amsterdæmBil, tog, fly og buss. Så gikk vi litt i sola mens vi rulla kofferten igjennom blader. Alt er på en måte litt varmere her. 14 grader, men solen skinte varmere, smilene var varmere enn kalde norske skuldre og ikke minst var bladene rødflammete. Mellom parkerte sykler og kaffebarer, der var vårt hotell. Smal trappoppgang men bredt smil opp til hotellresepsjonen. Siden vi kom har vi funnet ut hvor vi ligger i forhold til sentrum, tatt en kaffe og spist kveldslunsj: Rundstykker, druer, vita coco og arizona. Skal ta flere bilder enn noe som ser ut som en klmreklame imorgen. 

0 kommentarer30.09.2013
Første bildet er hvordan jeg så ut før jeg dro ut og spiste. Pynta meg og krølla håret. Nummer to er et skjeivt bilde av edinburgh castle sett uten/nedenifra. Det var veldig fint, fantastisk utsikt over edinburgh også. Nummer tre - kaffe(oginternett)pause. Blå himmel over parken hvor vi lå og slappet av (skya over som dere ser). Ellers var vi på edinburgh galleriet, satt på kofferter og humpet oss avgårde til flyplassen.

0 kommentarersnur i døra

(dere får flere bilder fra edinburgh når jeg får tid. nattinatt, imorgen drar ole og jeg til amsterdam)

0 kommentareredinburgh update

Jeg har nytt objektiv som gjør bildene middels, men jeg øver meg. Jeg vil bli like flink som millie clington og mariell øyre.


Vi startet en lyseblå dag med god frokost og første begivenheten var mine nye sko. Åh, så mye fint det er i denne byen. Steinbygninger, brosteingater og slottaktige hus. Hele byen er litt magisk egentlig. Sekkepipegatemusikanter og masse mennesker. Vi har vært litt turister og tatt en fin superturistbuss. Vi hadde internettpause på starbucks og alle oppdaterte instagram. Vi har gått mye og jeg har fått gnagsår. Vi har kjøpt litt nytt. Jeg har overspist vegetarburger og drukket kokosnøttvann. I morgen skal vi til edinburgh castle og jeg gleder meg. Og i morgen kveld skal vi hjeem.

I kveld skal vi feire pappas runde tall. Hva skal dere i kveld? 

0 kommentarerGod morgen fra EdinburghShitty bilder, men vi har verdens fineste hotellrom.

0 kommentarerNy kjole + reisesnakk

Mindys nye album og tekokeren krangler om ordet. Pappa har kjøpt meg en ny grønn te med eple. Jeg burde være stresset men jeg er glad. Sliten og glad. Glad for ferie og glad for at om noen timer sitter jeg på flyet til edinburgh. Jeg skal til edinburgh denne helgen for å feire pappas runde tall, så skal jeg på mandag til amsterdam med kjæresten min. Tusen hjertelig takk for tips og råd. Ønsk meg god tur til amsterdam eller edinburgh da, hihi.

Om noen har noen edinburghtips så er det også bare å komme med! Har hørt rykter om en prinsessegate???? 

I dag brukte jeg min nyeste kjole fra Martofchina.com. Jeg elsker den og skulle virkelig ønske det var varmt nok til å bruke den alene. Men nei - hvit genser, sjokoladefarget kåpe og strømper på meg. På vei hjem ble jeg så fryktelig varm at jeg kledde av meg. Dessuten ville jeg vise dere hvor fin kjolen var. Nå skal jeg pakke restenfør pappa kommer hjem. Jeg har ny koffert også, åh. Om jeg ikke har nett så skal jeg se om jeg får mobilblogget litt. Hvis ikke kan dere jo alltids følge meg på instagram, @prinsesseidunn.


Her er direktelink.

0 kommentarerhjeeelp meg

Hei fineste dere. Jeg skal til Amsterdam med kjæresten min i ferien, og eneste planen vi har er Van Gogh-museet. Er det noen av dere som har vært der? Hva kan man gjøre? Hva bør man se? Hvor bør man gå?

Har dere café/resturant eller butikktips så er det bare å slenge med det også. Gjerne secondhand!

0 kommentarerfotooppgave: tom for te

Hei, jeg fikk ikke postet dette igår så

Her er oppgaven "mitt miljø" og jeg leverte det nederste som ett av tre bilder og derfor er det bare det siste bildet som heter tom for te. Det første tok jeg med kun fordi jeg fotograferte det i samme slengen og syns det var koselig.
(Fordi dere ber meg poste skolearbeid)

0 kommentareret lite antrekk + vinneren av giveawayen

Hei mine kjære lesere. Jeg er verken død, jeg har bare fryktelig mye skolearbeid om dagen og bloggen blir bortprioritert. Dere skal få se to bilder jeg tok i forbindelse med en fotooppgave jeg holder på med etterpå med først skal jeg vise dere denne fine skjorta jeg fikk av sheinside.com igår. Skjorte her, skjørt også fra sheinside, sløyfe fra american apparel, klokke fra daniel wellington.

Vinneren av giveawayen på 100 dollar hos sheinside heter Amalie. Jeg har kontaktet deg på mail.
Hva syns dere?

0 kommentarersøndag hos meg
 lyst og rolig, smertestillende, alene hjemme, håkan på høyeste volum, pusesokker og en kopp grønn te.

0 kommentarerinstaglitter

Hei, det var noen som spurte om jeg kunne poste noen instagrambilder på bloggen, fordi det er ikke alle som har instagram. Vel, dere kan se instagrammen min her på data, men jeg tenkte likevel å putte opp noen bilder.  De ble litt ujevne, siden det er forskjellig størrelse på bildene. Skal se om jeg får gjort det bedre neste gang.

Forresten, tusen hjertelig takk alle sammen som følger meg. Jeg nådde 5k følgere i går og jeg er kjempeglad. Tusen takk alle sammen, og for dere som ikke vet det så heter jeg @prinsesseidunn på instagram også (what a surprise)

1. Dette er sekken jeg fikk i går (du ser ikke sælene). Dette bildet har jeg ikke lagt opp på instagram ennå, men jeg valgte å ta det med selv om.
2. Selfie på TB, venter på å bli intervjuet.
3. En trøtt pusekatt. Husker ikke om jeg tok dette bildet av zelda på morgenen eller kvelden, haha.

4. Jeg tok på meg to tilsynelatende like, men forskjellige sokker forrige lørdag. 
5. Første bildet jeg tok med mine nye mary janes, åh se så fine. Sammen med de har jeg prikkete hvite strømper og marineblå ullkjole.
6. Caffe latte og cookie med min kjære. Forrige lørdag. 

6 & 7. Selfies hayhay. Bilder jeg har tatt kvelden før jeg bar antrekket, for å høre med følgerene mine på instagram om det er innafor (noe det stort sett er altså)
8. Samme cafebesøket med kjæresten, bare bedre bilde av "kaffen" og cookien

Var dette ålreit? 

0 kommentarertips tips tips: 20% på alt!

Se så fin kollasj jeg har laget. Det var veldig vanskelig å lage et hjerte men jeg fikk det sånn halvveis til synes jeg. Jo, på blivakker.no som jeg samarbeider med så er det 20% på hele butikken frem til tirsdag. Alle produktene jeg har prøvd herfra er utrolig bra. Sminkebørstene er myke, kroppspeelingen er fantastisk, tannblekingen fra smilelab er den beste jeg har prøvd og det er flere av produktene jeg vurderer å bestille meg utenom. Pluss at det er rask levering! Bare godt å si om denne siden fra min side (hånden på hjertet) 

Blivakker har omtrent alt av skjønnhetsprodukter: Hårpleie, hudpleie, sminke, dufter, stylingjern, negler og til og med helsekost. Utvalget i disse kategoriene er enormt og du finner nesten alt innen skjønnhet og velpleie der, til og med victoria secret dufter og pukka te. Altså, det er en grunn for at det heter "bli vakker". ~

0 kommentarerDagens antrekk og dagens følelser.

Jeg ble hjemme i dag. Jeg er så sliten og tung i brystet. Det blir litt vanskeligere å puste og litt vanskeligere å smile. Folk har fortalt meg at jeg ser sliten og lei meg ut, og det har vært grunnen til at jeg møter blikk i særdeles få bilder her på bloggen. Jeg skal ikke la det gå så voldsomt mye utover dere, men jeg har da lov til å ha vanskelige dager jeg også..

Men jeg gjør alt jeg kan for å kjempe imot (noe som ikke alltid er like lett). Derfor tenkte jeg å ta på meg noen lyse farger, sykle ned til byen og kjøpe meg et 18-55mm objektiv. Her er dagens antrekk.

Kjole fra chicwish, cardigan fra gina tricot, strømper fra lindex og min nye satchelsekk fra etsy. Er den ikke fin? Og jeg vet ikke om noen jeg kjenner som har noe lignende. Det gjør meg litt glad, så kan jeg også føle meg litt spesiell.

0 kommentarerdagens antrekk - favorittskjørt

Hallo mine skjønne små. Håper dere har hatt en fin torsdag, hvis ikke - husk at kloka bare er fire. Lag deg en kopp kakao og se en disneyfilm eller en musikal. Jeg for min del skal på butikken og hente en pakke som jeg har gledet meg veldig veldig til skal komme. Hvis det er det jeg tror det er så er det en satchel ryggsekk. Sånn som tracy turnblad har i musikalen hairspray. Skolesekken hennes.

I dag hadde jeg favorittskjørtet på, og prøvde ut sælene. Jeg fant ut at siden pupper, så er det finest å bruke de som belte. Skjørt fra sheinside (direktelink), topp med blonder fra home og sløyfe fra american apparel.

Er det meg eller ble dette bildet veldig komprimert..?

0 kommentarerSommersavn

Solskinn, sommer, lette kjoler, vannmelon, frisk smoothie, varme kvelder, bare føtter, norske søte jordbær, sjokolade og sommerglede. Gud hvor jeg savner dette.

Hva savner du mest ved sommeren?


Husk at jeg gir bort gavekode på 100 dollar på sheinside.com! Klikk her.

0 kommentarersvar på spørsmål (kjæresten svarer)

(advarselse: detta blir klissete)

Hva syns du om hoftepartiet til Idunn (siden hun ikke liker det selv)? Synes det er et fint hofteparti. Skjønner ikke hva hun misliker.

Hva er finest ved Idunn? (psykisk og fysisk) Hun er supersnill og positiv. Og har sykt fin rumpe liksom. 

Hva tenker du om at hun bruker så mye sminke og løsvipper? Det er selfølgelig hennes valg, men hun er veldig pen uten og. Sier ikke at hun ikke er pen med, men du skjønner??

Er forholdet deres plaget av mye sjalusi? Nej

Hvordan er Idunn som kjæreste? BEST AV ALLE

Hva syns du om stilen hennes? Jeg synes at hun har en kjempefin stil som hun mestrer. Hun kler seg pent, og er ikke for mye og ja. 

Hva bruker hun mest tid på av sminke eller klesvalg? Klesvalg. Loveræ. 

Tre ting som dukker opp ofte i hverdagen (kan være telefon, mat osv)? Te, telefon og mat.Er hun ofte sinna eller mest positiv? Mest positiv! 

Hva setter hun mest pris på her i livet? Varme føtter og te.

Syns du det blir for mye med picnikdater osv? Vi gjør det ikke ofte i det heletatt, så nej

Hva er Idunns favorittsang? C'est la mort tror jeg. Liiite kjipt hvis jeg tar feil.

Er hun litt vel mye prinsesse eller veier det opp at hun er så moden? Moden? JODA HUN ER VELDIG MODEN, blir ikke for mye. 

Hvordan er Idunns selvbilde? Kunne sikkert vært bedre. Hun vet ikke hvor pen hun er i det hele tatt. 

Hva er den største forskjellen mellom deg og Idunn? Sikkert smaken vår. Innen ting som klær og design og musikk, men det er egentlig bare bra.

Takk for meg :D :P (følg @olehh på instagram)

0 kommentarermary jane shoes

Nå blir det mye postinnlegg men jeg se hva jeg fikk i posten isted! Jeg kjøpte de på ebay, de er bomull og sinnsykt behagelige. Litt som innesko, men jeg vet ikke ennå. De egner seg iallefall ikke som høstsko. Siv dukket akkurat opp og vi tenkte vi skulle ta noe å spise. Så vi får se om vi snakkes etterpå. 

Var de ikke fine?

0 kommentarerKjæresten svarer

Hei og hå, jeg tenkte jeg skulle tvinge Ole til å svare på spørsmål om meg. Så derfor tenkte jeg å ha en Ole svarer- spørsmålsrunde. Spør i vei. Bildet er fra mormor sin bursdag før sommern.0 kommentarerdeksel med ekte blomster

Hei og hopp alle sammen. Isted fikk jeg en pakke jeg har ventet på fra etsybutikken Anny's workshop. Hun lager deksler med pressede blomster og blader, og de er så utrolig fine. Jeg fikk tilsendt to stykker og det rosa er supersolid (perfekt til meg som mister mobilen så mye i bakken) og det andre er utrolig nett og fint. Det hele kommer i en kjempesøt pakning.

Hun har begynt å lage høst-deksler også, som er sykt fine. Anbefaler alle å ta en titt. Jeg er iallefall dritstoked. Dette høres det ut som jeg får betalt for å si, men disse dekslene er sykt syykt fine. Hun lager deksler til flere typer mobil, ikke bare iphoner.

Mange av dekslene er unike, så ingen direktelink å gi bort.

0 kommentarerdagens antrekk - mustard and ketchup

Dritmorsom overskrift. Røde detaljer = ketchup og genseren = mustard.  Moroklumpen meg.

 

Været har mer humørsvingninger enn meg selv. Det er regn og sol og sol mens det regner. Jeg spiste resten av skolematen min sammen med pus, og så skrev jeg en skjeiv liste med ting gleder meg til. Jeg skal være med Siv i morgen, Jarand kommer hjem i helgen, personalfest i helgen, edinburgh med familien etterfulgt av amsterdam med kjæresten min. Jeg klør etter å ta med kameraet ut av huset og ta bilder, men jeg vet ikke av hva. I ferien blir det naturligvis bedre med bilder.

Røde lepper, rød sløyfe fra american apparel, favorittkragen (topp fra neo tokyo), sennepsgul genser og strømper fra lindex, skjørt fra romwe.com. Hva syns dere? 0 kommentarertwo lovely sweaters


Tok dette bildet som er to av mine favorittgensere om dagen. Den rosa er fra sheinside og den andre er secondhand.

Hvilken syns du var finest? 

0 kommentareren sang for resten av livet

Jeg fikk et spørsmål jeg likte: Hvis du kunne velge en sang å høre resten av livet, hvilken ville det vært? Vel, jeg tror det hadde vært noe behagelig som jeg til slutt hadde ignorert eller ikke merket at var der. Så derfor sier jeg quiet, it's naptime av opus orange eller one goodbye av milk carton kids.

Hva med dere? Hvis dere kunne høre kun èn sang for resten av ditt liv? 

Vurderer å lage en ønskerubrikk etterpå, noe dere lurer på/vil se?


Husk at jeg gir bort gavekode på 100 dollar på sheinside.com! Klikk her.

0 kommentarerglitter og babyrosa

I dag er en sånn regnværsdag man ønsker skal være over i det man vasker søvnen vekk fra ansiktet. Likevel stod jeg opp og tok på meg et antrekk jeg la frem i går. Flink jeg var. Det hender faktisk. Genseren er mamma sin, klokken er daniel wellington og strømpene med prikker kjøpte jeg i helgen. Jeg glemte rett og slett å ta på plugger i dag, trøtt var jeg. Selvom sola lyste opp forbled humøret mitt i mørket. Håper det kommer seg før prøven imorgen.

Så, slik har jeg sett ut i dag. Hva syns dere? 0 kommentarerwill you still love me?

fin sang.

Ville ha hestehale på bildene, men hadde ingen strikk. Derfor bruker jeg hånda mi. Nydusja, nysminket (unødvendig jeg vet, men følte meg så dritt), uten plugger og dorthegenseren på. Denne søndagen har gått bort i historie, blåbærpai og ingenting. Jeg syns det er så deilig å gjøre ingenting, fordi det er så sjeldent jeg får tid til det.

Jeg håper for alle sammen at dere får en fin uke imorgen. Personlig kjenner jeg at inspirasjonen forsvinner med lyset, og motivasjonen har så vidt dukket opp før den begynner å forsvinner. Jeg ber på nattesøvnen min at både inspirasjon og motivasjonen dukker opp med oktober; blåbærpai og varme blander. 


Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut hvor man kan følge meg, vel jeg heter prinsesseidunn på instagram, ask.fm, twitter, snapchat, kik (og bloglovin finner du på siden). Ellers kan du følge meg på spotify ved å skrive "spotify:user:idunn-pidunn" i søkefeltet eller klikke her.

Husk at jeg gir bort 100 dollars gavekort på sheinside.com! Klikk her.

0 kommentarerinspirasjon og fint

Noen spurte om jeg kunne lage inspirasjons-innlegg. Dette er en blanding av inspirasjon, fine ting og ting jeg verdsetter. Jeg eier ingen bilder, alle er fra tumblr.

Hva er deres tanker om slike innlegg? yay eller nay? 

0 kommentarerKomplekser.

Jeg redigerer bildene mine. Oppigjennom årene har det vært perioder hvor jeg har redigert øyne større og tydeligere, smudget ut hud, hvisket ut arr og poser under øynene. Da jeg byttet over til photoshop ble dette lettere å skjule enn nettredigeringsprogrammer. Jeg redigerer enda ut arr, og hender også at jeg redigerer bort vippelim. Dette innlegget er til dere som legger igjen kommentarer om at jeg er perfekt og feilfri.

Noe av det er redigering, ellers legger jeg jo bare ut bilder hvor jeg ser pen ut på. Vel, jeg er akkurat som dere andre; naturlig. Jeg har kviser, arr, sår, tydelige hårrøtter, poser under øynene, ikke pedikyrfiksede tær. Jeg har ikke superstort gap mellom beina og ikke stram markert mage. Jeg greier ikke gå på stilletthæler og jeg hater bukser på grunn av hofteområdet mitt. Jeg vet jeg ikke kan være perfekt, men jeg kler meg og sminker meg så godt jeg kan for å fremstå slik. 

Jeg har mine feil og jeg har mine fordeler. Vi har alle det. Husk på det, fordi du er ikke alene om et kompleks. (pluss at du er dritfin. jeg syns ikke du skal høre på de som sier det motsatte. enten det er en eller annen idiot eller hodet ditt).

0 kommentareran organic rosy dreamNå blir'e mye te om dagen, men herregud se på denne fine organiske roseteen som jeg fikk av mammaen til Ole. Har ikke smakt på den ennå, men den lukter godt og boksen er sykt søt. Så dette lover godt.

Jeg sov til ti etter å ha våknet fire ganger. En dusj, et egg og en kopp te senere sitter jeg da her og blogger. Planen er at jeg skal stelle meg, rydde litt og ta en liten bytur. Kjøpe litt undertøy og kanskje en rosévin til i kveld. Hva skal dere i dag? 

Husk at jeg gir bort 100 dollars gavekort på sheinside.com! Klikk her.

0 kommentarerØnskerubrikk - favorittkroppsdel

Vet jeg har skrevet om dette før, men det har kommet et par spørsmål om det. Derfor tenkte jeg: hvorfor ikke skrive om det igjen?

Min favorittkroppsdel er kragebein. Jeg har nesten ikke synlige (som du ser anstrenger jeg me veldig på bildet nedenfor), men tydelige kragebein er det fineste jeg vet. Etter pupper da, jeg elsker pupper. Men hellOoOo, hvem gjør ikke det? Andre fine kroppsdeler/bein jeg verdsetter er hoftebein og kjevebein. På meg selv liker jeg håndleddet på venstre hånd.

Hva er din favorittkroppsdel (og hvorfor)? 

0 kommentareroh, what I wouldn't do

Fin sang.

Hei fineste dere. I dag har jeg hatt fagdag i engelsk. Jeg ble ferdig tidlig og dro hjem. Nå sitter jeg og spiser en spaghettilunsj med sola og etterpå skal jeg på jobb og så til kjæresten.

Guri som jeg klør etter å farge håret mitt til den naturlige fargen min. Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg alltid farger håret mørkt igjen etter sommeren? Lik innlegget hvis du har fulgt meg så lenge. Den jeg har nå, kastanjebrunt, er jo et resultat av sommersola og nå begynner jeg å få ettervekst. Så det jeg basically skal gjøre er å farge alt sammen farge som etterveksten. Slik som dette

Nå skal jeg rydde litt og passe klokka. Når man har god tid har man plutselig dårlig tid, vet dere. (jeg slettet forrige innlegg fordi jeg var misforsnøyd med det).


Husk at jeg gir bort 100 dollars gavekort på sheinside.com! Klikk her.

0 kommentarerLurer du på noe?

Akkurat nå sitter jeg i sofaen min og er relativt sliten og relativt sushimett. Har hatt en fin dag egentlig. Kjempemoro med så mye aktivitet på 100 dollars- giveawayen. Jeg tenkte å ta en ukens spørsmåls, hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre nå? 


(dette første bildet hadde jeg hestehale)

I mens dere spør skal jeg prøve å starte på et historieprosjekt. Hade så lenge! 

0 kommentarer100 dollar giveaway!

 Nå har dere muligheten til å vinne et gavekort på 100 dollar hos min hovedsponsor sheinside.com!! 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i giveawayen er:
- Lag deg en bruker på sheinside - klikk her for å registrere deg.
- Lik sheinside sin facebookside.
- Lik bloggens facebookside.
- Kommenter innlegget og si at du er med  (husk at mailen du legger ved må være samme som du registrerer)

 

Dere har ca. to uker på dere. Som alltid velger jeg ut en jeg legger merke til. Uthevet skrift er som alltid linker. (ekstra pluss hvis du liker og deler innlegget, jeg sjekker)


Klar, ferdig, gå!

0 kommentarersolsikke (giveaway???)

Hei fine dere. I dag har gått bort i en fotooppgave og sangquiz med beste Siv Amanda. Nå ligger hun i sofaen min og jeg sitter på dataen og skriver siste rapporten. Skal se om jeg får mer tid til å blogge imorgen. Her har dere et bilde jeg tok i dag av en av solsikkene jeg fikk av kjæresten min for noen dager siden. Er den ikke fin? 

Jeg kan fikse en hundre dollars giveaway på sheinside igjen, er dere interesserte? 

0 kommentarerkort hår og dagens antrekk

Åh neeiii. Det var mørkt da jeg våknet og det var mørkt da jeg kom hjem. Første dagen hvor det er så lite lys. Jeg gruer meg sånn til mørketiden at åh. I dag har jeg tatt ut løshåret mitt og klipt meg. Føler meg midt-på-treet-pen men det er sinnsykt deilig. Dette er dagens antrekk.

I dag har blitt kalt badeball, sirkustelt, karusell og polkagris. Personlig syns jeg at jeg ser ut som en sydenparaply. Dette superfine skjørtet er fra American Apparel, belte fra Forever21, klokke fra Daniel Wellington og bluse fra sheinside (direktelink). 


Hva syns dere om håret mitt? (og dagens antrekk)

 

På ask.fm heter jeg prinsesseidunn, bare å spørre meg. 

0 kommentarerthe perfect bicycle

Til butikken for å handle avokado eller cola, til posten for å hente en pakke eller sende brev, eller til og fra jobb. Dette er mitt fremkomstmiddel. Si hallo.Dette er Pale rose av Bobbin Brownie, importert fra england til lille meg her i Norge. Jeg anbefaler alle å sykle så lenge muligheten er der (les: før snøen kommer). Det er kjappere enn å gå, mer miljøvennlig enn å kjøre pluss at det er gratis. Jeg elsker den, og jeg elsker min kjære pudderrosa fjällräven.

Sykling gjør deg glad. Sykling er sparsomt. Null skadelige gasser. Sykling er sporty. Med sivkurv slipper du plastikkposer på butikken. Du kan synge mens du sykler. Du blir mindre stresset av å sykle. Parkering er gratis og parkeringsmulighetene mange. Mat er bensinen din og verden smiler.

0 kommentarerforsiktige kyss i halvsøvne

I dag våknet jeg inntil han. Kroppsvarme, trøtte blikk og forsiktige kyss i halvsøvne. Han måtte dra og jeg gjemte meg i den varme dyna. Jeg er fortsatt syk. Verre i dag. Kvalme og brekninger danser om hverandre. Jeg vet ikke hvor lenge senere jeg søkte tilflukt på det varme badeguvlet med en kopp vaniljete til selskap. Det var trygt og fint, men jeg liker ikke være alene. Det er ikke det at jeg er ensom og det er ikke det at jeg ikke trives i mitt eget selskap. Det går bare ikke under liker-lista mi. 


Jeg har funnet en pudderrosa strikkagenser og storebroren min sine ullsokker nå. Sjette koppen med hvit bringebærte og andre skåla med cornflakes. I dag er det en sånn dag hvor ikke cornflakes hjelper engang. Cornflakes med sukker eller syltetøy (og iskald ekstralett melk). Sier noe om dagen. Nå skal jeg starte på den sjuende.

(jeg vet det ikke er lov å takke for et takk men tusen takk for alle shit over hundre kommentarene i forrige innlegg. jeg er så heldig som har dere. fine fine fine åh iluuu)

0 kommentarerhvem er du? (tusen takk)

Tenkte bare jeg skulle si takk:

Tusen takk for hver enkelt som er innom. Tusen takk til deg som kun ser på bilder, takk til deg som leser, takk til deg som irriterer deg og tusen tusen hjertelig takk til alle som kommenterer. Dere er rause med komplimenter både her og på instagram, så fine tweets, så fine mailer og jeg blir rørt til tårer av alle hjertene dere sender.

Men hvem er du egentlig? Hva heter du? Hvor gammel er du? Hvor er du fra? (gjerne skriv med noe mer)

Håper dere som ikke pleier å kommentere vil ta dere tid til dette. Jeg lurer virkelig på dette. Tusen takk for at dere er verdens fineste. 

0 kommentarerØnskerubrikk - tesorter og tekopper

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne vise noen gode tesorter, og selvfølgelig kan jeg det. Tenkte at hvis jeg tar med noen av koppene mine også så blir det litt fint det også. Jeg er utrolig glad i te og drikker flere liter hver dag, så her kommer da favoritter og gode.

Jeg er ikke tekritiker, så jeg skal ikke beskrive smak og aroma og annet fancy. Men ja, heeeeer er de;


Denne vaniljeteén er den desidert beste jeg noen gang har smakt. Jeg smakte den første gang av mammaen til kjæresten min, og resulterte i å drikke den opp. Designet er også kjempefint. Du får kjøpt den i helsekostbutikker. Flåklypakoppen har jeg fått i gave for lenge siden. Elsker den, elsker ludvig.


Denne tesorten her kjøpte jeg i Frankrike med Ole i fjor sommer. Det er løsvekt og den er helt nydelig. Koppen er fra creme de la creme i Horten.
Denne tesorten her kjøpte jeg på temuseum i Kina og den smaker ingenting. Jeg kjøpte den fordi den er pen (du skal helst blande den med en annen løsvekt te, men så langt har jeg ikke kommet). Herregud se da det er blomster og åh, se så fin!! Koppen fikk jeg av ole da han kom hjem fra Taiwan. Den er kjempepraktisk fordi det er tesil i samme.Denne tesorten her er også veldig god, vet ikke hvor den er fra fordi jeg fikk den til jul tror jeg. Koppen får du kjøpt i servisebutikker vet jeg (eller moominbutikker hvor jeg kjøpte min).


Enda en organisk te! Denne smakte jeg første gang for noen dager siden, men herreguuud så god den er. Mugge-og-koppen er en bursdagsgave men jeg vet den er fra en butikk ved portobello road, notting hill, london.Denne tesorten her er fra temuseet i london og den er sykt god (med litt sukker), men åh den er såå god. Koppen fikk jeg i forbindelse med morsdag (altså den ble solg under morsdagen).

 

Har du en tesort å anbefale meg? 

0 kommentarerVil du ha en daniel wellington- klokke?

Hei og hå alle fine dere. Tidligere i dag fikk jeg en pakke i samarbeid med daniel wellington og åhhh jeg elsker dwklokkene. De er så stilrene og passer til nesten alt. Har du lyst på en klokke så foreslår jeg at du slår til nå! Fordi med rabattkoden "idunn" så får du 15% avslag, wohoo. (ps den gjelder kun ut septembermåned). Bare hyggelig.

Jeg tenkte jeg skulle sette sammen et antrekk med klokka. Rosegenser fra sheinside, fløyelsskjørt fra romwe og klokke fra.. ja, tror dere har fått med dere det! Hahah.(jeg har samme modellen i roségull og brun lærreim)

Hva syns dere om antrekket? 

For nyheter og bilder foreslår jeg at dere følger @danielwellingtonwatches på instagram eller liker facebooksiden.

0 kommentarerin the end it's always me alone

fin sang som det er lenge siden du har hørt.

Skal jeg fortelle dere noe? Over halvparten av kommentarene jeg fikk igår inneholdt skriblerier som ønske. Aner dere hvor glad det gjør meg? Å skrive er noe jeg virkelig legger følelser i, og det å få høre at dere liker å lese det jeg skriver betyr helt sykt mye for meg. Det er mange følelser jeg skriver om som er så personlige at jeg er redd for å poste de, men nå vurderer jeg det. Åh, dere inspirerer meg.

Jeg er den typen menneske som liker å bli blendet av sola. Jeg setter pris noe som lyser opp. Akkurat nå er det moominkoppen min, organisk bringebær-te og roseduftlyset mitt som lyser opp (jeg lukter såvidt duftlyset grunnet tett nese da). Jeg har gnidd ut sminka og tatt av vippene, etterpå skal jeg sminke meg igjen. Alt for bloggen (og selvfølelsen). Sokkene du ser overfor er fra topshop forresten.

Litt dumt: selvtilliten min synker på lik linje som temperaturene. Jeg kjemper imot så godt jeg kan med hårkurer og tannbleking (og noen dager føler jeg meg heldigvis finere enn andre). Håper dere greier å syns dere er fine (for dere er det). Jeg vil ikke ha noe av at jeg "ikke snakker til deg", for eh JO faktisk jeg snakker nettopp om deg som sitter her og leser. Smil litt da. Mye finere sånn. 

0 kommentarerHva vil dere se mer av på bloggen?

Hei finiser. Hva vil dere ha mer av på bloggen? Jeg tenkte jeg skulle sette opp noen punkter også kommenterer dere hva dere syns er gøy. Litt greit å vite hva jeg skal poste, selvom dere kommer med positive tilbakemeldinger nesten uansett hva det gjelder. Trenger da litt veiledning jeg også en gang i blant, selvom det er min blogg.


Skjønnhet og velvære
- sminketips, anbefaling av produkter osv. (hårvideo?? hvordan jeg ordner panneluggen min)

Mat - noe jeg sjeldent poster noe om, men er det noe som kunne vært morsomt?

Ønskerubrikker - (da må dere lure på noe/ønske å se noe/finne ut av noe)

Skriblerier - dere vet hvordan jeg skriver, så vil dere ha mer tekst? sånne fine-ting-lister kanskje

Giveaways 

Mer bilder

Ukens spørsmål - eller er det kjedelig? månedens kanskje?

Stil - nytt inn, antrekksbilder, inspirasjoner for meg, detaljer

 

Noe annet som jeg ikke har nevnt over? Kom gjerne med nye idéer. Nå skal jeg dusje, slappe av og legge meg. Septemberkyss og nattaklem.

0 kommentarermy lovely pink makeup brushes


Se hva jeg fikk fra sheinside i går (direktelink). Et sett sykt fine (og myke) sminkekoster. Også er de roooosa.

0 kommentarerlettelse, lykke og sykdom

Hei fine dere.

Håper dere har hatt en ikke så altfor hard mandag. Snart feri nå. Jeg er så lettet i dette øyeblikk, kjæresten min har ordnet photoshop på macen min. Jeg slipper å dra med meg den klumpete skoledataen min på 10 kilo hjem hver eneste dag. Jeg har hatt med meg dataen frem og tilbake hver eneste dag i over et år nå, bare på grunn av photoshop for bloggen. Endelig er det over. Dere skjønner kanskje ikke hvor ålreit dette var for meg, men herregud bare vit at jeg er kjempeglad og kjempelettet!

Helgen min har vært fin: Jeg har sovet hos kjæresten min, vært i bursdagsfest, kjøpt en syktfin cardigan på fretex og bestilt tur til amsterdam i høstferien (med kjæresten min, gleder meeg).


(dette bildet er fra italia for et år siden, seee jeg var ikke ferdig å utvide ørene)

Resten av spørsmålsrunden kommer også ut altså, jeg skal bare komme litt inn i bloggingen igjen. Jeg har vært litt fraværende på grunn av sykdom, men jeg er på bedringens vei.

Stort septemberkyss fra meg.

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012