en rosa nødvendighet

Klikk her for litt solskinnsmusikk.

Jeg tenkte at jeg skulle vise dere passetuiet mitt (har jeg vist dere dette før?). Det er enkelt og lyserosa med nøttebrune detaljer. Jeg kjøpte det i fjor sommer og det har rukket å være med på to turer og nå er det tid for neste. Merker dere hvor gira jeg er eller? Føler jeg ikke snakker om annet enn turen. 

Jeg syns passcovere er veldig fine, men jeg har alltid så mye jeg har lyst til å ha samlet. Dette etuiet er perfekt og det er plass til alt jeg trenger å få plass til: pass, dobbelt opp med boardingkort, notatbok, kort og en liten lomme til småkontanter. Anbefales veldig. Du får kjøpt den og mange andre her. Personlig er denne et must.


Forresten, er det noen som har noen søte caféer, fine bruktbutikker eller steder generelt som jeg burde titte innom i london? Jeg har jo allerede en lang liste med butikker jeg gjerne vil stikke snuta og lommeboka innafor, men det skader jo ikke å høre med dere - kanskje dere har funnet noen gjemte skatter? 

13 kommentarerhvilket antrekk (1,2,3)

Hei finiser. I dag har jeg endelig startet å rydde litt i klærne mine og sofaen er full av brettede kjoler, gensere og topper. Veldig søndagsaktivitet. Jeg er supergira på å videoblogge siden jeg er veldig mye på youtube om dagen, og da blir jeg så inspirert. Er det noen type video dere er gira på?

Uansett; jeg driver å pakker til englandturen nå og så kom jeg på at jeg kanskje skulle ha en antrekk versus antrekk ganger tre. Personlig liker jeg alle tre veldig godt. Kanskje nummer tre best, men kragen på nummer en er min favorittkrage pluss blomsterbåndet er så fint. Men jeg elsker kjole nummer to også. Hvilket likte du best? 

39 kommentarerVideoblogg - februarfavoritter (topp ti)

11 kommentarerblogganbefaling - memoria

Carina sin blogg, memoria, er et frisk pust. Hun tar flotte varierte bilder, skriver fint og bloggen er veldig lettleselig.
Jeg klikker meg jevnlig innom bloggen hennes og hvordan hun skriver finner jeg både inspirerende og fint å lese. Hun er flink til å oppdatere og det virker som om hun legger litt i innleggene sine. Alt i alt; et frisk pust.

Anbefaler alle å klikke seg inn her

ps. vinneren av to die for-biknien er trukket og heter Julia. Du vil bli kontaktet på mail.

7 kommentareroppskrift; yoghurtsmoothie med jordbær


Denne smoothien er superduper som mellommåltid siden havregrynet og vaniljekesamen gjør at den metter litt.

Det er veldig enkelt! Du trenger;
 250 g jordbær
 2 ss mager vaniljekesam
 2 glass melk (gjerne jordbærsyrnet)
 3 ss havregryn

Kjør i mixer til den er jevn og klumpfri. Ta-daa. (ha den gjerne i en fin flaske som du kan ha med i veska eller drikk den med en gang fra et stort glass med pent sugerør) 

Har du en god smoothieoppskrift jeg burde prøve? 

9 kommentareranbefale din blogg?

Hei blomster. Jeg trenger litt nytt lesestoff og det hadde vært gøy å anbefale en blogg, siden det begynner å bli en god stund siden sist. Så syns du din blogg fortjener litt ekstra oppmerksomhet eller vet du om en som gjør? Kommenter bloggadressen i kommentarfeltet så skal jeg gå igjennom alle og anbefale en eller to.44 kommentarerDagens antrekk og sånn

I dag er en slik dag hvor ansiktet mitt ser ok ut i speilbildet, men ser ut som jeg har kjørt sminka mi i en mixmaster og malt det på ansiktet med en malekost på bilder. I dag våknet jeg hos Ole, ryddet rommet hans og dro hjem fordi det er så kaldt der. Det var ubeskrivelig deilig å sykle i sola igjen. Savnet mitt etter tørr asfalt er stort og jeg har et lite håp om at våren starter nå. Hjemme har jeg vannet planter, skiftet flere ganger og tatt noen bilder.

(Jeg er så sinnssykt lei av strømpebukser at jeg tror jeg spyr, kan noe bare komme med våren og sommeren nå vær så snill)

Nå skal jeg lage meg litt smoothie, noen som er interessert i et smoothieinnlegg igjen?  
blazer herkjolen finner jeg ikke.. 

13 kommentarervinn valgfri bikini fra to die for

For å vinne giveawayen må du

  Like to die for sin facebookside her eller @todieforswimwear på instagram
  Like bloggens facebookside her
(ekstra pluss hvis du liker og deler innlegget) 

 Husk å legge igjen mail, hvilken modell du vil ha (velg på todiefor.com) + størrelse i kommentarfeltet. 

Klar, ferdig, gå!

77 kommentarernaken hud og bredere smil

Jeg har sparket ullteppet nesten helt av meg. Det er for varmt til pledd egentlig, men jeg tar det alltid på meg fordi det er vinter. Kaffen ble kald før jeg rakk å drikke opp (eller så var det bare jeg som sovna). I kveld har jeg lest om hvordan å analysere dikt og jeg har brukt sinnsykt mye energi på å grue meg til ting jeg ikke kan gjøre noe med. Grue seg er noe av det dummeste jeg vet, men etter min dårlige karakter i hovedmål så gruer jeg meg til å få tilbakemelding på nesten alt jeg skriver. Jeg syns det er leit hvordan noen har makten til å knuse det en elsker på det viset.

Jeg skulle ønske noen greide å overbevise meg om at månedene til sommeren kommer til å gå fort. Jeg vil tro på at før jeg vet ordet av det kan jeg bruke blondesokker og rusle i stedenfor å slapse (hvis det er et ord) rundt i sørpe. Jeg gleder meg til naken hud. Ole sa til meg her om dagen at jeg kler sommeren best. Det tror jeg også. Jeg tror vi alle kler sommeren best.
eller hva?

10 kommentarerrosa kjole og rosa roser

Jeg lurer på hvor ofte jeg har skiftet til min rosa sommerkjole i vinter, men det er oftere enn jeg gjorde i fjor sommer. Det har nok noe med at jeg fikk den tidlig på høsten. I dag drakk jeg ikke kaffe til frokost og jeg husker ikke sist jeg slet så mye med å holde meg våken (det var heldigvis kort dag).

Det er blå himmel og sol ute. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive gleden jeg føler nå. Det å se solskinnet lyse opp og gjøre rare skygger på veggen gjør meg varm og litt gladere. Blomsten min hadde kommet i dag og den fikk være med på egobildene mine nedenfor her. Forresten har jeg fått helt dilla på å slå opp ord i ordliste. Ordforklaringer på fine ord gjør meg glad. Prøv å søke opp ord du liker. Å kysse eller jordbær for eksempel. 

Har jeg fortalt dere at jeg skal til London med klassen om i underkant av to uker? Vel, da tar jeg med kameraet og skal forsøke å gi dere noe mer enn de vanlige bildene av meg på rommet eller noe nytt jeg har fått meg. Det blir litt spennende da, men jeg skal prøve å holde de like lyse (for det vet jeg dere setter pris på).

8 kommentarerØnskerubrikk - i sekken min

 
 Vann  Notatbok  Sminkepung  Vårservietter  Parfyme  Carmex  Deodorant  Lommebok 
 Tyggis 
 Munnspray  Smertestillende  Hårstrikk og lusespenner  Hårbørste 

I tillegg pleier jeg å ha med meg mobil, nøkkelknippe, medisiner, matboks, smoothieflaske + annet ræl som er slik som bare blir med. Men overnevnte er så godt som alltid med i sekken. Har jeg veske så pleier jeg bare å ta med lommebok, sminke, parfyme, tyggis, carmex og annet nødvendig. Nå skal jeg snart skifte og møte Bendik for en kaffi. Det blir hyggelig.

Det er så gøy når dere svarer på å spørsmål  så, hva har du alltid med deg?

6 kommentarertil å dø for

Jeg elsker blondene på to die for sine bikinier og de lever sånn opp til navnet. Denne hvite er nok en av de fineste bikiniene jeg har. Åh, er dere gira på en bikini fra to die for? Siden atte, si ifra da så starter jeg giveawayen av en valgfri bikini fra to die for. Like innlegget om du er gira på giveaway!

Akkurat nå sitter jeg dinglende med beina på sengekanten og a fine frenzy spiller jeg høyt i bakgrunn. Vi prates.

12 kommentarerthis dream i'm in

Fin sang 

Senga holdt hardt fast i dag tidlig og søvnen satt i meg selv etter dusjen. Jeg bar lysegrå ullturtleneck og høytlivsbukse i fløyel frem til da jeg kom hjem og vrengte det av meg, og ellers i dag har jeg hatt voksesmerter i venstrearmen, bestilt rosa potteroser hos blomsterforhandleren og drukket latte med vaniljehasselnøtt. I morgen har vi prøve i fremkalling og fotohistorie, og det er det jeg skal bedrive kvelden med. Jeg fikk en pakke som jeg skal vise dere etterpå, ellers har jeg giveaways som jeg bare klør etter å få satt i gang.

Siden jeg har kommet hjem har jeg rukket å skifte til fire forskjellige kjoler, danset meg svimmel, prøvd å spille inn en video, skiftet på senga og nå sitter jeg her og vurderer å gå ned for å lage meg en kopp te. I går ettermiddag støpte jeg negler og jeg føler meg litt finere enn jeg har gjort på lenge. Februarskyss til dere.

2 kommentarerinspirasjon og tumblrfint

 Vi trenger alle litt girly rosy i hverdagen.

Alt er fra tumbleren min, som du finner her Legg gjerne igjen din

 

12 kommentarersløyfe i håret

Idag har vært en typisk søndag. Lang og stor frokost, litt skolearbeid, sløving, kafébesøk, litt rydding og nå er jeg alene hjemme og skal fortsette med skolearbeid. Blir dere irritert over at jeg nevner det så mye? Det er dessverre like ofte oppe i hverdagen min som det jeg beskriver. Siste året, altså.

Jeg er så sliten, og det er ikke mandag ennå. Gud, gi meg styrke. Bare én uke igjen nå, så er det ferie!! 

Jeg er enda syk og hoster til jeg får vondt i magen.. Er det noen av dere som har noen tips til å enten bli friskere eller føle seg bedre? Kom med dem, trenger dem sårt.

11 kommentarerlitt nytt inn

Duftlysene mine har snart forduftet og jeg er tett i nesa så får ikke like mye ut av de som jeg ønsker. Likevel finner jeg det koselig, så det er ikke helt bortkastet. Jeg har stjålet raggsokkene storebroren min har igjen fra millitæret og nå ligger jeg og hører på det nyeste albumet til Mindy Gledhill kombinert med regndråpene som pisker mot taket. Fint egentlig.

I dag skal vi spise fisk til middag og jeg kan vedde på at det blir mer OL resten av kvelden. Jeeg fikk en superfin genser fra sheinside og dette søte rosesmykket. Du finner de her og her.

 

Jeg drømmer meg bort til Paris mens jeg kjenner på hvor reisesyk jeg er. Presskannekaffi, smørcroissant, eiffeltårnet, fransktalende mennesker, pastellfargede makroner, vindusshopping på champselysees og kjærlighet i hjertenes by. Gleder meg sånn. Har du et reisemål du ser frem til? 

7 kommentareroh my god

Gurimalla for en respons, både ris og ros men jeg syns det er veldig gøy med alle de jeg har nådd ut til. Tusen takk for skryt og støtte, og tusen takk til alle som har tatt seg tid til å titte på min lille video og takk til dere som har delt den både på twitter og facebook. Naturligvis er det flere som har misforstått. 

I dag er det påskevær og sola skinner seg bortover den kritthvite snøen. Det er så fint det. Det er første gang jeg har sett sola nå siden midten av desember og jeg er varm inni meg (delvis fordi jeg er syk også). Å våkne inntil kjæresten, spise sen frokost og lakke neglene rosa gjør det hele veldig fint. Det var en som lurte på om hun kunne få se bedre bilder av hylla mi, og det kan du naturligvis.

 

Fredagskveld så vi på åpningen av OL, en sesong av keeping up with the kardashians, spiste taco og jeg drakk mer te enn jeg har gjort den siste måneden tilsammens. Jeg har så fryktelig vondt i halsen og er dedd i desa. Alt jeg vil er å sove vekk sykdommen men jeg har så mye skolearbeid, og mye andre greier jeg burde ordne. Nå skal jeg starte på mer skolearbeid, vi snakkes senere i dag. ilu, fineste blomstene mine.

 

3 kommentarerVideoblogg - om selvskading

(Jeg kommer sikkert til å angre på at jeg legger ut dette, men det er bare en liten melding jeg må få ut)

104 kommentarerstrømbrudd og roser

I dag snødde det igjen og snøpudderet la seg blant annet i luggen min og hang seg fast i vippene mine. Skolen var mørktlagt og man skulle nesten tro det var vinterferie på forskudd da jeg ankom skolebygget, men dessverre så var det bare strømmen som hadde gått. Etter et forsøk på å lese lærbøker ved vinduslys gav lærerne opp og vi fikk gå til lunsj.

Jeg dro innom byen fordi jeg hadde planlagt å kjøpe roser til meg selv, fordi jeg er sliten om dagen og da er det viktig med duftlys og fine blomster (da har jeg det plutselig litt bedre). Så nå har jeg tre små buketter rundt i rommet: en på hylla, en i vinduet og en i bokhylla. Fiint.

Da jeg kom hjem vrengte jeg av meg strømpebuksa og den skyblåe genseren min, så nå ser jeg slik ut. Skulle virkelig ønske jeg kunne valse ut bare iført dette, men det er dessverre noen måneder igjen med lengting. 

Nå skal jeg bade. Hvordan går det med dere? 

4 kommentarerogså dette; det skal gå over.

Fin sang.  (har helt glemt bort å slenge med en sang i innleggene, takk for at dere minner meg på ting)

Gjeett hvem som bærer denim og rosa i dag? Megselv!  Fint å føle seg fin. Det snødde i natt og det la seg som et fint slør over den ekle eksosslushen (som forøvrig er det jeg liker minst på denne årstiden). Utenom det har jeg i dag sunget til meg selv, sett to mennesker bli kjent, pratet med pus og danset uten musikk.

Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen min og vurderer om jeg skal male neglene mine lysrosa, varmrosa eller perle. Jeg burde egentlig gjøre mer produktive ting, men jeg må slappe av og hvile hodet mitt litt.

Dere har ikke sett så mye av meg gjennom kameraet de siste dagene, og nå skal dere få høre hvorfor; jeg har mistet den klossen som man må feste til kameraet for at det skal festes på stativet. Åh, jeg syns det er så kjipt, så dere får få et speilbilde enn så lenge..

Er det en ønskerubrikk dere vil jeg skal fikse for dere, så rop ut hva du vil se eller høre eller lese.

2 kommentarerom en kurv med blomster

Endelig fikk jeg pakken min fra Eirin. Hun har laget både sløyfer og blomsterkroner til meg tidligere. Nå har hun hjulpet meg med å lage en lenke til sivkurven min. Tror dere ikke den kommer til å passe perfekt til sykkelen min? Det er jeg veldig sikker på. Åh er kjempefornøyd.

Eirin hadde blogg før, men nå finner jeg den ikke. Så får linke til instagrammen hennes istedenfor. Skjønneste jenta finner du her.


3 kommentarerilu

Først må jeg bare si wow. Jeg sender en varm klem til hver og en av dere, fordi dere er så utrolig best, Jeg blir målløs av hvor fine dere er. Jeg fikk i underkant av tretti kommentarer på forrige innlegg, og alle var proppfulle av fine og oppmuntrende ord. Jeg skal spare ordene deres til en gang jeg trenger inspirasjon og motivasjon, for dere er.. wow. Jeg er så takknemlig for dere. Kyss på alleeee.

Etterpå skal jeg vise dere sykkelkurven min som jeg endelig har fått blomster til. Litt synd det ikke er helt årstiden til å sykle, men åh, jeg kan ikke vente med å ta den frem til våren.

9 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013