HELLAS DAG 10.

Det er den 10 dagen min her i Hellas og ferien skulle vare på 10 dager. Dette var da den siste dagen min. Vi er nå i Athen, på et annet hotell en sist riktignok. Her skal vi sove i natt, og i morgen tidlig skal vi kanskje shoppe litt mer, før vi stikker til flyplassen og tar flyet hjem til ikke så varme Norge.

Så drar vi videre til Kragerø, hvor vi skal være i halv annen uke, så kommer jeg mest sannsynlig hjem etter det. Jeg ble enda verre solbrent på båten idag, og det svir. Dessuten har jeg telt myggstikk, og gjett hva, jeg har 47 tilsammen på beina. Beina mine er rødprikkete og det klør som bare det! Here's todays pictures.Tatt i går før vi gikk rundt i hovedstaden.


Ny sløyfe, weey.


Jeg er så solbrent at jeg har samme farge som tunikaen min.

Sorry for at det ikke var så interessante bilder. Oj, nå tror jeg jeg skrev interessant feil. Hvordan skrives det egentlig? Nå skal jeg sove, over og ut fra Idunn. Nattibra. Jeg savner mine kjære nærmeste hjemme i Tønsberg! Tenker sånn på dere.

Hvordan skriver man "interessang"?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.

0 kommentarerHELLAS DAG 8 OG 9.

På dette hotellet er det helt teit internett så jeg kom meg ikke på igår, derfor slår jeg sammen gårsdagens og dagens. Det er egentlig like greit, fordi det skjedde ikke så mye i går annet enn at vi kjørte bil rundt. Jeg hadde en dårlig dag, så her er det mest fotogene bildet av meg som ble tatt igår (og faktisk også det eneste).

Idag har vi også kjørt litt rundt, men i motsetning til i går, så stoppet vi på en perfekt strand. Det var oss og to andre familier som nakenbadet. Det så koselig ut, da. Jeg fant meg en fin fjellhylle som jeg lå på også. Sykt deilig.
Sykt deilig vann!

Nå skal jeg dusje også skal vi dra inn til byen og kanskje jeg får kjøpt meg litt stuff, hihi. Idag er forresten siste dagen her i Naxos. I morgen tidlig tar vi båten til Athen, så vi blogges der! Snakkes.

Fin sommer hittil?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.

0 kommentarerHELLAS DAG 6 OG 7.

Nå har jeg byttet øy til Naxos. Her er det utrolig fine strender. Lys sand og turkist vann, akkurat som jeg så frem til. Elsker det! jeg fikk ikke blogget igår fordi jeg har hatt problemer med å komme meg på internett, siden det er veldig smalt bredbånd og det går utrolig sakte. Her er dag seks og sju.

Igår solte jeg meg, og satt flere timer på en ferje fra Santorini til Naxos. Det var veldig veldig varmt, men det blåste veldig så det merket man ikke før man var solbrent. Og gjett hvem som gikk av båten som en solmoden tomat? Teehee.


Weey, det blåser.


Ble forresten litt kompis med de to guttene som sitter nærmest meg. De var franske - rawr.

Forresten, min kjære storebror, Jarand, har 17-års dag i dag. Derfor slenger jeg med verdens søteste bilde av oss.

Aww, haha.


I dag har jeg stort sett vært og solt meg på stranda. Forresten tror jeg jeg har prøvd alle mulige salater her i Hellas, hoho. Variert kost, ja.


Sykt fine strender.

Har du bursdag på sommern?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.

0 kommentarerHELLAS DAG 5.

Idag har vært en laang dag. Jeg har vært på en sånn rød strand som var utrolig kul, også var jeg på det høyeste fjellet på hele øya og jeg har vært og sett på solnedgangen i Oìa, som også var veldig fin! Men ingenting slår solnedgangen fra igår! Forresten, Jarand har fått skille! Teehee.

I morgen går båten mellom tre og fire tror jeg, så kanskje jeg blogger før det. Så satser vi på at det er internett på neste hotel også. Vi bytter nemlig øy til Naxos! Gleder meg.

Har dere søsken?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.
0 kommentarerHELLAS DAG 4.

Hallo cuties. Idag har jeg stort sett solt meg ved bassenget, jeg ble kjent med en blond kjekkas fra Oslo, fikk nummeret hans og sånn, haha. Også var vi en tur bortover stranda hvor vi spiste og solte oss, før vi dro hjem og videre til Fira, hovedstaden på Santorini. Der så vi på en utrolig fin solnedgang mens vi spiste. Kjempefint der! Det er noe dere må se om dere drar til Hellas altså!Her flasher jeg, så jeg valgte sensurere det litt!


Fantastiskt nydelig!

Har du noen gang sett en soloppgang / solnedgang?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerHELLAS DAG 3.

Da jeg skrev dette, satt jeg med min kjære rosa inspiron mini på en solseng ved bassengkanten. Nå har vi byttet både øy og selvfølgelig hotel. Heldigvis for dere er det trådløst nett her også. Så det blir innlegg hvertfall tre dager til. Forresten er jeg på øya Santorini. Det er utrolig fint her. Sanda på stranda er svart, sykt pent og dritdigg å gå på. Et par bilder fra idag.

Norsk tid stod jeg opp ti over fire i dag til morgenen, for å rekke en båt hit til Santorini. Båtturen var på 8 timer, og gjett hva jeg gjorde? Sov, så klart. Jeg sov inne og ute. Det er utrolig varmt her i Hellas og utrolig utrolig deilig. Tusen takk for alle kommentarene fra dere, folkens! Det setter jeg utrolig stor pris på, og det er koselig å lese det. Her er et bilde fra ferjeturen. Jeg sover faktisk, men hva jeg driver med med den ene hånda mi har jeg ikke peiling på, haha. Det er faktisk akkurat sånn jeg hadde hånda foran munn, med genser rundt, som jeg har på flertallet av fjortisbildene mine, haha.Hihi, Jarand er søt da. Jeg fikk ikke publisert dette da jeg skrev det, fordi her i Hellas er alt gresk og bildeopplastningsfunksjonen klikket.

Så dere på fotballfinalen?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.
0 kommentarerHELLAS DAG 2.

Idag har jeg vært på Akropolis. Kjempegøy!Har du vært i hellas før?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.
0 kommentarerHELLAS DAG 1.

Heldige dere! Det er gratis nett på det første hotellet. Så jeg kommer til å blogge både i dag og i morgen.
Koselig å høre at så mange ønsket meg god tur til Hellas. Det er koselig og jeg setter stor pris på det! Kort kan jeg jo fortelle dere hva jeg har gjort idag? Jeg har kjørt bil, flydd fly, kjørt buss og taxi. Utrolig slitsomt å reise så mye. Jeg dro hjemmefra i fem tiden på morgenen og da jeg smalt døra til hotellrommet igjen bak meg, var klokka over fem på ettermiddagen!

Første vi gjorde da kom vi kom til hotellet, var å skifte til badetøy og hoppe ute i hotellbassenget. Kjempedeilig vann og det er utrolig varmt her! Senere på dagen gikk vi å spiste. Slenger med to bilder.


Min kjære storebror, Jarand. Åhh, vi er så pene med vått hår! hoho

Her kjører vi sunn mat! Salat og vann! Jeg elsker salat.

I morgen skal vi stå opp tidlig fordi vi skal til noe som heter Akropolis i Athen. Det er no ruingreier, så det blir nok spennende å se. Jeg gleder meg! Her nede går klokka en time mer, så jeg er senere på dagen enn dere. Derfor er det natta-time for meg nå, men vi blogges i morgen dere.


Spiser dere ofte ute på resturanter?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.

0 kommentarerBRB, HELLASHadebra! Vi blogges neste gang jeg får tak i internett.


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerJEG PAKKER


Noen som skal på sydentur i sommer?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn.

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012