dagens antrekk - floral

Siden sist har jeg blitt nitten år, danset, drukket masse rosévin, tatt frem min rosa skolesekk, fått masse blomster, ledd, farget håret, badet for mye, drukket mye kaffe og fått seks (minus) på en fremføring. Nå drikker jeg ettermiddagenskaffi ute sammen med pus. Hun bytter på å male og å rulle seg på den tørre plattingen. Vi er glade for i dag skinner også sola. Det er noen drømmer av noen pakker på vei i posten til meg og jeg gleder meg slik at det kiler i magen hver gang jeg får blikkontakt med postkassa.

I dag bar jeg en blomstrete kjole fra forever21, t-strapsko fra office og klokke fra daniel wellington. (instabilder fra familiebursdagen min søndag)

Har dere gjort noe fint som dere vil dele med meg?  Vårkyss

10 kommentarermaybe it's your imagination

Haim for full hals for min del. Denne hører jeg på nå.

I går var det mest solfylte dagen hittil i år, vil jeg tørre å påstå. Vårsola banket på døren og jeg åpnet med stort smil. Jeg greide å glemme nøkkelen, så pus og jeg satt i sola ganske lenge før mamma kom hjem og vi spiste vegetarpai ute i sola. Nylonstrømpene er fremme og jeg kikker langt etter dager hvor jeg kan ha bare legger.

I dag har jeg levert tilbake uniformen til waynes og nettopp avsluttet jeg vaniljelatten min for i dag. Jeg bar en burgunder kjole med kremfargede prikker og en sløyfe som står til. Latteren har sitti lett i dag og jeg har vært minimal produktiv. Jeg må nok ta meg i nakkeskinnet i dag og gjøre en innsats nå i ettermiddag. Marskyss til alle.

Kjolen finner du her.

12 kommentarerGiveaway! Kjole fra sheinside.com

For å delta i giveawayen av denne kjolen, lik som den jeg har, så må du
 Like å dele dette innlegget på facebook,
 kommentere hvilke størrelse du vil ha: small, medium, large eller xlarge

Klar ferdig gå og lykke til 

104 kommentarerrescue me!

Skolearbeid spiser meg og jeg bortprioriterer bloggen. Koselig med dere som likevel har klikket dere innom, tusen takk. Til tross for at engelskfagdagen gikk ad undas, så er jeg veldig glad i dag. Jeg har spist en halv pakke mariekjeks og litt avokado. Nå sitteligger jeg i sofaen og vurderer om jeg skal bade eller redigere frem en sminkevideo til dere.

Jeg var så misfornøyd med engelsken at jeg hadde lyst til å kjøpe meg en gave for å få humøret opp. Derfor tok jeg en tur innom vita og kjøpte en kvisekrem fra formula 10.0.6 og en håndkrem fra I love. Jeg har slitt veldig med uren hud de siste ukene, så det håper jeg vi skal få en stopper for nå. Jeg vet at andre produkter fra formula 10.0.6 har fått god omtale, så krysser fingrene.

Har du noe erfaring med rescue me-kremen?

6 kommentarerthe only thing i'm dreaming of

Fin sang

I dag blir vi minnet på at vi er på vei mot lysere tider. Solskinnet lekte så fint med treet utenfor vinduet mitt og det første Ole sa til meg da jeg våknet var "det er sol, Idunn". Og visst var det sol. Frokosten smakte ekstra godt og jeg følte meg plutselig mye bedre. Jeg syns det er på sin plass at vi ser sola en gang i blant, fordi av alle disse gråskyede dagene mister vi motet og noen ganger også smilet. 

Jeg tror jeg snart tar meg en tur til sentrum og kjøper blomster til meg selv, fordi det er kvinnedagen og det bruker jeg som en unnskyldning for å skjemme meg bort. Åh, jeg er glad. Det er sol.

Her er en photoboothselfie fra akkurat nååå


7 kommentarerom en hektisk dag

Nå kan jeg endelig puste ut, for jeg har vært på farta i hele dag.

Fra jeg våknet til jeg dro rakk jeg dusje, lime på vippene og dra med meg den første veska jeg fant. I løpet av skoledagen besøkte vi et prbyrå, babels og nrk. Like etter det møtte jeg Karli og vi besøkte bare barrista og pratet, lo og sladret et par timer før jeg hastet hjem, malte neglene rosa og dro ned til teateret hvor kjæresten min og noen venner av meg spiller. Forestillingen var fantastisk og jeg lo så jeg ikke fikk puste.

Om dere får sett Momo på papirhuset i løpet av helgen så syns jeg dere skal gjøre det.


Vi har langreiste slekninger på besøk så nå skal jeg være litt med dem heller.

1 kommentarerom en vond dag og en fin genser

I dag kom jeg meg ikke ut av sengen før langt ute på dagen. Det er en sånn dag hvor mye er vondt og jeg håndterte det ved å gjemme meg hjemme. Jeg vet jeg er feig og i mange tilfeller at jeg burde pushe meg selv, men sannheten er at jeg orker ikke. Jeg orker ikke bruke energi på å sette meg i ubehagelige situasjoner selvom jeg er blitt fortalt at det er det jeg burde.

Jeg har drukket kaffe med melk, spist granola sammen med broderen (som er på hjemvisit) og tilbakt for mange timer i badekaret i lag med det tekrus fra Van Gogh-museet i Amsterdam. Jeg har ikke orket å tenke på å ta bilder engang, så derfor får dere servert noen i min fine nye mariusgenser, som jeg tok igår. Mamma har ofret ryggen og strikket den til meg. Jeg er ganske stolt av at jeg har en så fin genser.


Ellers i dag kommer den siste lønnsslippen fra Waynes og jeg er offisielt arbeidsløs. Slash: jeg arbeider ræva av meg på skolen, men det gjør ikke akkurat lommebochi feitere. Det gjør bare hodet mitt millisekunder kortere fra å eksplodere. Unnskyld for at dette innlegget ikke lyser positiv energi, så jeg avslutter med å sende dere masse kjærlighet og varme klemmer.

11 kommentarerdagens antrekk - vinrødt og hundetann

Fin sang.

Heisann alle finiser. I går hadde jeg en utrolig fin dag. Skoledagen varte kort og jeg fikk tilbakemelding på en naturfagsprøve jeg har brukt mye energi på. Jeg fikk full pott! Det gledet meg veldig, i tillegg fikk jeg avskjedsgave på jobb som var en flaske vin og sist men ikke minst så kom min beste Siv Amanda på besøk. Vi pratet og skravlet og spiste pastasalat. Jeg fikk også en kjempefin rosa mariusgenser av mamma.

Jeg duppet av hele bussturen etter skolen derfor bestemte jeg meg for å kjøpe meg et lite pappkrus kaffe. Kaffe hjelper alltid. I skrivende tilstand sitter jeg med tannblekningsskinner i munn og skal bli pen. Det yrer voldsomt ute og luggen min var ustyrlig mesteparten av dagen, men det er greit.

I dag bar jeg hundetann fra forever21, vinrød strikkegenser fra lindex og favoritt chiffonskjorta mi fra sorbet (og svarte strømpiser seff).

Har dere lagt noen planer for helgen da? 

6 kommentarerlitt bilder fra england

(jeg tok ikke så mange fine bilder, men det ble da noen helt okei, så jeg tenkte å dele de med dere)


5 kommentarerinnkjøpsvideo fra london

(har forresten funnet ut hvordan å bytte forhåndsvisningsbilde, wehuu)

Her er innkjøpsvideoen fra London. Jeg er litt surrete fordi jeg er i veldig godt humør, så ikke kjeft på meg for det.

Marskyss.

27 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013