Ups.

Jeg er syk. Så utrolig utrolig syk. Formen har vel vært svingende den siste måneden og jeg har vært enten veldig opptatt eller veldig tafatt. De dagene jeg har ønsket å blogge har jeg ikke orket til tross for bloggelysten. Derfor har jeg bestemt meg for å ha en bloggpause og starte første januar. Jeg skal prøve å være så flink at jeg får postet svarene på spørsmålsrunden den 1. januar. Det er ofte jeg blir gira av å sette bloggpause offisielt, så jeg skal virkelig komme sterkere tilbake på nyåret (kanskje kommer et godjul-innlegg iløpet av ferien, men mja). Kameraet mitt er også lagt litt bort, så dere får et bilde dere har sett tidligere.

Beklager dette. Jeg skal samle meg, bli frisk, jobbe, spise julemat, pynte tre, ferie ha det koselig med familien og så videre. Her er min julespilleliste. Jeg håper alle mine fine lesere har en gledelig jul og et fint nyttår. 

34 kommentarerSminkevideoo

 

Sånn bare så dere vet det, så er jeg veldig klar over at jeg har nappet bryna forskjellig.. Syns det er kult å se litt forvirret ut, serru (nei..). Jeg gjør også oppmerksom på at jeg er veldig slurvete i denne videoen, blant annet med eyeliner. Dette er fordi jeg pleier å bruke veldig lang tid på å sminke meg, så jeg kjappet meg veldig og var ikke så nøye. Produkter som er brukt kan jeg putte i et senere innlegg, noen som vil ha det?

37 kommentarerDagens antrekk

Ullgenseren har jeg arvet av farmor, skjorten er fra Sorbet, beltet fra Zara, skjørtet er fra Monki troor jeg, på beina har jeg glitterstrømper, ullsokker og dr.martens. Likte dere antrekket? Klikk gjerne liker under innlegget også. 


23 kommentarerLurer på hvilken dato det er idag?

For dere som ennu ikke har fått det med dere så er det den tolvte desember totusenogtolv. Det vil si 12.12.12! Stas da.  Hundre år til neste gang, blir det ikke det? Det var faktisk minus tolv grader idag også, tilfeldig? Trukke det. 

Idag var det lyst og fint og snø og sol ute.  Det setter jeg stor pris på. Det gjør alt litt lettere. Forbreder meg mentalt til morgendagen. Imorgen er det nemlig Farman Stredet åpent til 00.00!  Jeg skal jobbe fra rundt fire-fem. Kos om dere kommer en tur innom. Krysser fingrene for at det blir nok å gjøre iallefall!

De siste dagene har jeg vært syk. Det er derfor jeg ikke har blogget, sånn hvis dere lurte. Idag skal jeg gjøre masse videolekser, så kanskje jeg tar meg tid til å redigere ferdig sminkevideoen? Jeg har filmet nemlig (for to uker siden eller noe, hahah). Puss puss. 


13 kommentarerØnskerubrikk - billige forslag og tips til date.

Hei finiser. Denne ønskerubrikken går ut på at jeg skal fortelle dere et par forslag til stevnemøter eller avtaler du kan gjøre. 

 Første gang du er med han, så er mitt tips å ta med en venninne, og be han ta med en kompis. Her er mulighetene mange.

  • Dra på en lokal pizzasjappe (er ofte billigere der enn dolly og peppes), og del en pizza. Grunnen til at jeg liker det er fordi dere deler regninga på én pizza (og det blir ikke så altfor mye på alle), og da opplever du hvordan han er med en kamerat til stedet. Det syns jeg er viktig, fordi da fanger du veldig godt opp hvordan han er køddete og humoren osv. Pluss at du kan gå på do med venninnen og få ut alt du har på hjertet og spenningen. 
     
  •  Filmkveld. Se en film dere har hørt at er bra, helst ikke klisseromantisk (litt kjipt å se ut som et u-hu-spøkelse!), men en humorfilm eller en skrekkfilm. Dette er en løsning for deg som er veeldig redd for at det skal bli kleint. Man slipper si noe annet enn småkommentarer. Lei eller last ned en film, popp popcorn, finn grønnsaker og dip, men husk også sjokoladen. Dette spleiser dere naturligvis på alle fire (eller fler), så det blir ikke så mye på hver.

Undervurderte billige datingtips!

  • Når dere er blitt kjent og det er litt lettere, ikke så anspent stemning mellom dere, så er picnik veldig undervurdert. En av dere tar med teppe, den andre litt boller, epler og sjokolade. Finn dere en park. Husk ullpledd (du bor i Norge vettu).

  • Noe annet som er undervurdert er å gå tur. Sett dere på en tilfeldig buss, gå av ett tilfeldig sted og rot dere bort. Jeg elsker å rote meg bort, hahah. Du kan også ganske enkelt ta en spasértur på søndagsformiddag. Lei hverandre til hendene blir klamme og dere blir kalde på nesa. Da kan dere dra hjem og lage kakao med krem (evt. ring mamsi og be henne forbrede?)

  • Snøbading eller nakenbading i mørket er veldig undervurdert. Just saying. ;)

 

Lykke til fine forelskede lesere, håper det var til hjelp. Suss, suss. Hva vil dere vite eller se neste gang? 

16 kommentarerDagens antrekk

Hei søte.

Igårkveld var Siv her litt etter jobb, og etter det kom kjæresten som sov her i natt. Superkoselig søndagsfrokost mens snøen dalte lett utenfor og støvsuging har vært formiddagen. Kvelden har vært julekonsert i domkirken for å si fine Tara (VUSO) og Mhoo. Det var fint.  Etterpå dro vi i bursdag til kjære fetteren min Audun. Dagens antrekk, værsågod.

Kjole og skjorte er fra cubus for hundre år siden, glitterstrømper fikk jeg av mamma, sløyfe fra glitter og dr martens.

14 kommentarerSpørsmålsrunde

Hei fine mennesker. Tenkte å starte en spørsmålsrunde, såå er det noe dere lurer på - spytt ut? (kommer forresten en ønskerubrikk senere idag) 

Én, to og tre! Spør i vei. 

76 kommentarerNytt inn - dr martens
Oj, masse blomster, lol. Hva syns? 

26 kommentarerVerdens fineste deksel

Ialefall akkurat nå. Dette er mitt selvdesignede deksel fra Frydaze. Jeg elsker det, åhhhhhh. Hva syns? Bezt, sant?


17 kommentarerDu gillar mig för mycket. Vad är det med dig?

Hei fine. Nå er jeg endelig kommet hjem fra en lang lang lang dag. Slitsom dag på skolen, stress til byen og mange gjester på Waynes Coffee idag. Imorgen skal jeg også jobbe, så kos om dere kommer innom. Dette er slitne meg for et par minutter siden. Før jeg legger meg skal jeg vise dere to pakker jeg fikk igår. Jeg er kjempestoked. Weeee.

Noen som skal noe gøy i helgen? Suss suss. 

4 kommentarerDrar på jobb

Hei fine lesere. Nå drar jeg fra skolen og på jobb, kommer hjem sent i kveld. Lovelovelove. Sorry for iphonebilde, fordi jeg er på skolen. Tuddeluuu

14 kommentarerFin nattamusikk


Natti mennesker. Jeg har vært på jobb idag, så har ikke fått oppdatert dere. Nå må dere sove (meg og), så nattinatt. Her er nattalista mi på spotify. Da sover du godt, lover. 11 kommentarerHva foregår i hodet ditt?

Jeg anser nå høsten som over, og en ny årstid betyr masse nye følelser og tanker. Jeg lurer litt på hvordan det går med dere? Vreng hjertet og hjernen til meg, gjerne anonymt bak skjermen. Vil du være anonym, så er det ikke verre enn å ikke fylle ut "navn". Mailen deres er det evt. ingen andre enn meg som ser. 

Har dere opplevd noe koselig i det siste, noe uventet, noe vondt? Er det noe som var gøy, eller er det noe dere gleder dere til?  Fortell meg nå, få det ut. Jeg elsker å høre fra dere. Vær gjerne anonym, som sagt. Tøm hjerter og hjerner.

Én, to, tre! 

(del gjerne innlegget på facebook ved å klikke "liker", tihi)

139 kommentarerØnskerubrikk?

Hei fine.  Det er tirsdag og som vanlig er jeg ikke hjemme før dagen har skrudd av lyset. Idag var det kaldt, så jeg hadde på meg bjørnegenseren. Den er fin og varm, så jeg frøs ikke. Minus elleve grader var det i Horten. Idag skal jeg kanskje redigere litt film, vaske gulvet på rommet og drikke melk. 

Jeg tenkte kanskje å sette i gang en ønskerubrikk? Dere kan kommentere nedenfor noe dere ønsker å vite eller se, så skal jeg lage en ny kategori som heter ønskerubrikk og oppdatere med slikt en eller to ganger i uken (hvis jeg greier og husker på det). Så, er det noe dere ønsker å se eller vite? 16 kommentarerDet fineste jeg vet.

Er det noe jeg elsker så er det lysstrimer. Det skaper liv og spill i rommet. Lyset kan godt være av i rommet, så lenge det er lysstrimer på veggene. Fineste jeg vet er når solstrålene danser på sandbunnen på sommeren, eller igjennom grenene på høsten. Lysstrimler er fint uansett årstid. Terningkast seks. 

Kvelden med Karl Wilhelm har vært hyggelig, snakken morsom, blåbærpaien god (rakk ikke ta bilde en gang) og musikken fin.  Like etter han dro, fant jeg ut at jeg kan lage caffe latte med espressomaskinen på kjøkkenet. Det ble litt halvveis fordi steameren er lite samarbeidsvillig. Stas uansett.

Jeg har nå drukket altfor mye kaffi, og nå må jeg prøve å sove. Ønsk meg lykke til! Takk. Nattibra. Cyberklem. 

11 kommentarerDagens antrekk

Noe jeg helt har glemt er å vise dere "dagens antrekk" og klær. Det er lett å glemme at dere interesserer dere for det, når ikke jeg gjør det. Så beklager finiser! Her er dagens antrekk -

Genseren er arvet av min kjære savnede farfar, skjørtet er ifra Monki, strømpene er fra Indiska, skoene fra Romwe og beltet er fra Zara. Hva syns? 

18 kommentarerSnøfnugg og minusgrader.

Hei fine lesere.  Noe av det jeg liker best ved Norge må være snø. Ikke tjukk snø på bakken, og snøstorm i lufta, men de første lette snøfnuggene som vinden leker med. Akkurat slik som i snøkuler. Idag er den første dagen med snø. Fnuggene har dalt siden morgenen, og farfars ullgenser var et klart førstevalg i klesskapet.

Desember er en måned for lys etter høsten, snø, kjærlighet, magi og fester. En tid til å gjøre det godt igjen, og knytte sammen de løse trådene. Nyt desember. Nå skal jeg snart bake blåbærpai siden Karl Wilhelm kommer snart. Det blir fint.


15 kommentarerJulestemningen som forsvant

Pappa har satt opp varmen i huset nå. Jeg liker det best, fordi jeg liker å gå uten bukser og med en stor genser. Det er slik jeg trives best. Uten bukse. Jeg bruker jo ikke bukser, men hjemme går jeg uten strømper også. Nakene bein og føtter er best. Jeg liker ullsokker også. Men det beste til å varme føttene er magen til kjæresten. Det er best av alt, det.

I dag er det første desember og på søndag er det første advendt. Herregud. Jeg har ikke hatt skikkelig julestemning de siste årene, samme hvor mye jeg har hørt på julesanger, bakt pepperkaker eller drukket gløgg. I år har jeg derimot på følelsen at den kommer til å dukke opp. Det gleder meg litt, fordi jeg trodde den forsvant for godt for flere år siden. Jeg er typen som irriterer meg grønn over julepynt og julesanger før desember, men idag var det plutselig ikke så ille. Det føltes derimot litt riktig. Weee. Snart skal jeg lage meg en "juleliste" på spotify også. 

Hele dagen idag har jeg jobbet og denne helgen er storebroren min hjemme på perm. Derfor sitter vi i sofaen og ser på pappa (det store korslaget) på tv. Vær så snill å send 1 til 26400! 


(skal hilse fra zeldapuz)

9 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012