk. Det er jo det det må være.. Magi mener jeg. Alt er perfekt. Kanel, honning og eple. Og litt vanilje - tror jeg da. Porselenskoppen er ikke lenger kald. Den er behagelig mot leppene. Det renner nedover halsen og jeg blir varm i brystet.

Du vet når noe er perfekt temperatur? Ikke for kald, og heller ikke så varmt at du brenner deg på tunga. Bare perfekt. Perfekt i sin enkelhet. Jeg har det bra, jeg. Dette er så fint. 

12 kommentarerJag ville bara fly från mig själv

Beklager at jeg ikke holdt det jeg lovet med videobloggen. Beklager at jeg ikke blogger mer enn dette innlegget idag. Jeg er så langt nede. Jeg orker ikke. Jeg er så utrolig lei for det.

31 kommentarerOhana betyr familie.

Først vil jeg bare understreke at dette er kun fra mitt hjerte, mine tanker og erfaringer. Dette er en skolestil jeg skrev i fjor. I de fleste tilfeller er de noen av de første vi ser. De første smilene vi ser tilhører dem, og det er det er de vi først ligger inntil. Bare kjenner hjertebankene igjennom brystet deres, inntil kroppen vår. De hjertene banker for oss. Foreldrene våre er alltid der.

Da vi fortsatt er uskyldige og den største sorgen var når et kosedyr ble ødelagt, var de de store udødelige heltene våre og våre største forbilder. De trøstet, reparerte kosedyr og løste problemet. Hele livet vårt "reparerer de kosedyrene våre". De gjør alt de kan for å hjelpe fordi de vil ditt beste, de ønsker deg glad og mest av alt fordi de elsker deg. 

Selv om vi kan være dårlige på å vise det, så elsker vi de naturligvis tilbake. De lærer oss å se kjærlighet og at det å bry seg om andre er viktig. De lærer oss hva vi skal sette pris på her i verden: venner er viktig, god utdanning, sunn livsstil, men viktigst av alt - familien.

Det som skiller familie fra venner og bekjente er at uansett hvor mange diskusjoner og krangler, så er de familie. Det går ikke an å velge vekk familie. En av de første tegnefilmene jeg så, var "Lilo & Stitch". Filmen handler om romvesen, Stitch, som rømmer fra et fengsel flere galakser unna og ender strandet på jorden. Lilo, en liten jente fra Hawaii, finner han og ser at han er helt alene, så hun tar han inn i familien. Hun lærer han blant annet at "Ohana betyr familie, og familie betyr at ingen skal bli forlatt, og ingen skal bli glemt."

Familie handler om det å holde sammen, uansett om det er blodsfamilie eller adoptert. Det handler om å støtte hverandre, stole på hverandre, le med hverandre, lære av hverandre, ta ansvar for hverandre og respektere hverandre for de man er.

Vi blir eldre. Vi vokser av oss parkdressen, slutter å leie hender og blir for store til å sitte på ryggen til pappa. Mammas blåsing og trygge ord er ikke lengre nødvendig for at såret skal gro, og hun trenger ikke be deg puste rolig når du hyperventilerer av gråt. Nå er vi "kule og modne" ungdommer som har innbilt oss at vi er klare for verden. En del av det å vokse opp er å løsrive seg og bli mer selvstendig. Det er vanskelig at lille jenta i rosa parkdress plutselig har blitt ung dame som skal låne bilen fordi hun skal på byen med noen gutter hun vet hun bør holde seg unna. Vi krangler mer, klemmer mindre og vi bruker mindre tid med hverandre. Innerst inne blir de satt pris på for alt de gjør for oss, men i ungdomstiden er det helt respektløst hvor lite vi viser det..

Så setter du plutselig av ett minutt for å tenke og for å se etter. For å sette pris på dem vi er glade i, sånn som vi alltid ble lært. Ser du foreldrene dine? Se rynkene de har utviklet med tiden. Det føles ut som at de alltid skal være der, fordi det er sånn vi alltid har hatt det. De har alltid vært der, fra første dag. De er der til å støtte deg når du faller, kommer med vise råd og ord når du er lei deg, stryker deg på kinnet når du har hatt mareritt, mat og klær slipper du å tenke på, og de er alltid klare for en stor klem når du trenger det. Hver dag setter du deg ved et ferdigdekt middagsbord og får servert en nydelig middag som på et eller annet magisk vis dukker opp. Så spiser du deg mett og trøtt, legger tallerkenen i vasken og vips så er kjøkkenet plutselig rent. Ting blir bare gjort.

Plutselig får man en øyeåpner og man er plutselig stor nok til å tenke logisk. De er ikke der for alltid. Ingen er det. Alle småtingene de alltid har gjort for oss har vendt oss til at det alltid ordner seg. Vi er lykkelig sammen for alltid. Vi skal alltid være sammen! Men det er ikke sånn. Plutselig kan de forsvinne. Kanskje kommer det som en overraskelse? Kanskje har det bygd seg opp mot en slutt? Uansett hvordan, så forsvinner de sakte men sikkert. Vi bare kjenner det ikke, fordi det vi sjeldent tenker på mens vi selv vokser, så blir foreldrene våre eldre samtidig som oss. 

Sannheten svir og gjør vondt, men vi vet med oss selv at en dag så vil alt være over. De vil uansett alltid være de store udødelige heltene våre. De vil kunne se ned på oss, og se sin egen refleksjon i oss. Fordi de lever i oss, og på samme måte som at hjertene deres alltid har banket for oss, så kommer hjertene våre alltid til å banke for dem. Fordi at uansett hvor klisjé det høres ut, så er de alltid med i hjertene våre. 

12 kommentarerHverdagsmagi og stjernestøv.

 Lagde en liten liste for lenge siden som jeg ikke har postet, som jeg tenkte dere kanskje ville se? Det er en liste over ting jeg liker jeg. Kaller det hverdagsmagi og stjernestøv.  

 Fargene om våren.

 Finne et perfekt sommer-antrekk på våren, så du gleder deg til å bruke det på sommeren.

 Lange klemmer.

 Rosabaya de colombia kaffe.

 Når noen har lyttet til det du har sagt.

 Solbleket hår og lukten av solkrem.

 Mennesker som smiler tilbake.

 Når en bebbi smiler til deg, eller holder hele hånden rundt lillefingeren din.

 Stearinlys i et mørkt rom.

 Gamle kameraer.

 Sanger som kunne vært skrevet til seg fordi de passer perfekt til livssituasjonen din.

 Ordne opp med noen etter en krangel eller diskusjon.

 Gleder seg så mye til noe at det kiler i magen.

 Sove i solen.

 Sommerkjoler og ballerinasko.

 Kjøre buss.

 En perfekt mango.

 De dagene man faktisk har bra hår-og sminkedag.

 Pastellfarget neglelakk.

 Lukten av saltvann.

 Sjokoladen på bunn av kroneis.

 Tegninger laget av lesere.

 Le for deg selv fordi du kom på noe morsomt.

 Sette seg ned etter å ha stått lenge og la beina dingle.

 Når man begynner å gråte eller le av en bok.

 Sanger man får gåsehud av.

 Lyden av neglene som glir over gitarstrengene i det man bytter grep.

 Finne penger på rommet når du rydder.

 Nybarberte legger mot hverandre.

 Gutter som lukter godt.

 Te og søte kopper.

 Prøve ut en ny te som smaker fantastisk.

 Når du får vite at noen du ikke kjenner så godt har sagt noe hyggelig om deg.

 Lukten av nyvasket hår.

 Varm vind.

 Gutter som spiller et strengeinstrument.

 Å få bra karakterer.

 Perfekt sushi.

 Når mamma lager vegitarmat til middag.

 Kjeksen i bunnen av ostekake.

 Når du ønsker deg noe og det går i oppfyllelse.

 Respekt.

 Tatoveringer og ansiktspiercinger.

 Pusekatter.

 Gratis mat.

 Marit Larsen.

 

Jeg kunne fortsatt foralltid, hahah.
Like innlegget om du finner noe du liker av det jeg har skrevet i denne listen.

10 kommentarerEr det flaut om jeg begynner å gråte?

Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg er usikker på meg selv. Skal jeg fortelle dere en hemmelighet til? Alt det fine dere sier til meg rører meg veldig og jeg setter enormt stor pris på det. Jeg skriver dette med så mye tårer i øynene at jeg så vidt greier å se hva jeg skriver. Det er så frustrerende at jeg ikke greier å få vist hvor utrolig stor pris jeg setter på dere! Hvor mye hver og en av dere betyr for meg. Så tusen tusen takk, verdens fineste lesere og venner.

Haha, nå rant det over, uff.. Tusen takk!

39 kommentarerÅ VÆRE UTESTENGT

Utestengt. Det å være utestengt. Det å føle seg utestengt. Utenfor. Jeg tror det er en av de verste følelsene man kan ha, på lik linje med å føle seg tatt for gitt.

Vi føler oss alle utestengt av og til. En slags følelse av left behind. Enten noen du er med hvisker eller snakker i "koder" fordi du vet ikke nok til å vite det. Mange vennskap går ut på det at vennen din betyr mer for deg enn du betyr for den. Det at man vet at du hadde gjort så mye for denne personen, og det er ikke gjensidig. Du er kun èn venn av hundre, mens denne personen kanskje er en av dine beste venner.

Alle føler det sånn av og til. Jeg sliter vel med left behind-følelsen hver dag på skolen. Det å ikke bli informert eller være "med på noe". Rett og slett fordi noen ikke vil ha deg med. Det å være uønsket.

Uønsket. Ikke vær her. Ingen vil ha deg her. Ingen liker deg. Det er en grunn for at vi ikke ville ha deg med. Det å være utestengt, utenfor, og å ikke få være med. Det tror jeg er en av de verste følelsene jeg kan komme på.

 Like hvis du noen ganger føler deg utenfor.

Kommenter gjerne anonymt og fortell meg om en gang du følte deg utenfor.


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

52 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013