nytt deksel og tirsdagsprat

Hei finiser. Igår fikk jeg et lite deksel med katteører i posten. Det matcher min fine hårsløyfe og er sånn mykt bumpermaterial. Tusen hjertelig takk for så mange fine tilbakemeldinger igår. Det setter jeg enorm stor pris på. Jeg trodde helt ærlig jeg kom til å få masse kritikk på spesielt det om forelskelse, men det tror jeg alltid når jeg skriver fra hjertet. Jeg mener, dere sier alltid dere ønsker dere skriblerier her på bloggen og det gjør meg som sagt virkelig glad når dere reagerer som dere gjør på det jeg elsker, nemlig å skrive.

Nå skal jeg snart spise litt middag og så kanskje vi høres senere i kveld. Kyss kyss.

Hva tenker du om mitt nye deksel?

10 kommentarerMitt nye telefondeksel

(genser her)Hva syns dere om mitt nye telefondeksel? Den minner litt om bakgrunnen på bloggen syns jeg 

13 kommentarertre sommerfugler

Jeg hater at det er så mørkt når jeg kommer hjem.. Jeg har absolutt ingen mulighet til å ta lyse fine bilder. I dag rakk jeg akkurat sola i det den dalte ned bak horisonten, heldigvis. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et nytt iphonedeksel jeg har fått meg til mobilen min fra Caseapp. Det er tre fine sommerfugler, vannmalt. Jeg har designet det selv, og på siden kan du ikke bare designe til iphone men også samsungdeksler.

I dag har jeg kjøpt noen pakker med te, et hvitt strikkaskjerf fra fretex og nye strømper til vinteren. Nå skal jeg ned å lage meg en kopp te, hade så lenge. Etterpå så kanskje jeg legger ut dagens antrekk.


5 kommentarerdeksel med ekte blomster

Hei og hopp alle sammen. Isted fikk jeg en pakke jeg har ventet på fra etsybutikken Anny's workshop. Hun lager deksler med pressede blomster og blader, og de er så utrolig fine. Jeg fikk tilsendt to stykker og det rosa er supersolid (perfekt til meg som mister mobilen så mye i bakken) og det andre er utrolig nett og fint. Det hele kommer i en kjempesøt pakning.

Hun har begynt å lage høst-deksler også, som er sykt fine. Anbefaler alle å ta en titt. Jeg er iallefall dritstoked. Dette høres det ut som jeg får betalt for å si, men disse dekslene er sykt syykt fine. Hun lager deksler til flere typer mobil, ikke bare iphoner.

Mange av dekslene er unike, så ingen direktelink å gi bort.

10 kommentarerCherry in the air (by Escada)

Som mange av dere kanskje allerede har fått med dere så holder blogg.no kampanje hvor du kan være heldig å få tilsendt et eksemplar av escadas cherry in the air parfyme. Da jeg ble tipset, så kunne jeg ikke annet enn å slenge meg uti det og melde meg i trekningen.

Når det går mot lysere tider, er det godt å bytte vekk de tunge vinterparfymene med noe friskt. Noe fint og feminint. Jeg har tidligere eid flere escada-dufter, og man kan jo ikke annet enn å falle pladask. Duftene er alltid søte, friske og de har en tendens til å føle deg bra. Åhh, tenk så fint det hadde vært å få tilsendt en av de, da! Er du kjent ved escadas dufter skjønner du godt hva jeg snakker om. Nei, jeg krysser fingrer, tær og det som er for at jeg er en av de femti heldige jentene.

 (du kan forresten lese mer om kampanjen her

 

esc13che
5 kommentarer(med halen under hodet)

Herreguuuuuuuuuud. 

Jeg fikk pakke i posten idag fra Caseapp. Og gjett hva, det var mitt fine nye iphonedeksel! Det er selvdesignet og god oppløsning og dødsfint motiv (selvfølgelig siden jeg designet det, wee). Rev er jo et av favorittdyrene mine, og jeg har virkelig ønsket meg lenge et fint deksel med en rev på. Så fant jeg dette vannmalte motivet og herreguuud så fint det ble.

 Selve dekselet ble faktisk enda finere enn jeg forventet (og det er ikke noe jeg sier bare fordi innlegget er i samarbeid med caseapp!


Syns ikke dere også at det her var sinnsykt fint? Åhh, gud jeg er forelsket. 

14 kommentarerIngenting annet enn perfeksjon

Portobello road, Notting Hill var nydelig.  

Det var så kaldt at både mamma og jeg mistest følelsene i tærne. I én trang butikk fylt med alt mulig av harry tilbehør fant jeg mange fine iphonedeksler i tre. Der i blant var det denne skjønnheten, med inngraverte roser. Det er ekte tre, og jeg lurer på om det allerede er én av favorittene. Det er annerledes av alt annet jeg har av deksler (les: det er ikke rosa, hvitt eller glitrer).

Rosene er ingraverte med et sånt sviverktøy som finnes i sløyden på ungdomskolen, og dekselet består av to deler som kan taes fra hverandre (det er jo slik det er med tredeksler fordi de er så harde). Jeg syns ikke det gjorde noe fordi jeg absolutt forguder de fine rosene. Åh. 

Kjære gud jeg elsker dette dekselet. Likte dere det? 


16 kommentarerVerdens fineste deksel

Ialefall akkurat nå. Dette er mitt selvdesignede deksel fra Frydaze. Jeg elsker det, åhhhhhh. Hva syns? Bezt, sant?


17 kommentarerNy kledning for min fine telefon

For noen dager siden dukket dette skjønne dekselet opp i postkassen min. Det har jeg designet selv på Coolskins.se. Du kan designet ditt eget herBare laste opp hvordan bilde eller motiv som helst og bestille. Du kan også lage ditt eget "skin" til dataen og sånn. Er det ikke bare superduperfint? Jeg elsker det. Har dere lyst på et deksel som er like unikt som deg? Det kan du få for 299 kroner på Cool Skins! Det er ikke det billigste dekselet du får tak i, men det er bra kvalitet og det blir kjempekult med eget design, så hvorfor ikke?  


// Annonse

13 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013