Försöker vara det dom vill att jag ska va

Fin sang.

Dette bildet tror jeg ikke dere har sett før. Det her er min fantastiske storebror (som jeg savner veldig, han er i militæret) og meg selv, i Italia, i sommerferien. Det var kjempedeilig og varmt. Jeg kjente ikke hvor grusomt jeg savner å gå uten ullstrømper (eller strømper i det hele tatt) før jeg så dette bildet. Nå gleder jeg meg bare til å ta på meg blomsterkroner, ermeløse skjorter, sommerkjoler, blondesokker og fine sko!  Jeg gleder meg til jeg får fregner på nesa og skuldrene. Åehh.

Jeg er lei av en hverdag med tjukke gensere, ullstrømper og dr.martens.

Til dere som alltid lurer - skjorte fra Pimkie, skjørt fra Pimkie, sekk fra Accessorize, blomsterhårbånd fra Bershka, sokker fra River Island, og skoene fra Frankrike. Husket jeg alt da? Hahah. Nå skal jeg ned å si natta til pappa. Han spiller og synger Hey there Delilah. Det syns jeg er koselig. Natta dere 

0 kommentarerYou've got to get up and try

Først må jeg bare starte med tusen takk for alle fine kommentarer på min fine kjole.(!) Forresten, har dere sett (ingen har nemlig kommentert det) at jeg holder øynene igjen på utrolig mange bilder? Sikkert 80% av bildene her på bloggen. Jeg syns det er fint, egentlig. Ja, det er derfor jeg gjør det. Jeg har hatt én sang på hjernen i mange timer nå, nemlig den her.

Jeg kan ikke forklare hvor mye jeg elsker metaforen i refrenget. Jeg kommer garantert til å bruke den i mange tekstlige sammenhenger. Jeg elsker P!nk, herregud.  Hvordan kan man ikke?

 

Where there is desire there is gonna be a flame.
Where there is a flame, someone's bound to get burned.
But just because it burns doesn't mean you're gonna die.

You've got to get up and try. 

(natta)

0 kommentarerDagens antrekk - med roser og det hele

Hei fine mennesker som gidder å gå innom bloggen min.

Dette er dagens antrekk, blablabla. Kjolen er helt fantastisk nydelig og fra River Island. Beltet er også fra River Island. Genser fra Lindex. Skoene er fra Hush Puppies og jeg brukte ikke de idag. Bildet ljuger. Jeg tok de på meg rett før fordi jeg syns de ser bedre ut til enn dr. martens.  Skulle ønske det var tørt nok til å bruke disse, men realitycheck, jeg bor jo i Norge. 

Åh, hadde det ikke vært fint med en rød rosekrone på hodet? Gjett hva som er på vei hjem til meg a. 

(Og én ting til dere som hater ørene mine: altså, at mange syns det er stygt og jeg ikke kler det osv er egentlig helt greit for meg. Det respekterer jeg. Men jeg er veldig glad jeg har det, og jeg syns det ser veldig pent ut. Det er det som er viktigst for meg. Jeg har 16mm, til de som har spurt om det)


Haha, du kan nesten sette sammen de to nederste bildene til ett! Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg elsker å få komplimenter for stilen min, et antrekk eller et klesplagg. Og antrekksinnlegg er jo perfekt for å fiske etter hjernedøde komplimenter for nettopp dette!  Det er vel det eneste jeg finner positivt og koselig ved å poste slike innlegg. 

Hva syns dere om dagens antrekk da, fine dere? 

0 kommentarerØnskerubrikk - hylla på rommet mitt

Noen ønsket å se bedre bilde av hylla på rommet mitt. Den ved siden av gardina! Vel, værsågod. Rammen til høyre er en skatt ifra Portobell Road. Er den ikke fin? Noe dere vil se, høre, vite eller ha svar på i neste ønskerubrikk? 

 

0 kommentarerJag har glömt dig en vacker dag

Pappa skiftet lyspærer på rommet mitt igårkveld, så nå er det fint og lyst på rommet mitt.  Jeg vet det er viktig for meg, ettersom det er så mørkt ute. Dagen startet med at senga ikke ville la meg gå og jeg rakk ikke skolen. Jeg ble lei meg siden det var sluddregn ute. Jeg hater sludd. Det er nesten like ille som når snøen ved veiene blir gråsvart. Idag sluttet vi mens det fortsatt var lyst ute og det er deilig.

Én ting som er positivt ved sludd er at det kommer av at det er varmere, så jeg liker å tenke på det som et tegn for våren. Idag hadde jeg på meg en dødsfin kjole jeg kjøpte i London (dere får antrekkinnlegg senere, wee). Jeg måtte naturligvis ha en genser over, siden kjolen er kortermet. 

(Apropos genser så kjøpte jeg en genser fra Red Label jeg har siklet etter siden den kom i butikkene i August! Nå er det salg, så jeg slo til. Det er en kjolegenser, og den er veldig veldig fin og varmoransje som himmelen er på kvelden). Etterpå skal jeg til verdens beste Siv Amanda på sykebesøk. Jeg har fikset sushi så det blir nok koselig. 

Blablabla, er det i det hele tatt noen som orker å lese hele innlegget når jeg skriver så mye som dette? (er jo ikke såå ofte?)

0 kommentarerDagens antrekk - a velvet touch

Herregud jeg elsker dette fløyelsskjørtet fra American Apparel. Og ikke minst blusen etter mormor. Smykket er fra BB, beltet fra Forever21 og klokka er Tara Lina sin. Kleeeeint med skyggen til kameraet ass. Nei vet du hva, syns ikke det gjorde noe jeg.

Liker du antrekket? Klikk liker da.

0 kommentarerUkens spørsmål - innkjøp, medialinja, tips

Hei fine dere. Tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål som har dukket opp de siste ukene. 

Kan du skrive et innlegg hvor du poster alt du kjøpte i London? Nei. Jeg foretrekker litt og litt. Hvert plagg jeg kjøpte skal få skinne alene: Jeg vil at dere skal se det jeg kjøpte i en sammenheng, ikke bare alt hengt opp på veggen. Dere får se alt, lover.

Jeg skal snart til London, butikktips? I motsetning til mange bloggere så er ikke jeg lommekjent i London++. Min yndlingsbutikk, River Island, finner du i Oxford Street. Jeg syns du bør få med deg Portobello Road i Notting Hill. I småbutikkene der finnes mange skatter. Topshop og Forever21 (Oxford Street) er også noe å få med seg, men er det en butikk jeg virkelig ikke anbefaler så er det Primark. Jeg tror ikke jeg har vært så flau over å være menneske noen gang. Desperate skikkelser som kaver seg igjennom og glemmer alt av høflighet. Glupske, slitsomme, men mest av alt - desperate. Det er billig, men drittkvalitet. Ikke bra for miljøet! 

Hvilke dager jobber du? Det er forskjellig fra måned til måned. Stort sett i helgene, men ingenting fast. I februar skal jeg iallefall jobbe lørdag 16.

Er du aldri sur? Jeg er ikke så sur av meg, men jeg er å finne sinna. Ikke forbannet-sinna, mer irritert-sinna. Jeg tror ikke det er mulig som menneske å være glad 24/7

Hvorfor skriver du så ofte overskriftene på svensk? Kan du slutte? Med mindre innlegget handler om noe spesifikt (som nå) så bruker jeg å sitere sanger i overskriftene. Jeg hører mye på svenske sanger, men det dukker like ofte opp svenske som engelske titler på innleggene mine. Jeg tror ikke jeg slutter med det, nei. 

Hvordan er MK på Horten VGS? Bezt.  Virkelig. Jeg elsker å gå media og angrer ikke et sekund. Lærerene er kjempeflinke og de behandler deg stort sett som kolleger istedenfor at de skal sjefe rundt. Vurderer du media syns jeg du bør velge det. Du trenger ikke kunne photoshop eller ha speilrefleks. Det eneste du trenger er vilje til å lære, for media er jo foto, film, tekst, lyd, grafisk design og mye mye mer. Ikke alt er like gøy, men det overlever du. Det er uansett en mye morsommere måte å få studiekompetanse på enn det Studiespesialiserende har. 

Hvem tar bildene av deg? Jeg gjør det selv! Du ser den lille svarte tingen jeg holder i hånden, det er en fjernkontroll til kameraet.

Kan du ikke blogge mer om mote, mat og produkter? Å være en rosablogger? Nei ellers takk. Mange ser på bloggen min som en moteblogg, men det er virkelig ikke intensjonene mine. Jeg vil ha en gladblogg. En blogg som er direkte til den som leser den som enkeltperson. Altså, jeg hater antrekksbilder og syns det er teit, men det er så mange som interesserer seg for det her, så det strekker jeg meg til i ny og ne. Jeg vil ikke være som mange av topplistebloggerne, beklager.

Link til spotifyen din? Here you go.

Noe du lurer på til neste gang? 

0 kommentarerSkygger og misfarging

.. - eller nesten da. Bra jobba! Du overlevde denne mandagen også. Drittmandag. 

Det er sol idag da, og jeg skulle ta noen bilder hvor jeg skulle være litt fin og sånn i lyset, men jeg fant ut at å lage skyggebilder var morsommere. Det er aldri noen som skjønner at det er et piggsvin jeg lager. Ikke bilde nummer to (der vet jeg ikke hva jeg driver med), men det øverste. 

Igår farget jeg håret. Jeg vet ikke hva som skjedde men det ble fryktelig mørkt. I tillegg til det har jeg naturligvis dårlig hårdag idag.  Hahaha, herregud se på håret mitt. :(


0 kommentarerbuenas noches, bonne nuit, good night, natta

Jeg syns det er vanskelig å stå opp. Jeg dupper av i timen. Jeg sovner på bussen. Jeg overlever ved hjelp av en karamellatte hver ettermiddag, men jeg sovner også utover kvelden. Jeg har underskudd på søvn.. 

Jeg fikk ikke postet noe innlegg igårkveld fordi jeg sovnet. Idag har jeg vært hos min finefine Linn og sett på Pretty Little Liars, og sovet noen timer sammen med henne. Jeg sover og sover, men shit, jeg burde lagt meg tidligere idag. Jeg skal prøve å komme meg i seng nå før klokken tolv. Jeg skal jobbe imorgen og på søndag. *sukk* (jeg elsker jobben min, men jeg elsker også å ha frihelger/ikke gjøre noenting-helg)


(drømmer om solbleket hår, fregner på skuldrene, sommerkledninger, grønt gress og nakne føtter)

Natta alle sammen. Håper alle drømmer søtt. 

0 kommentarerDagens antrekk - cream and dogs

Hei dere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens antrekk, fordi det har jeg helt glemt (Les: jeg sovna rundt sju) Jeg valgte å ta et av bildene jeg tok ute istad istedenfor foran døra. Her er ikke hele antrekket med men dere har sett mine storte strømper og mørkebrune perfekte brogues mange ganger tidligere. 

Det var ikke så kaldt dagene før. Jeg svettet ikke ihjel med chiffon, men jeg hadde følelser i tærna hele dagen. Wee. Noen som ønsker å se/vite noe? Jeg lurer på å gjøre en ønskerubrikk for dere. Det er jo faktisk fredag.


Chiffon skjorten er fra en liten butikk i London og skjørtet fra Monki. Hva syns? 

0 kommentarerTenk om du bare dro?

Har du noen gang lurt på hvor mye livet hadde forandret seg hvis du bare tok et tilfeldig fly, uten å fortelle noen? Hele verden som har vært så kjent og trygg så lenge.. Bare rømme? Du vet slik som når du er på ferie eller borte for en stund og du ikke har så mye kontakt med de der hjemme, og du vet heller egentlig ikke helt hva som skjer der hjemme. Lurer du ikke på hvor mange som hadde savnet deg? Hvor mange mennesker som i det hele tatt hadde merket at du var borte? Lurer du ikke på hva som vil forandre seg når du er et annet sted, og at der du var før, går videre?

Vi vet det jo, men jeg tror vi innser da at verden kommer fremmover uten deg. Verden roterer ikke rundt oss. Selvom vi kanskje blir savnet, så fryser ikke tiden og alt er som det var når du kommer tilbake, men derimot så går den fortere og forandrer realiteten vi en gang var en del av. Ikke misforstå meg, fordi vi er ikke mindre viktig eller verdt enn alle mennesker rundt oss. Jeg skulle bare ønske vi alle tok hverandre mindre for gitt. Jeg vet jeg også kan være flinkere på det.

Tenk om en nær av deg bare hadde dratt, uten å si noe? Joda, du måtte jo ha gitt slipp, og prøvd glemme? Det er derfor det er vår jobb å holde fast på de menneskene vi vil ha i livet, og som vi vil være i livet til.

0 kommentarerNytt inn - skjerf

Hei søte dere. Idag skinte også solen og jeg kjente jeg fikk litt påskefølelse når solstrålene tok tak i de svarte strømpene mine. Jeg rakk akkurat å ta noen bilder før solen dro sin vei. Nå sitter jeg i stuen med pus og pizza står på menyen.  Tenkte jeg skulle vise dere et skjerf jeg kjøpte i London, England.

Dette skjerfet av kashmir kjøpte jeg i Notting Hill og det er håndlaget i Irland. Jeg syns det er veldig pent. 

Og vil dere høre noe teit? På grunn av tekniske problemer så får jeg ikke gjort ferdig spørsmålsrunden. Beklager veldig for dette, skal heller bli flinkere til å svare på ukens spørsmål. 

0 kommentarerIngenting annet enn perfeksjon

Portobello road, Notting Hill var nydelig.  

Det var så kaldt at både mamma og jeg mistest følelsene i tærne. I én trang butikk fylt med alt mulig av harry tilbehør fant jeg mange fine iphonedeksler i tre. Der i blant var det denne skjønnheten, med inngraverte roser. Det er ekte tre, og jeg lurer på om det allerede er én av favorittene. Det er annerledes av alt annet jeg har av deksler (les: det er ikke rosa, hvitt eller glitrer).

Rosene er ingraverte med et sånt sviverktøy som finnes i sløyden på ungdomskolen, og dekselet består av to deler som kan taes fra hverandre (det er jo slik det er med tredeksler fordi de er så harde). Jeg syns ikke det gjorde noe fordi jeg absolutt forguder de fine rosene. Åh. 

Kjære gud jeg elsker dette dekselet. Likte dere det? 


0 kommentarerHjertet, tårekanalene og smilebåndene

= Steder som traff meg da jeg leste dette innlegget til en jente som heter Martine.  Hun går på skolen min. Vanligvis pleier jeg ikke å gråte av slike innlegg, men dette var både vondt og godt å lese. Det traff meg veldig og jeg kjente klumpen i halsen og tårer på kinnet samtidig som jeg smilte. Jeg satt veldig stor pris på det.

Åh gud, hvor takknemlig jeg er over alle fine mennesker som finnes. Det er så mange av dere her på bloggen min.  Det gjorde dagen min kjempefin, Martine. Tusen takk.

Deilig å friske opp med lyse bilder på bloggen, hva? Åh, jeg liker det jeg. Krysser fingrene for mer sol. Jeg har tatt ett bad med altfor mye badesalt (lukter godt nå jeg), sett på Amerikanske idolauditions, spist havregrøt med melk og sukker sammen med pappa og nå skal jeg pusse tenna.

Imorgen skal jeg være fadder for to ungdomskoleelver! Jeg er nok mer spent enn det de er. 

Natta. 

0 kommentarerOh, I'm lost again

Fin sang.


Liten beskjed til dette som har vanskelige dager: Det blir bedre, selvom det ikke føles sånn. Selvom det føles ut som folk ljuger deg i ansiktet og du bare jatter med for å ikke lage en scene. Det blir bedre, jeg lover. Solen titter frem en dag du ikke forventer det. Akkurat som idag. Smerte forsvinner sakte men sikkert, og plutselig har du det fint. Ta én dag av gangen, for hver dag overstått er én kamp overvunnet. Solen vil skinne for deg igjen. På deg igjen. Du vil smile, og du vil ha det bra. Jeg lover.

0 kommentarerSpør meg om kjærligheten - svar.

 Merk: Alt jeg har svart her er det jeg hadde gjort i deres situasjon. Husk at det er ingen fasit ved kjærlighet.

 

Hvordan kan man på snillest måte si at du ikke liker en? Du sier det rett ut. Det er vanskelig, men det er veldig realt gjort mot den det gjelder. Det er bedre å bli såret av sannheten enn å leve lykkelig på en løgn.

Hva gjør man hvis kjæresten plager deg med meldinger i timen? (Han bor langt unna) Si ifra! Han er kjæresten din.  Fortell han at du gjerne vil snakke, skype eller tekste med han etter skolen. Men når du har undervisning så er det veldig forstyrrende, fortell han også at du setter veldig stor pris på at han er interessert i deg og vil snakke med deg. Jeg tror han vil sette pris på ærligheten din.

Hva er kjærlighet for deg? Åh, kjærlighet er noe av det fineste og mest magiske du kommer over som menneske. Kjærlighet til familie, venner og et spesielt fint menneske. Jeg tror ikke kjærlighet har noen begrensinger som kjønn, alder, rase, religion eller høyde.

Hvordan vet du om den du liker, liker deg? Vil du ha et hundre prosent sikkert svar: Spør.

Hvordan helbreder du et knust hjerte? Vær med snille venner og familie. Gråt ut det du må. Sett opp varmen i huset, spis sjokolade og kyllingsuppe. Mest av alt, ta vare på deg selv. Ikke vær så mye alene, for da er det lett å tenke seg bort. Jeg har laget to videoer om kjærlighetssorg her og her.

Tror du at avstandsforhold kan funke? Ja, det tror jeg. Det er veldig viktig i et forhold å være ærlig men mest av alt stole på hverandre. Det er positivt å savne hverandre, for da blir tiden dere er sammen verdifull og veldig veldig fin, så svaret mitt er ja, avstandsforhold kan funke.

Kjæresten til bestevenninna mi liker meg, jeg vil ha han, men jeg vil ikke at hun skal bli sur. Hva gjør jeg? Først, avskriv denne jenta som din bestevenn. Vil du, og vurderer du å backstabbe henne er du dessverre ikke bestevennen hennes. Gjør det du føler er riktig. 

Jeg gruer meg til å møte kjæresten min hver gang vi skal møtes. Er det ekte kjærlighet da? Jeg har vanskelig for å si noe om det er ekte eller ikke, men det høres litt spesielt ut. Hvorfor gruer du deg? Er han slem mot deg? Skaper han ubehagelige situasjoner for deg? Det høres ikke ut for meg som om det er noe å fortsette med. Vil du at det skal funke må du snakke med han om det.

Er det kleint om gutten er lavere eller yngre enn jenta? Mange er "gammeldagse" på det og syns det er helt feil med en jente som er høyere og eldre, fordi det "ser ikke bra ut". Det syns jeg er veldig teit. Jeg har vært i et forhold hvor gutten var både lavere og yngre enn meg. Det gjorde ingenting fordi jeg var forelsket og likte han som han var, og han likte meg. Som sagt tror jeg ikke kjærlighet har noen begrensinger. 0 kommentarerMinusgrader rensar luften

Snøen glitrer og minusgradene renser luften (som Markus Krunegård synger). Idag danset solstråler igjennom de frosende greinene mens jeg hadde vanskelig for å puste i det jeg snublet meg til bussen bortover på isen med Sigrid og Christine.

Det var pent, og jeg kunne ikke komme på sist jeg hadde sett solen. Jeg elsker solen. Selvom ikke varmen koser deg på ryggen i denne årstiden, så gjør solen alt penere. Solen gir alt hvitt og grått farge. Solen danser på isen og solen glitrer som stjerner i den hvite snøen. Det er dette som er fint med å vinteren i Norge. (Ikke misforstå meg, jeg foretrekker sommeren)


Jeg sluttet tidlig nok til å se solen helt frem til jeg kom hjem. Nå vinker den farvel over byen, og himmelen blir både gul, oransje og rosa. (Håper vi sees snart) Jeg fikk tatt noen bilder ute. Det er minus tretten grader ute og har du ikke votter er det stor sannsynlighet for at du fryser på både ører og hender. Tærne mine likte virkelig ikke at jeg ikke hadde på ullsokker idag, så jeg måtte ta et fotbad for å få liv i de rødlilla følgesvennene. Nå har de det fint. De er pakket inn i tøfler og mitt rosa pusepledd.

Nå skal jeg drikke te, og svare på kjærlighetsspørsmålene deres. Kyss på alle dere.

0 kommentarerAnbefaling - nettbutikk for fine klær

Hei fine dere. 

Dette er innlegg som delvis er fordi det er ønsket at jeg tipser eller anbefaler om nettbutikker og delvis annet*. Dere har kanskje hørt om nettbutikken Sheinside.com?  Vel, jeg trodde ikke det var noe for meg før jeg tok en liten titt innom. Det var visst litt for meg også! Stort variert utvalg og daglig nye varer.

Jeg fant også noen søte gensere som jeg ønsker meg. Tenk så deilig det blir med den søte kaningenseren eller mintgenseren. Den fine gule genseren er perfekt med røde lepper, røde negler og blek hud. Mange blisserede kjoler med krager, og til og med en kjempefin vinrød kjole i fløyel. Åhh.

 

 Sort langarmet kjole direktelink. Marineblå kjole direktelink.  Grønn prikkete chiffon direktelink 

 Gul strikkagenser direktelink.  Søt, beige kaningenser direktelink.  Mintgrønn pusegenser direktelink. Vinrød kjole i velvet direktelink.  Rosa genser med kors direktelink.  Rosekjole med sort krage direktelink.

 Sheinside.com 

// * Annonse

0 kommentarerJeg gir bort en galaxy tights

.. til en søt jente ved navn Julie. Gratulerer så mye, du er kontaktet på mail. 


(tilfeldig arkivbilde)

0 kommentarerBlue velvet and hummingbirds

Hei fine jenter og gutter. Jeg er hjemme fra London nå. Det vil si, jeg kom hjem i natt og har ikke fått tid til å oppdatere dere får nå. 

Lang skoledag idag. Jeg er veldig sliten. Resten av dagen skal jeg gjøre litt lekser, ta et bad og lage sveler til Ole, som kommer en liten tur etter teateret. Heter det sveler eller lapper? Idag hadde jeg på meg et nytt blått velvet skjørt, og en ny skjorte med hummingbirds på. Kolibri heter det visst på norsk?

Jeg glemte øyevippene mine hjemme idag, så bare mascara på meg idag. Jeg kjenner jeg syns det er ubehagelig, jeg føler meg uvel og stygg. Omtrent ingen har kommentert det, men så lenge jeg ikke føler meg fin så får dere bare bilder med øynene igjen. 0 kommentarerLever det gode liv i London

Endelig "stabilt" internett! Jeg er fremme i London, eller det vil si vi kom igår. Hotellet er kjempefint.  Tror jeg ikke noen gang har vært på et så fint hotell. Nabobutikken er forever21 og River Island (min favorittbutikk of all time) er femti meter opp gaten. Idag har mammsi og jeg trasket rundt i snøværet og shoppet. Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt. Weeehee. Jeg elsker London. Fryktelig mange pene mennesker med gjennomførte antrekk og pen britisk akksent. Åhhhhh.

Igår spiste mamma og jeg en bruschetta hver, og ble kjent med en fin flyvertinne fra Canada. Hu sys jeg så artistisk ut, og også at jeg minte om Céline Dion! Veldig søt og koselig dame. Nå skal vi snart skifte og ture ned til teater Lyceum og se Lion King musikalen. Gleder meg masse. Dette er meg akkurat nå, og litt av krøllene til mamma. Toodles. 


0 kommentarerÖgonen talar när orden inte räcker till.

Mamma lagde nettopp en veldig god kveldsmat og jeg har hengt opp noen av vennene mine på døra. Bilder selvfølgelig, og ikke selve jentene og guttene. Det ble fint. Tok også ned alle bildene som var på veggen ved senga, fordi der skal jeg henge opp et verdenskart tror jeg. Jeg håper det. Vi får se.

Nå skal jeg vaske litt klær så de blir rene til vi drar imorgen (WEEEEEEEE), og pakke litt. Herregud jeg gleder meg. Forresten hvem som får galaxytightsen jeg gir bort, velger jeg på mandag tror jeg. 

0 kommentarerSpør meg om kjærlighet

Hei dere.

 Jeg får spørsmål både her og både der om kjærlighet. Derfor tenkte jeg å ta en oppramsing. Jeg er ingen kjærlighetsrådgiver, men jeg er forelsket, har vært forelsket, har hatt et knust hjerte, har knust noen andres hjerte, blitt kjærester, gjort det slutt og jeg tenkte jeg kunne svare på litt. Jeg har ingen fasit på noe, men jeg har et hjerte og jeg kommer til å svare fra det.

Jeg velger ut rundt ti spørsmål (kanskje fler), som jeg skal svare på for dere. Så, spør meg om kjærligheten!

0 kommentarerKlipt meg, hva syns dere?

Hei fine. Isted fikk jeg endelig klipt håret. Både luggen og i lengden. Det var utrolig deilig! Luggen er litt kortere enn jeg vanligvis klipper den, så hva syns dere om det, fine? Tusen takk til alle som har sagt gratulerer forresten. Dere er så fine! 

0 kommentarerDagens antrekk - velvet skirt & vintage blouse

Hei fine lesere. Kameraet mitt har nesten ikke villet samarbeide med meg idag. Bare på selvutløser da.. Dere ser iallefall sånn nogenlunde (jeg har ikke tid til å ta bedre bilder, lol).

Nå skriver jeg i en heidundranes fart, fordi Ole kommer om ti minutter og henter meg. Dagens antrekk er verdens fineste vinrøde velvetskjørt fra Romwe.com, en vintage bluse som jeg har arvet av mormor, en mosegrønn cardigan fra BikBok, ullstrømper og et smykke jeg fikk av min kjære storebror i julegave.

Likte dere antrekket? Like innlegget!

0 kommentarerI'll remember it all

Fin sang.

Hei dere. Nå sitter jeg på en pute fordi jeg har veldig vondt i rumpa. Grunnen til dette er fordi jeg sklei. Ikke på isen (for det har jeg faktisk ikke gjort i år, puhh), men på flisen i gangen hjemme. Skoene mine er slik at snøen "kladder" under og blir til is. Det gjør det glatt for lille meg, og jeg datt rett på rumpa og slo hodet også. Så jeg har vondt i hodet og rumpa og syns fryktelig synd på meg selv. Noen andre som har sklidd i vinter? 

Forresten, stas at så mange ville ha galaxytightsen jeg gir bort. Skulle ønske jeg kunne gitt én til hver og én av dere, fordi dere er så fine.

Idag var likevel en frydens dag fordi 1. jeg klipte håret og 2. det snødde. Det snødde hvit, lett og myk snø. Fine fnugg dalte ned, åhh. Idag har jeg forresten på en skjorte jeg har arvet av mormor. Den er hvit og har mange fine broderier over det hele.

Dere skal få antrekk før jeg snubler ut døra for å møte verdens fineste kjæreste. Vi har nemlig vært sammen ett år idag. Hjertehjerte. 

0 kommentarerGIVE AWAY - GALAXYTIGHTS

Jeg har en helt ny og ubrukt galaxytights fra Romwe.com som jeg har lyst til å gi bort til en av dere, fordi dere er verdens beste lesere.

Alt dere trenger å gjøre er å like/dele innlegget på facebook, og kommentere at du vil ha den. Jeg velger ut én, så vil du øke sjansen din for å få den, så skriv flere kommentarer så jeg legger merke til deg. 

Den er one size og stretchy forresten. Den er også helt sinnsykt behagelig å ha på. 

(husk å fylle inn mailfeltet så jeg kan kontakte deg)

0 kommentarerVi skrattar, men vi är nära tårar.

Hei fine mennesker.  Herregud så sliten jeg er. Skoledagen på mandager er så himla lang. Mange realfag, og masse hjernetrim. Etter en etterlengtet timebestilling hos frisøren drakk jeg en latte i byen, før jeg dro hjem og spiste litt ris til middag. Idag er en sånn dag hvor jeg egentlig ikke er så sulten.

Det var minus femten i Horten idag, men det snødde (!) så det overlevde jeg, selvom jeg ser litt ut som en rotte både på håret og sminken nå. Åh, forresten, jeg vet ikke om jeg har sagt det? - men jeg skal til London! Drar på torsdag. Jeg tar med dataen, så kanskje jeg oppdaterer dere underveis. Det er bare i helgen, og med min fine fine mammi. (jeg gleder meg sånn!!!!) 

Noe jeg virkelig skal er å gå ned Portobello i Notting Hill og dra innom alle bruktbutikkene der, men har noen av dere noen tips. Hva bør jeg se/gjøre/osv? Noen som vet noen hemmeligheter? 


Lik og del innlegget hvis dere vil ha noe dagens antrekk idag. Hvis ikke så gidder jeg rett og slett ikke. 

0 kommentarerShe's so high above me

Etter en lang skoledag (overtid), datt jeg endelig ned på sofaen hjemme. Etter det har jeg vel ikke gjort noe annet enn å fryse, spise pizza og slappe av. Nå ser jeg på idol sitt 10 års jubileum. Jeg kjenner jeg føler meg gammel når det er ti år siden kurt vant idol. Jeg legger ikke skjul på at han dukker opp i mange av spillelistene mine på spotify.  Jeg liker kurt jeg, veldig godt. (Dere får ikke noe dagens antrekk idag, fordi dere har sett det før her. (Ja, jeg bruker nøyaktig samme antrekk flere ganger)

Dette er meg akkurat nå. Forresten, i morgen skal jeg jobbe fra 10 til 18. Så kom innom Waynes Coffee på farmandstredet i morgen, så blir jeg glad. God helg, fine lesere.0 kommentarerØnskerubrikk - hva sover du i?

Heihei. Jeg tenkte jeg skulle svare på en ønskerubrikk igjen. Denne gangen så har jeg fått spørsmål om hva jeg sover i, og skal jeg være ærlig så sover jeg ikke i så veldig mye mer enn undertøy når jeg sover hjemme. Men om jeg sover borte, eller egentlig alle andre steder enn hjemme så sover jeg i denne soveshortsen fra Bershka (og i en tilfeldig tskjorte/tynn genser). Jeg sover i den, fordi den er superbehagelig men også fordi den er kort. Det er grunnen til at jeg verken viser dere baksiden /rumpami, eller går med den ute blant folk. Det er egentlig ikke en soveshorts, men for meg er den det. 

Hva vil dere se/vite neste ønskerubrikk? 

0 kommentarerDagens antrekk - vintage mint wildfox

Idag hadde jeg på meg min nye mintfargede genser fra Wildfox, en hvit skjorte uten ermer fra Sorbet, skjørt fra Pimkie, ullsokker og dr martens. Neglelakken heter Vintage Mint. Jeg elskerelskerelsker denne genseren, og jeg har siklet etter den i mange måneder. Er den ikke bare superduperfin? Like innlegget hvis du liker antrekket. 

Jeg fikk et spørsmål om hvorfor jeg bare bruker helt hvite plugger i ørene om dagen, det er fordi de er silikon og blir ikke så kalde som de i metall blir. Så det er for å ikke fryse av meg ørene. 


0 kommentarerBarndomsminne

Her om dagen så fikk jeg noe på skolematen som jeg ikke har gjort siden jeg lærte meg å skrive. Jeg fikk syltetøy i en boks etter en filmrull. Du skjønner, da jeg var liten så var jeg så veldig glad i syltetøy, men det er jo ekkelt med helt våt brødskive på matpakka.. Derfor fant pappa bokser som filmrullene til kamera har vært i, siden de er 100% tette og fylte de med syltetøy. Det var både nostalgisk og veldig veldig godt.  

Noen som fikk det samme på skolematen?    

0 kommentarerFörlorar mig och känslorna faller fritt.

Det som er fint med at mørket raskt senker seg, er at man kan sitte med en kopp te og se solen forsvinne i horisonten og himmelen blir kald og rosa.  Ute er det mennesker med for tynne jakker og glatte sko, som desperat prøver å se moteriktige ut. Personlig liker jeg ikke fryse på hendene, men jeg gjør det likevel.

Håkan Hellström   synger høyt fra høytallerne i stuen, og pus sover i vinduet mens hun nyter å være innekatt. Jeg har drukket opp koppen med te og er egentlig litt sulten. Vi sluttet tidligere idag, så jeg er hjemme lenge før både mamma og pappa. Jeg er typen som ser i postkassen, selvom jeg verken venter brev eller pakker. Av og til dukker det likevel opp noe.

Det er så kaldt ute nå. Jeg håper det snør i natt, for da pleier det å bli litt lunere. Dessuten ser det penere ut enn dødt gress, søle, grus og våt asfalt. Nå fikk jeg lyst til å bade, så jeg tror jeg gjør så. 

0 kommentarerDagens antrekk - dots and clocks

Dagens antrekk består vel mest av prikker og klokker, som dere ser.  Jeg kjenner jeg syns det er deiligere å ha på seg kjole enn skjørt. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler meg mer "helfeminin". Hvis det gir noen form for mening til dere? Det gjør det til meg. Haha, jeg har jo på meg så mye på en gang at det blir kanskje kjedelig at jeg ramser opp alt, eller?  

 


Kjolen er fra Weekday, ullstrømper fra Pierre Robert, klokkesmykket er fra Accessorize, klokken er Tara Lina sin, ringen er fra Glitter og verdens fineste sko er fra Romwe.com. Husket jeg alt da? Hva syns dere egentlig? 

0 kommentarerAksepterer man livet en gang for alle?

Noen dager så lurer jeg skikkelig på hvordan det er å dø. Når jeg prøver å tenke på hvordan de siste sekundene blir, rett før hjertet mitt stopper og jeg trekker min siste pust. Tenk på alt du føler inne i deg, følelsesmessig.

Kommer livet mitt til å passere i revy, slik som filmer og bøker sier det skal? Kommer jeg til å vri meg i anger for alt jeg burde gjort men ikke gjorde, og alt jeg ikke turte? Kanskje man aksepterer livet en gang for alle, og at det alt i alt ikke har vært så ille. Selvom det har vært en berg-og-dalbane. Kanskje kommer jeg på mennesker jeg helt har glemt, og minner jeg har fortrengt. Lurer på hvem den siste jeg snakker med er, og om jeg får sagt hade.

Jeg lurer på om, når jeg vet jeg nærmer meg, blir jeg mer redd eller blir jeg mindre redd? Kanskje er jeg "klar" for å dø? Akkurat nå syns jeg det virker værre å vite at dine kjære vil ha det vondt etter din død, enn det å faktisk dø. Kanskje tenker jeg helt annerledes. Jeg vet ikke om jeg kommer til å godta at min tid er kommet, eller om jeg kommer til å stritte imot og tvinge meg i livet. Jeg vet ikke om sistnevnte går, men tenk om. Jeg vet at det er verre å grue seg enn det man gruer seg til, tenk om det stemmer i dødstilfeller og?

Kanskje bekymrer jeg meg om jeg kommer til himmelen eller helvette? Eller om jeg blir et spøkelse, blir gjenfødt eller.. bare dør. Jeg har jo sagt før at jeg ikke greier å se for meg "ingenting". Jeg greier det ikke, jeg syns det er så rart.

Vi burde egentlig se på det mer som en erfaring og opplevelse enn en frykt. For uansett hva det er, så er døden også en opplevelse vi alle må igjennom. En opplevelse jeg tror det ikke går an å forbrede seg på.

Er det "psykotisk" av meg å tenke slik? 

Bildet er linket.

0 kommentarereverything is fine, but I wish I was dead.

 Lana.  Høyt volum.  Synge med.  Spaghetti med tomatsaus.  Pakke i posten.  Hjemme sent.  Lang busstur.  Slitsom skoledag. 

Det var dagen min bakover i tid. Jeg har hatt en fin, men veldig slitsom onsdag. Nå skal jeg snart en tur til kjæresten min, men først skal jeg klargjøre et par innlegg som dere skal få servert utover kvelden. Kanskje dere får et lite tankeinnlegg, for det begynner å bli en stund siden nå. 

Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg savner å ta på meg en kjole av blonder og et par brogues. Jeg vil bruke sokker med blondekant og ha bare knær (eller late som med gjennomsiktig nylonstrømpe). Jeg vil gå på tørr asfalt. Jeg vil ha fregner på nesa. Jeg vil ta bilder ute (jeg er så lei av at dere kun får bilder fra inne på rommet mitt). Åehh.

0 kommentarer"Reven sover også nå, med halen under hodet"

Røverkjøp, eller skal jeg heller si REVerkjøp? Heheheheheheheheh. Fy fasan å morsom jeg er. 40 kroner! Det er en tofingerring, og jeg syns den er veldig veldig fin, syns ikke dere? 0 kommentarerDagens antrekk

Dere får bilder av meg med sliten hestehale og et trøtt ansikt. Idag har jeg på meg mitt nye fløyelsskjørt fra Romwe.com, en sort skjorte fra Cubus, grå og tilfeldige strømper, og en silkesløyfe i håret. På føttene har jeg dr martens.

Hva syns dere om dagens antrekk? 

Like innlegget for flere antrekksinnlegg i uken. 

0 kommentarerkom närmare om du vågar

Hei fine dere. Akkurat nå puster jeg ut, fordi jeg har styra og kavet meg rundt i dag. Først og fremst fordi hadde 90 minutters kjøretime, for så å vente på papps (han jobber i horten, så jeg skulle sitte på hjem). Jeg drakk en kopp kakao med krem, mens jeg snublet over både den ene og den andre kjentfjes. Pappa dukket opp etter tjue minutter, og for å si det sånn - oppvarmet pizza er ikke så halvgalt til middag.

Men jeg har hatt en veldig fin dag i dag. Litt søvnig på starten av dagen, men det kom seg fort utover. Det er mye skolearbeid om dagen, og det stresser meg litt. Men, men - det er bare å legge hodet kaldt og ta én ting av gangen. 

Skjera? Vil dere se bedre antrekksbilder etterpå, kanskje?

0 kommentarerKyss kyss.

Åhh, hvor fine er ikke dere. Det tikket inn mange kommentarer på forrige innlegg, og det er utrolig koselig. Jeg ville bare takke nok en gang. Takktak. Nå skal jeg hoppe til sengs, fordi jeg er ganske sliten. Kyss på dere. 


(arkivbilder)

0 kommentarerTil deg.

Idag er en grå dag med masse regn. Åh gud som jeg savner tørt gress og blomster som vinker til hverandre i vinden på dager som dette. Dedikerer dette innlegget til alle de fine menneskene som klikker seg inn på bloggen og spesielt de som skriver hyggelige kommentarer hver dag - nemlig leserne mine. Verdens fineste lesere.

Du er en av de absolutt fineste leserne i verden. Du som sitter der og leser. Jeg vet at du har tunge dager, hvor alt står stille, men jeg syns du er flink, jeg. Flink som holder ut i stormen, og nyter solen når den titter frem. Hadde jeg fått muligheten ville jeg kysset dere alle på panna. Vit at du er fin, verdifull og veldig veldig ålreit. Jeg setter stor pris på deg. 

(lagd med heartbooth. bildet altså)

0 kommentarerVarför finns det inga kvoter för idioter?
 Markus Krunegård - Idioter 

0 kommentarerGårsdagens innkjøp

Se, jeg lovte dere skulle få det. Anser det ennå som tidlig jeg, selvom jeg våknet av meg selv 9.30 (jeg syns det høres tidligere ut enn halv ti). Nå skal jeg slenge på meg noen klær, før jeg møter Tina som skal gi meg noe jeg har fått i posten. Dette blir spennende, hiihi. Håper alle har en kjempefin lørdag. Vi snakkes sikkert før jeg drar til Oslo etterpå.

Her er innkjøpene fra igår, jeg kjøpte et sort skjørt i velvet, men jeg husker ikke hva velvet er på norsk, så jeg tok det ikke med.  To skjorter uten armer med finefinefine krager, og en.. Jeg kaller det genser. Jeg vet ikke hva som er bak frem, men lappe pleier jo å være bak, så jeg tror jeg har den bakvendt på bildet.

Jeg syns den er finest den veien, så den kommer jeg til å bruke "feil vei". Det blir interessant å møte noen med lik hvis den personen har den motsatt vei, haha! Det er glidelås helt ned bak som dere ikke ser. Er det noen som vet hva som er foran og bak? Hahah.

Å, jo forresten - alt er fra BikBok.

0 kommentarerVegitarpizza og pusepledd

Det ble fort sent! Jeg har sett på rundt fem episoder av Top Model tror jeg (maraton på Tv2 bliss, yeah). Det er veldig deilig å ligge her, mett på vegitarpizza med et fint, rosa puseteppe jeg fikk til jul.  Jeg tenkte jeg skulle poste innkjøpene nå snart, men vurderer å vise de imorgen formiddag, hvis det er greit for dere?

Kanskje noen av dere har fulgt meg så lenge at dere har fått med dere at jeg hhhhhaaaater innkjøpsinnlegg? Syns det er usjarmerende, slitsomt, "skrytete" og ikke minst - hjernedødt. Alt annet enn slik jeg vil fremstå her på bloggen egentlig. Likevel vet jeg at dere interesserer dere for klær, innkjøp, antrekk, styling og sminke, derfor skal jeg gi dere det. 
0 kommentarerGikk amok på BikBok!

Hei fine lesere og god helg. Noen av dere starter ikke på skolen før mandag, og noen har kanskje hatt et par dager på skolen alt - uansett er det alltid godt med helg. Akkurat nå sitter jeg å redigerer litt videoblogg, men skal snart ut og kjøre til tønsberg pizza med Jarand. Vi skal hente pizza, selvfølgelig, fordi det er bare han og meg hjemme idag.

Imorgen skal jeg til Oslo på familieselskap.  Kommer tilbake til det. Jeg gikk amok på bikbok istad les: kjøpte 3-4 plagg, så dere får kanskje et innkjøpsinnlegg også.

0 kommentarerSvar på spørsmålsrunden - del 1

0 kommentarerDumb ways to die.

Jeg kom over denne her i ferien, og syns det var morsom og søt. Derfor tenkte jeg å dele den med dere. Dumb ways to die. 

0 kommentarerJobber på spreng!

Hei fine. Beklager at jeg ikke har blogget før nå. Dere skjønner det, at jeg jobber på spreng for å få videobloggen ferdig til dere, så fort som overhode mulig. Iallefall del 1. Er vi heldige kommer den ut i løpet av idag, hvis ikke - sikkert ikke så mange dagene til. Kvaliteten på skjermbildet nedenfor er ræv, men det har vel noe med at jeg er på skolepcen, som er helt kake.. Nå må jeg jobbe videre, toodles.0 kommentarer21:17

Imorgen er første skoledag i år. Noen startet allerede idag og noen på mandag. Jeg starter imorgen. Uansett ønsker jeg deg lykke til dette semesteret. Bare åtte uker til neste ferie. Gleder meg allerede. Jeg er glad vi har skole jeg. Da ser jeg mer frem til, og setter større pris på feriene. Tenk så kjedelig det hadde vært med fri hver eneste dag. Jeg må innrømme at romjula går fort, men det er jo bare en uke. 

Idag var jeg med Hanna i byen. Hun smakte på bubbletea for første gang. Til dere som kommer til å spørre så er det på andre siden av torvet utenfor Waynes Coffee på farmand stredet. Dere vet jo alt at dagens mål var å se om jeg kunne få reparert objektivet. Det viste seg at det hadde fokusert for siste gang.. Jeg kjøpte derfor et nytt. Syns det er surt å bruke penger på noe du alt har kjøpt én gang, men det er jo en bruksting.

Ettermiddagen min var videoinnspilling. Mange spørsmål som ble sendt inn, og de måtte jo få svar. Jeg redigerer den akkurat nå, men den kommer nok ikke ut i kveld. Tror det blir to deler også, sånn at dere vet det. 0 kommentarerGod morgen

Hei fine lesere. Nå skal jeg ta årets første dusj, drikke en kopp te og stelle meg før jeg kaster meg på bussen til byen. Jeg skal se om jeg kanskje får fikset objektivet mitt. Håper virkelig virkelig det. Måtte dere alle ha en veldig fin siste feriedag før skolen starter for fult! 0 kommentarerAll that glitters is not gold

Er det rart jeg er forelsket i disse? Jeg som ikke liker heler engang. Dette er mine nye julesko. Er de ikke bare helt utrolig fine?  Tusen kroner, DNA, til de som lurer på det.  
0 kommentarerThe devil sleeps in your head

Er det en sang jeg har satt på repeat i ferien så er det echo med FOXES (spotifylink). Den treffer meg på en fin måte. Musikkvideoen er også veldig fin.  Har dere en sang dere har hørt mye på i julen, utenom julesanger! Det orker jeg virkelig ikke mer av. Kastet ut julen isted forresten. Ferdih.

0 kommentarerVelkommen fine 2013

Hei og godt nytt år til alle mine fine fine lesere. Jeg håper alle hadde en fin jul, med krøllet hår og høye heler. Og ikke minst, en paljettfylt nyttårsaften.  Personlig har jeg hatt det kjempefint. Bortsett fra at jeg har vært veldig syk da, naturligvis. Man kan ikke få alt, hva?

Apropos det, jeg fikk et nytt kamera til jul (spleisegave fra mange, for et kamera er jo veldig dyrt). Da jeg satt meg ned, ferdigsminka, og skulle begynne på spørsmålsrunden, så fant jeg ut at objektivet mitt er ødelagt!!

Mitt kjære låste objektiv med stor blender - ødelagt. Det er fokuset som er ødelagt, så kameraet mitt funker helt fint med for eksempel pappa sitt objektiv. Det er ikke bare autofokusen som er ødelagt, men manuellfokus også. Syns det er veldig synd. Når butikkene åpner igjen så skal jeg gå med det til japan photo for å høre om det er håp. Kryss fingrene.

Jeg har derfor ikke fått spilt inn spørsmålsrunden, men skal prøve å få gjort det enten idag eller imorgen med kanskje pappa sitt objektiv? Hvis jeg får låne det. 

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012