manglende selvtillit

Akkurat nå sitter jeg lutende foran macen min (som snart går tom for strøm) sammen med en tom tekopp som det har vært ettermiddagskaffe i. Jeg hadde gym for to timer siden, men har ikke tatt av meg treningstøyet. For meg er det tiltak dessuten liker jeg å ha på meg sportsbh. Det er så rotete på rommet at jeg knapt kan se gulvet og jeg klør etter å rydde. Eneste er at jeg har for mye ting og for lite plass, så når jeg skal rydde så skyver jeg bare rotet fra den ene siden av rommet til den andre, eller forflytte noe av det som ligger i stolen over i sofaen min. Sukk.


(tilfeldig bilde av mitt nye rosa kattedeksel, sminkemappen min fra nille og falske vipper)

Siden sist har jeg spilt inn ti videoblogger på mobilen, sagt opp jobben min som barrista (med tungt hjerte), misbrukt tilgangen jeg har fått til Ole sin netflix, blitt kvalm av samtaler om krig, lest om fine ting, hatt lyst til å gråte over alt skolearbeid men har ikke penger til å ødelegge bøkene og snart viser brukskontoen min et tosifret tall. Jeg vil rive av meg håret i frustrasjon etter min treer i hovedmål på karakterkortet fra forrige skolehalvår. Er jeg virkelig dårlig til å skrive? Dette er roten til at jeg har mistet all motivasjon til å blogge og mistet all selvtillit når det kommer til å skrive.

Skolearbeid er en grå sky og jeg er søkkvåt av fordypningsoppgaver, nynorskstil og naturfagsprøve. Nå skal jeg lage meg enda en kopp kaffi. Hva har du gjort siden sist?

31 kommentareren liten bok og litt helgsnakk

Hei blomster og god helg. I dag har det snødd og jeg kjenner jeg trives med myke snøkrystaller rundt meg. Jeg har vært dårlig de siste dagene og det er det som er grunnen til at dere har hørt lite fra meg. Som en liten oppmuntring så har mamma bedt Ole, paps og meg på farrisbadet, så det er det vi skal gjøre i kveld. Jeg tror også pizza er kveldens punktum så forhåpentligvis blir dette en fin dag.

Her om dagen fikk jeg denne boken her av kjæresten min og jeg er såå glad i den allerede. Det er basically en liste med fjortentusen ting å sette pris på. Den passer meg perfekt og jeg kan finne meg selv smilende når jeg leser den. Anbefales virkelig altså.15 kommentarernytt deksel og tirsdagsprat

Hei finiser. Igår fikk jeg et lite deksel med katteører i posten. Det matcher min fine hårsløyfe og er sånn mykt bumpermaterial. Tusen hjertelig takk for så mange fine tilbakemeldinger igår. Det setter jeg enorm stor pris på. Jeg trodde helt ærlig jeg kom til å få masse kritikk på spesielt det om forelskelse, men det tror jeg alltid når jeg skriver fra hjertet. Jeg mener, dere sier alltid dere ønsker dere skriblerier her på bloggen og det gjør meg som sagt virkelig glad når dere reagerer som dere gjør på det jeg elsker, nemlig å skrive.

Nå skal jeg snart spise litt middag og så kanskje vi høres senere i kveld. Kyss kyss.

Hva tenker du om mitt nye deksel?

10 kommentarerom det å være forelsket

(Det var en jente som lurte på om jeg kunne skrive et skribleri om det å være forelsket. klissalarm!)

Det fineste jeg vet er å våkne med kinnet på brystkassen hans. Jeg teller hjerteslagene våre (du-dunk, du-dunk, du-dunk) - så kom jeg ut av telling. Han puser meg på ryggen og sier at jeg er fin. Jeg vet jeg kunne skrevet en bok om alt han får meg til å føle. Jeg tar meg selv i å smile. Hadde jeg vært en katt hadde jeg malt. Jeg tror jeg sovnet litt, eller så var det bare nesten.

Rommet lukter sånn som det gjør når man har sovet. Jeg ser på det tomme, grå taket og hører at han puster. Det gjør meg rolig. Jeg er mye redd, men ikke sammen med han. Sammen med han er jeg trygg. Han mumler noe i søvne og jeg kysser han på halsen. Da holder han rundt meg og kysser meg på panna i halvsøvne. Jeg husker ikke sist jeg følte meg så hel.

12 kommentarerlurer du på noe?

Hei blomster.  Jeg tenkte jeg skulle dra i gang en spørsmålsrunde for det er det lenge siden jeg har hatt. Hvordan gjør jeg ditt, hvor har jeg kjøpt datt, hva syns jeg om det og hvordan var det der? Spør i vei! 

Januarskyss

31 kommentarerønskerubrikk - favorittdufter

Hei fine dere. I dag tenkte jeg å svare på en ønskerubikk om mine favorittdufter. Her er fem av de parfymene og bodymistene jeg bruker mest. Som dere ser er jeg stor tilhenger av kirsebærblomstduften, og tre av disse fem dufter nettopp det - kirsebærblomst. Jeg er veldig glad i lette, friske vår/sommerdufter. Så det går i den duren.


1. Cerisier princesse er den tyngste av disse. Den er veldig parfymete i lukten og jeg bruker denne helst på sensommeren. Den minner meg om Frankriketuren med Ole og familien for halvannet år siden. Det er ikke så rart siden den er kjøpt i et parfymeri på den turen.

2. Strawberry body mist. Åh, denne elsker jeg. Veldig syntetisk jordbærlukt (har du et produkt fra jordbærserien til body shop vet du hva jeg snakker om). Pleier å spraye meg med den når jeg kommer ut av dusjen som en siste finish. Eneste negative er at den "sitter ikke" hele dagen, så skal du lukte godt må du ha den med deg og spraye deg jevnlig. Kjøpt på the body shop.

3. Sheer love body mist. Denne er bare helt helt fantastisk! Den lukter veldig lett lilje og friskt, og den "sitter lenge" til å være mist. Fra Victoria secret men kjøpt på blivakker.no.

4. Escada cherry in the air. Jeg har eid flere av Escada sine parfymer og de er himmelske alle sammen, men denne er best. Den minner meg om festivaler og sommerforelskelse, og jeg er helt forelsket i duften. Den varer lenge, men jeg har den likevel alltid med meg. Jeg fikk et eksemplar tilsendt under kampanjen til blogg.no og det har vært min absolutte favoritt siden det. Kjøpt på taxfree.

5. Japanese cherry blossom. Denne var favoritten min for noen år siden og jeg har mange gode minner knyttet til denne. Den lukter faktisk nyutsprungende blomster. Den er lett, men den sitter også lenge. Kan det bli bedre? Den gir meg skikkelig vårstemning. Kjøpt på the body shop.

Hva vil dere se/vite/høre om i neste ønskerubrikk?

3 kommentareren glad ching

Da er jeg tilbake fra en hyggelig date med Linney. I kveld skal jeg spise pai og ha det hyggelig med familien og kjæresten min. Tok et bilde av snuppelura som jeg syns var søtt. Liker du bubbletea?


7 kommentarerbubbletea neste

Hei mine fine blomster. Jeg ville bare si god formiddag og god helg. Dagen min hittil har ikke vært annet enn frokost, en lang dusj, maling av tånegler og nå er ansiktet også på plass. Nå skal jeg snart ned til byen og møte min fine Linn. Hun er det så voldsomt lenge siden jeg har sett at jeg gleder meg noe innmari. Vi skal le, bable, drikke bubbletea, prate, hygge oss og sladre.

Idag bærer jeg svart fløyel, en ferskenrosa strikkagenser og favorittleppestiften min (som egentlig ikke passer til genseren). Her har dere noen bilder av meg for noen minutter siden.


Januarskyss fra meg.

5 kommentarerrosa er alltid en god ide

Walking in a winter wonderland høres mer idyllisk ut enn det er. I hvertfall når vinden ikke er på din side. Uansett så er jeg gladere i dag hvor jeg fikk tatt på meg den etterlengtede rosa kjolen min og blomster i håret.  Jeg er egentlig litt imot hårblomster om vinteren fordi jeg føler det blir litt feil. Jeg burde hatt et hårbånd bestående av snøkrystaller heller, men det har jeg da altså ikke.

Med dobbel strømpebukse som mismatcher cardiganen, barbieplugger og falske øyevipper som snøen hekter seg fast i, kastet jeg meg ut i torsdagsværet i dag tidlig. Skoledagen har vært som en skoledag pleier og jeg er som alltid sliten her jeg sitter i sofaen og venter på at min bestis Siv skal komme over (håper hun finner frem igjennom all snøen). 

Her er jeg idag og nærbilde av klokken og pluggene mine, hihi.


9 kommentarerjag kastar mina tankar ingenstans och överallt

Åh i dag snødde det sånn! Det dalte store myke flak med pudder hele dagen. Sånne krystaller som legger seg i håret. Syns det blir spesielt fint og litt magiskt. Det er et fab tilbehør som kun naturen kan tilby deg, litt som varm vind i bølgete sommerhår. Jeg føler jeg refererer til sommer og sol i hvert eneste innlegg, men jeg lengter sånn.. Jeg lengter sånn etter å reise bort og bruke ballerinasko, sommerbekledninger og rosekroner. Drømmer som det holder meg gjennom dagene. Hva hjelper deg? Drømmer du med meg?

Vinteren har en kleskode som innebærer mosefarger, jordfarger, mørke farger, grått og svart og trist. Jeg faller automatisk inn i kleskoden og det kjeder meg. Selvfølgelig kan det være stilig, men jeg blir så voldsomt nedfor av disse 'fargene'. I morgen vil jeg bære hvitt og rosa i protest mot den mørke vinterstiden, gjerne en rosett som matcher (jeg fikk noen rosa sløyfer her om dagen som jeg kanskje vil bruke). Hva tenker dere om det?

Blææhh.. Dere er så stille om dagen. Jeg vil høre hva dere bedriver dagene med?? Fine dere.

8 kommentarerto år med kjærlighet

Heeeei, i dag har jeg vært sammen med Ole i to år. Åh, kanskje er det noen som har fulgt meg helt siden det? Jeg har fått blomster og avokadosushi (ja, jeg spiser helst sushi uten fisken) og åh jeg har hatt en fin dag. Mett er jeg også. Dere har spurt etter Ole noen av dere, og det går helt fint med han og det går veldig fint med oss.

Vi har ikke tatt noen bilder av noe annet enn sushi i dag, så dere får et old but gold et.
15 kommentareret lite sommerlig antrekk


Åhh, jeg drømmer meg bort i lette sommerantrekk og fine kjoler. Tenkte jeg skulle vise dere en av mine rosa kjoledrømmer og min nye genser fra sheinside (direktelink). Kjolen ser riktignok oransjaktig ut på bildene, men det er fordi det er så oransjt lys på rommet mitt. Åh jeg savner sånn å føle meg sommerfin.

Hva syns du om antrekket?

20 kommentarervideo: bilder sier mer enn tusen ord

Denne videoen gjorde så inntrykk på meg at jeg ville dele den med dere. Tror ikke jeg trenger å si noe mer.

 

6 kommentarerom sykdom og snøkrystaller

Det er kommet en dryss med snøkrystaller ned i løpet av helgen og bakken ute ligner en brownies etter du har strødd melis på. Pus er ikke begeistret men personlig syns jeg det er fint. Så lenge det ikke er minus tjue og to meter snø så syns jeg det er fint med litt lys nysnø. Hvertfall i kontrast med novembertilstanden vi har hatt nå et par måneder. 

I dag har jeg spist cornflakes, rettet håret, drukket kaffe fra en tekopp jeg fikk til bursdagen i fjor og nå deler jeg ullpledd med pus. Sykdom har dominert store deler av dagen min, og derfor har jeg vært hjemme i dag. Jeg håper virkelig jeg er bedre i morgen. Lurte på om jeg skulle prøve å gjøre en ønskerubrikk etterpå, er det noe dere lurer på eller vil se eller vite min mening om? Spytt ut.

3 kommentarerlitt dilla og sånn Girls - the 1975  Can't sing it - Mhoo  Please don't say you love me - Gabrielle Aplin 

 Accident - Marte Wulff  Don't save me - Haim  Mardrömmar - Melissa Horn 

(det er spotifylenker. bare hyggelig)


Har forresten bestilt disse skjønnhetene, du finner de her, her og her

3 kommentarernytt inn

Jeg kjøpte her om dagen litt negleting. Noen filer, en fantastisk søt neglelakk i fargen rosette og en hvit en, den rosa glitterlakken har jeg fått av Ole. Jeg kjøpte også et lite kit som var så supersøtt grungeaktig på utsiden. Likte det veldig godt. Alt er kjøpt på Lindex, utenom neglesprayen fra BikBok og glitterlakken tror jeg er fra pieces.

9 kommentareren skodrøm

Heeeeei, Jeg fikk disse t-strapskoene fra Martofchina og de er bare sååååååååååååååååååååååå fine, herregud. Har du sett noe så nydelig og enkelt og åh. Direktelink finner du her. Supergira på når jeg kan bruke de. Foreløpig kan jeg jo bare bruke de inne..

Jeg leste på twitter i dag tidlig at det snødde, men jeg har ikke sett en fnugg i hele dag. Hva jeg dermed har sett er sola, og det gledet meg. Nå vinker den over horisonten og tar tidlig helg. Ja, nå er det helg mine fine. Jeg skal jobbe både lørdag og søndag, så noe spennende planer er det dårlig med for min del - men for dere? Hva skal dere bruke helgen deres på? Hjemme med familien, hytta, jentekveld, kjærestekveld, fest, bytur, kafébesøk eller kanskje skolearbeid i lag med en kopp te? Det er så mye fint å finne på.Helgkyss til alle.

8 kommentarerdagens antrekk

Litt mørkt, litt kjedelig men veldig behagelig. Dette er da dagens antrekk  Hva syns dere?


5 kommentarerjump into the fog

Hei og godt nytt år mine kjære lesere. Jeg har trengt litt tid borte fra bloggen men det er deilig å være tilbake. I dag har det vært tåkete og jeg har sunget jump into the fog for meg selv mesteparten av dagen. Jeg kan nesten ikke tro at jeg har sett wombats live. Da gråt jeg og lo jeg om hverandre. En helt fantastisk opplevelse var det iallfall. Ååååeh, jeg vil ha festivaler og sommer og musikk og fine kjoler og blomsterkroner og lette sko.

Siden sist har jeg ladet batteriene, tumblet, instagrammet, vært med familien, ordnet paristur med Ole (wee) og startet på siste semester på videregående. Dette halvåret her kommer det sikkert til å bli intenst og vanskelig for meg å følge opp bloggen men jeg skal som alltid gjøre så godt jeg kan. Jeg håper dere alle har hatt det veldig fint i jula og at dere er klare for å stå på nå frem til sommeren. Åh mine fine lesere, jeg kunne ikke satt større pris på alle kommentarene fra dere som har savnet meg mens jeg har vært fraværende. Det varmer veldig at det er noen som bryr seg om at jeg babler i vei her på siden min. 

Det er blitt kaldt ute, men snøen mangler ennu her i Tønsberg. Har du snø? For å holde varmen bruker jeg min nye kåpe fra sheinside, direktelink finner du her. Den er skikkelig god og varm. Stilen min er like kjedelig som en tømmerstokk om dagen, men likevel skal jeg poste et dagens antrekk for dere etterpå (så kan dere se litt hvor det ligger, haha).

13 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013