dager som dette

Hei finiser. I dag har jeg forsøket å redigere header, spist tomatsuppe med ekstra makaroni og gjort litt lekser. Jeg har ikke så fryktelig spennende liv om dagen, og da blir det av og til innlegg som dette.

I dag er jeg sliten, hvordan er det med deg?


9 kommentarerantrekk som inspirerer meg

Jeg tenkte at det kanskje kunne vært interessant å sette sammen et par antrekk som inspirerer meg eller som jeg syns er fine. Så

13 kommentareryou walk, you run

Fin sang.

Hei fine dere. I dag har jeg vært på skolen til sent, drukket latte, og spist sushi til middag. Jeg håper dere har hatt en fin uke hittil og wee jeg skal på håkan til fredag og jeg gleder meg veldig. Ser jeg noen av dere der? Åhh gleder meg masse. Her er et bilde av meg fra i dag. Kjolen min er ny og fra martofchina, direktelink her. Novemberkyss.

5 kommentareret lite antrekk

Kjole fra sheinside her, sko fra kina og sløyfe fra american apparel. 

Hva syns dere?

14 kommentarervideoblogg - du kan ikke tilfredstille alle parter

Er så heldig med startbildene...................

Håper dere liker videoen! Trykk gjerne liker og del den på facebook.

65 kommentarerom videoblogg

Hei fine dere.  Nå nyter jeg min andre kopp vaniljete hos Ole. Snart skal jeg hjem, og en av planene for dagen er å spille inn en videoblogg (som jeg er redd for kritikk på, men jeg skal legge den ut for det). Jeg skal også få et lite besøk av fine Siv Amanda. Etter det skal jeg hjelpe Frida å stenge på jobb, siden hun tar vakta mi så lovte jeg hun det. Så kommer hun ikke så seint hjem. Dette var litt søndagsplaner for min del.

 Nye bilder har jeg ikke tatt så dere får noen jeg tok tidligere i uken i min fine fine kjole 

13 kommentarerfredag fredag fredag fredag

Hei finiser. Jeg håper at det står bra til med dere og jeg håper du vet hvor fin du er (du er kjempefin). Tusen takk for at du klikket deg inn i dag igjen. Vet du? Jeg prøver å ordne en julekalender her på bloggen og foreløpig ser det bra ut. Ja, dere leste riktig. En giveaway hver dag frem til julaften. Hørtes ikke det bra ut? Det er ikke ennå hundre prosent sikkert, men jeg skal prøve å få det til. Siden dere er best.

Dagens er blomstrete skjorte og bustete hår. I dag har jeg ledd og i dag har jeg gjort naturfag. Bussturen fra skolen var lengre enn den pleier og jeg duppet av. En full rutebilstasjon og en vaniljelatte senere var jeg på vei hjem. Nå er jeg hjemme, varmer meg på dataen og spiser frokostblanding sammen med katten. Sola har ikke gått ned ennå og det er deilig å ikke komme hjem til mørke vinduer for en gangs skyld.

Fredagsnuss til alle sammen. 

9 kommentarergrayscale

 (syns det var så pent lys) 

11 kommentarerfyldigere øyenbryn og lengre vipper

Jeg er en av de jentene som ikke er velsignet med fyldige, mørke bryn så da jeg fikk muligheten til å teste Xbrow ble jeg veldig glad. Xbrow er nemlig et vekstserum til brynene for å gjøre de mørkere og fyldigere. I tillegg til dette finnes Xlash som er det mest solgte vippeserumet på markedet. Jeg har søkt rundt på anmeldelser og det er bare skryt å få. Jeg ville teste øyenbrynsserumet ettersom at jeg bruker falske øyevipper daglig og derfor var jeg mest interessert i fyldige bryn.

Klikk her for å komme inn på Xlash sin side. De har pengene tilbake-garanti hvis du ikke blir fornøyd.

Og gjett hva? Jeg ordnet en gavekode til dere! Hundre kroner avslag ved å skrive IDUNN i rabattkodefeltet. (den varer kun til 24.11 så dere må være kjappe) For å komme direkte til xbrow med avslag eller xlash med avslag, klikk på ønsket: xlash eller xbrow

Man skal visstnok se forbedring etter 30 dager, så jeg skal gi dere status når jeg har testet den litt. Er veldig spent!

3 kommentarer(lillelørdag)

Åh så flinke dere er. Det er i dag er det lillelørdag og vi er allerede halvveis i uka. Jeg syns du er flink som står opp om morgenen, selv om det er mørkt ute og kaldt på gulvet. Jeg syns du er flink som holder ut skoledagene selv om du er så sliten at du krysskjeler med øynene. Åh, det er så sliten jeg er nemlig. Og det verste er at det hoper seg opp med skoleoppgaver nå. Jeg burde egentlig ikke ta meg tid til å blogge men det gjør jeg nå likevel.

Tuuusen takk for alle de fine kommentarene på gårsdagens antrekk, det er så koselig når dere tar dere tid til å kommentere. Det setter jeg enormt stor pris på.


(et lite bilde jeg tok for en stund siden) 

Novemberkyss til alle.

8 kommentarerom en perfekt kjole

Okei, denne kjolen er perfekt. Den sitter fint, er perfekt i lengden, har krage og er superbehagelig. Best av alt, jeg føler meg litt fin i den. Du finner den her, klokke fra daniel wellington, skoene er fra topshop, sammen med dette hadde jeg en hvit kjolegenser, men den tok jeg av for å vise hvor utrolig fin kjolen er. Nei, nå er jeg sulten. Vi snakkes!

Bare jeg som er forelsket i den eller syns dere den var litt fin også? 


21 kommentarervakker + kåpe

Dere vet hvor fort det blir mørkt og dere vet hvor lenge det blir mørkt. Det er litt sånn jeg har det om dagen. Beklager at jeg ikke har blogget og åh det var fint å høre fra dere i forrige innlegg. Det setter jeg sånn pris på.

Jeg har ikke følt meg fin før i dag. For i gårkveld fikk jeg blant annet en kjole i posten, og åh den er så fin. Appropos posten, jeg skulle vise dere en bok jeg har fått og det er nemlig "vakker". Den er superinspirerende! Det er basically en fagbok i sminke! Historie, bilder og teknikk og alt. Du får kjøpt den her. I tillegg fikk jeg denne fine kåpen av sheinside, direktelink her.8 kommentarerminusgrader rensar luften

Åh, det er så kaldt ute nå at jeg har på to strømpebukser og stort skjerf. Jeg har fått en bok som er sånn fagbok i sminke (skal vise dere den senere) og jeg ble inspirert til å sminke meg mindre så i dag la jeg vekk løsvippene. Det er behagelig, men jeg føler meg ikke noe fin (jeg vil sånn føle meg fin, så jeg sverger til løsvipper). Jeg skulle ønske jeg følte meg fin hundre prosent naturlig, men sånn er det ikke for meg.

Hm, i går hentet jeg pakker og de ferdigfremkalte bildene fra amsterdam. Jeg vil vise dere, men scanneren er ødelagt. Så fort den er oppe igjen skal jeg vise dere (lover). Nå sprayet jeg nettopp rommet med escadaparfymen og i sofaen sitter jeg med c'est la mort- spotifylista mi på shuffle. Kråkesølv var først ut.

Over til noe annet, hva gjør dere om dagen?  Er dere slitne i høstmørket eller har dere kommet dere over kneika og gleder dere til snø og jul? Fortell meg hvordan det går med dere og hva du tenker på om dagen? Hva er du glad for og hva plages du av? 


23 kommentarermy lovely brogues


Hva syns dere om mine fine nye brogues? 

18 kommentarerom movember

Moustache november, eller som de fleste kaller det movember. For dere som ikke vet det så er november måneden for fokus på prostatakreft og andre typer kreft menn kan få. Men basically så er det prostatakraft fokuset skal være rettet mot. Vi damer har oktober, menn har november. For å rette fokus mot saken så skal menn la barten gro, altså ikke barbere seg hele måneden. Det sies at målet med det hele er "to change the face of men's health."

Og så ble jeg spurt, hva tenker jeg om movember? Jeg syns det er en kjempemorsom måte å rette fokus mot det. Det blir en greie for mange og ja jeg syns det er en kjempeålreit måte å vise at man bryr seg. Det er jo mange som "deltar" i movember og det syns jeg er kjempebra for det skaper jo absolutt oppmerksomhet.

Hva tenker du om movember?

5 kommentarerMitt nye telefondeksel

(genser her)Hva syns dere om mitt nye telefondeksel? Den minner litt om bakgrunnen på bloggen syns jeg 

13 kommentarerdagens antrekk - hundetann og rødt


Jeg var så dårlig på skolen at jeg dro hjem. Like innenfor døra kom frokosten i retur, så det var nok grunnen til at jeg var så fryktelig dårlig. Jeg har i ettertid sovet, dusjet og stelt meg (for selvfølelsens skyld). Ny kjole har jeg på og alt. Jeg tok bare på meg dette for å ta antrekksbilder. Egentlig har jeg på meg en stor dorthegenser og strømper.

Her har jeg på meg rød sløyfe fra american apparel, hundetannkjole fra sheinside (direktelink), veske fra georg martinsen, klokke fra daniel wellington og sko fra hush puppies. Denne kjolen er ny og jeg elsker hvor høy den er i halsen. Jeg syns rødt er så fint med hundetann, så jeg slo til med røde lepper og sløyfe. 

Hva syns dere? 

11 kommentarervondt

Minusgrader renser luften og kulden bet hardt i kroppen i dag. Jeg har ennå vondt etter en tur jeg gikk til morgenen i dag. Helt ærlig så har jeg har ikke hatt en bra dag. Jeg har sovet, drukket te, hørt på regnet og beundret blomstene jeg kjøpte til meg selv. De er veldig pene. Zelda har heldigvis stort sett holdt meg med selskap. Jeg har flere ting jeg burde gjort i dag som jeg kun har brukt krefter på å dytte foran meg. Men det skal vel være noen dager som dette også?

Nå skal jeg rydde, bade og se en film.


6 kommentarersweater weather

1. ebay (link) 2. primark 3.vintage
4. topshop 5. sheinside (ikke i salg mer, du finner den på ebay) 6. sheinside (link
7. carlings 8 bikbok 9. zlz (link

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise noen av genserene mine. Jeg har fryktelig mange flere, men det er iallefall noen. Hvilken likte du best? 

11 kommentarertrusir

Jeeeg fikk en bra karakter i dag og er glad. Derfor ville jeg kjøpe roser, men så langt kom jeg ikke før bussen gikk fra byen. Men, noe jeg rakk å kjøpe var truser. Elsker trusene fra accessorize. De er like søte som sukker. Nei, enda søtere: sukkerspinn!

Nå skal jeg til byen, møte besøket mitt og kjøpe roser.


11 kommentareren rosedrøm av en genser

Hei fine dere. I dag er jeg hjemme tidligere enn vanlig og jeg skal få besøk etterpå. Jeg burde egentlig rydde rommet, men så fikk jeg denne fine genseren i posten i dag. Jeg kjøpte den på ebay, og har samme i rosa. Jeg fant en side for en stund siden hvor man kan lage gifs som jeg hadde helt glemt. Tenkte jeg skulle prøve meg på det i dag. De blir litt kleine men det er vel ikke til å unngå. Slik er det jo med videoblogger også.

Åh, jeg elsker den nye genseren min. Nå skal jeg lage meg en kopp te og starte å rydde litt iallefall.

imageimage


12 kommentareret av mine favorittantrekk

 Lavendergenser fra sheinside (direktelink), kjole fra chicwish, boots fra dinsko, klokke fra daniel wellington og sløyfe fra american apparel. Nå skal jeg steke meg vegetarpizza og kanskje bade. Forresten, så liker jeg antrekket best på sommeren, med bare legger og ballerinas. Så det er ikke hundre prosent favoritt slik som dette.Liker dere antrekksinnlegg, så er det koselig om dere liker innlegget.

17 kommentarerom juletiden og fin himmel.

Det er ikke lenge til jul og jul er koselig fordi familien min samles. Jeg får gleden av å gi og lage fine kort. Ja jeg er en av de sære som liker best å gi. Jeg liker likevel ikke alt materialistiske som er rundt jula. Alt av dyre julestearinlys, nisser, julekuler, julekort, og alt annet unødvendig dilldall som bare skal tjenes penger på. Jeg vet mange av dere mener dette hører til, men personlig så er jeg ikke helt for det. Misforstå meg rett! Jeg liker juletre og katten min som leker med hvite julekuler. Jeg liker lys i trær og jeg elsker fakler og stearinlys. Jeg setter naturligvis også pris på skjønnhet. Jeg mener bare at det sykelig mye dyrt juletilbehør som vi ikke trenger. Det syns jeg er leit..

Over til noe moro. Mandagsmorgen og derfor tok jeg på en av mine fineste kjoler. Det gjør alltid dagen litt bedre. Jeg hadde en prøve som gikk bra, jeg drakk iskaffe og jeg har sett en film som var sterk og fin. Nå er det til og med fin himmel. Håper det har skjedd minst én fin ting i dag for deg også. Del det gjerne med meg.

Etterpå får dere dagens antrekk, selvom dere har sett det samme sikkert tusen ganger før.

9 kommentareren ny favoritt i samlingen

I dag øver jeg på historie så dette innlegget er tidsinnstilt. Se så fin min nye veske er. Åh, jeg er glad i den. Den er liten men romslig pluss at den passer til bootsa mine (noe som er et superpluss). Hva syns? 


11 kommentarerskjønnhet - nytt inn

Igår fikk jeg min månedlige glossybox. Glossybox er en pakke fem utvalgte miniskjønnhetsprodukter som kommer levert i postkassen én gang i slutten av hver måned. Denne gangen er det i samarbeid med det nye som dere ser. Det er lite høydepunkt i hverdagen. Hvis noen av dere er interesserte kan du bestille her. Disse produktene får jeg jo siden jeg samarbeider med glossybox, men det er mange ålreite produkter og til prisen så får du mye.

5 kommentarerfin dag

I går var jeg på skolen, og dro like på jobb på nye waynes. Ja, vi har åpnet på Foynsenteret også og jeg vil påstå at det er enda koseligere der. Åh, så fint det er. Jeg anbefaler absolutt alle å ta en titt. Vi er ikke helt ferdig, men det er åpent og alle er velkomne.

Jeg sov hos Ole og våknet tidlig for rett før ti skulle jeg nemlig ta bussen til Kristiansand og besøke storebroren min. Åh, jeg har hatt en fin dag. Jeg har gått mye rundt i byen, ledd mye, drukket kaffe og kjøpt et fint skjørt. Åh jeg har det fint her. Nå skal vi snart lage pastasalat og kose oss med det. Jeg tok noen bilder med mobilen i dag. 1. Stuen til Jarand. 2. Jarand og meg i matbutikken 3. selfie jeg tok på badet. Kjolen jeg har på er fra zlz (direktelink).


6 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013