ei litta update fra portugal

Hei fine dere.

Beklager veldig at jeg ikke har oppdatert dere men jeg har vært så utrolig opptatt. Jeg er nå i Portimão (i portugal) hos min venninne Catarina (jenta som er and fra høyre). Jeg vet ikke om dere husker Beata fra Polen? Hun bodde hos meg i fjor vinter og senere på våren var jeg i Polen og bodde hos henne. For dere som ikke vet det så er jeg med i noe som heter Comenius. Dette er et prosjekt som går over landegrenser og det arrangeres møter i alle landene som deltar.

ETSTA - European teens speaking through art. Det er det vi gjør. Viser hverandre vår nasjonale kunst. Alt fra musikk, dans og kultur og mat. Men det fineste av alt er at ingen av oss har engelsk som morsmål, så vi er ikke redde for å snakke feil og uttale ting rart fordi ingen legger merke til det. Mange av oss er ikke så flinke i engelsk, men vi er alle flinke i kroppspråk - så du får uansett venner.


Catarina møtte jeg i Polen i fjor. Da hadde jeg null idè om at jeg skulle hit denne våren, men vi fikk nå kontakt og har snakket mye sammen og har begge gledet oss veldig til denne uken.

Blablabla, jeg skal ikke skrive hull i hodene deres - men jeg har det fint, det er varmt, jeg går uten strømper, jeg har flere fans her enn i norge, jeg ler og koser meg. Jeg har det veldig veldig fint. Nå må jeg legge meg. Nattinatt alle fine dere.

 

Åh, forresten! Jeg velger vinner til Giveawayen så fort jeg får tid. Det er veldig tettpakket agenda, helluu jeg blogger sent! Bare så det er sagt! Den kommer, men jeg må bare sette av tid. Jeg får uansett ikke sendt produkter til vinneren før jeg er hjemme!

0 kommentarerSommerantrekk - roser og kroneis

Halloo dere.

Igår ble jeg med ut på landet til Madelen (og innså hvor sinnsykt langt det er fra henne til skolen). Litt blomkålsuppe, tannbleking, hårbleking og styr senere havnet vi hos Ingvill sammen med syv andre fine jenter (og det dukket opp et par til senere på kvelden). Rett og slett en kjempekoselig jentekveld var det, og jeg hadde det veldig veldig fint.

Jeg tror jeg har glemt å nevne (?) at i natt drar jeg til Portugal på utvekslingstur (kommer hjem til fredagen). Der skal jeg bo hos en venninne som jeg ble kjent med da jeg var på utveksling i Polen. Skal prøve å få oppdatert dere så godt jeg kan, men vet ikke helt hvordan det blir med internett så tør ikke love noe.

Dagen idag er og har vært en god blanding av solskinn, pakking, styring, skolearbeid og i kveld skal jeg på personalfest med jobben. Det tror jeg blir veldig koselig. Etter det blir det hjem, lukke øynene, stå opp og rett avgårde til flyplassen.

 Uansett - denne kjolen fikk jeg av sheinside for noen dager siden (direktelink), så jeg tenkte å kaste den på gulvet (sånn som bloggere gjør) sammen med annet jeg ville slengt på meg. Antrekket er inspirert av kroneis (med jordbærsmak, det ser dere kanskje på fargene?). 

Her ser dere som sagt en hvit fin sommerlig kjole med blomster i blondene, sko fra hush puppies, belte fra forever21, kroneissmykke (som dere mest sannsynlig ikke ser er en kroneis) er fra arts & craft og sist men ikke minst - min nyeste blomsterkrone (som er dødsfin) fra K is for kani.

Hva syns dere?

0 kommentarerLysende blomster, kjærlighet og respekt

Hva er din yndlingsblomst? forglemmegei (solsikke er en god nummer to)

Hva er det fineste du vet i hele verden? Kjærlighet tror jeg (og respekt). Mellom mennesker.

Kan du legge ut bedre bilde av ullkjolen du bar igår?


(good enough? den er ikke så mye mer spennende nedenfor enn at den er til midt på låra)

Når begynte du med stilen din? Ehh, man har jo alltid hatt en stil. Stilen former seg med årene og når du utvikler deg. Smak og hva du liker er forandrer seg jo oppigjennom og samme med stilen.

Hvor kjøpte du lyselenken din med blomster?  Etsy.com

Opplever du gruppepress (har du tips til å ikke bli påvirket av gruppepress)? Ikke i stor grad. Jeg kan jo naturligvis bli veldig påvirket av venner men det er ikke noe slemt eller vondt ment som ligger bak. Hvis du ikke vil oppleve gruppepress fra de du henger med, så foreslår jeg at du holder deg unna de menneskene som setter deg i ubehagelige situasjoner!

Hvor kjøpte du den kremfarvede sløyfen din? Glitter for nøyaktig et år siden.

Hvor høy er du? 169 cm over bakken i følge passet mitt.

Har du tips til hva man kan gjøre hvis man kjeder seg? Subscribe danse/ryddelista mi på spotify, sett opp volumet: dans og syng for full hals.

Hvor henter du inspirasjon? Når det kommer til det å skrive: Det var Maria, men foreløpig har hun bloggpause. Gleder meg veldig til hun kommer tilbake. Ellers er det Nicoline som skriver veldig veldig fint. Når det kommer til stil må det være Ashleigh F, andre lookbookere, mye av tumblr - men som alle andre kan jeg hente inspirasjon fra mennesker jeg ser rundt meg.

Er du og Ole fortsatt sammen (du har ikke blogget om han siden bloggpausen da du var lei deg)? Ja, det er vi og det går veldig fint mellom oss nå.

 

Noen som lurer på noe til neste gang?

0 kommentarerNoen spørsmål?

Idag har jeg gjort mye matematikkøving. Pappa har hatt lang slitsom dag, og mamma kom hjem for ikke så lenge siden og Zelda har sovet i hele dag, så hun er jo også utkjørt (..). Iallefall så sitter det en slækk gjeng her. Mhm, så sånn er det.

Jeg lurte egentlig bare på om dere hadde noen spørsmål (dere lurer jo aldri på noe lengre)? Kommenter, kommenter, kommenter!

Vil du vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av nesten 1000 kr? Klikk her.

0 kommentarerNu vet du allt om ingenting

Hei og god ettermiddag mine kjære lesere. Jeg må innrømme at jeg var litt trøtt i øynene da jeg kjørte med pappa til skolen idag. Heldigvis hadde vi kort dag og den gikk bort i lyd lyd og lyd. Sigrid, sola og jeg gikk rundt i byen og leita etter ledige deltidsstillinger eller kanskje sommerjobb (til Sigrid, jeg har jo jobb). Idag er solen veldig ålreit, men så har vi jo vinden og dere med pannelugg veit hvordan det er ~ asdfghjkl. Ansiktet mitt tok seg ikke så altfor bra ut men håret mitt er fint idag (syns jeg iallefall) fordi jeg tok meg tid til å krølle det idag morges.

Åh, dessuten har jeg på meg den fine ullkjolen min fra chicwish og den gjorde det ikke akkurat mindre varmt, men jeg klager virkelig ikke. I lag med den bar jeg min fine kremfarvede silkesløyfe.

Noen som har noe på hjertet denne torsdagen? Hva som helst! Jeg bryr meg. Torsdagskyss til alle.

0 kommentarermas, mas, mas (over hele linja)

Hei fine dere.  Håper dere har en fin dag idag og at dere har mindre å styre med enn meg. Jeg kaver meg rundt i alt jeg burde ha gjort, alt jeg bør gjøre, snubler i tankespinn og faller uti et hav av mas samtidig som jeg svømmer rundt i alt annet i min egen verden.

Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke kan være spredd mer? (jeg snakker om skoleoppgaver nå) Hvorfor er det en slik voldsomt oppsamling mot slutten av semesteret. Sånt provoserer meg, veldig. Det er masse som gjør meg sinna om dagen også, men det har jeg ingen intensjoner om å skrive om her. Dette er ikke en sutreblogg og slik vil jeg holde det. Det verste jeg vet er når noen har en dårlig dag og lar det gå utover alle rundt seg. Det er ufattelig dårlig gjort overfor andre syns jeg.

Her er enda et bilde jeg tok ute igår mens jeg nesten blåste bort. (Og for de som måtte lure så er cardiganen fra afrika, hårbåndet fra forever21, kjolen fra sheinside og klokken fra daniel wellington.)

0 kommentarerlittle lights in my heart

Hei dere. Håper alle har hatt en super tirsdag hittil, hvis du ser bort ifra vinden og dårlig hårdag har jeg hatt det relativt bra idag. Jeg har bært min fine vinrøde fløyelskjole og en kremfarvet cardigan (og matchende hårbånd). Solen skinte og vinden gjorde så det egentlig ikke var så veldig varmt. Men sol er sol! Jeg burde egentlig investere i et par solbriller kjenner jeg, men herregud jeg kler jo ikke solbriller.

Dere er gjerrige på kommentarene om dagen, så jeg lurte på: hva vil dere lese om? Tanker, antrekk, skjønnhet, musikk, videoblogger, tips og triks, månedsfavoritter, shopping ~ whatever? Noe dere savner eller vil ha mer av? 

Forresten, jeg har helt glemt å si at jeg har lagd en ny spilleliste som du kan finne her.

~ noen som vil få skjønnhetsprodukter til en verdi av nesten 1000 kr? trykk her 

0 kommentarerGiveaway - skjønnhetsprodukter verdi ca. 1000kr

Hei finesteeee. Gjett hva? Blivakker.no og jeg skal gi bort to skjønnhetsprodukter til dere! Begge produktene er fra Ole Henriksen og det er

- En stor krukke saltskrubb til kropp til å få vekk ekkel død hud fra den dustete vinteren og klargjøre den til sommeren. Det er ikke bare havsalt i den, men også fuktighetsgivende lavenderolje og sitrongress. Jeg elsker det meste som dufter lavender så det er jeg litt stoked på. 
- ooog en blåbær-og bjørnebærsansiktsmaske som er for tørr og sår hud. Den inneholder gjenoppbyggende stoffer (og også lavender,wee). Den griper tak i urenheter, tørrhet og alle spor av stress i ansiktet ditt og huden din skal ende opp strålende og silkemyk. Det høres jo veldig ålreit ut, syns jeg da!

(Jeg har selv fått et eksemplar av hvert produkt som jeg selv skal teste og jeg gleder meg. Det blir spennende å se om alle de fine ordene som blir skrivd om Ole Henriksens produkter er sanne, men det skal dere få høre mer om når jeg er i gang)

Om du vil ha disse produktene, så må du:
 finne et produkt fra Ole Henriksen som du syns ser spennende ut her
 så kommenterer du linken til produktet (husk å fylle inn navn og mail!)
 lik og del dette innlegget

(velger ut en heldiggris om en uke, og husk: make me notice you i kommentarfeltet)

én, to, tre!

0 kommentarerantrekk - blomsterkrone og sommerkjole

Hei fine dere. Jeg gidder ikke engang å spørre om dere gleder dere til sommeren. - Alle gleder seg til sommeren. Tenkte jeg skulle holde det jeg sa og vise dere et plagg som dukket opp på postkontoret igår. En av skattene var denne vakre ferskenrosa kjolen som jeg fikk av sheinside igår. Direktelink til kjolen her. Her poserer jeg i den, med min perfekte håndlagde blomsterkrone og mine lysende blomster. Liker du antrekket, så er det hyggelig om du liker. Det setter jeg sånn pris på (når dere liker/deler innlegg altså) 

Den er silke på innsiden og jeg har ikke sjans til å bruke den nå om dagen, men varmere dager skal komme og da skal jeg løpe barbeint rundt i denne herligheten. Og krona da selvfølgelig.

Hva syns dere om antrekket da, fine dere? 

0 kommentarerDen heldige vinner av giveawayen

Er fine Celine Gratulerer, du får bikinien du har ønsket deg. Jeg har sendt deg mail, fint om du svarer så fort du kan!  Jeg skulle ønske jeg kunne gi ut flere bikinier.. fordi det var mange som utmerket seg her. Men - til dere som ikke vant: jeg kommer til å holde en ny giveaway veldig veldig snart.  Ikke bikini denne gangen, men en annen godbit. Kommer tilbake til det på søndag (tror jeg). 

0 kommentareroh deer, what an outfit

I stad hentet jeg en pakke på postkontoret fra sheinside Dette er en av tre kjoler som jeg fikk tilsendt og jeg syns den er kjempefin selvom den er kjempeskrukkete etter reisen. Egentlig er jeg ikke spesielt glad i å ta bilder så sent på dagen, fordi innelyset er så gult. Det blir dermed en blanding av vindushvitt og innegult: noe hvitbalansen på kameraet ikke finner helt ut av. Blæh.

Jeg kommer til å vise de to andre kjolene imorgen tror jeg. Og husk at imorgen (rundt tre/fire-tiden) så velger jeg ut den jenta jeg har lagt mest merke til, som skal få en kjempesøt valgfri bikini!

Kanskje jeg velger å ha på meg denne imorgen? I så fall skal dere få mye bedre bilder! Herregud, jeg har jo helt glemt antrekksinnlegg. Nå er det ingen som har sagt at de savner det heller da.. Åh, gud jeg gleder meg til gresset blir grønt og blomster på trær. Da kan jeg ta bilder ute. Gleder meg til det.

Uansett, noen som liker kjolen? 

0 kommentarersnipp, snapp, snute.

Det var en gang en bra hårdag. Blankt, rett, med volum og et blomstrete hårbånd. Så kom vinden og regnet. Vinden pustet og peste, og blåste vekk både volum og konfliktfloker oppstod mellom hårbånd og pannelugg! Regnet stod trygt ved vindens side og sammen pisket de det som var igjen av det som ikke lenger var en fult så bra hårdag (sminken også, forresten). Snipp snapp snute, så var eventyret inne (fordi ute regner det og blåser det voldsomt)

Det innledende eventyret er basert på en sann historie. Veldig sterkt, og ikke minst rørende. Snakker om eventyr: Jeg var på 13 her om dagen. Der fant jeg to bøker som jeg syns var veldig stas. Nemlig "den stygge andungen" og "askepott"(ikke disneyversjonen). Åh, herregud så fine de er. Jeg elsker spesielt den stygge andungen. Jeg elsker hvordan alt er formelt. Skildringene, tegningene - alt er veldig veldig fint.

Åh, forresten! Jeg er på en evig jakt etter "den lille larven aldrimett". Er det noen som har den? Jeg finner den ikke noe sted. Aldrimett er barndommen min. Boka ble lest i stykker og jeg vil så gjerne gjerne ha den. Hvis du eier den, og vil selge den for eksempel så please kontakt meg på mail (iiduunn@hotmail.com).

0 kommentarerVi skulle älska varandra tills jorden gick under

Idag startet jeg dagen i lag med skyggen min. Ja, for idag glimtet solen til. Den varmer riktignok ikke annet enn hjertet og humøret (herregud vi bor jo i Norge liksom). Men den strålte, blenda og fikk deg til å grine (med god hjelp fra vinden naturligvis). Det er uansett bedre enn regn og snø.

Dagen tilbrakte jeg sammen med resten av rottene, nede i skolekjelleren med ansiktet klistret til dataskjermen. Laderne går på rundgang, vi stjeler mat av hverandre, opptakere ligger strødd rundt, Tara lager vines, Madelen og jeg ser på intervjuer og ler av oss selv, Sigrid og Christine ler og styrer med sitt mens de løper inn og ut av radiostudioet, Selma hjelper Tara og ettersom vi ikke har lærer (alle er på seminar i danmark) så søker vi veiledning hos hverandre. "kan du høre på min? syns du dette funker? den er ikke ferdig da! går det greit at jeg har med vokal på sangen? syns du jeg skal droppe det?". Åh, vi har lyd nå forresten!

Jeg klipte luggen igår. Kaia (frisøren min) sa at håret mitt hadde kostet rundt 10 000 om jeg skulle ha gjort det i Norge! Tja, da var kanskje ikke 1900 så dyrt likevel? Da ble jeg voldsomt mye mer fornøyd med håret med det samme.

Her ser det ut som om jeg har dødsmarkerte kragebein. Skulle ønske jeg hadde det, men det er bare fordi jeg luter med ryggen. Som dere ser gikk jeg for "sliten og trøtt"-looken idag. Personlig syns jeg ikke at jeg ser så bra ut med denne looken. Foretrekker litt sånn mer "nystelt og fresh"-looken, jeg da.

Noen som har behov for å dele noe? Kan være hva som helst!

(husk at jeg gir bort en bikini til jenta jeg legger mest merke til)

0 kommentarerØnskerubrikk - alle mine deksler

 

Hei fine dere. 

Tenkte jeg skulle svare på en ønskerubrikk, nemlig alle mine deksler. I tillegg til disse er et helt enkelt rosa (men det har kjæresten min stjålet fordi han trengte et deksel..), et med en fugl på og et dødsharry med "blingbling". Jeg har, som dere ser, mange fine å velge mellom. Jeg er veldig veldig glad i deksler og å bytte på hvordan mobilen min ser ut. Jeg er veldig opptatt av at mobilen min skal være fin. Hvis dere lurer spesielt på hvor jeg har kjøpt de som er fra ebay, så kan jeg prøve å finne linker igjen til de. 

ebay.com, frydaze.no (selvdesignet), ebay.com
coolskins.se (selvdesignet), gave, dingsekongen.no
caseapp.no(selvdesignet), england, frankrike 

Har dere noen favoritt? (akkurat nå bruker jeg det i tre, som jeg kjøpte rett ved portobello road) 

0 kommentarerendelig fant jeg verdens fineste sko

Hei fine dere. 

Jeg fikk et spørsmål sent på kvelden i går. Dette er et menneske som tydeligvis følger meg på instagram og har sett et par sko som jeg kjøpte i Kina. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise bedre bilder enn de jeg poster på instagram (hvor jeg heter prinsesseidunn hvis du vil følge meg). Naturligvis! Dette er slike sko som jeg ønsket meg: monochrome brogues. Tidligere har jeg jo laget en videoblogg om favorittskoene mine. Her forklarer jeg at jeg desperat ønsker meg brogues som disse. Jeg har funnet mange som ligner, men enten var det herresko, eller så var de blanke (og ikke spesielt fine) og jeg har lett verden rundt (les: alle landene jeg har vært i de siste årene). Syns det var gøy at jeg fant de i Kina.

Ja, jeg måtte faktisk helt til Kina for å finne et par sko som jeg har lett etter siden så lenge jeg kan huske. Dette var i en butikk som var kjempetrang og hun hadde et par av hver sko. Dette paret var i str 39!! (som er min skostørrelse). Jeg er så glad i disse skoene. De er så fine, herregud. Enig? herregud de er. så. fine. 

0 kommentareroppskrift: hvordan få noen til å falle for deg

Først vil jeg bare be deg lese dette med et åpent sinn. Ikke skumles igjennom og tenk at dette er ment for noen andre. Jeg har nemlig skrevet dette til deg, for deg. Fordi at jeg syns det er viktig at du leser dette. Så, vær åpen for å ta noe til deg. Vær så snill å tro på meg for det jeg sier er sant. ~


Har du noen gang gransket deg selv i speilet og ønsket at du kunne forandre menneske som så tilbake på deg? Kanskje hvis du var tynnere, eller høyere, hadde noen kanskje blitt interessert nok i deg og gitt deg en lykkelig slutt (sånn som alle drømmer om). Og samtidig som vi blir bombadert av det media og magasiner beskriver som nydelig, finner de fleste av oss "feil" ved osselv som gjør at vi føler oss stygge og ikke gode nok. Og når alt kommer til alt, vil de fleste av oss forandre enten utseende eller personlighet, som om det liksom er løsningen til å få noen til å falle for oss.

Men hvis du leser dette her nå, så vil jeg benytte muligheten til å be deg ikke forandre deg, med mindre du gjør det for din egen del. Det er ingenting som er et perfekt utseende eller en perfekt personlighet. Altså, i hodet har vi alle disse forventningene til hva et perfekt menneske for deg er, og stort sett så er det menneske du forelsker deg i, den type menneske som er ingenting av det du så for deg. Da vil vi innse at vi har falt for noen ikke på grunn av utseende eller de små tingene de gjør, men vi falt for dem på grunn av hvordan de fikk deg til å føle deg.

Så, vær så snill - ikke forandre deg for noen. Uansett hvor stygg du føler deg av og til: ikke gjør noe som du er ukomfortabel med å gjøre fordi på den måten kommer du aldri til å bli fornøyd med deg selv eller godta den du er. Vær tålmodig for det menneske som kommer, som får deg til å føle deg vakker uten at du trenger å forandre (unnskyld) en jævla ting ved deg selv. Vent på det menneske som innser at din skjønnhet, og alles skjønnhet, som kommer innenifra gjør deg unik og alle de fine tingene som gjør deg til den du er. Ikke forandre deg fordi du er allerede perfekt og det er noen der ute som leter etter en som er nettopp som deg. Ikke gjør det vanskeligere for dem ved å late som om du er noe eller noen du ikke er. For om du gjør det kan det hende din livs kjærlighet går rett forbi..

(og til de som ikke skjønte det så er overskriften ironisk)

0 kommentarerpretty pink dresses


 kjolene finner du her, her, her, her, her og her.

0 kommentarerallt som var du och jag

Hei dere. Stas at så mange ville ha en valgfri gratis bikini! Åh, det gleder meg. De er jo kjempefine også da, så jeg skjønner jo den. Idag har verdens vakreste mamma bursdag, så nå skal jeg støvsuge nede og være litt flink. Etterpå skal jeg se på teater og så skal jeg ut og spise med Ole. Det tror jeg blir veldig koselig.

Jeg har enda ikke stelt meg så dere får et bilde jeg tok for noen uker siden. Har dere noen fine planer for dagen? Sånn, jeg vil gjerne vite hva fint eller gøy dere skal gjøre idag. 

0 kommentarerGIVEAWAY! FÅ EN BIKINI SOM ER TIL Å DØ FOR

 For å delta i giveawayen du :
- like todiefor sin facebookside
- gå inn på todiefor sin hjemmeside 
- finn en bikini du vil ha og kommenter dette innlegget med link til bikinien.
(Ekstra pluss er hvis du deler innlegget på facebook og/eller skriver et innlegg om konkurransen og linker til bloggen min)

Jeg velger èn vinner neste fredag, og som vanlig så velger jeg en jeg legger merke til (vi vil jo gi en bikini til en jente som virkelig vil ha den).  Så, jo flere kommentarer, innlegg, delinger - jo større sjanse har du. Skriften som er uthevet er naturligvis linker.

èn, to, tre!

0 kommentarersweet mint sweater

Hei dere. Da har jeg hentet dataen min, og tenkte jeg skulle vise dere min nye fine jumper fra sheinside Jeg bare elsker fargen og den klør ikke og den er bare superbehagelig. Hva syns dere? 

direktelink 

0 kommentarernothing can stop us now

Lana igår var fantastisk.  Hun var fantastisk og jeg hadde det helt fantastisk med Madelen der. Vi gråt i kor og holdt hender igjennom de vonde sangene.  Sent ble det, men det var verdt det. Idag har jeg vært så godt humør at mennesker som vanligvis gjør meg kvalm og irritert kunne jeg føre en hyggelig samtale med. Det begynte til og med å snø og selvom jeg ikke er spesielt glad for det så ødela det heller ikke humøret.

Jeg greide å glemme dataen på jobb isted. Jeg har nemlig vært på brannkurs og øvelse. Og i dataen er minnekortet så den må jeg nesten ha. Så nå må jeg ned til byen med neste buss og hente den. Men ingen sure miner her. Toodles fine dere.  

 

0 kommentarertell me I'm you national anthem

Okei, herregud. Nå er det ikke mange timer til Madelen og jeg befinner oss i spektrum sammen med verdens beste fineste Lana Del Rey. Åhh, jeg gleder meg sånn. Jeg har sett fram til dette i så mange måneder nå og jeg kan ikke vente med å se idolet mitt på scenen. Jeg har ikke mange forbilder, men hun er deffinitivt en av dem.

Min fine Madelen fikser seg, og det skal jeg like etter jeg har postet dette.  (Nei, hun har ikke blogg og ja håret hennes er ekte) 

Er det noen andre som skal se Lana? Hvis du ser oss så er det bare å komme bort eller noe altså! Veldig hyggelig det.

0 kommentarerperfeksjon som tikker

Jeg kjøpte denne klokken i Kina og jeg kan ikke annet enn å stirre i forelskelse. Den henger over speilet mitt og tikker. Det er sånn tikking som er dødsirriterende hvis du tenker over den, men ikke merker den ellers. Åh, jeg kan ikke annet enn å beundre den. Så utrolig mange fine, ja kanskje til og med perfekte detaljer. Åh, den er så fin, herregud. 

0 kommentarerthis bikini is to die for

Denne bikinien fikk jeg tilsendt av TO DIE FOR for noen dager siden. Er den ikke fin?  Først var jeg litt overrasket og usikker over fargen fordi den var sterkere enn jeg hadde forventet. Men da jeg prøvde den på isted så innså jeg at den er kjempefin! Gleder meg litt til å bruke den kjenner jeg  (selvom det ikke er helt sesongen å sole seg ennå).


Er det noen som har lyst til å få en bikini som er til å dø for?  (Jeg skal nemlig kanskje ha en giveaway i samarbeid med TO DIE FOR).

0 kommentarerfrån varm till kall

Hei verdens beste lesere (jeg vet alle bloggere sier det, men dere er faktisk best).

Først vil jeg bare si tusen tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg. Idag fikset jeg nytt bankkort, siden jeg har fylt atten. Fra og med neste uke kan jeg handle på nett selv (jippi). Idag har jeg på meg den fine fine hummingbirdskjorta mi i chiffon. Det er mye jeg ikke har vist dere, som jeg tenkte dere er interessert i å se. Derfor blir det muligens litt hjernedød rosablogging fremover. Men det er jo det dere liker?  (jeg liker å få positiv tilbakemelding og komplimenter også, så vinn-vinn)


Jeg jobbet hele helgen, hadde mange skoleoppgaver å fokusere på igår (pluss at jeg rydda og støvsugde rommet). Idag er det litt færre ting på agendaen men fortsatt mye å gjøre.

Ellers har dere kanskje noen spørsmål? (dere må gjerne komme med forslag til ønskerubrikker òg) Jeg tenkte å ta en ukens spørsmål etterpå!

0 kommentarermen jag tänker bara på honom

Hei dere. Jeg har midlertidig bloggpause (jeg vet ikke hvor lenge). Jeg orker ikke skrive, ta bilder og eksponere meg selv, dessuten vil jeg ikke sutre og skape negativ stemning ovenfor dere. Ikke bli redde for at det er noe alvorlig, for det er bare hjertet mitt som blør og tårer kveler meg. Jeg stirrer ned på tastaturet. Starter - slett, starter - slett. (jeg kunne ønske jeg kunne slette smerte) Jeg har ingenting å si eller skrive om. Så, midlertidig bloggpause.

Til dere som kommer til å spørre: sengeteppet er fra kina.

(unnskyld)

..

0 kommentareri Kina (del 2)

i Kina er alle fan av mao'

i kina fikk jeg se miniversjon av et distrikt i beijing (sier litt om hvor stort det er)

i kina satt jeg på med en rickshaw

da tok pappsi bilde av oss

i kina var jeg på te-museum og lærte hvordan man lager te

i kina har de dilla på bambustak


i kina hadde jeg en fin påske med familien min

i kina hadde vi en flink guide

i kina er det små og koselige politibiler

vil dere se/høre enda mer? 

0 kommentarernytt inn i klesskapet

Hei fineste leserne i verden. Jeg burde ikke blogge nå, men prøver å fokusere på noe annet. Det har seg slik at jeg er syk. Så svimmel at jeg falt i trappa, så kvalm at mitt siste måltid kom opp, så varm at jeg sitter her i senga i undertøy med en kald klut. Det er når jeg sitter eller ligger stille svimmelheten er verst, så så lenge jeg har noe å gjøre, gå rundt, eller tenke på noe går det bedre. Huff og huff. Jeg syns forferdelig synd på meg selv, beklager for klaginga.

Over til noe hyggelig! Jeg syns det er gøy at dere vil høre og se mer av Kinaturen (påskeferien). Jeg handlet ikke så mye klær der. Jeg angrer litt på det, men noe jeg ikke angrer på er disse to toppene fra forever21; av favorittbutikkene mine, (etter River Island selvfølgelig)!

Kattetoppen syns jeg er kjempesøt, åh jeg elsker den. Foreløpig så er det så kaldt at den ikke egner seg, men den dukker nok opp så lenge det blir varmt nok ute. Den andre toppen kjøpte jeg i største størrelsen, fordi den vil jeg ha som en lett men fin topp til sommeren. Var de ikke fine?

0 kommentarerØnskerubrikk - musikk og sånt

Hei fine dere. Det er mange som har spurt hva for musikk jeg hører på og om jeg kan legge ut link til spotifyprofilen min, og det kan jeg selvfølgelig. Her er min spotify (feel free to subscribe). Når det kommer til hva jeg hører på så er det mye indie folk, indie pop. Det er mye indie.. også liker jeg gammel pop (sanger som alle kan). 

Får du ikke sove kan du høre på nattalista mi som du finner her


(slik ser jeg ut idag forresten. fine skjorten min er fra forever21)

Noe dere vil se/vite neste gang?  

0 kommentareri Kina


I Kina er det mange, mange, mange mennesker. i Kina spiser de innsekter som snacks. (minner om at vi i Norge spiser reker og hummer)(minus at de sprellet og var levende noen av dem)

i Kina spiser de likevel masse god kinamat (men jeg må innrømme at jeg hadde helt avsmak den siste dagen)

i Kina er det mange turister..


i Kina er det veldig veldig forurenset (nei, det er ikke tåke. det er eksos!)


Noen som vil se/høre mer? 

0 kommentarervi dansar bättre utan kläder

Hei dere!  Da er påskeferien over og jeg er hjemme fra Kina. I Kina så er blogg.no sperret og du må søke om å få lov til å blogge. Det gadd jeg ikke. Derfor har jeg ikke oppdatert bloggen min den siste uken. Jeg har hatt det dødsfint og tatt mange bilder (er det noen som vil se?). Drukket masse te, spist masse kinamat, irritert meg til døde av turister, fått lengre hår og støpte negler. Pluss at jeg har sett kjempemye i forhold til hvor kort vi var der. Det er jo mye å se men det er utrolig mye jeg fikk sett som jeg er veldig glad for. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere dette superfine smykket fra Sheinside .(direktelink). Jeg fikk det for noen uker siden og har helt glemt å vise det. Fint, ikke sant?

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012