kliss klass kjærlighet på pinne


 (idag har vært en fin dag)

0 kommentarer



Dagens antrekk - hot pink and mint green

Hei finiser og gooood helg!  Idag er det Ole sin bursdag og vi har spist jordbær og is med oboy. Også har han fått gave og sånn av meg. Kanskje vi skal ta et par bilder (dere får evt. se hvis). Jeg håper alle har store koselige planer for helgen. Jeg for min del skal feire Ole idag og i mormor sin bursdag imorgen og til tusenfryd på søndag.

Jeg har fått flere forespørsler om jeg kan legge ut mange flere bilder når jeg har antrekk, så vær så god (er dette noe dere foretrekker? spytt ut) ~


Jeg har fått ny varmrosa blazer fra sheinside som jeg ville vise dere.  Den er sykt søt men den er også classy, åh jeg elsker den. Her er direktelink til den. Blondebluse er fra vero moda, skjørt fra bikbok (begge fra over et år siden), lyserosa belte fra forever21, klokke fra daniel wellington, hårbånd fra Clarie's og sko fra hush puppies.

Hva syns dere?

Husk forresten at jeg GIR BORT en valgfri bikini som er til å dø for. Klikk her for å lese mer. 

0 kommentarer



Ukens spørsmål - antrekk, skjønnhet og musikk

Hva er ditt favorittfag på skolen? Medieproduksjon av og til.. eller norsk tror jeg.

Hva er din favorittartist? Har to favoritter, jeg. Lana Del Rey og Mindy Gledhill.

Topp tre sanger of all time? Glemte minner (delillos), Tufsa danser (ja, fra blåfjell) og min absolutte favoritt siden første gang jeg hørte den: All about your heart (Mindy Gledhill)

Topp tre sanger at the moment? With my hands covering both of my eyes I am to scared to take a look at you now (Team me), New soul (Yael Naim) og Far away (Mhoo) tror jeg.

Er det ditt hår? Ja, kjøpt og betalt (jeg satt på løshår i Kina)

Hvor kjøper du løsvippene dine? Superbillig på Ebay. Jeg skal ha øyevipp-giveaway snart, kanskje (siden jeg kjøpte så sykt mange sist).

Hvor store er ørene dine og gjorde det ikke sinnsykt vondt? Jeg antar at du spør om utvidningen, og det er 16mm. Jeg vil ikke si at det er "sinnsykt vondt" å utvide, men det er veldig ubehagelig. Naturligvis er dette forskjellig fra person til person. Det var verdt det da, man må lide for skjønnheten.

Hva hadde du gjort med håret ditt i Selvbilde-videoen? Jeg har ikke gjort noe med det utenom å børste igjennom én gang. Jeg sover med håret flettet for å få minst mulig floker.

Skal du på Hove i år også? Selvfølgelig! Gleder meg som en unge.

Favorittbutikker? River Island og Forever21.

Hvor er de sorte og hvite broguene fra? De er kjøpt i Kina!

Finner du frem klær på kvelden eller på morgenen? For å si det sånn, legger jeg frem noe på kvelden tar jeg det aldri på meg. Jeg kler meg etter vær og humør på morgenen. Eneste tilfeller jeg legger frem og bruker det er hvis det er en eller annen event. 

Hvordan greier du å ikke se feit ut? Belter. Jeg utnytter midjen min ved å fremheve med belter eller noe stramt i livet. 

Hvordan setter du sammen antrekk? Åh, eh.. Den var verre. Jeg holder meg ofte til to farger (mørk brun eller svart går til de to fargene som regel). Si gårsdagens antrekk da - det er en blå kjole med beige underskjørt. Da velger jeg kun ting i de to fargene til. Beige sko og genser, og blått hårbånd ble det til da. Det er vanskelig å forklare, men var det forståelig? 

Noen som lurer på noe mer? 

0 kommentarer



roses are red

Nei, men hei!  Så koselig du stakk innom. Jeg er dessverre "in a hurry" så har rekker ikke så mye akkurat nå, men vi snakkes til kvelden.


(meg akkurat nå)

Planer for dagen?

0 kommentarer



Dagens antrekk +(noen spørsmål?)

Shalom mine venner.

Dere er så gira på antrekk, så her får dere dagens. Blomsterhårbåndet er fra bershka, genseren er Madelen sin (og er fra bikbok), beltet fra forever21, klokke fra daniel wellington og kjole fra danity (skoene jeg har på er et par brogues i samme farge som genseren: krembrunish).  Liker? Lik innlegget.

Idag skal jeg gjøre sykt mye fett!!!!! Jeg skal rydde, gjøre skoleoppgaver og (hvis jeg er klin kokos) steke meg er ferripizza. Ekstase det, altså.

Jeg lurte på om dere hadde noen spørsmål på hjertet? Lurer dere på noe finiser? Spør i vei om hva dere enn måtte undre over.

0 kommentarer



(rosa) innkjøp og nytt

De siste dagene har vår herre vært voldsomt bipolar! Har dagen startet med regn, har den sluttet med sol. Idag var det motsatt. Misfornøyde jenter og angrende gutter, med nakne legger og gjennombløte vårsko. Våte optimister. Jenter som jamrer om at de "får krøller". Altså - krøller og krøller. Flertallet av disse jentene har jo bare fall eller bølgete hår..

Det har samlet seg opp med ting og sånt, derfor så tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt.



(bankkortet mitt er enda finere når jeg ikke har smudget det utover)

Jeg er ikke en solbrilleperson, så er stolt av meg selv som har funnet et par catsunglasses som er fine. Og så har jeg en greie for drømmefangerpiercinger (tenkte det var på tide å bytte ut den nåværende lyseblåe med noe roosaaa). Her ser du også begge de fine sløyfene mine fra American Apparel. Sist men ikke minst - armebåndet fikk jeg av mammi i forrige uke og det er rosenkvarts. Det er helt sinnsykt fint. Åhh.

Noe som falt i smak?

0 kommentarer



Dagens antrekk - blondekjole og rosa sløyfe

"Dagens antrekk" og "dagens antrekk". Dette er faktisk det tredje antrekket jeg har bært idag. På skolen hadde jeg på meg klær tilpasset regnværet. Da jeg kom hjem skiftet jeg og spilte inn denne videobloggen (som jeg forresten har fått masse koselig tilbakemeldinger på, herregud, tusen hjertelig). Så skiftet jeg nå for å vise dere min nye kjole fra chicwish (direktelink). Jeg fikk den for noen dager siden og den sitter både pent og er behagelig. Eneste minusen er kragefestet som jeg syns er litt spesielt.

Sløyfen er også splitter ny og fra american apparel. Favorittsløyfene mine er derfra og de er ikke bare fine men sinnsykt bra kvalitet, Jeg kjøpte to: denne her i varm rosa, og en lys bebbirosa. Smykket kjøpte jeg på House i Polen for over et år siden.

Hva syns? 

0 kommentarer



videoblogg - fem tips til bedre selvbilde

Håper dere liker den til tross for smatting, babling, surring og ukonsentrasjon.

(lik og del innlegget for flere videoblogger) 

0 kommentarer



GIVEAWAY! FÅ EN BIKINI SOM ER TIL Å DØ FOR

For å delta i giveawayen må du:
- like todiefor sin facebookside
- like bloggens facebookside
- gå inn på todiefor sin hjemmeside 
- finn en bikini du vil ha og kommenter dette innlegget med linken og størrelse (eller navnet på bikinien) 
(som alltid: ekstra pluss vil du deler dette innlegget på facebook, instagram/twitter og/eller skriver innlegg på din egen blogg om giveawayen)

Som alltid velger jeg en jeg har lagt merke til  (jeg vil gi den til en jente som "vil dø for" bikinien, hihi).
Jo flere kommentarer, innlegg, delinger - jo større sjanse har du for å få en valgfri bikini fra todiefor! Uthevet skrift er selvfølgelig linker.

(jeg velger ut en jente førstkommende mandag)

 

klar, ferdig, gå!

 

0 kommentarer



picnik, sjøblink, jordbær og vin

Fin sang.

Hei og god mandag fine lesere. Jeg håper dere har hatt en kjempehelg med masse sol. Det unner jeg dere.

(jeg fikk masse positiv tilbakemelding på å ta med kameraet ut av huset forrige uke, så det skal det bli mer av) Som allerede fortalt har jeg hatt en utrolig koselig helg. Blant annet utnøt Ole og jeg solskinnet fredag etter skolen og dro på picnik ved sjøen. Vi koste oss veldig med jordbær, vin, hveteboller og sjokolade foran en solblinkende sjø. Det var veldig fint. 



(jeg har ingen kamerabilder av meg fra fredagen, så dere får servert et koselig mobilbilde istedenfor)

Jeg er allergisk mot gress og pollen, men jeg ofrer kløe og eventuelt utslett for å kjenne gresset mot huden eller mellom nakne tær. Jeg liker å bli blendet av solen og jeg har ingenting imot solbrenthet. Jeg liker å kjenne en blek, allergisk kropp mot det naturen har å tilby, og jeg prøver å nyte det. Uansett om kroppen min vil ha meg til å føle ubehag. 

Fy søren dere er rause med kommentarer om dagen! Og jeg smiler og smiler (og smiler).  Dere er fantastisk fine og vakre,og når dere sier jeg er en inspirasjon for dere så inspirerer det meg. Go' sirkel det. Etterpå skal jeg sette i gang giveawayen av en bikini som er til å dø for. Snakkes da.

0 kommentarer



nye plugs - ekte blomster

(Jeg har hatt en superfin helg som jeg oppdatere dere med i kveld kanskje)

For noen uker siden dukket disse fantastiske pluggene opp i posten. De består av pressede blomster i glass. Hvor fantastisk er ikke det? Ekte blomster i ørene.Jeg er iallefall dødsstoked på de og syns de er kjempefine. Flere skal det bli, weee.

Jeg elsker at alle pluggene mine. Jeg har så mange fine og de fleste er håndlaget. Flesteparten av pluggene mine kjøper jeg via etsy. Når jeg tenker meg om så kjøper jeg nesten alt via etsy. Jeg liker så godt å handle direkte av andre mennesker og snakke med de i forkant, bli enige om ting også sier de ifra når de sender det. Noen ganger tar det èn uke, andre ganger èn måned - men hva gjør vel det? Det er greit å vente på noe når jeg gleder meg (det er jo noe av det beste, å glede seg mener jeg)


(jeg syns det er morsomt med "flowers in my ear" fordi uttalelsen ligner veldig på "flowers in my hair" som ikke er fult så originalt) 

Åhhhh, de er så utrolig utrolig fine. Også ekte, pressa blomster da gitt! Jeg er så stoked. Det er så kult. Det er ikke bare jeg som syns det vel?

0 kommentarer



dagens antrekk - rødt og søtt

Hei dere. Da er skriftlig eksamen overstått. Jeg tør ikke si om det gikk bra eller dårlig, så det gikk passe. Etter skolen satt jeg på waynes med Karl litt, pratet og drakk latte med karamell. Han liker den sånn som meg (med masse masse karamell). Best. 

Regnet forsvant utover dagen og så vidt jeg overhørte på bussen isted er det meldt fint et par dager nå? Ja, det er sol ute nå men det er ikke varmt! Hvis du ser på armene mine står pelsen min rett ut. Brrrr! På med cardigan og strømpebukse!  Jeg benytter anledningen til å vise dere den nye kjolen min fra sheinside (jeg vet jeg har vist den før, men her har dere den påkledd)

Er ikke den her søt så vet ikke jeg!  Kjoledirektelink her, smykket er også fra sheinside, klokke fra daniel wellington og hårbånd fra suite blanco. Hva syns dere? Likte dere antrekket, lik innlegget 

0 kommentarer



bablet og kaklet og sladret og skravlet

Hei alle dere fine leserne mine.

Jeg har lært noe nytt. Det vil jeg dele med dere. Dere vet at i en potetgullpose så er det jo bare 30% av den som er chips, og resten luft. Det virker som om produsenten prøver å lure deg til å tro at du kjøper mer enn du får. Men det er ikke uten grunn at så mye av potetgullposen er luft. Fordi at luften er egentlig nitrogengass. Denne gassen stopper oksidasjonen og holder chipsen sprø. Uten nitrogengassen hadde du fått en pose med vassen chips! Så nå vet du det!

Idag har jeg ledd og bablet og kaklet og sladret og skravlet og drukket latte med karamell i lag med min aller beste venninne, Siv Amanda.


Husker dere bikini-giveawayen min sammen med todiefor? Det var mange som ønsket seg en, og det var dessverre bare en jente som fikk. Er det noen som fortsatt vil ha en bikini til å dø for?

Det håper jeg, fordi jeg skal nemlig ha en ny giveaway i samarbeid med todiefor. Ja, du leste riktig: dere får enda en mulighet hvor dere kan få en bikini som er til å dø for! Høres ikke det bra ut? (jeg kommer med mer informasjon senere)

0 kommentarer



blomsterpakke

Jeg er hjemme fra jobben og der ventet det en pakke for meg. I denne pakken var det en blomsterkrone som jeg har kjøpt av nydelige Eirin. Den er laget for hånd, spesielt til meg. Jenta er kjempekreativ, flink og ikke minst tvers igjennom gjennomført skjønn. Og det aller beste - en fast leser hos meg. Jeg har blant annet fått fanpost av jenta for omlag et år siden.

Jeg lukter en blanding av kaffe og karamell, jeg er sliten i føttene, jeg er trøtt i øynene og jeg er veldig klar for senga. Dessverre kan jeg ikke stupe i seng helt ennå, fordi jeg må legge frem ting og sånn til skolen imorgen. Men, men - slik er livet på media.

Tusen hjertelig takk for fine kommentarer i det siste (jeg elsker dere)

Nattibra.

0 kommentarer



Sexslaveri og menneskehandel

Tidligere idag kom jeg over en fotojournalist ved navn Dana Popa. Hun er veldig interessert i aktuelle problemer rundt om i verden, med fokusområde menneskerettigheter. Hun har for det meste jobbet i øst-europa og storbritannia. Jeg fant henne på tumblr via en bildeserie med vedlagte sitater fra jenter. Jenter som har vært ofre for sexslaveri.

Bildeserien disse bildene og sitatene stammer fra heter "not Natasha". Natasha er et kallenavn på prostutierte med europeisk utseende.



 

Alle bildene hennes er veldig sterke og de treffer deg. Jeg kan ikke beskrive mitt hat over mennesker som behandler andre mennesker så respektløst. Uhuman behandling som de vet ødelegger andre, men likevel bryr de seg ikke. Jeg blir kvalm bare av tanken på at det finnes mange ondsinnede mennesker.

 Du finner hele "not Natasha"-bildeserien her

0 kommentarer



Here comes the sun

Fin sang.

Til tross for at nesa, øynene og halsen min klør så er blomster noe av det vakreste jeg vet. Jeg finner trøst i blomster. Gresset er sølegrønt lenge etter at snøen er smeltet, men plutselig sier det pang (eller det sier ikke pang, faktisk er det helt stille) og vips er gresset mange nyanser lysere og friskere. Jeg er også allergisk mot gress, men jeg ofrer faktisk litt utslett og kløe for å kjenne gress mellom tærna. Jeg tok noen bilder ute i sted, fordi jeg så at en av blomstene våre har sprunget til fine, sukkerspinnrosa og små blomster. Da kunne jeg ikke holde meg unna.

Det eneste som mangler nå er at alle trær også våkner etter vinteren. Det er noen som det allerede har dukket opp litt blomster på, men jeg kan ikke vente til verden blir fargerik igjen.




Nå skal jeg stryke uniformen min og ta bussen til jobb. Jeg skal jobbe hele 17. mai også, så det kan hende dere ikke hører fra meg på to-tre dager (men vi får se).

0 kommentarer



dagens antrekk - mint and white

Dette er da dagens antrekk for meg. Håret mitt var egentlig litt mer krøllet, men vinden og regnet ville style det idag. Idag bærer jeg en mintfarget genser fra sheinside, blomsterhårbøyle fra Bijou Birgitte, skjørt fra River Island og mokkasiner fra dinsko. Veldig enkelt, veldig behagelig - men jeg syns likevel det var fint.

Noen som har noe på hjertet?

0 kommentarer



"dagens" innkjøp

Jeg var på jobb igår og kom ikke hjem før sent. Derfor så utsatte jeg blogginga til idag! Se hva jeg har kjøpt! En sukkersøt lyserosa fjällrävensekk og mokkasiner (ja det skrives faktisk slik på norsk..). De var nest siste paret igjen, og akkurat min størrelse - og jeg betalte under en hundrelapp. Det vil si 99 kroner, hahah..

Forresten - tusen takk for kjempemange gode forslag på videoblogg! Gøy å se dere bryr dere av og til.

0 kommentarer



sommerfugler og vårblomster

Det regner så mye om dagen, men det er lyserosa knopper på grener og jeg kjenner jeg gleder meg forferdelig mye til sommeren. Hvem gjør ikke det? Jeg har så mange fine antrekk som jeg vil bruke, men jeg får smøre meg med tålmodighet. Åh, forresten (må skryte litt) fikk jeg fem på fremføring og fem på en skriveoppgave (begge deler i norsk). Det var stas for meg.

Dessuten har jeg fått tre fine nye kjoler av sheinside, direktelink herher og her.

Hvilken likte dere best? (jeg liker den med røde blomster best) 

0 kommentarer



Dagens antrekk + videoblogg

Det jeg liker best med våren er solstrålene som danser på veggen hele ettermiddagen. Prøven gikk ikke så bra som jeg hadde håpet på, men etter et kafébesøk med fine venner glemte jeg den helt. Ettermiddagen er gått bort i et hade til storebroren min (han har hatt perm i helgen og reiser nå tilbake) og norskskriving.

Jeg tenkte over tidligere idag at det er år og dag siden forrige videoblogg! Derfor vil jeg gjerne lage dere en så fort jeg får muligheten! Hva vil dere se? Antrekksvideo, tipsvideo, sminkevideo, bablevideo, meningsvideo - hva som helst? Er det noe dere vil vite, noe dere vil jeg skal snakke om? Spytt ut.

Dagens antrekk består av en bluse jeg har arvet av mormor, Daniel Wellington-klokke, fløyelsskjørt fra Romwe og favorittskoene mine som dere ikke kan se, men finner her.

Hva syns dere? og hva vil dere se?

0 kommentarer



sjokolade, matte og melk

Gårsdagens gikk bort i jobb, og kvelden til middag med min beste Siv Amanda og storebroren min Jarand som hadde stelt i stand. Det var kjempekoselig og det var en supertrøtt Idunn som stupte i seng. Idag har jeg gjort en fin blanding av potenser, eksponenter, heksadesimale symboler, prosentvis nedgang ved hjelp av vekstfaktor og nå skal pappa og jeg snart kaste oss over statistikk. Både kaffe, melk og sjokolade har vært like viktige hjelpemidler som skrivesaker og kalkulator idag. Mamma lager kringle og gjærbakstduft i rommet gjør så utholdenheten øker.


(her er et irrelevant bilde av litt klesrot utenfor rommet mitt)

Imorgen har jeg heldagsprøve i matte og det er det som er grunnen til dagens heldagsmatteøving. Mattelæreren min er en veldig flink lærer, men kun til veldig veldig smarte forskningselever. Derfor så er pappaen min læreren min. Uten han hadde jeg mest sannsynlig strøket i matte, haha.

Nå må vi komme i gang igjen, tooodles.

0 kommentarer



Gårsdagens antrekk - ny sinnsykt fin kjole

Hei dere fine fine lesere. Igår var det Medieprisen 2013 som ble superdupervellykket. Medieprisen er en prisutdeling for alle mediaelever i Vestfold. Du sender inn bidrag (lyd, design, tekst, film og foto) og så er det en fagjury som velger ut èn vinner i underkategorier. Det er noen sykt flinke elever i klassen min og parallellklassen som har stått for det og jeg ble nesten rørt over hvor bra det ble. 

Og vet du hva som gjorde det enda bedre? Madelen og jeg vant best film innenfor reklame med colareklamen vår(!!!).  Beste reklamefilmen laget av mediaelever i Vestfold.Tenk dere det, a? Kan ikke si annet enn at jeg syns det er sykt sykt sykt stas.

I denne anledningen tenkte jeg at jeg skulle bruke en av mine nye kjoler. Den er fra sheinside og er i silke, kjempebehagelig og sitter helt sinnsykt fint på meg. Jeg skal ikke legge skjul på at den er veldig "meg", men den ligner ikke på noe annet jeg har (eller ok litt da). Jeg syns uansett den er veldig veldig fin. Åh, også ordnet jeg håret mitt så stort som jeg pleide å ha det før, og jeg følte meg finere enn på lenge. Hadde det ikke vært for at det ødelegger håret noe veldig hadde jeg hatt håret slikt nesten hver eneste dag.

Kjolen min er fra sheinside (direktelink), favorittskoene mine fra Kina og sokker fra Pimkie.

Ønsker dere flere antrekks-innlegg? Like innlegget så jeg ser flere har interesse av det.

0 kommentarer



men jag kan inte leva utan dig.

Jeg syns ikke mandager er så ålreite, men sola gjør de oftest bedre. Lang skoledag og jeg kjenner jeg er sliten. Jeg vil gjerne rydde rommet mitt, men samtidig må jeg forbrede en presentasjon jeg skal holde imorgen. Blæhhh. Idag hadde jeg på et av mine favoritthårbånd (fra forever21), ååhh - det er så fint.

De siste dagene i portugal var veldig fine, og jeg tok meg ikke tid til å oppdatere bloggen. Jeg kom hjem sent fredagskveld og brukte lørdagen på å slappe av og søndagen gikk bort i jobbjobbjobb. Men til min store glede har jeg fått noen superfine kjoler som jeg skal vise dere i løpet av uken (kanskje i løpet av dagen?)

Jeg har valgt en heldiggris som får Ole Henriksen-produktene, og hun heter Karoline. Så, hvis du heter Karoline - sjekk mailen din.

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovin



kategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012