dagens antrekk - en lyseblå piruett

Åhh, i dag er dere rause på hjerter. Verdens fineste lesere. Kjolen min, er en av mine nye fra sheinside, og er kjempefin (spesielt når jeg tar piruetter). Jeg tok piruetter til jeg ble svimmel og måtte sette meg. Som dere ser greide jeg ikke velge hårbånd og tenkte at det ikke skulle vises.. Men begge hadde passet til, så det gjør vel ikke noe.

Hva syns dere om kjolen? 


 Direktelink.

0 kommentarerprovsmakar livets heroin

Ohoi finiser.  Jeg har hentet bildene mine fra Hove. Ferdigfremkalte og klistret over senga. Ikke alle selvfølgelig, for det er nok bilder til å dekke en hel vegg! Åhh jeg blir så godt humør av å se på de. Skal få se om jeg får scannet de så kan dere også få se, hvis dere vil da? 

Kjæresten min har fått lønning og ba meg på sushi, så straks sykler jeg han i møte. Jeg føler meg ikke helt bra, men kanskje det blir bedre av frisk luft og mat (jeg håper det). Her har dere noen rykende ferske bilder av meg akkurat nuu.


0 kommentarerOm du vill ha en idiot lägg din hand i min

Fin sang.

Klokken var bare så vidt blitt åtte da jeg brått måtte våkne og løpe ut i piskende regn for å ta ned klær fra snora. Barbeint, med søvn i øynene og kun iført silkekimono, der har du meg. En slik regndusj vekker nok enhver. I dag har jeg fri fra jobb og i hodet mitt er det søndag. Her om dagen ryddet jeg rommet mitt (og litt i klesskapet) og jeg fant masse klær jeg trodde jeg hadde mistet for godt, blant annet denne sykt søte toppen her (kjøpt på monki for leenge siden).

Hvis dere ikke vet det så setter jeg stor pris på fine (ofte også unødvendige) ting. Jeg er typen som investerer i pene sugerør, søte deksler, redesigner bankkortet mitt og nå, vet du hva jeg titter på? Passport-etui. Jeg har ikke kjøpt ennå, fordi jeg må spare penger men åh. Se bare på disse, disse eller dette Ellers ønsker jeg meg leppestiftene Ruby whoo og Chatterbox fra Mac Cosmetics. (Jeg er så sykt glad jeg har begrenset mengde penger, haha)

Er det noe spesielt du ønsker deg om dagen? 

0 kommentarersommerferi og sånn

Sommerferie er det samme som "slapp på bloggfronten" for meg.  Men jeg er mer aktiv enn i fjor hvor jeg bare droppet det hele og tok meg helt bloggsommerferie.

Okei, slottsfjellfestivalen var kjempefin. Været var ikke til å klage over (selvom man selvfølgelig klaget på at man svettet i hjel). Det var noen fine mennesker, noen nye mennesker, noen trøtte irriterende tønsbergmennesker men alt i alt hadde jeg det bra. Masse fin musikk som mhoo, kaizers, daughter, jonas alaska, tallest man on earth og best av alle the wombats. Åhh, har ledd og grått og fangirlet (og stort sett hatt det over gjennomsnittet fint). 

Etter det og frem til nå har jeg hatt intervaller mellom å rulle rundt i kragerøsola med mammas hjemmelagde is.. og å jobbe. Jobbinga i seg selv er ikke så ille, men tanken på hvor fint jeg kunne hatt det sovende ute i sola istedenfor. Siste dagen på hytta var det grillparty hvor jeg endelig dro frem kameraet og knipset litt. Noe måtte jeg jo vise dere. 

Passe kjedelig innlegg, passe kjedelige bilder, men kjære dere vi har jo sommerferii. Har fått noen nye kjoler fra sheinside som jeg skal vise dere senere.

0 kommentarerlite er bedre

Vannmelonrester, noen jordbær, tomme smoothieglass med fine papirsugerør, og min aller beste ved min side - like mett som meg selv. Jeg håper dere alle har en bestevenn eller en venn som er sånn at uansett hvor lang tid det går, så forandres ingenting. En du vet du alltid vil ha, men ikke tar for gitt. Det unner jeg alle. 

Dagen i dag har gått på litt styring rundt. Jeg fikk klipt luggen og gjort noen ærend. Litt gåståing, shopping og ikke minst svetting. Åh, i dag har det var god temperatur. Har som jeg sa tidligere skiftet et par ganger, siden jeg har vært så varm. Vi tok noen bilder sammen, men for å si det sånn så ser maten mer fristende ut enn oss.


Vi får se, kanskje legger jeg opp noen. Jeg må kanskje det, fordi når jeg ikke legger ut bilde hver gang vi er sammen så kommer det tjuefire spørsmål om hva som har skjedd og om vi ikke er venner mer og hele regla, haha. Til alle dere; det går helt fint, det har ikke vært noe knuter på tråden eller noe! Vi er like gode venner som alltid. 

0 kommentarerdagens antrekk - rosy outfit

Hei finesteeeeeehh.

I dag har jeg fri og den bruker jeg i lag med Siv. Dette var første antrekket jeg hadde på i dag men det er så deilig og varmt, så tredje antrekket i dag er nettopp skiftet til. Her er bedre bilder av kjolen jeg hadde på her om dagen. Den er fra chicwish (direktelink).

Jeg liker å ha håret satt opp, jeg. Gir blaffen i om løshåret syns!

Hva syns dere?


Favorittsekk og favorittsko.

0 kommentarerbecause i'm happyyyyyyyy

den sangen jeg hører mest på om dagen

Grunner til å være glad:
- prestekrager
- norske jordbær
- jeg har fri i morgen
- betennelsen i beinet mitt kommer seg
- stemmen til pharrell
- nybarberte legger mot hverandre 
- rosa neglelakk
- dere. 

sommersmask fra meg.

0 kommentarerØnskerubrikk - plugger og tunneller (videoblogg)

Jeg har mange flere, men disse er de jeg har "kontroll" på om dagen. De er så lett å rote bort. Også har jeg mistet en av favorittpluggene mine på Hove. Så nå har jeg kun en igjen.. Ja, ja. Jeg har heldigvis mange mange fine igjen.

Noen favoritt? Hva ønsker dere se/høre i neste ønskerubrikk? 

0 kommentarersay it anyway

Jeg sykler til jobb. Til og fra. Liker best å sykle, over å ta buss. Omlag fem hundre meter unna huset mitt er det mange fine prestekrager som jeg beundrer i det jeg suser forbi. For første gang denne uka gikk jeg forbi og plukket med meg et par, men det ble ikke mange fordi de var så fulle av bladlus at det nyttet ikke. De er pene likevel da.

Jeg har prøvd å lage videoblogg om pluggene mine, men youtube er ikke på min side i dag. Tredje forsøk er i gang. 

Dette er (kanskje) min favorittkrone. Den er ikke fult så fin etter hove, men det gjør egentlig ingenting. Bla bla bla, jeg har mye på hjertet men akkurat nå orker jeg ikke. Har dere noe å fortelle meg? Hva som helst? Har katten fått unger kanskje? eller har du spist fire is i dag?

Suss og klem, husk at dere er fine. (jo, du er det)

0 kommentarerhalvannet år

Tiden flyr, jeg har det fint med han, i dag har vi begge hatt fri fra jobb, vi har spist grove rundtstykker med ost også har vi kysset. Jeg føler meg fin i min nye kjole (dere skal få servert bedre bilder). Appropos servere: nå skal vi ut og spise. Tuddeluu

0 kommentarermer stockholm


Vi gikk i shoppinggater, drakk latte, tok en båt under bruene og feiret farmor. Jeg hadde det veldig fint.

0 kommentarerDagens antrekk - minty dream dress

fin sang

Hei og hopp alle sammen. I dag er det strålende sol og morgenen har jeg brukt på samme måte som gårkvelden - med min bestevenninne Siv. Utrolig hvor godt det gjør å se noen igjen, og bare være sammen. Mest sannsynlig ser jeg henne om ikke så veldig lenge igjen. Hun har ikke dratt men jeg gleder meg allerede. Nå skal jeg straks skifte og sykle til jobb. I kveld skal jeg til kjæresten min.

I går etter jobb dro jeg på butikken og hentet en pakke fra verdens beste chicwish. To nydelige kjoler. Åhh, begge to er så fine, lette og detaljerte. De er fortsatt litt skrukkete i bunn etter reisen, men jeg kunne ikke vente. Her er den ene. 
Nydelig, ikke sant?

0 kommentarerEi litta update

Nei, jeg er ikke død. Nei, det har ikke skjedd noe. Eller jo, det har det - men kun positivt. Internett forsvant på hotellrommet i Stockholm, så bildene fra resten av turen kommer senere. Det er masse av bilder jeg må legge opp "senere".Jeg har mye å fortelle dere herregud

 

Okei, Hove festivalen. Jeg som trodde fjorårets var fantastisk? Jentene var sammen mesteparten av tiden, det var nok sol, passe mye regn, masse maling, god mat og drikke, hard festing og lite søvn. Jeg var helt mørbanket etter turen, men jeg syns det er noe av sjarmen. Det og lukta. Jeg skal vise dere bilder fra Hove, men jeg hadde kun med mobilen (og engangskameraer). Mobilbilder skal jeg prøve å legge opp så fort jeg får til, og engangskamerabildene skal jeg scanne og vise dere etter jeg har fremkalt de.

Jeg dro direkte til mormor som bor i et eget paradis. Første som møtte meg var nybakte boller og et varmt smil. Hadde jeg vært en katt hadde jeg malt. En mett meg og en varm dusj senere kastet jeg meg ut på solsengen hvor jeg sov i solsløret mellom trærne. Jeg sov mye den dagen. Ellers har jeg hatt intervaller mellom å jobbe hos mormor (husarbeid, hagearbeid osv), og å sove med rumpa bar på solsengen.

 

Men, tidligere i dag kavet en jente uten sminke, solbleket hår og kjøttkakehud av myggstikk på bussen med en altfor stor ryggsekk (mye mindre nå for jeg lot telt og sovepose ligge igjen). Jeg trodde jeg kastet den av meg for nå, men så kom jeg på - bloggbilder! og på var den igjen. Verste er at den syns nesten ikke..

Nå skal jeg på jobb. Det skal jeg i morgen også. Ooog i dagen etter det. Jeg elsker jobben min, men i dag er jeg absolutt ikke motivert. Nu vel, vi snakkes fine dere.

Hva har dere gjort de siste ukene?

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012