(hurra for meg som fyller mitt år)

Hei fineste. Idag stod vi opp grytidlig for å rekke et kurs som startet kvart over ni i Lillehammer sentrum. Jeg har fått både bursdagsang og sjokolademuffins med lys. Mange søte gratulasjonshilsner både på facebook, instagram og twitter. Vi har hatt en fin dag, med sol og dritkald vind. Latte og cafébesøk har spilt en fin rolle.

Åhh,forresten! Det kom bort to lesere istad. Det var hyggelig, og jeg ble litt satt ut. Bilde ble det også! Det skjer bare i Oslo og Tønsberg, så jeg var absolutt ikke forbredt (les: hadde sinnsykt dårlig sminke/hårdag).

Vi skal stelle oss pent etterpå og dra ut og spise. Det tror jeg blir veldig fint. (Hurra for meg som fyller mitt år, ja meg vil jeg gratulere. Fnis, tihi. Toodles.

 

51 kommentarerhytteoppdatering

O'hoi landkrabber. Tenkte det var på tide å oppdatere dere. Vi kom opp på hytta igår (kjempefin og koselig), spilte yatzy, pakket ut, lagde taco sammen og hadde en bråkete men hyggelig kveld. Idag var det tidlig opp, mascara og pudder om hverandre og løping til bussen. Litt take away-latte med karamell, og litt salg måtte vi få med oss før kursene startet.

Har ikke med meg photoshop, så redigeringen ble alternativ. Syns likevel det var litt kult. (glemte kamera, vi fikk litt dårlig tid til bussen)Jeg var på et kurs som heter "Veien til drømmejobben". Det var sinnsykt bra, og ikke minst inspirerende. Åh det var fint! Dagen gikk bort på andre kurs og spasering i Lillehammers gater (og litt shopping). 

7 kommentarerMine nye fine roseplugger

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta av dingledanglen da jeg fikk de, men Madelen overbeviste meg om at de var finest med.  Åhh, herregud er de ikke fine? Jeg elsker de åehhhh. Det er ikke mange som har så fine håndlagde plugger.

For tusende gang til alle dere som spør - Jeg utvidde med spiraler, gikk ca en til to millimeter i mnd opp (hullene blir finest om du tar 1mm i mnd, jeg angrer på at jeg gikk fort frem). Ja det er vondt, frem til 10mm og oppover. Da er det bare ubehagelig. Jeg er ferdig å utvide. Hullene i ørene mine er nå 16mm i diameter. Det er ikke vondt nå, i det hele tatt. Jeg kan sove uten i flere netter og få inn pluggene lett. Det lukter vondt hvis du går flere dager uten å vaske, men det gjør det hvis det går mange dager og du dropper å vaske deg under armene også liksom. Bare vask hver gang du dusjer med naturalsåpe og smør de med fuktighetskrem i ny og ned.

Noe mer dere lurer på ang ørene mine? Fnis, er ikke pluggene sinnsykt fine? Herregud

30 kommentarertills du ber mig att gå hem

Imorgen tidlig drar jeg med klassen til Lillehammer. Jeg burde pakke nå, men jeg er så kvalm, lei og utmattet. Det har ikke vært min dag idag, for å si det sånn. Det er jo ofte slik på mandager. Men, idag hadde jeg gym og jeg er veldig stolt av meg selv for det.

Akkurat nå ligger jeg med føttene på senga og beundrer lyset som leker på veggen i det solen går ned. Solen skinte kanskje idag, men det blåste surt og skyggene var kjørlige. Jeg ønsker dere alle en fin dag, og så er det bare å skrive til meg noe jeg trenger å ta med meg, som er lett å glemme, eller vanlig å ikke tenke på.9 kommentarerSnøkyssing


Jeg sov hos Siv i natt, og det var veldig koselig! Kjæresten min kom i formiddag (samtidig som sola), så vi gikk ut og tok noen bilder. De tenkte jeg skulle vise dere, for det syns dere oftest er koselig.  

26 kommentarer(if I could marry a dress)

Denne kjolen har jeg ventet så fryktelig på. Den kom i posten her om dagen og er fra fantastiske Sheinside.com. Jeg var så spent på om den passet rundt puppene mine (siden det er one size) og det gjorde den! Den er fin, rød fløyel (som jeg elsker elsker elsker), sitter pent, er passe lang og sinnsykt behangelig. Herregud, den er perfekt.

 Direktelink til kjolen.

Nå skal jeg dra til min besteste Siv Amanda, så vi snakkes fine dere.  Hva syns dere om kjolen min?

22 kommentarerReklame for Coca Cola

Det var mange som lurte på om de kunne få se reklamen som jeg nevnte tidligere i uken at vi jobbet med på skolen. Det kan dere, vet du!

Her er Colareklamen Madelen og jeg lagde denne uken.   

Koselig om dere kommer med tilbakemeldinger, fine dere.  

62 kommentarerDagens antrekk - sol, fløyel og roser

(Jeg syns det var litt finere å gjøre antrekket slik egentlig, enn inne på trøtte rommet mitt. Noen som er enige, si et lite pip?). Jeg hadde på meg en blondebluse under med fin peter-pankrage, hvite strømper og ibenholtsorte brogues til dette.

Hva syns?  

18 kommentarerFavorittskjørtet mitt

Det er kaldt om morningen, og man puster fortsatt frostrøyk på ettermiddagen. Solen ser så varm ut når du er inne, men det er vel slik det er med alt? "gresset er grønnere på den andre siden av gjerdet". Nå er det mars. Dette er en vårmåned, men våren starter på bursdagen min. Jeg har nemlig bursdag på vårjevndøgnsdagen (da er dagen og natten like lange). Jeg leker mye med skyggen min på vei hjem fra busstoppet. De er lange og de er rare. Dette bildet nedenfor var det sinnsykt kaldt å ta. Jeg måtte ta mange, men jeg blir jo aldri fornøyd.

Dette skjørtet her er favorittskjørtet mitt. Det er sinnsykt fint (og fra Romwe.com). Føler meg fin når jeg bærer det. Litt hvertfall.

(genseren min er fra topshop). Håper du vet at det er noen som misunner akkurat deg for noe. Du er så fin, og det er synd du ikke ser deg selv som menneskene rundt deg. Det er mange som er glad i deg, flere enn du tror. Og du har noe å si, jeg lover.

Har du det tøft om dagen? Har du hatt det tøft i mange måneder? - Det ordner seg. Uansett om du har mistet noen, på godt og vondt (eller om du har mistet deg selv litt). Det er en grunn for at nettopp du er til (du bare vet det ikke ennå).

24 kommentarer(mitt eget liv var uten særlig verdi)

Go'følelsessang.

Hvis du er så trett av livet at pent vær får deg til å sitte inne, så vet jeg godt hvordan du har det (det kunne vært meg). Det synger De Lillos (og jeg kan jo si at jeg kjenner meg litt igjen), men når jeg først er ute og blendes av solen, puster inn friske minusgrader, ser gress som enda ikke har våknet, områder med tørr asfalt som vinker mellom strøgrusen og jeg kan gå med lette sko uten å bli våt.

(Hei forresten!) Jeg elsker å være ute, for jeg elsker solen, jeg elsker luften, men minusgradene skyver meg vekk foreløpig. Dagene forsvinner i trøtte øyne, kalde hender og kjølig skygge. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg ønsker blomstene på trærne til å springe, eksos-slush til å forsvinne, slippe å gå med to strømper uten å fryse, og bar hals uten forkjølelse.

Jeg ønsker nylonstrømper, blondesokker, bleke legger, krokus, ballerinasko. Men mest av alt, så gleder jeg meg til å føle meg fin. Jeg håper jeg kan føle meg fin.

8 kommentarerHave a coke and a smile

Hei dere. Lang, men produktiv dag. Vi spiller inn reklamefilm denne uken. Madelen og jeg valgte å lage en reklame for cola, som jeg tror blir bra. Vi tok noen bilder da, selvfølgelig. Som jeg tenkte å dele med dere. Har på favorittskjørtet, favorittsmykk og favorittblusen min. Det gjør dagen mye lettere.

Har dere noen spørsmål til ukens spørsmål forresten?

17 kommentarerDagens antrekk - blue knit & cute collar


Jeg fant ut at jeg verken har brukt eller vist dere dette skjørtet fra Forever21. Det er såå fint, men sinnsykt kort. Den blå genseren er et av mine nyeste innkjøp og er fra BikBok, faktisk! Blondebluse med "peter pan"-krage (som dere ser lite av) kan jeg ikke huske. Jeg har sikkert sagt det i tidligere innlegg, men jeg husker faktisk ikke akkurat nå. Klokken er Tara Lina sin, som jeg har lånt nå siden midten av januar. Hvite strømper fra Cubus, også gikk jeg med sorte boots til.

Jeg er sliten nå og har et par greier jeg må fikse til imorgen. Nattinatt, kyss kyss. (Takk for alle dere som kommenterer og kikker innom)

23 kommentarerI find comfort in flowers

Har du en favorittblomst? 

Alle bildene er fra dashet mitt på tumblr, kilden vet jeg ikke..

15 kommentarerYou can't see me

(tusen takk for alle de fine mailene dere sender meg om dagen med varme ord, åh hvor fine dere er)

Dagene går bort i fulle sider i dagboken, gamle sanger, latter og gråt, og ettermiddagssol. Jeg drømmer om støpte negler med diamanter og permanente bølgekrøller i håret (++). Håper virkelig jeg kan komme hjem fra Kina og føle meg fin.  Syns dere er veldig fine som syns jeg er fin og pen på bildene jeg legger ut (jeg er legger jo bare ut de jeg ser ålreit ut på da), men jeg føler meg så sjuskete, lite feminin og selvfølelsen er ikke på topp. Jeg unngår speilbildet mitt, rett og slett.

Nå har pappa laget middag, så vi prates senere. Kanskje kommer jeg med et lite tips etterpå. 

14 kommentarerLadurée paris

Det er ikke mange som har en så fin kjæreste som kommer på besøk med makroner fra Frankrike (i verdens fineste boks).  Åh, jeg elsker makroner. Tusen millioner takk for de fine kommentarene og alle som prøvde å muntre meg opp. Det varmer meg. Stor cyberklem til alle fine leserne mine.

10 kommentarer(vi lever i vår egen värld)

Fin sang.

Hei dere, lenge siden sist. 

På fredagen var jeg i bursdag til Tara Lina, som fyller 18 imorgen. Helgen har bestått av jobbing for det meste og litt kjærestehygg. Jeg har ikke så mange ord til dere. Idag har jeg trengt alle de fine kommentarene deres. Det er sant. Jeg leser igjennom innlegg, mailer og fanpost. Jeg har virkelig ikke en bra dag, og jeg håper sånn at morgendagen vil bli bedre. Noen som har noe å muntre meg opp med, så blir jeg fryktelig glad om dere kommenterer?

Ole kom innom her, la fra seg sekken, spiste litt ettermiddagsmat jeg ordnet, så tok han bussen til teateret. Det var bare tjue minutter, men det var likevel hyggelig av han.


Nå skal jeg rydde klær, siden det burde jeg gjort for lenge siden. (tungt sukk)

17 kommentarerHula mi.

Blomstrete sengetøy, to puter med forskjellig trekk, en sløyfe i blonder, verdens fineste drømmefanger, fine fugler, selvpressede blomster, selvlysende stjerner fra teknisk museum og verdens deiligste madrass. Dette er hula mi. Det er her jeg vrir meg i mareritt. Det er her jeg får min skjønnhetssøvn. Det er her jeg tenker, drømmer meg bort og planlegger. Dette er mitt sted. Mitt tryggeste sted. Mitt favorittsted.

Hva er ditt favorittsted?

22 kommentarerDagens antrekk - cute, new dress

Shit jeg elsker denne kjolen fra Chicwish.com. Idag hadde jeg på meg kjolen, knestrømper og et av mine fineste blomstersmykker. Noen som likte dagens antrekk?

Det hadde vært veldig koselig om dere kommenterte. Det er så få av dere som kommenterer om dagen..

41 kommentarerI'm deafened by your silence

Åh, hei! Så fin du er idag (ikke det at jeg ser deg, men jeg vet du er fin). Dagen har jeg tilbrakt nede ved Tønsbergs Blad i byen, sammen med mediaelever fra Horten og Melsom VGS. Var hyggelig og litt lærerikt også. Matteprøven ble flyttet til imorgen på grunn av dette, så dagen idag kommer til å forsvinne ned i en mattebok. Litt synd, for det er nydelig vær. Sola skinner, tørr asfalt hilser mellom isen og bleke ansikter drar frem solbrillene. 

Til dere som vil komme innom jobb mens jeg er der, så jobber jeg på lørdag, søndag og tirsdag etter skolen.  Åh, nå er det kun én uke til jeg skal til Lillehammer med klassen på Amandusfestivalen. Den 21. mars har jeg bursdag! Da blir jeg 18 år. Lille meg blir 18 år, herregud. Iallefall - 21. mars, (er bare å sende gaver/bursdagskort altså). Par dager etter bursdagen min drar jeg til Kina med mamma, pappa og Jarand. Åh, blir stas. Har mye å se frem til.

Er det noe dere ser frem til om dagen? (noen andre som skal til Amandusfestivalen, forresten?) 

9 kommentarerHva frykter du?

Dag ut og dag inn våkner vi opp og putter på et trygt ansikt, men i virkeligheten er vi jo alle redde for noe? Jeg mener, er det ikke denne frykten som vi prøve så voldsomt å skjule som stopper oss fra å leve fult ut, selv når det er fristende å satse?

Hva er du redd for? Det kan være så fiktivt som et monster under senga eller spøkelser som hjemsøker deg (som i skrekkfilmer). Kanskje frykten din er knyttet til erfaringer, hvor du er redd for at alle alltid vil forlate deg eller at du ikke er i stand til å takle enda et knust hjerte? Kanskje du er redd for at du aldri kommer til å finne "the one" eller ha muligheten til å gjøre alt du noen gang har drømt om? Er du redd for døden, kanskje - nåler, høyder eller mange mennesker? 

Kanskje er den personen du frykter aller mest, han eller hun som ser tilbake i speilbildet? Redd for at demonene du trodde du hadde sperret inne, en dag vil finne veien ut?

Så, hva er du redd for? Og hvis du greier å svare på dette, husk at vi er alle redde for noe (er vi ikke?), uansett om vi er villige eller modige nok til å innrømme det. Uansett hva det er, så er du redd for det og det holder deg tilbake. Det er faktisk skremmende og ironiskt å tenke på at en dag kommer vi til å innse at det var frykten som stoppet oss fra å leve livet fult ut.

Hva frykter du? 

81 kommentarerInstagram - hva heter du?

Hei fineste. Jeg følger mange på instagram og er selv veldig aktiv. Jeg tror jeg følger rundt 500 stykker, og vil gjerne følge flere. Derfor tenkte jeg at dere kunne kommentere hva dere heter på instagram, så kanskje jeg tar en titt. Hvis jeg liker den skal du ikke se bort ifra at du får en ny følger heller!

Hva heter du på instagram?


Jeg heter prinsesseidunn på instagram.

237 kommentarerNytt inn - sykt fin kjole

Idag bestemte jeg meg for å redigere i photoshop, og ikke gratis(dritt)siden picmonkey. Og jeg tror nok at om jeg gidder, at jeg kommer til å gjøre det videre. Se så mye finere det blir da, herregud. (eller ser dere kanskje ikke forskjell..?)Etter skolen gikk jeg på postkontoret og hentet en pakke fra fantastiske Chicwish.com! Denne kjolen, direktelink, er marineblå med beige peterpankrage og detalj på armene. Guri så fin. Og den er kjempefin på også.

Den er så utrolig fin, men det er ikke jeg idag, derfor skal jeg vise den på imorgen. Jeg elsker den. Sinnsykt fin, ikke sant?

14 kommentarerLa meg få sove i lukten av ditt hår

Fin sang.

Bikinioverdel, pusepledd, yoghurtnøtter, Mikhael Paskalev, tøfler, mango-og-jordbærte og solskinn. Zelda og jeg nyter at det er søndag.

Gårskvelden bestod av en hyggelig middag på papparazzi, sammen med Ole+familie-en søster som var hjemme og feiret bursdagen sin. Ole han dusjet, pakket, vi så litt på Charlie og sjokoladefabrikken, spiste grønnsaker og dip og la oss. Jeg husker jeg ble kysset hadet i natt, og da jeg våknet var han allerede mellomlandet i Nederland. 

En kopp te, en tannpuss og litt rydding videre låste jeg døren bak meg og tuslet hjemover. Mamma og pappa kommer snart hjem, tror jeg.


(igår)

Er det noen som har noe de lurer på, denne søndagen? 

20 kommentarerDagens antrekk - fløyelsskjørt og blazer


Idag greide jeg ikke dy meg, jeg måtte ta litt antrekksbilder ute. Solen kranglet med den kalde vinden og vant. Dagens antrekk består av et sort fløyelsskjørt fra Romwe, belte fra Forever21, bluse fra Neo Tokyo, blazer fra Lace, Tara sin klokke, knestrømper fra Gina Tricot og enkle sort brogues (som du ikke kan se, tihi)

Hadde det veldig koselig med Siv, og kjøpte blant annet en fin genser og blomster til meg selv. Jeg kjøpte også en pute med pappsi isted. Noen som vil se? I natt skal jeg sove hos kjæresten min. Han drar før jeg våkner, til Frankrike med franskklassen. Åhh, om jeg er misunnelig eller? Hahah, neida (joda). Nå skal jeg putte blomstene i vann. 

26 kommentarerrøde lepper og latte med karamell

Da løper jeg til bussen, jeg skal ta en kaffe med min bestevenninne, Siv Amanda. Hadeeeehm. 

9 kommentarerVerdensdagen mot selvskading

Idag er det første vårdagen. Idag er det første mars. Idag er det verdensdagen mot selvskading.  Derfor sender jeg varme og fine tanker til alle som sliter med selvskading, bærer arr eller kjenner noen som driver med selvskading. Det er voldsomt mange som har drevet med, eller driver med en eller annen form for selvskading. Jeg ser på det at verdensdagen mot selvskading er første mars på den måten at herfra går det mot lysere tider. Det blir varmt, det blir fint. Det blir sommer og vår. Fargene kommer, gleden kommer.

- Det ordner seg. Jeg lover.  Arrene deres er tatoveringer med betydninger. Du kommer til å komme deg ut av det, selvom det virker utenkelig siden du lever en hverdag med det. Arrene skal minne deg på hvor sterk du har vært. Hver gang du ser på de så skal du gi deg selv en highfive. Du holdt ut, du greide det, du kom deg ut av det. Aldri igjen.

Du kan komme deg ut av selvskadingen. Jeg tror på deg. Fine tanker og varm klem fra meg. Natta. 

17 kommentarerUkens blogg

Ane sin blogg (eller boble som hun kaller det) består av mange fine bilder, inspirasjon og rett og slett en hverdag som student ved Lancaster University i England. Ane er en skjønn jente på tjue år, med pene klær og rødlig hår. Bloggen hennes er ren. Den er hverdag, tegninger, nydelige fotografier, antrekksinnlegg, polaroidbilder og en gjennomarbeidet blogg. Syns absolutt dere bør ta en titt!

Klikk her for å komme til bloggen hennes. 
10 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013