Giveaway! Kjole fra sheinside.com

For å delta i giveawayen av denne kjolen, lik som den jeg har, så må du
 Like å dele dette innlegget på facebook,
 kommentere hvilke størrelse du vil ha: small, medium, large eller xlarge

Klar ferdig gå og lykke til 

104 kommentarervinn valgfri bikini fra to die for

For å vinne giveawayen må du

  Like to die for sin facebookside her eller @todieforswimwear på instagram
  Like bloggens facebookside her
(ekstra pluss hvis du liker og deler innlegget) 

 Husk å legge igjen mail, hvilken modell du vil ha (velg på todiefor.com) + størrelse i kommentarfeltet. 

Klar, ferdig, gå!

77 kommentarerGiveaway! Blomstrete kjole fra Voguec

Hei hå finiser.

Det var flere som ville ha denne kjolen fra voguec, så da kjører jeg i gang en giveaway. Alt du trenger å gjøre er å kommentere at du er med (husk mailadressen din). Den passer str. 36-40 

99 kommentarerGiveaway! Smykker med ekte blomster

Hei fine dere. Se hva jeg fikk i posten av anny's workshop! Jeg er forelsket og syns de er så utrolig fine (dere vet jo hvor gira jeg er på ting med ekte blomster) men snill som jeg er så skal jeg gi bort alle tre. Alt dere trenger å gjøre er å like/dele innlegget og kommentere hvilket av de du har lyst på.

(Husk å ta med mailen din i kommentaren så jeg kan kontakte deg om du er en av de tre heldige)


Så, hvilket vil du ha - nummer én, to eller tre? 

74 kommentarer100 dollar giveaway!

 Nå har dere muligheten til å vinne et gavekort på 100 dollar hos min hovedsponsor sheinside.com!! 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i giveawayen er:
- Lag deg en bruker på sheinside - klikk her for å registrere deg.
- Lik sheinside sin facebookside.
- Lik bloggens facebookside.
- Kommenter innlegget og si at du er med  (husk at mailen du legger ved må være samme som du registrerer)

 

Dere har ca. to uker på dere. Som alltid velger jeg ut en jeg legger merke til. Uthevet skrift er som alltid linker. (ekstra pluss hvis du liker og deler innlegget, jeg sjekker)


Klar, ferdig, gå!

270 kommentarer100 DOLLAR GIVEAWAY!! (hos sheinside)

Nå har dere muligheten til å vinne et gavekort på 100 dollar hos min hovedsponsor sheinside.com!!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i giveawayen er:
- Lag deg en bruker på sheinside - klikk her for å registrere deg.
- Lik sheinside sin facebookside.
- Lik bloggens facebookside.
- Kommenter innlegget og si at du er med (husk at mailen du legger ved må være samme som du registrerer)

 

Dere har ca. to uker på dere. Som alltid velger jeg ut en jeg legger merke til. Uthevet skrift er som alltid linker. (ekstra pluss hvis du liker og deler innlegget)


Klar, ferdig, gå!

351 kommentarerGIVEAWAY! FÅ EN BIKINI SOM ER TIL Å DØ FOR

For å delta i giveawayen må du:
- like todiefor sin facebookside
- like bloggens facebookside
- gå inn på todiefor sin hjemmeside 
- finn en bikini du vil ha og kommenter dette innlegget med linken og størrelse (eller navnet på bikinien) 
(som alltid: ekstra pluss vil du deler dette innlegget på facebook, instagram/twitter og/eller skriver innlegg på din egen blogg om giveawayen)

Som alltid velger jeg en jeg har lagt merke til  (jeg vil gi den til en jente som "vil dø for" bikinien, hihi).
Jo flere kommentarer, innlegg, delinger - jo større sjanse har du for å få en valgfri bikini fra todiefor! Uthevet skrift er selvfølgelig linker.

(jeg velger ut en jente førstkommende mandag)

 

klar, ferdig, gå!

 

221 kommentarerGiveaway - skjønnhetsprodukter verdi ca. 1000kr

Hei finesteeee. Gjett hva? Blivakker.no og jeg skal gi bort to skjønnhetsprodukter til dere! Begge produktene er fra Ole Henriksen og det er

- En stor krukke saltskrubb til kropp til å få vekk ekkel død hud fra den dustete vinteren og klargjøre den til sommeren. Det er ikke bare havsalt i den, men også fuktighetsgivende lavenderolje og sitrongress. Jeg elsker det meste som dufter lavender så det er jeg litt stoked på. 
- ooog en blåbær-og bjørnebærsansiktsmaske som er for tørr og sår hud. Den inneholder gjenoppbyggende stoffer (og også lavender,wee). Den griper tak i urenheter, tørrhet og alle spor av stress i ansiktet ditt og huden din skal ende opp strålende og silkemyk. Det høres jo veldig ålreit ut, syns jeg da!

(Jeg har selv fått et eksemplar av hvert produkt som jeg selv skal teste og jeg gleder meg. Det blir spennende å se om alle de fine ordene som blir skrivd om Ole Henriksens produkter er sanne, men det skal dere få høre mer om når jeg er i gang)

Om du vil ha disse produktene, så må du:
 finne et produkt fra Ole Henriksen som du syns ser spennende ut her
 så kommenterer du linken til produktet (husk å fylle inn navn og mail!)
 lik og del dette innlegget

(velger ut en heldiggris om en uke, og husk: make me notice you i kommentarfeltet)

én, to, tre!

80 kommentarerDen heldige vinner av giveawayen

Er fine Celine Gratulerer, du får bikinien du har ønsket deg. Jeg har sendt deg mail, fint om du svarer så fort du kan!  Jeg skulle ønske jeg kunne gi ut flere bikinier.. fordi det var mange som utmerket seg her. Men - til dere som ikke vant: jeg kommer til å holde en ny giveaway veldig veldig snart.  Ikke bikini denne gangen, men en annen godbit. Kommer tilbake til det på søndag (tror jeg). 

8 kommentarerGIVEAWAY! FÅ EN BIKINI SOM ER TIL Å DØ FOR

 For å delta i giveawayen du :
- like todiefor sin facebookside
- gå inn på todiefor sin hjemmeside 
- finn en bikini du vil ha og kommenter dette innlegget med link til bikinien.
(Ekstra pluss er hvis du deler innlegget på facebook og/eller skriver et innlegg om konkurransen og linker til bloggen min)

Jeg velger èn vinner neste fredag, og som vanlig så velger jeg en jeg legger merke til (vi vil jo gi en bikini til en jente som virkelig vil ha den).  Så, jo flere kommentarer, innlegg, delinger - jo større sjanse har du. Skriften som er uthevet er naturligvis linker.

èn, to, tre!

278 kommentarerGIVE AWAY - GALAXYTIGHTS

Jeg har en helt ny og ubrukt galaxytights fra Romwe.com som jeg har lyst til å gi bort til en av dere, fordi dere er verdens beste lesere.

Alt dere trenger å gjøre er å like/dele innlegget på facebook, og kommentere at du vil ha den. Jeg velger ut én, så vil du øke sjansen din for å få den, så skriv flere kommentarer så jeg legger merke til deg. 

Den er one size og stretchy forresten. Den er også helt sinnsykt behagelig å ha på. 

(husk å fylle inn mailfeltet så jeg kan kontakte deg)

478 kommentarerGIVE AWAY! - Få en personlig almanakk som du får designe helt selv!

Hei fine lesere. Siden dere er best så skal dere få muligheten til å få en personlig almanakk, som dere kan designe helt selv!  Ja, en av dere skal få en helt gratis! En almanakk er en årlig kalender i bokform, til de som ikke er helt sikker på hva det er. Vil du lese mer om hva det er, klikk her.

 

Det eneste dere trenger å gjøre er å like Personlig Almanakk sin facebookside, og dele dette innlegget på facebook.  Husk å fylle inn mailen din i "jeg er med" kommentaren din, så jeg kan få tak i deg om du er den heldige! 

1, 2, 3! (Jeg gir den bort på fredag, så meld deg på før det, så er du trygg)

// Annonse

100 kommentarerVinneren av give-away!

Tusen takk for at så mange deltok. Jeg skal ha en give away neste uke også. Dette er også noe du kan designe selv og det er utrolig lurt å ha på nyåret! Noen som kan gjette? Det kommer jeg tilbake til på mandag, gled dere. Tyra Fevang er den heldige som får designet sitt eget deksel!  Gratulerer masse til henne. Pusspuss. 


17 kommentarerGIVE AWAY - SELVDESIGNET IPHONEDEKSEL

Hei hei! Husker dere "design ditt egetdesignet deksel"? Vel, jeg hadde mye trafikk på den konkurransen og jeg så også at den var veldig populær. Nå skal det være enda lettere å vinne, så for dere som ønsket dere det er det en ny sjanse og din muligeht til å få et egetdesignet telefondeksel starter nå!

Dette er ikke bare for iphonebrukere, men for nesten alle smartphoner! Hvis du klikker på linken til frydaze nedenfor og videre inn på "design egen"-linken, så kan du gå igjennom alle telefonene som du kan designe til.Denne gangen er det i samarbeid med Frydaze.com jeg har denne giveawayen. Alt du trenger å gjøre er å like denne og denne facebooksiden, så kommenterer du innlegget. Husk å legge igjen mailadressen din i mailfeltet! På fredag nominerer jeg den heldige pjusken av dere som får giveawayen. 

1, 2, 3! Og vi er i gang!

119 kommentarerKonkurransen er over!

Heihei, da er vinnerne kontaktet, så sjekk mailen deres om du er en av de heldige! Tusen takk for alle som konkurrerte! Jeg vil for Coolskins bare beklage at siden deres ikke finnes på norsk ennå, men det kommer. 

8 kommentarerKonkurranse! Vinn egendesignede deksel!

Husker dere det fine dekselet jeg fikk fra den svenske siden Coolskins.se for en stund siden? Vel nå har tre av dere muligheten til å vinne et deksel som kan designe helt selv!  Du trenger ikke ha iPhone for å kunne få deksel. Du kan få deksel til Samsung, HTC, iPhone og iPad! Her er noen eksempler som jeg har laget selv nå i full fart! 

Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget. Jo flere medier dere deler det på (facebook, bloggen din, instagram, twitter og så videre), jo større vinnersjanse har du. Jeg sjekker. Fint om du også kommenterer at du er med i konkurransen. Deler du på instagram eller twitter, fint om du tagger med #idonnkonk, så jeg finner det lettere! 

 


Jeg velger tre vinnere! Lykke til! 

96 kommentarerNivea konkurranske

Jeg har meldt meg på blogg.no sin samarbeidskonkurranse med Nivea. Her kan du vinne Pure & natural-produkter til en verdi av 500 kroner. Jeg har ikke prøvd Pure & natural-produkter selv, men Niveaproduktene jeg har prøvd tidligere har vært raus på fuktighet, og det er jo utrolig viktig å innvestere i en skikkelig fuktighetskrem når temperaturen synker.

Når du dusjer i varmt vann, og går ut i kald luft for eksempel, så kan dette tørke ut huden både i ansiktet, leppene og hendene. Det er en konkurranse for alle, så det er bare å melde seg på. Hvis du klikker her kan du lese om hvordan du deltar og mer om konkurransen.

Jeg er mer opptatt av fuktighet og pleie, enn å dra på tur, selvom det er med en kjendis. Så det er først og fremst på grunn av Niveas produkter jeg meldte meg på denne konkurransen. Du taper iallefall ingenting på å være med i konkurransen.

 

NIV12EA
4 kommentarerJeg har trukket en vinner! Viktig viktig!!

Hallo søte.

Jeg har trukket en vinner i konkurransen om å vinne en egendesignet notatbok. Sjekk mailen deres og er du den heldige, så må du svare meg før klokken 12.00 imorgen (lørdag).
Hvis du ikke har svart innen det, så går premien til en ny vinner (som jeg trekker da!). Så sjekk mailen deres!

Ble det deg? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

10 kommentarerKONKURRANSE: VINN EN EGENDESIGNET NOTATBOK!

Hei søte.

Jeg vet ikke om dere husker det, men tidligere har jeg hatt en konkurranse der du kunne vinne en personlig almanakk, som du designet helt selv? 

Nå kjører jeg i gang igjen, men denne gangen kan du vinne en notatbok fra personligalmanakk.no! 

Konseptet er likt som med almanakken. Du kan velge design, størrelse, tekst, bilder, farger helt selv både på innsiden og utsiden av notatboken! Notatboken på innsiden er delt inn i fire avdelinger, pluss at den har en trykt side med eieropplysninger og slike ting. I tillegg så har den en strikk som holder alt sammen sammen. Superpraktisk hvis du er et surrehue som meg. 

Jeg tror nok jeg bestiller en i en liten størrelse, sånn at jeg kan ha den med meg i veska, uten å egentlig merke så mye til det (både i form av plass og vekt). Men de store er jo mer praktisk om du skal skrive mer. Jeg kommer nok til å bruke den mer som en påminnelsesbok, og kanskje også for lekser, avtaler og prøver. 

Eneste dere trenger å gjøre er og trykke her og like personlig almanakk på Facebook.com, like dette innlegget og kommentere en mail som jeg kan kontakte deg på om du vinner! 

(Konkurransen avsluttes fredag 20. april klokken 23.30.)


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

175 kommentarerVINNEREN AV KONKURRANSEN

Hei søte. Vinneren av en personlig almanakk erKine Fosse Wold. Gratulerer masse, søte deg. 


søtaa! 

Personlig almanakk kommer til å kontakte deg på mail. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

12 kommentarerKONKURRANSE!!

Hei søte. Det er Fredag og som en liten overraskelse kjører jeg igang med en konkurranse! Det eneste dere trenger å gjøre er å trykke liker under dette innlegget og kommentere en mailadresse jeg kan kontakte deg på. Easy as that! 

Premien er en personlig almanakk fra http://www.personligalmanakk.com/NO/. "Jeg hadde sett og hørt om konkurranser hvor du kan vinne almanakk, men hva er det?Du kan bestemme hva du vil ha av bilder, farger og alt. En almanakk er en årlig kalender i bokform, hvor du kan skrive inn prøver, avtaler, planer, avtaler, fødselsdager, påminnelser, og notater.

Kjempegreit å alltid ha i veska, eller baggen? Du tenker kanskje at det er ork å ha med overalt, men tenk så utrolig praktisk det egentlig er. Da har man oversikt pluss at du kan velge helt selv hvordan den skal se ut!

Og alt du trenger å gjøre er å like og kommentere dette innlegget
(ser du ikke liker-knappen, prøv å laste inn bloggen på nytt). 

You in? 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

222 kommentarerVINNERENE AV KONKURRANSEN! BLE DET DEG?

Hei søte. Jeg har nå kåret vinnerene av konkurransen. Jeg valgte ut de fem-seks beste, også trakk jeg tilfeldig to av de. Og vinnerene ble ..

Frida Victoria D. Vang.

Be patient and tough. Someday this pain will be useful to you.

Og Hedda Børresen


Live for today

Hedda vant armebåndet, og Frida vant smykket. Jeg har sendt mail til begge to ang. premiene.
Gratulerer masse begge to! 

Og tusen takk til alle som ble med i konkurransen! En ny konkurranse kommer veldig snart, så det er flere sjanser. Jeg kommer til å lage en video med alle bidragene når jeg får tid til overs, hihi.

Hva syns du om bildene?  


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

7 kommentarerTUSEN TAKK FOR BIDRAG

Hei søte. Tusen takk for til de som har meldt seg på konkurransen og vil vinne smykkene. Mange fine bidrag og jeg håper virkelig på flere. Jeg liker spesielt godt de som har med litt av ansiktet sitt, da blir det mer personlig, føler jeg. Jeg har ikke svart alle sammen, men jeg setter kjempestor pris på at dere deltar.

Jeg tror jeg har konkurransen avsluttes Fredag 2. desember. Altså nå til Fredag, men den blir lengre om det er få bidrag.

Et av smykkene du kan vinne:

Vil du vinne nydelige smykker? Klikk her for å se smykkene og lese mer. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

10 kommentarerKONKURRANSE! VINN SMYKKER!! (LITT ENDRINGER)

Hei søte. Konkurransen går ut på at dere skal skrive noe i hånden (eller på ark/eller en annen kroppsdel) deres og sende det til meg på mail: iiduunn@hotmail.com. Vi stryker alt annet jeg sa i videobloggen, siden jeg har fått så utrolig mange henvendelser om at det ikke ble forstått også videre.

Jeg trekker to vinnere, som vinner et av disse smykkene hver. Vil dere ha bedre bilder, bare si ifra!
Klokka funker, og er ekte! Den tikker og går som bare det!

Konkurransen går ut på at dere skal skrive noe i hånden (eller på ark/eller en annen kroppsdel) deres og sende det til meg på mail: iiduunn@hotmail.com. Her er noen eksempler.

Konkurransen går ut på at dere skal skrive noe i hånden (eller på ark/eller en annen kroppsdel) deres og sende det til meg på mail: iiduunn@hotmail.com. 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

 

22 kommentarerKONKURRANSE! VINN NYDELIGE SMYKKER

send bildene til iiduunn@hotmail.com 


Vet ikke hvor lenge jeg holder konkurransen, men må få litt bidrag, hihi. Emne på mailen bør være "konkurranse", eller noe i den duren. Bare spør om dere lurer på noe!

Kort forklart. Ta et bilde av deg selv med noe du liker/et sitat/et budskap på hånden, et ark eller et annet sted. Send det inn til meg og du er med. 

14 kommentarerJEG SKAL HA KONKURANSE

Hei søte. Jeg skal ha konkuranse snart, så dere får mer beskjed om premier og så videre i en videoblogg kanskje? Hihi, fordi det vet jeg dere liker.

Hvertfall, så lurer jeg på om dere vil ha en "skriv et innlegg"-konkuranse (Hvor alt du trenger å gjøre er å skrive et innlegg om konkuransen, eller om dere vil ha temakonkuranse, som eks. fotokonkuranse da? At alle legger ut bilde av øynene sine, eller skriver et sitat eller noe de liker på hånden sin og sender inn, eller skriver innlegg om det? Liker dere idèen på det? Tror det kunne blitt kult, fordi da kunne jeg lagd en video med alt av bilder som blir sendt inn. Men hva foretrekker dere?

You decide! Har dere andre forslag så bare kom med dem! 


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn

33 kommentarerJEG HAR TRUKKET VINNERE AV KONKURANSEN

Hei søte. Jeg har nå trukket vinnerene av konkuransen hvor du kunne vinne solkort, neglefiler og soltattoo. Det var et program på dataen som valgte ut 50 tilfeldige navn, så beklager til de som ikke vant. Jeg kommer til å ha flere konkuranser, så bedre lykke neste gang, oki? Tusen takk for at så mange deltok.

For å motta premien må du ha svart på mailen jeg har sendt ut før Søndag 18. september. Har du ikke svart før, trekker jeg en ny heldig vinner, som får premien din. Så sjekk mailen din, fyll ut informasjonen og svar så fort du kan.

SJEKK MAILEN, SØTIES! viktigviktig!

 Vant du?  


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt
Idunn 

27 kommentarerKONKURRANSE! VINN SOLKORT, TATTOO OG NEGLEFILER!

Hei søte. Dette er konkuranseinnlegget og her kommer konkuransen. jeg trekker femti vinnere, så det er stor sjanse for å vinne her! Har du ikke blogg, men vil veldig gjerne fremdeles delta, gå inn på blogg.no og lage deg en. 

--

50 heldige vinnere får en premie bestående av solkort med verdi 100 nok (20 +80), soltattoo* og neglefiler!

1. Først må du like facebooksiden til bloggen min her. (Har du allerede likt den, trenger du ikke)

2. Så må du skrive et innlegg som består av to deler: Ett hvor du skriver om konkuransen, og et avsnitt om bloggen min. Fortell om du leser den fast eller ei, evt. hvor lenge du har lest den, hva som er positivt, hva som er negativt: Hva du vil!

3. Når du har skrivd ferdig og publisert det så trykker du på "vis på bloggen" kopierer url-en og limer den inn i kommentarfeltet her. Husk å fylle inn alle feltene. Viktig at du fyller ut email-feltet, så jeg får tak i deg, hvis du vinner!!!


Skjønte alle det? Hvis ikke er det bare å spørre. Vet ikke helt når jeg avslutter konkuransen, men jeg kommer til å oppdatere innlegget når jeg finner det ut. Så husk å komme tilbake å sjekke. Jeg håper så mange som mulig melder seg på konkuransen.

*Soltattoo er en liten lapp du soler deg med, så får du et avtrykk. Aldri sett noe lignende før, hihi! Føler bruksanvisning med premien.

 

Edit: Konkuransen avsluttes i løpet av neste uke! 

 Lykke til alle søte!


Innlegget er i sammarbeid med Brun og Blid solsenter. 

91 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013