videoblogg - hårbrukter og favorittantrekk

(dette er del 2 av spørsmålsrunden)

Vet jeg sier mye feil og dumt, men det får bare gå. Husk å trykke på tannhjulet og endre til HD.

0 kommentarervideoblogg - rusmidler, homofili og religion

(dette er del 1 av spørsmålsrunden)

Trykk på tannhjulet og endre til HD. God fornøyelse.

0 kommentarerting som er fint ~

- når du får folk til å le (med vilje).

- når du ser noen høre på en sang du elsker.

- når et kjæledyr sovner i fanget ditt

- sånn som solstrålene danser igjennom vannet

- våkne til en nattamelding.

- fregner og kragebein

- når du møter en gammel venn og ingenting er forandret mellom dere.

- å få et kompliment du aldri har fått før.

- når noen børster håret ditt.

- når neglelakken blir fin på den andre hånden også.

- mango, avokado eller sushi.

- når den andre klemmer hardere tilbake.

- kattungegjesp.

- "popcornskyer".

- å være stille med noen uten at det er kleint

- kyss på pannen eller kinnet.

- matchende leppestift og neglelakk.

(det ble mange punkter men det er så mye jeg setter pris på, som jeg syns er fint)

Hva syns du er fint? 

0 kommentarerDagens antrekk - white shirt, pink skirt

Dette skjørtet fikk jeg tilsendt fra sheinside her om dagen og herreguuud så fint det er. Perfekt farge, perfekt fasong; helt helt perfekt.  Her har du direktelink. Skjorten har jeg heller aldri brukt før, fra vero moda for hundre år siden (les: over to år siden). 

Antrekksinnlegg er så utrolig kjedelig syns jeg. Like innlegget om dere vil at jeg skal fortsette med nesten daglige antrekksinnlegg (litt greit for meg å se hvor interesserte dere er).

 Husk at jeg har spørsmålsrunde, så bare å spørre meg om hva som helst du lurer på. 

0 kommentareren hverdagsfavoritt

Hei og hopp finiser. Jeg håper alle har hatt en fin start på uken. Bare fem uker igjen til høstferien (tror jeg)! Det greier vi, hva? Jeg har trua på dere. 

Jeg tenkte å vise dere noe som bare dere på instagram har sett (så vidt jeg vet). Denne travelmugga kjøpte jeg på Primark i våres da jeg var i Portugal på utveksling, og den er brukt flittig siden. Den er supersøt, holder ikke spesielt godt på varmen (noe jeg anser som bra siden det verste jeg vet er å brenne tunga) og står ofte til antrekket. Pluss, jeg får lov å ha den med på bussen.

Den brukes stort sett tre ganger daglig - morgente i bilen, formiddagste på skolen og ettermiddagslatten min. 

Var ikke den fin? 

0 kommentarerdagens antrekk - houndstooth love

(Dette er et mobilinnlegg med mobilbilder, enjoy)

Har dere hatt en fin dag? Det har jeg. Min første fagdag noen sinne, i norsk. I ettermiddag har jeg laget taco med kjæresten og i morgen skal jeg på jobb fra morgenen av. Bare å komme innom og si hei!

Dagens antekk består av hårbånd og kjole fra forever21, genser fra red label, klokke fra daniel wellington og underskjorte fra vero moda. Hva syns dere?

Suss og puss!

0 kommentarerSpørsmålsrunde (+dagens antrekk)

Det er ikke første skoledag som det er verst å stå opp, men tredje. I dag er jeg virkelig sliten, så jeg tror nok det blir til sengs tidligere i dag. Det var flere av dere som syns at spørsmålsrunde hadde vært gøy, så da drar jeg i gang!

Dagens antrekk er hårbånd fra forever21, chiffonskjorte fra Sorbet, genser fra atmosphere, klokke fra daniel wellington og fløyelsskjørt fra romwe.

Noe du lurer på?

0 kommentarer(roser er røde osv)

Mange har vært på skolen en uke allerede, men for meg startet skolen først i dag. Det var ikke noe gøy å stå opp. Dårlig hårdag, dårlig sminkedag, dårlighumørdag. Okei, egentlig ikke så dårlig humør, men jeg var ikke supergira for skole. Det var koselig å se savnede ansikter, men mjehhh er det lenge til høstferi?

(nei men sånn serr, er det lenge til høstferien?)

Jeg går nå i 3mk og kaster meg ut i sisteåret. Det mest avgjørende og gi-alt-året. Jeg er lite motivert så dette lover ikke godt. Neida, pappa kjøpte moleskine til meg isted så det hjelper litt egentlig. Jeg lurer på å dra i gang en spørsmålsrunde (kanskje til og med video!) snart, men lurer dere på noe? Er dere interesserte i at jeg skal ha det? 

Nytt inn forresten ~ rød sløyfe fra american apparel, rød neglelakk fra topshop og så fikk jeg denne superfine leppestiften i gave av min fine kjæreste (fargen er ruby whoo). Liker? 

0 kommentarermen jeg er ikke redd for sola

For noen uker siden fikk jeg denne fine kjolen her fra sheinside. Jeg var litt stresset for om broderiet bare printet på, men til min lettelse så er det ekte vare. Pluss at den var veldig fin på (og det er alltid litt skummelt når det er one size). Her er direktelink.


I dag var min første skoledag ~ kommer tilbake til det etterpå.

0 kommentarersommerferiiiii

Da var det akkurat én uke til skolestart og alle klager over hvor fort det gikk. "Sommerferien gikk mye fortere i år" sier man mens man godt vet at den er akkurat like lang. Ikke det at jeg er et unntak.

Jeg har brukt så mange fine kjoler, gått barbeint i gress jeg ikke tåler, møtt fine mennesker, skrevet mye, spist altfor mye mat, tenkt masse og drukket altfor mye vin. Jeg har hatt en fin sommerferie alt i alt. 

 Familien og meg selv (på pappas side) feiret farmor sin bursdag i stockholm. Også var vi på tivoli (det var stas)

 Jeg har plukket markjordbær og tredd på strå.

 Hovefestivalen (les forrige innlegg) var fantastisk. Nok sagt! Masse fin musikk, sykt gøy med glowsticks og maling, masse beruset moro og verdens fineste venner. The lumineers var nydelig, Frankie og A$AP var supergøy, og the script var magisk (jeg gråt en lykketåre).

 Jeg har hatt det fint hos mormor og fått pustet ut, slappet av og solt meg naken.

 Jeg har jobbet og jobbet og jobbet (og jobbet)

 Jeg har fått mange myggstikk

 Jeg har drukket aaaaaltfor mye cola på glassflaske Jeg har syklet masse masse på min rosa sykkel. Min perfekte rosa sykkel med finfin sivkurv.

 Jeg har vært i kragerø med kjæresten min (på hytta). Siv var med til Kragerø for en uke siden, det var også sinnsykt koselig.

 Jeg har tilbrakt tid med min beste Siv Amanda. 
 Slottsfjellfestivalen var fin. Vorsing med Siv var fint. Wombats med Ole var fint. Kaizers med Sigrid var fint. Jeg drakk masse vin og jeg snakket like mye som jeg smilte. Under wombats gråt jeg en lykketåre til. 

 Jeg har vært på bringebærslang med kjæresten min.

 Madelen og jeg har hengt med Danny Brown og fikk pass til øyafestivalen av han. Ja jeg snakker sant, det er helt sjukt..

 

Nå skal jeg avslutte sommeren med en londontur med bestevennen min Karl.  Det ser jeg frem til. Det er lavbudsjettstur, så jeg kommer nok ikke hjem fra en shoppingtur, men det er internett på hotellrommet. Hvem vet, kanskje jeg tar med macen? Om ikke annet tar jeg med kameraet mitt, så turen skal jeg dokumentere!

0 kommentarerfremkalte hoveminner

Fint vær, klamme telt, beruset morro, fine mennesker du aldri ellers ser, fantastisk musikk, koselige fans, ekle doer og verdens beste venner. Jeg sverger at de få dagene i året jeg tilbringer på tromøya utenfor arendal er det nærmeste jeg kommer lykke.  (Jeg har bare vært der to ganger da, men forelsket det er jeg) 

Jeg hadde med meg tre engangskameraer som jeg kjøpte på clas ohlson like før hove festivalen. Selvfølgelig ble det mange bilder som ble midt på treet (les:ræv) men også veldig mange som ble så fantastiske at jeg kunne ikke annet enn å henge de opp over senga mi. For dette er bilder som får meg til å smile. Åh, jeg savner hove festivalen allerede. 


 (det siste her er favorittbildet mitt fra hove) 

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012