er idonn-outfit-rosablogg-idunn død?

Jeg har sagt ifra på facebooksiden til denne bloggen men jeg fikk en kommentar at jeg måtte dele denne. Jeg vet ikke om Idonn-outfit-rosablogg-glitter-Idunn er død eller om hun bare hviler, men akkurat nå er jeg "fed-up" med rosablogging. Jeg er lei av å føle jeg må se pen og tynn ut, jeg orker ikke mer ta overeksponerte bilder med rosa tint. Jeg vil ikke føle jeg må legge ut dagens antrekk og jeg orker ikke mer av denne formen for rosablogging.

Men! Jeg elsker å skrive, derfor lagde jeg meg for en uke siden en ny blogg, på en ny bloggplattform. Denne bloggen heter vintersolverv.blogspot.no og for dere som brydde dere om hva jeg skrev kan fortsette å følge meg der. Jeg har jo ikke hatt den lenge men jeg vil heller skrive litt friere på den, jeg tar bilder slik jeg er komfortabel med og jeg er for første gang på flere år gira på å ta bilder.

Jeg håper dere vil følge meg på vintersolverv.blogspot.no (bildene nedenfor er fra den bloggen). Ses vi der?13 kommentarerlenge siden

Nå er det fryktelig lenge siden og jeg har vært i både roma og nå i langhelgen i paris med min kjære. Dere som følger meg på instagram vet jo litt hva jeg har drevet med (@prinsesseidunn). Jeg tenkte bare jeg skulle poppe innom og si hei. Jeg har satans (unnskyld) mye skole nå og jeg har absolutt ikke tid til å blogge. Jeg har jo hatt noe fritid men den har jeg brukt på å reise, og å hygge meg. Her er litt bilder fra paris og et nytt antrekk som jeg har kastet på gulvet.

1. Ole og jeg på café Louis Philippe med Karl Wilhelm. 2. frokostbordet i leiligheten vi bodde i. 3. eiffeltårnet sett fra parken. 4. kjole fra sheinside her, smykke fra bherska, armbånd fra sheinside her, veske fra forever21 og sko fra ebay.8 kommentarerdagens antrekk - floral

Siden sist har jeg blitt nitten år, danset, drukket masse rosévin, tatt frem min rosa skolesekk, fått masse blomster, ledd, farget håret, badet for mye, drukket mye kaffe og fått seks (minus) på en fremføring. Nå drikker jeg ettermiddagenskaffi ute sammen med pus. Hun bytter på å male og å rulle seg på den tørre plattingen. Vi er glade for i dag skinner også sola. Det er noen drømmer av noen pakker på vei i posten til meg og jeg gleder meg slik at det kiler i magen hver gang jeg får blikkontakt med postkassa.

I dag bar jeg en blomstrete kjole fra forever21, t-strapsko fra office og klokke fra daniel wellington. (instabilder fra familiebursdagen min søndag)

Har dere gjort noe fint som dere vil dele med meg?  Vårkyss

10 kommentarermaybe it's your imagination

Haim for full hals for min del. Denne hører jeg på nå.

I går var det mest solfylte dagen hittil i år, vil jeg tørre å påstå. Vårsola banket på døren og jeg åpnet med stort smil. Jeg greide å glemme nøkkelen, så pus og jeg satt i sola ganske lenge før mamma kom hjem og vi spiste vegetarpai ute i sola. Nylonstrømpene er fremme og jeg kikker langt etter dager hvor jeg kan ha bare legger.

I dag har jeg levert tilbake uniformen til waynes og nettopp avsluttet jeg vaniljelatten min for i dag. Jeg bar en burgunder kjole med kremfargede prikker og en sløyfe som står til. Latteren har sitti lett i dag og jeg har vært minimal produktiv. Jeg må nok ta meg i nakkeskinnet i dag og gjøre en innsats nå i ettermiddag. Marskyss til alle.

Kjolen finner du her.

12 kommentarerthe only thing i'm dreaming of

Fin sang

I dag blir vi minnet på at vi er på vei mot lysere tider. Solskinnet lekte så fint med treet utenfor vinduet mitt og det første Ole sa til meg da jeg våknet var "det er sol, Idunn". Og visst var det sol. Frokosten smakte ekstra godt og jeg følte meg plutselig mye bedre. Jeg syns det er på sin plass at vi ser sola en gang i blant, fordi av alle disse gråskyede dagene mister vi motet og noen ganger også smilet. 

Jeg tror jeg snart tar meg en tur til sentrum og kjøper blomster til meg selv, fordi det er kvinnedagen og det bruker jeg som en unnskyldning for å skjemme meg bort. Åh, jeg er glad. Det er sol.

Her er en photoboothselfie fra akkurat nååå


7 kommentarerom en hektisk dag

Nå kan jeg endelig puste ut, for jeg har vært på farta i hele dag.

Fra jeg våknet til jeg dro rakk jeg dusje, lime på vippene og dra med meg den første veska jeg fant. I løpet av skoledagen besøkte vi et prbyrå, babels og nrk. Like etter det møtte jeg Karli og vi besøkte bare barrista og pratet, lo og sladret et par timer før jeg hastet hjem, malte neglene rosa og dro ned til teateret hvor kjæresten min og noen venner av meg spiller. Forestillingen var fantastisk og jeg lo så jeg ikke fikk puste.

Om dere får sett Momo på papirhuset i løpet av helgen så syns jeg dere skal gjøre det.


Vi har langreiste slekninger på besøk så nå skal jeg være litt med dem heller.

1 kommentarerhvilket antrekk (1,2,3)

Hei finiser. I dag har jeg endelig startet å rydde litt i klærne mine og sofaen er full av brettede kjoler, gensere og topper. Veldig søndagsaktivitet. Jeg er supergira på å videoblogge siden jeg er veldig mye på youtube om dagen, og da blir jeg så inspirert. Er det noen type video dere er gira på?

Uansett; jeg driver å pakker til englandturen nå og så kom jeg på at jeg kanskje skulle ha en antrekk versus antrekk ganger tre. Personlig liker jeg alle tre veldig godt. Kanskje nummer tre best, men kragen på nummer en er min favorittkrage pluss blomsterbåndet er så fint. Men jeg elsker kjole nummer to også. Hvilket likte du best? 

39 kommentarerDagens antrekk og sånn

I dag er en slik dag hvor ansiktet mitt ser ok ut i speilbildet, men ser ut som jeg har kjørt sminka mi i en mixmaster og malt det på ansiktet med en malekost på bilder. I dag våknet jeg hos Ole, ryddet rommet hans og dro hjem fordi det er så kaldt der. Det var ubeskrivelig deilig å sykle i sola igjen. Savnet mitt etter tørr asfalt er stort og jeg har et lite håp om at våren starter nå. Hjemme har jeg vannet planter, skiftet flere ganger og tatt noen bilder.

(Jeg er så sinnssykt lei av strømpebukser at jeg tror jeg spyr, kan noe bare komme med våren og sommeren nå vær så snill)

Nå skal jeg lage meg litt smoothie, noen som er interessert i et smoothieinnlegg igjen?  
blazer herkjolen finner jeg ikke.. 

13 kommentarernaken hud og bredere smil

Jeg har sparket ullteppet nesten helt av meg. Det er for varmt til pledd egentlig, men jeg tar det alltid på meg fordi det er vinter. Kaffen ble kald før jeg rakk å drikke opp (eller så var det bare jeg som sovna). I kveld har jeg lest om hvordan å analysere dikt og jeg har brukt sinnsykt mye energi på å grue meg til ting jeg ikke kan gjøre noe med. Grue seg er noe av det dummeste jeg vet, men etter min dårlige karakter i hovedmål så gruer jeg meg til å få tilbakemelding på nesten alt jeg skriver. Jeg syns det er leit hvordan noen har makten til å knuse det en elsker på det viset.

Jeg skulle ønske noen greide å overbevise meg om at månedene til sommeren kommer til å gå fort. Jeg vil tro på at før jeg vet ordet av det kan jeg bruke blondesokker og rusle i stedenfor å slapse (hvis det er et ord) rundt i sørpe. Jeg gleder meg til naken hud. Ole sa til meg her om dagen at jeg kler sommeren best. Det tror jeg også. Jeg tror vi alle kler sommeren best.
eller hva?

10 kommentarerrosa kjole og rosa roser

Jeg lurer på hvor ofte jeg har skiftet til min rosa sommerkjole i vinter, men det er oftere enn jeg gjorde i fjor sommer. Det har nok noe med at jeg fikk den tidlig på høsten. I dag drakk jeg ikke kaffe til frokost og jeg husker ikke sist jeg slet så mye med å holde meg våken (det var heldigvis kort dag).

Det er blå himmel og sol ute. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive gleden jeg føler nå. Det å se solskinnet lyse opp og gjøre rare skygger på veggen gjør meg varm og litt gladere. Blomsten min hadde kommet i dag og den fikk være med på egobildene mine nedenfor her. Forresten har jeg fått helt dilla på å slå opp ord i ordliste. Ordforklaringer på fine ord gjør meg glad. Prøv å søke opp ord du liker. Å kysse eller jordbær for eksempel. 

Har jeg fortalt dere at jeg skal til London med klassen om i underkant av to uker? Vel, da tar jeg med kameraet og skal forsøke å gi dere noe mer enn de vanlige bildene av meg på rommet eller noe nytt jeg har fått meg. Det blir litt spennende da, men jeg skal prøve å holde de like lyse (for det vet jeg dere setter pris på).

8 kommentarerthis dream i'm in

Fin sang 

Senga holdt hardt fast i dag tidlig og søvnen satt i meg selv etter dusjen. Jeg bar lysegrå ullturtleneck og høytlivsbukse i fløyel frem til da jeg kom hjem og vrengte det av meg, og ellers i dag har jeg hatt voksesmerter i venstrearmen, bestilt rosa potteroser hos blomsterforhandleren og drukket latte med vaniljehasselnøtt. I morgen har vi prøve i fremkalling og fotohistorie, og det er det jeg skal bedrive kvelden med. Jeg fikk en pakke som jeg skal vise dere etterpå, ellers har jeg giveaways som jeg bare klør etter å få satt i gang.

Siden jeg har kommet hjem har jeg rukket å skifte til fire forskjellige kjoler, danset meg svimmel, prøvd å spille inn en video, skiftet på senga og nå sitter jeg her og vurderer å gå ned for å lage meg en kopp te. I går ettermiddag støpte jeg negler og jeg føler meg litt finere enn jeg har gjort på lenge. Februarskyss til dere.

2 kommentarerinspirasjon og tumblrfint

 Vi trenger alle litt girly rosy i hverdagen.

Alt er fra tumbleren min, som du finner her Legg gjerne igjen din

 

12 kommentarersløyfe i håret

Idag har vært en typisk søndag. Lang og stor frokost, litt skolearbeid, sløving, kafébesøk, litt rydding og nå er jeg alene hjemme og skal fortsette med skolearbeid. Blir dere irritert over at jeg nevner det så mye? Det er dessverre like ofte oppe i hverdagen min som det jeg beskriver. Siste året, altså.

Jeg er så sliten, og det er ikke mandag ennå. Gud, gi meg styrke. Bare én uke igjen nå, så er det ferie!! 

Jeg er enda syk og hoster til jeg får vondt i magen.. Er det noen av dere som har noen tips til å enten bli friskere eller føle seg bedre? Kom med dem, trenger dem sårt.

11 kommentarerlitt nytt inn

Duftlysene mine har snart forduftet og jeg er tett i nesa så får ikke like mye ut av de som jeg ønsker. Likevel finner jeg det koselig, så det er ikke helt bortkastet. Jeg har stjålet raggsokkene storebroren min har igjen fra millitæret og nå ligger jeg og hører på det nyeste albumet til Mindy Gledhill kombinert med regndråpene som pisker mot taket. Fint egentlig.

I dag skal vi spise fisk til middag og jeg kan vedde på at det blir mer OL resten av kvelden. Jeeg fikk en superfin genser fra sheinside og dette søte rosesmykket. Du finner de her og her.

 

Jeg drømmer meg bort til Paris mens jeg kjenner på hvor reisesyk jeg er. Presskannekaffi, smørcroissant, eiffeltårnet, fransktalende mennesker, pastellfargede makroner, vindusshopping på champselysees og kjærlighet i hjertenes by. Gleder meg sånn. Har du et reisemål du ser frem til? 

7 kommentareroh my god

Gurimalla for en respons, både ris og ros men jeg syns det er veldig gøy med alle de jeg har nådd ut til. Tusen takk for skryt og støtte, og tusen takk til alle som har tatt seg tid til å titte på min lille video og takk til dere som har delt den både på twitter og facebook. Naturligvis er det flere som har misforstått. 

I dag er det påskevær og sola skinner seg bortover den kritthvite snøen. Det er så fint det. Det er første gang jeg har sett sola nå siden midten av desember og jeg er varm inni meg (delvis fordi jeg er syk også). Å våkne inntil kjæresten, spise sen frokost og lakke neglene rosa gjør det hele veldig fint. Det var en som lurte på om hun kunne få se bedre bilder av hylla mi, og det kan du naturligvis.

 

Fredagskveld så vi på åpningen av OL, en sesong av keeping up with the kardashians, spiste taco og jeg drakk mer te enn jeg har gjort den siste måneden tilsammens. Jeg har så fryktelig vondt i halsen og er dedd i desa. Alt jeg vil er å sove vekk sykdommen men jeg har så mye skolearbeid, og mye andre greier jeg burde ordne. Nå skal jeg starte på mer skolearbeid, vi snakkes senere i dag. ilu, fineste blomstene mine.

 

3 kommentarerstrømbrudd og roser

I dag snødde det igjen og snøpudderet la seg blant annet i luggen min og hang seg fast i vippene mine. Skolen var mørktlagt og man skulle nesten tro det var vinterferie på forskudd da jeg ankom skolebygget, men dessverre så var det bare strømmen som hadde gått. Etter et forsøk på å lese lærbøker ved vinduslys gav lærerne opp og vi fikk gå til lunsj.

Jeg dro innom byen fordi jeg hadde planlagt å kjøpe roser til meg selv, fordi jeg er sliten om dagen og da er det viktig med duftlys og fine blomster (da har jeg det plutselig litt bedre). Så nå har jeg tre små buketter rundt i rommet: en på hylla, en i vinduet og en i bokhylla. Fiint.

Da jeg kom hjem vrengte jeg av meg strømpebuksa og den skyblåe genseren min, så nå ser jeg slik ut. Skulle virkelig ønske jeg kunne valse ut bare iført dette, men det er dessverre noen måneder igjen med lengting. 

Nå skal jeg bade. Hvordan går det med dere? 

4 kommentarerogså dette; det skal gå over.

Fin sang.  (har helt glemt bort å slenge med en sang i innleggene, takk for at dere minner meg på ting)

Gjeett hvem som bærer denim og rosa i dag? Megselv!  Fint å føle seg fin. Det snødde i natt og det la seg som et fint slør over den ekle eksosslushen (som forøvrig er det jeg liker minst på denne årstiden). Utenom det har jeg i dag sunget til meg selv, sett to mennesker bli kjent, pratet med pus og danset uten musikk.

Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen min og vurderer om jeg skal male neglene mine lysrosa, varmrosa eller perle. Jeg burde egentlig gjøre mer produktive ting, men jeg må slappe av og hvile hodet mitt litt.

Dere har ikke sett så mye av meg gjennom kameraet de siste dagene, og nå skal dere få høre hvorfor; jeg har mistet den klossen som man må feste til kameraet for at det skal festes på stativet. Åh, jeg syns det er så kjipt, så dere får få et speilbilde enn så lenge..

Er det en ønskerubrikk dere vil jeg skal fikse for dere, så rop ut hva du vil se eller høre eller lese.

2 kommentarerilu

Først må jeg bare si wow. Jeg sender en varm klem til hver og en av dere, fordi dere er så utrolig best, Jeg blir målløs av hvor fine dere er. Jeg fikk i underkant av tretti kommentarer på forrige innlegg, og alle var proppfulle av fine og oppmuntrende ord. Jeg skal spare ordene deres til en gang jeg trenger inspirasjon og motivasjon, for dere er.. wow. Jeg er så takknemlig for dere. Kyss på alleeee.

Etterpå skal jeg vise dere sykkelkurven min som jeg endelig har fått blomster til. Litt synd det ikke er helt årstiden til å sykle, men åh, jeg kan ikke vente med å ta den frem til våren.

9 kommentarermanglende selvtillit

Akkurat nå sitter jeg lutende foran macen min (som snart går tom for strøm) sammen med en tom tekopp som det har vært ettermiddagskaffe i. Jeg hadde gym for to timer siden, men har ikke tatt av meg treningstøyet. For meg er det tiltak dessuten liker jeg å ha på meg sportsbh. Det er så rotete på rommet at jeg knapt kan se gulvet og jeg klør etter å rydde. Eneste er at jeg har for mye ting og for lite plass, så når jeg skal rydde så skyver jeg bare rotet fra den ene siden av rommet til den andre, eller forflytte noe av det som ligger i stolen over i sofaen min. Sukk.


(tilfeldig bilde av mitt nye rosa kattedeksel, sminkemappen min fra nille og falske vipper)

Siden sist har jeg spilt inn ti videoblogger på mobilen, sagt opp jobben min som barrista (med tungt hjerte), misbrukt tilgangen jeg har fått til Ole sin netflix, blitt kvalm av samtaler om krig, lest om fine ting, hatt lyst til å gråte over alt skolearbeid men har ikke penger til å ødelegge bøkene og snart viser brukskontoen min et tosifret tall. Jeg vil rive av meg håret i frustrasjon etter min treer i hovedmål på karakterkortet fra forrige skolehalvår. Er jeg virkelig dårlig til å skrive? Dette er roten til at jeg har mistet all motivasjon til å blogge og mistet all selvtillit når det kommer til å skrive.

Skolearbeid er en grå sky og jeg er søkkvåt av fordypningsoppgaver, nynorskstil og naturfagsprøve. Nå skal jeg lage meg enda en kopp kaffi. Hva har du gjort siden sist?

31 kommentareren liten bok og litt helgsnakk

Hei blomster og god helg. I dag har det snødd og jeg kjenner jeg trives med myke snøkrystaller rundt meg. Jeg har vært dårlig de siste dagene og det er det som er grunnen til at dere har hørt lite fra meg. Som en liten oppmuntring så har mamma bedt Ole, paps og meg på farrisbadet, så det er det vi skal gjøre i kveld. Jeg tror også pizza er kveldens punktum så forhåpentligvis blir dette en fin dag.

Her om dagen fikk jeg denne boken her av kjæresten min og jeg er såå glad i den allerede. Det er basically en liste med fjortentusen ting å sette pris på. Den passer meg perfekt og jeg kan finne meg selv smilende når jeg leser den. Anbefales virkelig altså.15 kommentarerlurer du på noe?

Hei blomster.  Jeg tenkte jeg skulle dra i gang en spørsmålsrunde for det er det lenge siden jeg har hatt. Hvordan gjør jeg ditt, hvor har jeg kjøpt datt, hva syns jeg om det og hvordan var det der? Spør i vei! 

Januarskyss

31 kommentareren glad ching

Da er jeg tilbake fra en hyggelig date med Linney. I kveld skal jeg spise pai og ha det hyggelig med familien og kjæresten min. Tok et bilde av snuppelura som jeg syns var søtt. Liker du bubbletea?


7 kommentarerbubbletea neste

Hei mine fine blomster. Jeg ville bare si god formiddag og god helg. Dagen min hittil har ikke vært annet enn frokost, en lang dusj, maling av tånegler og nå er ansiktet også på plass. Nå skal jeg snart ned til byen og møte min fine Linn. Hun er det så voldsomt lenge siden jeg har sett at jeg gleder meg noe innmari. Vi skal le, bable, drikke bubbletea, prate, hygge oss og sladre.

Idag bærer jeg svart fløyel, en ferskenrosa strikkagenser og favorittleppestiften min (som egentlig ikke passer til genseren). Her har dere noen bilder av meg for noen minutter siden.


Januarskyss fra meg.

5 kommentarerrosa er alltid en god ide

Walking in a winter wonderland høres mer idyllisk ut enn det er. I hvertfall når vinden ikke er på din side. Uansett så er jeg gladere i dag hvor jeg fikk tatt på meg den etterlengtede rosa kjolen min og blomster i håret.  Jeg er egentlig litt imot hårblomster om vinteren fordi jeg føler det blir litt feil. Jeg burde hatt et hårbånd bestående av snøkrystaller heller, men det har jeg da altså ikke.

Med dobbel strømpebukse som mismatcher cardiganen, barbieplugger og falske øyevipper som snøen hekter seg fast i, kastet jeg meg ut i torsdagsværet i dag tidlig. Skoledagen har vært som en skoledag pleier og jeg er som alltid sliten her jeg sitter i sofaen og venter på at min bestis Siv skal komme over (håper hun finner frem igjennom all snøen). 

Her er jeg idag og nærbilde av klokken og pluggene mine, hihi.


9 kommentarerjag kastar mina tankar ingenstans och överallt

Åh i dag snødde det sånn! Det dalte store myke flak med pudder hele dagen. Sånne krystaller som legger seg i håret. Syns det blir spesielt fint og litt magiskt. Det er et fab tilbehør som kun naturen kan tilby deg, litt som varm vind i bølgete sommerhår. Jeg føler jeg refererer til sommer og sol i hvert eneste innlegg, men jeg lengter sånn.. Jeg lengter sånn etter å reise bort og bruke ballerinasko, sommerbekledninger og rosekroner. Drømmer som det holder meg gjennom dagene. Hva hjelper deg? Drømmer du med meg?

Vinteren har en kleskode som innebærer mosefarger, jordfarger, mørke farger, grått og svart og trist. Jeg faller automatisk inn i kleskoden og det kjeder meg. Selvfølgelig kan det være stilig, men jeg blir så voldsomt nedfor av disse 'fargene'. I morgen vil jeg bære hvitt og rosa i protest mot den mørke vinterstiden, gjerne en rosett som matcher (jeg fikk noen rosa sløyfer her om dagen som jeg kanskje vil bruke). Hva tenker dere om det?

Blææhh.. Dere er så stille om dagen. Jeg vil høre hva dere bedriver dagene med?? Fine dere.

8 kommentarerom sykdom og snøkrystaller

Det er kommet en dryss med snøkrystaller ned i løpet av helgen og bakken ute ligner en brownies etter du har strødd melis på. Pus er ikke begeistret men personlig syns jeg det er fint. Så lenge det ikke er minus tjue og to meter snø så syns jeg det er fint med litt lys nysnø. Hvertfall i kontrast med novembertilstanden vi har hatt nå et par måneder. 

I dag har jeg spist cornflakes, rettet håret, drukket kaffe fra en tekopp jeg fikk til bursdagen i fjor og nå deler jeg ullpledd med pus. Sykdom har dominert store deler av dagen min, og derfor har jeg vært hjemme i dag. Jeg håper virkelig jeg er bedre i morgen. Lurte på om jeg skulle prøve å gjøre en ønskerubrikk etterpå, er det noe dere lurer på eller vil se eller vite min mening om? Spytt ut.

3 kommentarerjump into the fog

Hei og godt nytt år mine kjære lesere. Jeg har trengt litt tid borte fra bloggen men det er deilig å være tilbake. I dag har det vært tåkete og jeg har sunget jump into the fog for meg selv mesteparten av dagen. Jeg kan nesten ikke tro at jeg har sett wombats live. Da gråt jeg og lo jeg om hverandre. En helt fantastisk opplevelse var det iallfall. Ååååeh, jeg vil ha festivaler og sommer og musikk og fine kjoler og blomsterkroner og lette sko.

Siden sist har jeg ladet batteriene, tumblet, instagrammet, vært med familien, ordnet paristur med Ole (wee) og startet på siste semester på videregående. Dette halvåret her kommer det sikkert til å bli intenst og vanskelig for meg å følge opp bloggen men jeg skal som alltid gjøre så godt jeg kan. Jeg håper dere alle har hatt det veldig fint i jula og at dere er klare for å stå på nå frem til sommeren. Åh mine fine lesere, jeg kunne ikke satt større pris på alle kommentarene fra dere som har savnet meg mens jeg har vært fraværende. Det varmer veldig at det er noen som bryr seg om at jeg babler i vei her på siden min. 

Det er blitt kaldt ute, men snøen mangler ennu her i Tønsberg. Har du snø? For å holde varmen bruker jeg min nye kåpe fra sheinside, direktelink finner du her. Den er skikkelig god og varm. Stilen min er like kjedelig som en tømmerstokk om dagen, men likevel skal jeg poste et dagens antrekk for dere etterpå (så kan dere se litt hvor det ligger, haha).

13 kommentareren kopp kaffe (med melk)

Dagen går ekstra sakte når man ligger syk hjemme. Jeg håper sånn jeg blir bedre før helgen, fordi jeg skal jobbe fredaglørdagsøndag. Og da er det greit å være litt frisk. Det har vært fint vær ute i dag, men nå er sola på vei ned og jeg vurderer å gå meg en tur for å få litt frisk luft. Kanskje går jeg til butikken og kjøper en bolle og vitaminvann. Ikke det at vitaminvann hjelper noe mot sykdom, men det er jo så voldsomt godt. 

I sted drakk jeg en kopp kaffe med melk og tok like gjerne noen bilder av den i samme slengen. Liker du kaffen din med eller uten melk? 


(koppen har jeg fått av en venninne)

11 kommentarerdager som dette

Hei finiser. I dag har jeg forsøket å redigere header, spist tomatsuppe med ekstra makaroni og gjort litt lekser. Jeg har ikke så fryktelig spennende liv om dagen, og da blir det av og til innlegg som dette.

I dag er jeg sliten, hvordan er det med deg?


9 kommentareryou walk, you run

Fin sang.

Hei fine dere. I dag har jeg vært på skolen til sent, drukket latte, og spist sushi til middag. Jeg håper dere har hatt en fin uke hittil og wee jeg skal på håkan til fredag og jeg gleder meg veldig. Ser jeg noen av dere der? Åhh gleder meg masse. Her er et bilde av meg fra i dag. Kjolen min er ny og fra martofchina, direktelink her. Novemberkyss.

5 kommentarerom videoblogg

Hei fine dere.  Nå nyter jeg min andre kopp vaniljete hos Ole. Snart skal jeg hjem, og en av planene for dagen er å spille inn en videoblogg (som jeg er redd for kritikk på, men jeg skal legge den ut for det). Jeg skal også få et lite besøk av fine Siv Amanda. Etter det skal jeg hjelpe Frida å stenge på jobb, siden hun tar vakta mi så lovte jeg hun det. Så kommer hun ikke så seint hjem. Dette var litt søndagsplaner for min del.

 Nye bilder har jeg ikke tatt så dere får noen jeg tok tidligere i uken i min fine fine kjole 

13 kommentarerfredag fredag fredag fredag

Hei finiser. Jeg håper at det står bra til med dere og jeg håper du vet hvor fin du er (du er kjempefin). Tusen takk for at du klikket deg inn i dag igjen. Vet du? Jeg prøver å ordne en julekalender her på bloggen og foreløpig ser det bra ut. Ja, dere leste riktig. En giveaway hver dag frem til julaften. Hørtes ikke det bra ut? Det er ikke ennå hundre prosent sikkert, men jeg skal prøve å få det til. Siden dere er best.

Dagens er blomstrete skjorte og bustete hår. I dag har jeg ledd og i dag har jeg gjort naturfag. Bussturen fra skolen var lengre enn den pleier og jeg duppet av. En full rutebilstasjon og en vaniljelatte senere var jeg på vei hjem. Nå er jeg hjemme, varmer meg på dataen og spiser frokostblanding sammen med katten. Sola har ikke gått ned ennå og det er deilig å ikke komme hjem til mørke vinduer for en gangs skyld.

Fredagsnuss til alle sammen. 

9 kommentarer(lillelørdag)

Åh så flinke dere er. Det er i dag er det lillelørdag og vi er allerede halvveis i uka. Jeg syns du er flink som står opp om morgenen, selv om det er mørkt ute og kaldt på gulvet. Jeg syns du er flink som holder ut skoledagene selv om du er så sliten at du krysskjeler med øynene. Åh, det er så sliten jeg er nemlig. Og det verste er at det hoper seg opp med skoleoppgaver nå. Jeg burde egentlig ikke ta meg tid til å blogge men det gjør jeg nå likevel.

Tuuusen takk for alle de fine kommentarene på gårsdagens antrekk, det er så koselig når dere tar dere tid til å kommentere. Det setter jeg enormt stor pris på.


(et lite bilde jeg tok for en stund siden) 

Novemberkyss til alle.

8 kommentarerminusgrader rensar luften

Åh, det er så kaldt ute nå at jeg har på to strømpebukser og stort skjerf. Jeg har fått en bok som er sånn fagbok i sminke (skal vise dere den senere) og jeg ble inspirert til å sminke meg mindre så i dag la jeg vekk løsvippene. Det er behagelig, men jeg føler meg ikke noe fin (jeg vil sånn føle meg fin, så jeg sverger til løsvipper). Jeg skulle ønske jeg følte meg fin hundre prosent naturlig, men sånn er det ikke for meg.

Hm, i går hentet jeg pakker og de ferdigfremkalte bildene fra amsterdam. Jeg vil vise dere, men scanneren er ødelagt. Så fort den er oppe igjen skal jeg vise dere (lover). Nå sprayet jeg nettopp rommet med escadaparfymen og i sofaen sitter jeg med c'est la mort- spotifylista mi på shuffle. Kråkesølv var først ut.

Over til noe annet, hva gjør dere om dagen?  Er dere slitne i høstmørket eller har dere kommet dere over kneika og gleder dere til snø og jul? Fortell meg hvordan det går med dere og hva du tenker på om dagen? Hva er du glad for og hva plages du av? 


23 kommentarervondt

Minusgrader renser luften og kulden bet hardt i kroppen i dag. Jeg har ennå vondt etter en tur jeg gikk til morgenen i dag. Helt ærlig så har jeg har ikke hatt en bra dag. Jeg har sovet, drukket te, hørt på regnet og beundret blomstene jeg kjøpte til meg selv. De er veldig pene. Zelda har heldigvis stort sett holdt meg med selskap. Jeg har flere ting jeg burde gjort i dag som jeg kun har brukt krefter på å dytte foran meg. Men det skal vel være noen dager som dette også?

Nå skal jeg rydde, bade og se en film.


6 kommentareren rosedrøm av en genser

Hei fine dere. I dag er jeg hjemme tidligere enn vanlig og jeg skal få besøk etterpå. Jeg burde egentlig rydde rommet, men så fikk jeg denne fine genseren i posten i dag. Jeg kjøpte den på ebay, og har samme i rosa. Jeg fant en side for en stund siden hvor man kan lage gifs som jeg hadde helt glemt. Tenkte jeg skulle prøve meg på det i dag. De blir litt kleine men det er vel ikke til å unngå. Slik er det jo med videoblogger også.

Åh, jeg elsker den nye genseren min. Nå skal jeg lage meg en kopp te og starte å rydde litt iallefall.

imageimage


12 kommentarerfin dag

I går var jeg på skolen, og dro like på jobb på nye waynes. Ja, vi har åpnet på Foynsenteret også og jeg vil påstå at det er enda koseligere der. Åh, så fint det er. Jeg anbefaler absolutt alle å ta en titt. Vi er ikke helt ferdig, men det er åpent og alle er velkomne.

Jeg sov hos Ole og våknet tidlig for rett før ti skulle jeg nemlig ta bussen til Kristiansand og besøke storebroren min. Åh, jeg har hatt en fin dag. Jeg har gått mye rundt i byen, ledd mye, drukket kaffe og kjøpt et fint skjørt. Åh jeg har det fint her. Nå skal vi snart lage pastasalat og kose oss med det. Jeg tok noen bilder med mobilen i dag. 1. Stuen til Jarand. 2. Jarand og meg i matbutikken 3. selfie jeg tok på badet. Kjolen jeg har på er fra zlz (direktelink).


6 kommentarerfolk viskar om oss

Åh, i dag har jeg vasset i flammerødt løv og drukket mindre te enn man skulle trodd jeg hadde gjort på en regnværsdag. Ja, dagen startet som en tung regnværsdag og med det fulgte regnværshumør (og personlig er ikke det favoritthumøret). Jeg var sliten før dagen hadde startet og jeg hadde ikke lyst på mat selvom magen skrek. Antrekket mitt i dag har vært regnjakke og et skjerf som er større enn meg. Nå regner det ikke mer og humøret er lettere enn for noen timer siden. Jeg hjemme, har tatt av strømpene og drikker te med eple og hylleblomst i lag med håkan. Kanskje en perfekt kombinasjon, det. 

Her er sangen som går nå.


8 kommentarerdu fann kjærligheit på første forsøk

Fin sang.

Hei på dere. Nå sitter jeg i sofaen hos mormor etter en god frokost: Kaffe, croissant og hjemmelagde bollerundstykker. Nå tar mormor oppvasken og mamma styrer med noen utemøbler. Jeg hjalp til å dekke av, men nå bare sitter jeg her (og blogger da). Det er fint å være hos mormor. Det er på en måte roligere her, hun har alltid noe godt på lur, pluss at jeg får låne ullsokker her. 

Har dere husket å stille klokka da dere? 


9 kommentarerDagens antrekk - prikker og rosa

I dag er en solskinnsdag hvor bladene danser med vinden og jeg vil være med. Jeg er verken et blad eller kan danse, men det ser så fint ut. Jeg syklet en liten tur til byen, drakk en kaffi, gav penger til en tigger, stakk turen innom noen bruktbutikker og kjøpte vin på polet. Det ble en kort men fin tur og hvertfall fire mennesker smilte til meg, derfor anser jeg den som vellykket. Nå som jeg er hjemme kom jeg på at jeg skulle ha kjøpt nylonstrømper og sjokolade også. Kanskje tar jeg meg en sykkeltur til senere i dag.

Før jeg dro tok jeg noen bilder av dagens antrekk. Hva syns dere?


13 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Julekalender 2013
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013