FRANKRIKE DAG 4

Hei søte. Jeg har ikke oppdatert før nå på grunn av at jeg kom hjem i natt, også har jeg jobbet siden klokka elve i dag til morgenen, og jeg rakk rett og slett ikke blogge før jeg dro, ettersom at jeg våknet halv elve.

I går var jeg på markeder og shoppingsentere og svidde av resten av pengene mine. Neida, men jeg fikk da meg noe nytt! Dere får nok se etter hvert, fordi jeg liker ikke å vise dere klær som bare ligger der, slengt på gulvet eller senga, som vanlige "innkjøp"- innlegg. Haha, syns ikke det er så kult.

Her kommer bilder fra dag fire, også siste dagen i Paris. Oj, nesten bare bilder av meg! Haha, egoblogg.Markede. Blid som en sol.


Inne på La Fayette.


Leiter etter sportsbutikk.


Har det kult på flyplassen da vet du.

I Frankrike har jeg forresten blitt tatt bilder av og med (Av turister og franske mennesker jeg ikke kjenner). Jeg har blitt filmet og interjuvet av fransk tv, og med mobil av andre mennesker. Mennesker har spurt broren min om å kjøpe meg, og jeg har blitt fridd til. "You wanna marry me, please?" Søtt da.

Hvordan er din påske så langt?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerFRANKRIKE DAG 3

Hei søte. Slitsomt at jeg ikke får blogget før så seint som nå, men det er dessverre ikke noe jeg kan gjøre noe med akkurat nå. I dag har vi vært i Versailles og sett slottet der Maria Antonette bodde. Dessverre bare hagen og fra utsiden, fordi vi gav opp etter halvannen time i kø. Jeg får heller sett innsiden en dag senere i livet. Hagen var hvertfall fantastisk fin!

Senere dro vi rett og slett i den eneste og høyeste skyskraperen her i Paris, og så på utsikten i mørket fra 56 etg. Det var utrolig nydelig, og jeg prøvde å ta noen bra bilder, så dere kan få se. Her kommer bilder fra i dag, og det er ikke en femtedel av bildene jeg har tatt i dag, en gang. Håper dere har hatt en super dag, alle søte. Siste dag er i morgen, og det tror jeg blir marked og shopping som skal dominere dagen. Hei hå - langt innlegg!

Forresten, jeg har spist bobbelur i dag. Det var faktisk egentlig ganske godt, men litt rart. Jeg er glad jeg har prøvd det, men det er ikke yndlingsmaten min, for å si det sånn! Jeg anbefaler alle å smake hvis dere får sjansen.


Blid hele togturen inn mot Versailles.

 ikk


Pappa i kø, da ser du.


 Blomster, yay.


Jarand er fornøyd i sola.


Tar bilde av oss sjæl da vet du. J'Adore refleksjonen i solbrillene.


Liten hage?
Jeg sikler etter iPhonen til mams, heh.


For dere som ikke vet det: Dette er det jeg kaller bobbelur. (Du kjenner det kanskje som snegler?)


Haha, yummy!


På vei opp til 56. etg. Kewle mennesker.


Utsikten utover Paris.


Også var det Eiffeltårnet igjen da!

Noen gang spist bobbelur (/snegler)?


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerFRANKRIKE DAG 2

Hei søte. Vi er litt tidligere hjemme i dag, og det kjenner jeg at er deilig. I dag har vi vært å sett på diverse kirker, blandt annet Notre Dame. Vi har også spist det som skal sies å være europas beste is, som naturligvis var veldig god. I tillegg til dette så har vi shoppet og kost oss. Jeg fikk endelig kjøpt meg en kjole på Baby The Stars Shine Bright! Det var akkurat som jeg hadde ventet, og det så ut som innsiden av et dukkehus. Glemte helt Nellik mens jeg shoppet, så tok ingen bilder.

Men hør, jeg er ikke alene her! Midt på dagen i dag fikk jeg en melding fra Kaja, som lurte på om jeg var i Paris, fordi hun og Anja hadde nemlig sett meg mens de satt på en sightseeingbuss. Hvor kult er ikke det? Tror du du hadde kjent meg igjen om du kjørte tilfeldig forbi i en buss i utlandet?
Jarand var sulten.


Men jeg fikk cookies, og det er skikkelig teit at vi ikke har de med Non-Stop i Norge.

e


De var festet til brua. Sykt romantisk.
Appropos søtt!


Det sies å være europas beste is. Jeg kan være med på den.


Også så vi sånt megauniversitet.

Forresten, møt kjæresten min!
Neida, men seriøst, nam.

Skulle ønske jeg kunne oppdatere dere oftere om hva som skjer, men jeg er bare hjemme på morgenen og på kvelden, så det blir veldig vanskelig. Det er ikke alltid jeg har muligheten til å mobilblogge heller. Det ble visst litt seint i dag også. Æi, men dere får drømme søtt så blogges vi.

Hva liker dere best av fløteis eller saftis? 


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerFRANKRIKE DAG 1

Hei søte. Endelig er vi tilbake på hotellet og jeg har fått tatt av meg skoene. For å si det mildt så har vi gått en del i dag. Først var vi og så en kirke, så på toppen av eiffeltårnet, så gikk vi opp og ned Champs-Elyses og så så vi Triumfbuen. Vi skulle egentlig også opp i det, men det rakk vi ikke. Jeg syns egentlig ikke at det gjorde noe, fordi jeg har hatt en super dag. I tillegg til dette har vi vært på masse cafèer og resturanter. Jeg har tatt ekstremt mange bilder, så dere får kun et lite utvalg. Nå hopper jeg straks til sengs. Nattibra, og god påskeferie!


I heisen på vei opp i Eiffeltårnet.


Litt utsikt fra tårnet. Ganske høyt!


Også har du meg selv, da! Gladlaksen i køen midt i tårnet, haha.


Min superkewle storebror!


Kjekken i egen person.


Fotogent det tårnet, altså!


Koser meg konsentrert med kake.


Mine søte foreldre under Eiffeltårnet.

 
Triumfbuen. Schæmpefin i mørket med bylys rundt.


Står på samme sted, bare ser motsatt vei (Nedover Champs-Elyse). Jeg fant forresten en butikk med verdens fineste kjoler, bare litt synd at de kostet flere tusen. Har hatt en strålende dag!

Hva syns dere om bildene? 


http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarerMOBILBLOGG: EIFFELTÅRNET

628813-1-1302870695385.jpg
Hei søte. Nå er jeg i toppen av Eiffel tårnet. Sola skinner og det er strålende vær. Kjempefin utsikt! Jeg gleder meg til å vise dere bilder jeg har tatt i dag til kvelden. Nå skal vi straks ned å finne et sted å spise. Gled dere til kveldsinnlegget, for dette er ikke det eneste jeg har gjort eller skal gjøre i dag. Ha en strålende dag alle søte!

0 kommentarerMOBILBLOGG: ENDELIG FREMME

628813-1-1302824228354.jpg
Hei søte. Jeg ville bare si natta til alle de som er våkne nå. Vi har endelig kommet frem etter flere flyskifter, togskifter, busskifter, og metroskifter. Det er internett på hotellet, men jeg orker ikke logge på og lage noe stort innlegg. Så derfor får dere bare et bilde av meg i speilet på hotellet. Sliten og trøtt! Bra mobilkamera har jeg også. Nei- men i morgen skal vi nok noe spennende, så jeg skal holde dere oppdatert. Nå vil jeg bare sove, og det burde dere også. Nattibra alle søte lesere! Drøm søtt.

0 kommentarerHADE NORGE, BONJOUR FRANKRIKE

Hei søte. Nå forlater vi Norge og jeg er spendt. Håper virkelig det blir bra og det tror jeg også det kommer til å bli. Dere får ha en strålende ferie fra i morgen av, også blogges vi neste gang jeg får tak i internett. Blir det en stund til, så kan det hende jeg finner en nødløsning. Dere får høre fra meg så fort jeg får mulighet. Nå må jeg løpe, fordi foreldrene mine venter på meg.


Peace out, haha!http://lakambini.org/wp-includes/images/smilies/kawaii.gif
Idunn

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012