folk viskar om oss

Åh, i dag har jeg vasset i flammerødt løv og drukket mindre te enn man skulle trodd jeg hadde gjort på en regnværsdag. Ja, dagen startet som en tung regnværsdag og med det fulgte regnværshumør (og personlig er ikke det favoritthumøret). Jeg var sliten før dagen hadde startet og jeg hadde ikke lyst på mat selvom magen skrek. Antrekket mitt i dag har vært regnjakke og et skjerf som er større enn meg. Nå regner det ikke mer og humøret er lettere enn for noen timer siden. Jeg hjemme, har tatt av strømpene og drikker te med eple og hylleblomst i lag med håkan. Kanskje en perfekt kombinasjon, det. 

Her er sangen som går nå.


8 kommentarerdagens antrekk + noen spørsmål?

Beklager for superkornete bilder. Det var så mørkt i rommet.. Dagens antrekk er cardigan og genser fra sheinside, sløyfe fra american apparel og klokke fra daniel wellington. 


Noen som lurer på noe til en ukens spørsmål forresten?

25 kommentarertre sommerfugler

Jeg hater at det er så mørkt når jeg kommer hjem.. Jeg har absolutt ingen mulighet til å ta lyse fine bilder. I dag rakk jeg akkurat sola i det den dalte ned bak horisonten, heldigvis. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et nytt iphonedeksel jeg har fått meg til mobilen min fra Caseapp. Det er tre fine sommerfugler, vannmalt. Jeg har designet det selv, og på siden kan du ikke bare designe til iphone men også samsungdeksler.

I dag har jeg kjøpt noen pakker med te, et hvitt strikkaskjerf fra fretex og nye strømper til vinteren. Nå skal jeg ned å lage meg en kopp te, hade så lenge. Etterpå så kanskje jeg legger ut dagens antrekk.


5 kommentareren glitterdrøm

For noen dager siden fikk jeg denne superfine glitrende genserdrømmen fra sheinside. Den er såå fin, eneste er den er veldig stor. Skal vise den på siden, for i dag føler jeg meg så lite fiks at jeg ikke vil ta antrekksbilder med den på. Til denne ville jeg brukt min kremfargede sløyfe fra glitter. 

Her har dere direktelink.

12 kommentarerdu fann kjærligheit på første forsøk

Fin sang.

Hei på dere. Nå sitter jeg i sofaen hos mormor etter en god frokost: Kaffe, croissant og hjemmelagde bollerundstykker. Nå tar mormor oppvasken og mamma styrer med noen utemøbler. Jeg hjalp til å dekke av, men nå bare sitter jeg her (og blogger da). Det er fint å være hos mormor. Det er på en måte roligere her, hun har alltid noe godt på lur, pluss at jeg får låne ullsokker her. 

Har dere husket å stille klokka da dere? 


9 kommentarerDagens antrekk - prikker og rosa

I dag er en solskinnsdag hvor bladene danser med vinden og jeg vil være med. Jeg er verken et blad eller kan danse, men det ser så fint ut. Jeg syklet en liten tur til byen, drakk en kaffi, gav penger til en tigger, stakk turen innom noen bruktbutikker og kjøpte vin på polet. Det ble en kort men fin tur og hvertfall fire mennesker smilte til meg, derfor anser jeg den som vellykket. Nå som jeg er hjemme kom jeg på at jeg skulle ha kjøpt nylonstrømper og sjokolade også. Kanskje tar jeg meg en sykkeltur til senere i dag.

Før jeg dro tok jeg noen bilder av dagens antrekk. Hva syns dere?


13 kommentarerGiveaway! Blomstrete kjole fra Voguec

Hei hå finiser.

Det var flere som ville ha denne kjolen fra voguec, så da kjører jeg i gang en giveaway. Alt du trenger å gjøre er å kommentere at du er med (husk mailadressen din). Den passer str. 36-40 

99 kommentarertre fotografier fra i dag
Gud så kjedelig jeg er om dagen. Hva vil dere lese om? Stil, giveaways, sminke, skriblerier eller noe annet? 

9 kommentarersløv torsdag

Jeg sov til halv ti, stod opp og spiste vaniljeyoghurt med vitagryn + en kopp lady gray, så satt jeg pris på solen og innså at selvom det er sol så er det absolutt ikke varmt ute! Etter det prøvde jeg ut noe nytt på redigeringsfronten. Hva syns dere om bildene? 

8 kommentarertre herligheter i garderoben

 


nummer én fra chicwish (fant ikke link, men her ser du den på), nummer to fra sheinside (direktelink) og nummer tre fra martsofchina (direktelink og her ser du den på).

Hvilken likte du best?

11 kommentarerI say oh oh oh

Regnskyer overalt og jeg har lite å bedrive dagene med. Jeg har mye jeg burde gjort men lite jeg orker å gjøre. Det går i soving, bading, tedrikking og tenking. Jeg er stolt av meg selv for første gang på lenge på grunn av naturfagsprøven. Jeg syns dere er flinke alle sammen. Det er lenge til neste ferie, men den skal være verdt alt slitet. Enten du går på skole, jobber eller av annen grunn av slitsomme dager - så syns jeg du er flink. Jeg lagde en liten liste med bra ting som har skjedd i dag for å gjøre meg selv i litt bedre humør.

Bra i dag:

 Jeg hadde hvit hårsløyfe og glittergenseren til mamma på.

 Øynene fikk hvile fra falske vipper og øyensverte

 Jeg har sunget på shakirasanger med Madelen.

 Vi fikk tilbake naturfagsprøven og jeg fikk 6er.

 Jeg og pus er inne og det regner ute.

 Det var mer vegetargryte igjen fra i går, så nå sitter jeg og spiser.

 Lærerene dro på tur så vi sluttet to timer før.

 Jeg har hørt på Opus Orange hele ettermiddagen.

16 kommentarerti fine

Her har du ti fine sanger som jeg liker veldig godt. Alle er hentet fra denne listen. Hver sang er spotifylinket.

 Rollerblades - Eliza Doolittle Lonely hearts club - Marina and the diamonds  Hazy - Rosi Golan  

 So it goes - Opus Orange  The lion's roar - First Aid Kit  Ten steps - Marit Larsen  Little brave - Lucy Rose 

 Oslo - The little hands of asphalt  Something in the water - Brooke Fraser  Find my way back home - Priscilla Ahn 

4 kommentarerom regnvær og blåbærpai

I dag er en sånn mandag som man må gjøre det beste ute av, ellers havner man i kjelleren. For min del er det greit fordi i kjelleren har vi fryseboksen og i fryseboksen har vi blåbær. Og det betyr bare én ting: blåbærpai. I dag er en sånn regnværsdag hvor jeg helst baker en slik en. Det er ikke den peneste blåbærpaien jeg har laget, men den er sikkert veldig god og når det kommer til blåbærpaier så er det faktisk innsiden som teller.

Jeg bar min varmeste ullkjole (fra chicwish) og rødmatchende lepper og negler. Jeg har hørt på dette albumet og misunnet solskinnet på albumbildet.Og dere tre jenter jeg har kontaktet på mail ang giveawayen for lenge siden nå så er det to svar jeg ikke har mottat. Har du sendt meg adresse uten å få svar, send den igjen fordi da har den ikke kommet frem. Jeg vil jo at dere skal få smykkene deres. Send mail med adresse til iiduunn@hotmail.com hvis du har fått mail fra meg.

14 kommentarerOppskrift: sunn og god frokostsmoothie


Hell gjerne på glassflaske. Det syns jeg ser fint ut, pluss at det er lett å ha den med i sekken eller veska. Veldig praktisk om du er dårlig på å spise frokost hjemme. Chiafrø sveller opp mer og mer jo lengre det står jo mer "grøtete" blir det, derfor lønner det seg ikke å lage den kvelden før. Så jeg lagde med havregryn nå, men lager jeg den på morgenen så lager jeg med chiafrø. Det er like godt uansett og uansett havregryn eller chiafrø så blir den mettende.

Jeg har drukket den hver dag denne uken og den gir både metthet og energi. Det er definitivt noe jeg kommer til å fortsette med. 

Har du en god smoothieoppskrift? Skriv den gjerne som kommentar! 

16 kommentarerSammen skaper vi håp

Så mye som én av tolv kvinner utvikler brystkreft i løpet av livet. Oktober er rosa sløyfe-måneden. Og personlig elsker jeg konseptet. Ikke bare blir folk pyntet opp med rosa fine sløyfer - det støtter også en god sak. Nemlig kampen mot brystkreft. Jeg oppfordrer alle til å kjøpe en rosa sløyfe, eller be foreldrene dine kjøpe til deg, og gi penger til kreftforeningen og bære den hele oktober eller lengre for å vise din støtte. Ettersom at dagene bare blir mørkere og mørkere kjøpte jeg reflekser (én til hver av sekkene jeg bruker), pluss at jeg kjøpte to sløyfer også. Én til meg og én til mamma.


5 kommentarerkvelden antrekk

(Dette er et tidsinnstilt innlegg) Akkurat nå er jeg mest sannsynlig hos Madelen og senere i kveld skal vi i bursdag. Dette er da antrekket for kvelden. Min absolutte favorittkjole og en blå fløyelssløyfe.

Hva syns dere?

Edit: kjolen er fra river island, men er dessverre ikke i salg lengre. Sløyfen er fra american apparel.

15 kommentarerom iskald melk og giveaway

Er det noe som virkelig er ålreit så er det iskald melk til sjokolade. I dag drakk jeg melk med sugerør for første gang på veldig lenge og herreguud det er jo enda bedre. Spesielt om sugerøret er pent. Nuvel, jeg føler meg ikke bra. Jeg fikk feberanfall (om jeg kan kalle det det) på bussen og siden det er jeg bare blitt kvalmere og kvalmere. Sjokolade hjalp ikke engang. Så nå skal jeg legge meg til å sove litt og se om det blir bedre.

Forresten er det noen som vil ha denne kjolen? For i så fall blir'e giveaway snart.

29 kommentarertre bilder


1. hvor jeg har sittet i nesten hele dag. 2. tørket roser fra en bukett jeg fikk av Ole 3. meg, hejhej

7 kommentareri'm just a shadow in your thoughts in me

Fin sang.

Onsdag. Hvit bringebærte med honning og en grov brødskiss med brunost. Jeg fryser alltid på føttene når jeg er alene, selv med dobbelt opp ullsokk. Mangoduftlys. Jeg hadde behov for å føle meg litt fin så jeg sminket meg, tok på løshår og danset piruetter i rød fløyel. Sminken satt pent så jeg tok noen selfies uten å poste dem. Senere syklet jeg på butikken og kjøpte ting jeg ikke hadde lyst på. Det var mest for å komme seg ut. 

Åh, kanskje du også er en av de som føler deg tung og mørk om dagen? Vel, prøv å det minste å sette pris på fine rødfarger og kastanjer, pakk deg inn i skjerf og unn deg et par nye boots. Jeg vet vi er mange som syns det blir litt vanskeligere når mørket kommer og det er lov å være nedfor syns jeg selv. De vanskelige høst -og vinterdagene er det som gjør så vi setter pris på sommeren. Alt er for en grunn, husk det.

4 kommentarerfint.

9 kommentarerhere it is, here it goes

Næmmen hei! Koselig at du tok deg turen innom denne mandagen. Gud hvor sliten jeg er nå. Heldigvis er det hjemmelaget pizza til middag og jeg gleder meg. I dag var en sånn dag hvor jeg skiftet til koseklær med en gang jeg kom hjem etter en lang mandag. Kanskje lager jeg smoothie i kveld (vi får se).

Nå skal jeg tenne duftlys og brette litt klær. Hva skal du?

 

13 kommentarerdagens antrekk - rosa, hvitt og hjerte

Dagens antrekk tok vi som jeg sa i samme slengen, og her har du det (uten jakka). Hårsløyfe fra american apparel, kjole fra chicwish (direktelink) og strikkacardigan fra gina tricot


(Brr) Se så fin kjolen er egentlig. Skulle ønske jeg hadde en gjennomsiktig men varm cardigan til å ha over. Finner dere det så send meg link a.

12 kommentarersykkeltur med kjæresten

Vi syklet sakte fordi vinden biter slik hvis man suser avgårde. Rosa sykkel, rosa sekk og rosa skjerf på meg (Ole var mer svart av seg). Caffe latte med vanilje og sandwich med tomat og mozarella. Så lo vi mye og snakket mer før vi syklet hjem (og tok outfitbilder av hverandre på veien, siden det var fint lys og varme blader).


(dette har vært en fin dag)

11 kommentarermen det blåste aldrig kallt

Hei dere. I dag har vi sovet lenge og nå skal vi snart stå opp og spise frokost. Jeg har veldig lyst på toast med tomat, så jeg håper jeg får det som jeg vil. Ellers i dag skal Ole og jeg sykle en liten tur, dra hjemmom å si hei til zelda og kanskje ta en tur ned til waynes coffee siden jeg glemte dekselet mitt der i går.

Har dere noen spesielle planer for dagen? 

8 kommentarerDagens antrekk - houndstooth loveHei finiser. Jeg er veldig lei for det, men jeg orket ikke spille inn. Jeg prøvde men det ble dritt og da vil jeg heller ikke legge ut. Jeg skal gjøre det igjen så fort jeg har overskudd. Dette er da dagens antrekk og verdens verste hårdag. Skjorte fra next, kjole fra forever21, strømper fra american apparel, klokke fra daniel wellington og hårbånd også fra forever21. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om dette antrekket, kom gjerne med konstruktiv kritikk.

29 kommentareroh' my darling

Jeg vil så gjerne takke dere alle for alle de fine hjertene og ordene dere sendte meg i går. Dere får meg til å føle meg bedre, det må dere vite. I dag var en sånn dag hvor de varme bladene på bakken jaget hverandre rundt kastanjekjernene. Vinden var mild og bet ikke i kinnene som den har gjort tidligere i uken. Fine ting som har skjedd i dag: jeg hadde på meg hundetann og fine sko, de hadde naturell croissant i kantina (jeg kjøpte siste som var igjen) og jeg fikk kompliment på øyenbryna mine.

Håper jeg orker å spille inn videoblogg i dag, lover jeg skal prøve. Dere får bare beina mine i dag også, dere vet hvorfor. 

Fire fine sanger (link til min spotify her)
 oh my darling 
 one goodbye  mardrömmar  trouble no more 

5 kommentarerjeg vil være glad, men jeg vil være ærlig

Humøret mitt regnet bort med været. Løgn, det var ødelagt i det jeg våknet. I dag var det aggresivt vær og ikke engang cornflakes hjalp. Jeg spiste frokost med pusekatten og håpet at i dag skulle være bedre enn ellers i uken. Jeg er så sliten at jeg nesten ikke klarer å puste og evnen min til å utføre oppgaver svekkes. Dårlige dager er de verste og de kommer med mørket.

Jeg vil være glad med dere, men jeg vil være ærlig også. Jeg vil være glad, ærlig og ekte, men de tre ordene passer ikke like godt sammen alltid. I dag har jeg sovet, drukket te, lagd smoothie, badet og lakket neglene og jeg gjør alt jeg kan for å gjøre tankene lysere. Hvorfor er det så vanskelig å føle seg fin? Løshåret mitt kom også i dag, men det hjalp ikke en gang. I morgen skal jeg lage videoblogg om avstandsforhold og på lørdag skal jeg jobbe. Jeg håper dere får fine dager.

Sender dere masse hjerter.

17 kommentarervinnerene av giveawayen

Hei, i dag tar jeg meg pause fra bloggen. Men jeg skal annonsere vinnerene av giveawayen, og det eerrrrrr. 

emma, tonje og julia. Heter du emma, tonje eller julia - følg med i mailen din de neste dagene.

0 kommentarerukens spørsmål - inspirasjon og reisemål

Hvordan er tredje året med medier og kommunikasjon? Det er vanskelig. Sykt mye teori og veldig lite media. Verste er at det blir ikke mindre å gjøre heller.

Naturlig hårfarge? Den jeg har nå, eller litt mørkere (kikk på etterveksten min)

Kler vennegjengen din seg likt som deg? Jeg har sikkert noen plagg vennene mine kunne kledd seg i, men nei vil ikke si jeg har det (kommer iallefall ikke på noen)

Bilde av dagens antrekk via webcam? Kleint smil, hejhej.

 

Kan du ikke ha flere giveaways? Jeg har jo omtrent alltid en giveaway gående, jo. Jeg syns dessverre det blir for mye å konstant ha to samtidig. Her finner du giveawayen som jeg avslutter imorgen.

Hvor får du inspirasjon til stilen din? Guri jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har svart på dette, men tumblr, instagram, litt Imogenlitt Ashleigh og lookbook generelt.

Når fikk du den stilen du har nå? Stil og hva man liker å kle seg i forandres litt fra dag til dag og fra plagg til plagg. Jeg vet ikke, men begynte å roe ned stilen min fra pinkypop sløyfejenta for ca et år siden. Nå er jeg så utrolig glad for at jeg kan gå med sløyfer oftere enn annenhver dag og ikke bli kalt sløyfejenta. Noe godt? Avokado og egg på grovbrød.

Neste reisemål? Veldig lyst til å dra til paris igjen, eller lublin. Utenom det lengter jeg etter turkist vann og hvite strender. 

Utseendemessig, hva liker du mest og minst? Jeg liker ikke hendene mine og jeg liker fregnene mine (det er ikke mange, men de få jeg har er elsket)

Var du redd for å gå med kjoler i starten? Hvorfor skulle jeg vært redd for det???

Favorittplass i huset? rommet mitt eller badegulvet.

Ting å gjøre med kjæresten som ikke koster penger? Lage mat sammen, puse på hverandre, se film, gå tur i skogen, bak snurringser og ha te på termos og dra på høstpicnik.

(jeg har lest alt dere ønsker dere av rubrikker og. skal se hva jeg kan få til)

4 kommentarernoen spørsmål?

Jeg slår til med en ukens spørsmål. Lurer du på noe, ønsker du deg en rubrikk, hva som helst - kom med det her! 30 kommentarerØnskerubrikk - sekkene mine

Hei finiser. Jeg har mange fine bagger, sekker og vesker. Her fikk jeg spørsmål om jeg kunne poste bilde av alle sekkene mine, og her har du de. Under står det merke eller hvor de er kjøpt. Favoritten min er kanskje den med blomster eller den rosa fjällrävensekken. Det er også de som er mest slitt.

Hvilken syns du var finest?


Masse hjerter til deg. Ha en fin tirsdag.

10 kommentarerdagens antrekk - lovely dress

Dagens antrekk er min nye superfine kjole fra river island, en cardigan fra sheinside (direktelink), klokke fra daniel wellington og mine fine nye sko.15 kommentareryour favourite kind of smile

Nå har jeg nettopp tatt ut blåbærpaien av ovnen og det er offisielt oktober. I går bestilte jeg løshår etter å ha sett noen bilder fra i sommer med mitt lange fine hår og blitt lei meg. Jeg gleder meg veldig til å føle meg litt fin av og til igjen. Det er leit at det er løshår som er noe av det som skal til, men sånn er det nå.

Jeg syns det er så vanskelig å ta bilder om dagen og i dag har jeg ikke greid å håndtere photoshop heller. Dagene blir mørkere og bildene mine blir lysere, men ikke finlyse. De blir utvaskede og påklinte, jeg skjønner ikke hva jeg gjør feil. Åh, jeg er så lei av å føle at jeg ikke får ordentlig til noe. Lik innlegget hvis du også føler det sånn, så kan jeg se om jeg ikke er helt mutters alene..

Etterpå blir det dagens antrekk.

5 kommentarerKveldens antrekk

Åh, det er så moro med mye respons når jeg har giveaway. Skjønner godt at dere er ivrige fordi herregud har du sett ordentlig på de eller? De er sykt fine og enda penere i virkeligheten. Uansett jeg har lagt frem bok og antrekk og er alt annet enn klar for en ny periode med skole før neste ferie. Dette kommer til å bli tøft, men vi klarer det sammen. Det er bare å glede seg til jul, hva?

I ettermiddag og kveld har vi hatt familiemiddag og jeg hadde på meg min fine fine kjole fra chicwish med genser fra sheinside. Direktelink til genseren her.

Hva syns du?

13 kommentarerantrekk vs antrekk

Jeg får liksom ikke helt til den der slenge-klær-på-gulvet-greia som så mange bloggere gjør, men jeg prøver nå da. Jeg kastet to antrekk på gulvet med nesten akkurat samme tilbehøret og nå lurer jeg på hvilket dere syns er finest? 
29 kommentarerGiveaway! Smykker med ekte blomster

Hei fine dere. Se hva jeg fikk i posten av anny's workshop! Jeg er forelsket og syns de er så utrolig fine (dere vet jo hvor gira jeg er på ting med ekte blomster) men snill som jeg er så skal jeg gi bort alle tre. Alt dere trenger å gjøre er å like/dele innlegget og kommentere hvilket av de du har lyst på.

(Husk å ta med mailen din i kommentaren så jeg kan kontakte deg om du er en av de tre heldige)


Så, hvilket vil du ha - nummer én, to eller tre? 

74 kommentarerdagens antrekk - velvet and white

I dag hjalp Ole meg å ta antrekksbilder, og personlig så elsker jeg dette antrekket. Det er superenkelt og behagelig, men jeg følte veldig for å ha på meg noe deilig i dag. Jeg har nye boots som er bare helt enkle svarte boots, fløyelsskjørt fra romwe og matchende sløyfe fra american apparel.

Hva syns dere? 
15 kommentarerInnkjøpsvideo

19 kommentarernest siste dag i amsterdam


Hei og god kveld fineste dere. I dag har vi leid oransje sykler, sett mange fine bakgater og blomster, sol og varme blader. Vi tok en selfie på en bru og spiste middagspannekaker på pannekake huset. Jeg har hatt en så utrolig fin dag i dag. Pluss at jeg har kjøpt meg en rød cape som er superfin. Egentlig skulle vi på kattemuseum i dag men det syklet vi bort fra. Faktisk leverte vi syklene fem minutter etter sykkelutleiingen stengte.

Nå skal vi ut og spise, ha en fantastisk kveld. Vi snakkes vel ikke før jeg er hjemme tror jeg. Hadeeee. 

9 kommentarerfinfin dag

(åååååhhhhhhhhhh idag har vært en fin dag)

Først så våknet vi sånn at vi så vidt rakk frokosten. En kopp te, en banan og en toast senere kasta jeg meg i dusjen mens Ole så på serier på senga. Vi tok morgenen med ro, men passet på å komme avgårde passe tidlig. Ganske fort fant vi ut at van gogh museet var gåavstand og etter en kjapp tur innom supermarkede trasket vi bortover.

(Jeg glemte kameraet i garderoben, og det er jeg glad for siden det gav alt mitt fokus til bildene). Det var en helt fantastisk opplevelse. Å se så mange av maleriene hans kun en halvmeter unna var veldig sterkt og jeg ble absolutt rørt. Jeg måtte telle til ti inni meg mange ganger for å ikke renne over. Jeg kjøpte dessuten to kopper og en paraply med maleriprint.

Vi drakk smoothie og delte en pakke skittles i parken utenfor og ellers i dag har vi tatt sånn kanalbåt under bruene. Nå er vi på hotellrommet og slapper av.

5 kommentarermorgen/kveld


Morgen: vita coco på vei til sentrum. Den nøytrale er best, men den var det ikke mer igjen av.
Kveld/nå: Ny rosa kosebukse og nye mopsesokker. Ser på youtubevideoer ved siden av kjæresten.

Vi har shoppet litt, sitti på kafé, spasert i sola og hatt det fint og etterpå skal vi ut og spise. Noen som vil ha innkjøpsvideo når jeg er hjemme forresten? 

18 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012