Video: Hva er MyGoodAct?

Hei søte.  

Det var mange som ikke hadde fått helt tak i hva MyGoodAct er, som jeg er en del av. For en enkel forklaring på hva det er, se på videoen nedenfor.  Like og del videoen, så flest mulig får vite om MyGoodAct.

0 kommentarerEngasjer deg du også!

Først må jeg bare si at dette innlegget er noe forsinket, på grunn av surr og tull.  Nå er det iallefall her. Dette innlegget er en del av Engasjer Bloggere, et initiativ av MyGoodAct som jeg er en del av. Mai-månedens prosjekt er Intervju med neste president i Burkina Faso av Strømmestiftelsen. Håper ikke dette innlegget er for langt for dere å lese..


Strømmestiftelsen hjelper folk i gang er kort sagt en organisasjon som hjelper folk i gang. De gir mennesker muligheten til å komme seg et skritt vekk fra fattigdom. Litt som Norsk Nødhjelp, egentlig. Mikrofinans og slikt. Les mer om da jeg var i Tanzania, Afrika med Norsk Nødhjelp her. Det er helt sykt hvor mye jeg savner det. Vil så gjerne tilbake.

 
Fra Samaritan barnehjemmet.

 "Gi en mann en fisk, og han har mat for en dag. Lær mannen å fiske, og han har mat for resten av livet,"  er et kinesisk ordtak. Dette er det Strømmestiftelsen prøver på. Ved å gi folk mulighet til utdanning og tilgang til små lån og sparemuligheter, bidrar Strømmestiftelsen med stigen ut av fattigdom. Men det er de fattige selv som må klatre.  Strømmestiftelsen gir dem bare stigen, på en måte. Dette er det Strømmestiftelsen kaller 'hjelp til selvhjelp'.

Som sagt var prosjektet for mai Intervju av neste president i Burkina Faso av Strømmestiftelsen. Vær med på å gi barn hurtigutdanning (9 mnd) sånn at de kan fortsette i 4. klasse på vanlig skole! Hjelp til utdanning er en av de mest effektive måtene å utrydde fattigdom på. Fordi da får man muligheten til å gjøre noe med egen livssituasjon. Det du kan, kan du alltids bruke. Det er jo derfor at jo mer og lengre utdanning man har, jo mer kan man gjøre i jobblivet. I tillegg så kan utdanning forbedre folks helse og sosiale antenner og liv.

Vil du hjelpe? Det er nemlig tre måter du kan hjelpe på.

1. Være med på å samle inn penger. Du kan også dele prosjektet med venner og familie.
2. Starte din egen innsamling til Strømmestiftelsen her.
3. Spre budskapet ved å laste opp bildet ovenfor som Facebook-forsidebilde eller så kan du gjerne kopier innlegget og legg det ut på din egen blogg. 

På forhånd takk til alle som vil være med på å hjelpe med å forandre liv. Like innlegget for å dele det på Facebook.

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012