Gröna Lund, Stockholm

Akkurat nå sitter jeg på Clarion Hotel og utnytter internettgoden deres. Dagen i dag har vært en liten flytur til Stockholm og en fin ettermiddag og kveld på tivoli. Jeg har skreket bort halve stemmen min, så resten går nok på Hove.

Jeg falt helt for Gröna Lund. Retro, koselig og så utrolig ekte. Alle ansatte var hyggelige, og de var like glade klokka sju som de var klokka elleve. Som om de elsket jobben sin på en måte. Anbefaler alle dit, fordi herregud åh, der var det fint, gøy og pent.

Jeg tok noen bilder i dag.
Det er så rart det med tivoli og fornøyelsesparker. Adrenalinkicket jeg får i karuseller og berg-og-dalbaner er en blanding av sommerfugler i magen, hjerte i halsen og en lykkefølelse uten like. Jeg føler meg så fri og trygg men samtidig så er jeg så redd at jeg ikke greier annet enn å hyle. Er du tøff på karuseller?

0 kommentarerflaks i uflaks

Endelig er jeg hjemme. Oslo - Tønsberg er ikke bare bare, men jeg har hatt en superduper dag med fine Caroline Maria. Ledd, spist god mat, pratet og skravlet og hatt det veldig herlig. Er gira på Hove nå at du aner ikke. I morgen skal vi til Stockholm, og jeg drar nesten direkte til Hove derifra (snur i døra på natt til mandag).

Vil dere høre hvor flaks jeg har (i uflaks). For mange timer siden var vi på Egon og spiste, og rundt åtte fant jeg ut at "shit" lommeboka er borte! Så, jeg ringte Egon og du tror ikke lommeboka lå på stolen, med kontanter og kort!! Åh, lettelse. Sjukt eller hva?

Nå skal jeg bade og tilbringe kvelden med min kjære storebror, hei hå.


Se så nydelig frøkna er da!

0 kommentarertrøbbel (og litt på hjertet)

Hei og hopp fine dere. Det har vært trøbbel med den tellern av ipadresser(lesere), så de siste dagene har jeg hatt zero lesere. Men jeg tror det er fikset nå. Forresten, jeg har bestilt noen plugger med ekte forglemmegei inni (sånn som prestekragpluggene mine)! Og dere som er superfans vet vel at det er min favorittblomst. Jeg er så stoked, dere aner ikke. 

I morgen skal jeg til Oslo og møte min fine venninne Caroline Maria. Det gleder jeg meg veldig til. Hun skal blant annet dra med oss på Hove. Åh, gleder meg til Hove, ser jeg noen av dere der? Hvis så er det bare å komme bort, det er så trivlig.

I morgen kommer storebroren min hjem, og guuuud som jeg savner han. Grunnen til han har perm er fordi i helgen skal familien til Stockholm og feire farmor som fyller rundt tall. (jeg. gleder. meg)

0 kommentarerc'est la mort

I dag er en sånn regndag hvor jeg hører på listen min c'est la mort på repeat. Det er bare å subscribe den dere som har spotify, altså, hihi

0 kommentarerDagens antrekk - houndtooth og fløyel

I dag har jeg (starter på toppen) på meg et blomsterhårbånd fra Bijou Birgitte, en ny genser i hundetann fra BikBok, chiffonskjorte fra Sorbet, vinrødt fløyelsskjørt fra Romwe, blondesokker fra Pimkie,
brogues fra Primark. Av smykker har jeg et smykke med presset prestekrage i fra Accessorize, og matchende plugs. Klokken er fra Daniel Wellington.


Hundetann er kanskje mitt favorittmønster etter blomster og prikker. Jeg er så glad det er "in" men ikke så mange liker det, fordi da får jeg kjøpt det på salg. Denne genseren fikk jeg på halv pris, og clutchen jeg kjøpte på tønsbergdagen fikk jeg for 30 kroner! Fy søren sier bare jeg. Hva syns dere om antrekket forresten?

I dag skal jeg la huden min puste og dermed ikke sminke meg, som dere kanskje ser. For i dag er skyene, på lik linje med tankene; tunge og asfalten er våt av regnvann. Men vi lar ikke dagen bli en dårlig dag for det, vel?

Har du en stor genser? Kanskje sånn Skappel-genser? Ta den på deg. Gå uten bh (gjelder dere også gutta, haha) og ellers bare i trusa. Finn noen gode sokker og lag deg en kopp te (gjerne med ekstra honning). Gode filmer å se i dag er filmer som - Another Earth, Castaway on the moon, Atonement, My sisters keeper, PS. I love you, Intouchables eller gode gamle disneyklassikere som Løvenes konge, Dumbo, To gode venner, Lilo & Stitch eller rett og slett Min bror bjørnen.

Bare hyggelig.

0 kommentarerharry harry harry

Hei finiser. Som tidligere nevnt, harrytur på agendaen. Gard, Felix, Madelen, Kristin og mæ.

noen planer for dagen?

0 kommentarervideoblogg - forbildets ansvar

0 kommentarertil deg (tusen hjertelig takk)


(kjole fra sheinside, direktelink her)

Jeg tenkte jeg skulle sette av et innlegg og si tusen takk. Jeg leser hver eneste en kommentar dere skriver flere ganger og jeg er så takknemlig for at dere dukker opp her på bloggen. Dere som klikker dere inn, titter på bilder og setter av tid til å kommentere fine ord til meg. Tusen hjertelig takk. Du er en av verdens beste lesere.

Dere er alle det. Dere er så gode, og så fine. Jeg oppfordrer dere til å gå barbeint i sommer selv om ikke føttene dine ikke er de fineste du vet.  Jeg håper du kan legge fra deg komplekser og ta på deg en bikini. Jeg håper du føler deg fin når solen bleker håret ditt. Jeg håper sånn du føler deg like bra som det jeg gjør når dere gir meg de fine kommentarene dere gir. Du er så flott og du aner ikke hvor strålende du er. Du er flink som har holdt ut så lenge, og nå er ferien og solen her. Det er helt normalt at det regner på sommeren også. Husk å være flink og sterk, for det vet jeg du er.

Mange solkyss og vannmelonbiter til hver og én av dere. ilu. 

0 kommentarernytt design

Jeg er en person som sjeldent gjør ingenting og derfor blir det å gjøre ingenting (å kjede seg) veldig mye mer deilig. Det er et sitat som sier "sommerferie er å ha ingenting å gjøre, og hele dagen å gjøre det på". Jeg syns det er fint på en måte. 

Jeg har bestemt meg for å ikke gjøre noenting idag. Utenom å lese litt bilteori, gå en tur og plukke blomster (jeg har syklet forbi de til jobb og nå greier jeg ikke styre meg mer), også må jeg rydde vekk en reiseseng og kanskje spille inn en videoblogg. Kanskje så får jeg ikke tid til å "ikke gjøre noe" i dag da. I kveld skal jeg mest sannsynlig sove hos Madelen, for i morgen så er det harrytur til sverige som står på agendaen. 

Jeg har nytt design (eller mer oppdatert det gamle). Med ny header, oppdatert sidebar og litt småforandringer. Jeg er veldig fornøyd og syns det ble fint. Hva syns dere? 

0 kommentarerBlanda spørsmål og annonsering av vinneren.

Hvordan redigerer du bildene dine? Her kunne jeg vært kjip og sagt "jeg redigerer alle bildene mine forskjellig". Jeg gjør jo det, men sånn kort. Jeg bruker curves og redigerer hele bildet lysere, men setter også opp skyggene (gjør de lysere altså). Jeg justerer temperaturen i bildet til varmere og bakgrunnen gjør jeg lysere med dogde tool. Det er basic det jeg gjør med farger og kontraster i bildet, men jeg bruker også clone tool og healing brush tool til å fjerne urenheter, vippelim og sår.

Jordbær eller bringebær? Jordbær! Elsker jordbær. Jordbær og is, jordbær og vin, jordbærsyltetøy (hjemmelaga) og boller - eller ganske enkelt alene! Åhhh.

En funfact om deg? Vet ikke hvor "fun" det er, men jeg elsker å være naken. Sove naken, nakenbade og jeg soler meg toppløs med rumpa i været (rumpa blir dekket til offentlig altså!). Jeg går veldig mye naken hjemme. Jeg er veldig glad i den frihetsfølelsen, og det er sikkert også noe av grunnen til at jeg ikke bruker bukse. Skjørt og kjoler er mer "fritt", på en måte.

Hva skal du i sommer? På båttur, Hovefestivalen, jobbe, nakenbade, Stockholm med familien, picknik, jobbe mer, telte på en øy, sykle, gå turer, sove ute, Slottsfjellfestivalen, drikke vin og spise jordbær, ta bilder, være på hytta, gå barbeint og sole meg toppløs. Og mer, masse mer.

Hvis du fikk reise hvor som helst gratis, hvor ville du dratt? Disneyland kanskje. I Florida.

Liker du Justin Bieber? Altså, han er helt grei. Jeg var fan tidligere, men nå syns jeg mye handler om penger i musikken hans. Jeg finner han sellout men han er jo for all del kjekk. Jeg syns han har talent, men han har signet med feil plateselskap. Fordi han har så mye mer enn det han får vist.

Hva liker/misliker du utseendemessig ved degselv? Liker håret mitt eller fregnene på nesa. Misliker føttene mine og at kroppshår vokser så fort ut igjen etter barbering/voksing.

Har du seriøst piercing i navlen? Det er så utrolig trashy, passer bedre til jenter med hvittbleket hår, svart ettervekst, skjoldete selvbruning og upassende klær. Ta heller microdermals i hoftene, evt. niplene. Navlen er det styggeste stedet å ta! Mange vil nok være enig i deg og synes at det er trashy. Personlig syns jeg det er veldig fint fordi det får meg til å se tynnere ut (og spesielt magen har jeg komplekser over). Jeg føler meg vel med det, og for meg ser det ikke noe mer trashy ut enn en vanlig piercing i ørene.

Jeg syns det er veldig spesielt av deg at du føler behov for å fortelle meg hvor trashy, harry og hvor stygt det er med en piercing som ieg har? Men siden du har brukt tid og energi på dette så får jeg vel takke deg for ditt synspunkt angående navlepiercingen min. Jeg oppfordrer deg til å prøve å bry deg mindre om andres personlige valg, hvor ditt synspunkt er irrelevant, og kanskje mer "passe på deg selv"? Et annet tips er å ikke få deg navlepiercing, siden du vil vel ikke fremstå like trashy som meg?? 

Da vil jeg bare avslutte med at vinneren av giveawayen er fine May. Jeg kommer til å kontakte deg på mail.

0 kommentarertønsbergdagen og dagens antrekk

Hei og gooood sommerferie (til dere som har fått det, hvis ikke; god dag)

Jeg har sommerferie og Zeldapus ruller rundt i innkjørselen og nyter sola. Det ser så deilig ut å nyte sola som katt. Det ser nesten like deilig ut som å være måke og bare sveve på vinden. Det ser fint ut det, I går feiret jeg bursdagen min (som er i mars) med mine nære og kjære. Det var utrolig koselig og jeg hadde det fint med fine mennesker.

I dag er det Tønsbergdagen her i byen og alt er åpent til midnatt. Inkludert Waynes Coffee, og jeg skal jobbe fra tre, så dere hører nok ikke mer fra meg i dag. Det er bare å stikke innom! Jeg har allerede benyttet meg av Tønsbergdagens goder og shoppet litt. Se så utrolig fin clutch i hundetann og de retro solbrillene.

Dette er dagens antrekk og kjolen er fra chicwish, hårbånd fra claire's også har jeg på meg ballerinasko til. Enkelt, sykt behagelig og sommerlig.
(Jeg velger ut en vinner av giveawayen i løpet av i morgen)

Nå må jeg tenke på å komme meg på jobb, vi blogges fineste.

0 kommentarerjag har glömt dig en vacker dag

I dag er en sånn dag hvor jeg ikke gidder å bry meg om at skolissa går opp. I dag er en sånn dag hvor det er greit at håret fester seg i lipglossen. I dag er en sånn dag hvor det er lite som kan ødelegge. I dag har jeg på en lyserosa sløyfe og i dag har jeg hatt godt humør.

Jeg kom tidligere på skolen enn nødvendig, så jeg satt i parken og så på endene. Ved siden av meg satt noen alkoholikere og nøt en morgenøl i solen. De var riktig så pratsomme og hyggelige. Vi var kun på utstilling i dag, og lunsj på kafferiet.

Dette er meg i dag, følte meg fin. Jeg håper dere også har det (for dere er fine, det vet jeg) 

0 kommentarerholiday, oh holiday

Fin sang.

Da er helgen over, men det er greit fordi skoledagene er korte og meningsløse om dagen. Jeg kom ikke opp i muntlig, så jeg er ikke en av de som har eksamen imorgen. Men til dere som har det; det kommer til  å gå fint, og du er flink samme om du leser opp eller kan hvert ord utenatt. Jeg krysser fingrene for deg.

I går og fredagskvelden var jeg på hytta og jeg har sovet, solt meg, spist vannmelon, kost meg, spilt game cube, sovet, lest litt bilteori, og hatt det koselig med mamma, pappa og farmor. Dagen i dag har Signe og kjæresten Vegard vært på visit og vi har grilla og pratet. Det var kjempehyggelig, men jeg glemte naturligvis å ta bilder - derfor får dere et bilde jeg tok av meg selv på fredag. (big smile)

Og hey, forresten! Ikke glem at jeg snart avslutter giveawayen på 100 dollars gavekort på sheinside.com! Klikk her.

 

 

Follow my blog with Bloglovin

0 kommentarerlitt bilder fra i går

Hei finiser. Jeg trodde jeg kom til å få bedre med internett enn jeg gjorde i går, så derfor en løsningen å blogge fra mobilen i dag.

Uansett så tok jeg et par bilder i går, som jeg tenkte å dele.

Jeg håper dere all får en fin helg!

0 kommentarerhvitt smil og sånn

For meg er hygiene noe av det viktigste, og munnen er sentralt. Ja, frisk ånde er viktig, men jeg, som veldig mange andre, syns hvite tenner er veeeeldig attraktivt. Nei, det er ikke naturlig for menneske å ha porselenshvite tenner, men det er nå det som er "in" og det er det vi fleste ønsker oss. Ta en titt på tannkremene i dagligvaren for eksempel? "hvite tenner på to uker", "synlig hvitere tenner" og sånn går regla.

Denne delen er vanskelig for meg:

Da jeg hadde regulering foran fikk tennene mine er stygg misfarge (som normalt skjer med regulering). Det var egentlig ikke noe ille misfarge, men jeg fikk høre jeg lignet på jokeren. Jeg fikk veldig komplekser for smilet mitt etter denne kommentaren og begynte å pusse tennene mine med alt jeg fant av blekningstannkremer mange ganger daglig. Når jeg ser tilbake var tennene mine var ikke noe ille i det hele tatt, og jeg skjønner ikke hvor dette menneske hadde fått det fra. Kanskje bare for å være stygg mot meg?

Jeg er like opptatt av å ha hvite tenner, og tannbleking er aktuelt for meg ettersom jeg jobber på en kaffebar og derfor får i meg mye kaffe (*kremt* latte).

Jeg fikk tannbleking i posten i samarbeid med blivakker.no. Jeg har tidligere brukt tannbleking fra SmileLab og fikk en oppfølgingbørste (direktelink) og en tannblekingsbørste (se bilde) fra Blue Illume (direktelink). Illume ligner på det franske illumine som betyr lysende, så "blått lys"-tannbørste. Denne skal være helt rå på å rense og fjerne bakterier som er roten til misfarging, og derfor "bleke" tennene på en mindre skadelig måte. Jeg er spent på om denne funker, så dere får høre fra meg.

Vi snakkes senere idag. (beklager at det har vært dårlig med oppdateringer de siste dagene. har vært masse opptatt)

0 kommentarerønskerubrikk - lille meg

Hei finiser og god mandag. Jeg har fått mange spørsmål om å legge ut babybilder av meg selv, så da tenkte jeg å legge opp noen til dere. Disse bildene er stort sett tatt på sommeren hvor jeg er veldig lys i håret, ooog jeg kan minne litt om en (søt) gris på mange av bildene.

Broren min og jeg, har alltid hatt stor søskenkjærlighet mellom oss. Fetterne mine Martin og Audun var vi også mye med. Vi ble en liten gjeng på fire, med største aldersforskjellen på to år. "Gutta-boys.. og Idunn" het vi.


Her ble jeg uteksaminert fra barnehagen.Markjordbær på strå og mormor.


Leker med mark i farmors hage


Min kjære storebror og jeg på Jomfruland (i Kragerøskjærgården)


Utkledningsfest. Fetter Martin som byggmester, broren min som kråke, fetter Audun som baker og jeg som teppe/viking.


Julekort 96 (vi er basunengler)


Koselig i badestamp på sjøhytta


 Musefletta 


Halvt år gammel stolt gladjente på stellebordet. Her er første gangen jeg greier å løfte meg selv med armene (første pushups)

Herregud så søt jeg var. Hva skjedde? 

0 kommentarerheliophilia

(god helg alle sammen, er det fint vær der du er nå?)

0 kommentarerdagens antrekk - cats cats cats

Jeg har slappet av idag og bortprioritert bloggen, likevel tenkte jeg at dere skulle få dagens antrekk. Dette er min superfine kattetee og belte fra forever21, fløyelsskjørt fra romwe, gul strikkcardigan fra carlings. Hva syns du om dagens antrekk da?

Husk at jeg har giveaway på 100 dollar gavekode på sheinside.com nå! Klikk her.

0 kommentarerdet kan bli trist å være glad

Det var mange av dere som ville se vesken jeg snakket om. Så vær så god! Jeg elsker elsker elsker den. (fra accessorize) Hva syns du?

Idag har det mest produktive vi har gjort på skolen vært mimelek, så jeg ser ikke helt hvorfor vi behøvde å komme på skolen.. Men jeg skal ikke klage, for i morgen så er det matematikkundervisning i første time. Blæææææhhh.. 

Nei, nå skal jeg rydde klær. Og forresten, det er mange som spør om jeg kan ha en video hvor jeg viser alle klærna mine - vel, det blir nok veldig vanskelig. Jeg har sinnsykt mye klær, så det hadde blitt en veldig veldig veldig lang video. Beklager veldig dette, men det får jeg nok ikke til.

Åh, forresten - husk at jeg har giveaway på 100 dollar gavekode på sheinside.com nå! Klikk her.

0 kommentarer100 DOLLAR GIVEAWAY!! (hos sheinside)

Nå har dere muligheten til å vinne et gavekort på 100 dollar hos min hovedsponsor sheinside.com!!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i giveawayen er:
- Lag deg en bruker på sheinside - klikk her for å registrere deg.
- Lik sheinside sin facebookside.
- Lik bloggens facebookside.
- Kommenter innlegget og si at du er med (husk at mailen du legger ved må være samme som du registrerer)

 

Dere har ca. to uker på dere. Som alltid velger jeg ut en jeg legger merke til. Uthevet skrift er som alltid linker. (ekstra pluss hvis du liker og deler innlegget)


Klar, ferdig, gå!

0 kommentarervinneren av en bikini som er til å dø for

Er fine Madeleine (mims). Jeg kontakter deg på mail i løpet av dagen. Tusen takk for alle som deltok. Etterpå idag skal jeg starte en ny giveaway. Gled dere!

Akkurat nå sitter jeg inne og ser på at pappa lager mat til seg selv. Jeg skal ikke spise hjemme fordi jeg skal ut og spise med Karl etterpå. Gleder meg til det. Idag har jeg hatt medieeksamen og er helt utslitt. Derfor kjøpte jeg meg en veske jeg har siklet etter i mange måneder og er ganske tilfreds med det. Pluss at nå er det to eksamner overstått, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig. Har dere hatt noen eksamner? Hvordan har det gått med dere?

Åh, herregud nå er det ikke lenge igjen til sommeren! Solen titter mer og mer frem og jeg kan gå med nakne bein. Deiliiig.

Noen koselige planer for dagen?

0 kommentarerdagens antrekk - all that glitters is not goldDette var da gårsdagens antrekk. Min fine gullkjole og favoritthårbåndet mitt fra forever21. Hva syns? 

Imorgen velger jeg ut en jente som får en bikini som er til å dø for (klikk for å lese mer)  

0 kommentarerrundt bordet (mormors bursdag)

Igår feiret vi mormor sin bursdag med god mat, hyggelige folk, fine sanger og koselig snakk. Mellom middag og kaffe gikk vi en tur rundt restauranten og så på området der mormor hadde gått på skole. Hun var selvfølgelig guide. Her er et par bilder fra middagen og sånn.


(fineste mormor)Det var en utrolig hyggelig feiring. Idag har ikke vært fult så hyggelig. Vi skulle til tusenfryd, men da vi kom til Oslo begynte det å pøsregne (og tordne og lyne). Søkkvåte som vi ble droppet vi det. På vei hjem ble det strålende sol. Så jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig lei meg og skuffet. Det skjedde enda mer teit, men jeg orker ikke gå noe inn på det!  Prøver heller å få det til en annen gang i nærmeste fremtid.

Noen som vil ha antrekk fra bursdagen (gullkjolen)? Vet det er mye antrekk om dagen, derfor må jeg jo nesten spørre.

0 kommentarersol sol sol

Hei fine dere. Nå er jeg hos mormor og dormer i sola. Veldig deilig og fredelig her. Dere får ordentlige bilder senere fra feiringa. Akkurat nå så var det deiligste å bare ligge her ute.

Ha en fin dag da dere!

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012