er idonn-outfit-rosablogg-idunn død?

Jeg har sagt ifra på facebooksiden til denne bloggen men jeg fikk en kommentar at jeg måtte dele denne. Jeg vet ikke om Idonn-outfit-rosablogg-glitter-Idunn er død eller om hun bare hviler, men akkurat nå er jeg "fed-up" med rosablogging. Jeg er lei av å føle jeg må se pen og tynn ut, jeg orker ikke mer ta overeksponerte bilder med rosa tint. Jeg vil ikke føle jeg må legge ut dagens antrekk og jeg orker ikke mer av denne formen for rosablogging.

Men! Jeg elsker å skrive, derfor lagde jeg meg for en uke siden en ny blogg, på en ny bloggplattform. Denne bloggen heter vintersolverv.blogspot.no og for dere som brydde dere om hva jeg skrev kan fortsette å følge meg der. Jeg har jo ikke hatt den lenge men jeg vil heller skrive litt friere på den, jeg tar bilder slik jeg er komfortabel med og jeg er for første gang på flere år gira på å ta bilder.

Jeg håper dere vil følge meg på vintersolverv.blogspot.no (bildene nedenfor er fra den bloggen). Ses vi der?13 kommentarerlenge siden

Nå er det fryktelig lenge siden og jeg har vært i både roma og nå i langhelgen i paris med min kjære. Dere som følger meg på instagram vet jo litt hva jeg har drevet med (@prinsesseidunn). Jeg tenkte bare jeg skulle poppe innom og si hei. Jeg har satans (unnskyld) mye skole nå og jeg har absolutt ikke tid til å blogge. Jeg har jo hatt noe fritid men den har jeg brukt på å reise, og å hygge meg. Her er litt bilder fra paris og et nytt antrekk som jeg har kastet på gulvet.

1. Ole og jeg på café Louis Philippe med Karl Wilhelm. 2. frokostbordet i leiligheten vi bodde i. 3. eiffeltårnet sett fra parken. 4. kjole fra sheinside her, smykke fra bherska, armbånd fra sheinside her, veske fra forever21 og sko fra ebay.8 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013