nest siste dag i amsterdam


Hei og god kveld fineste dere. I dag har vi leid oransje sykler, sett mange fine bakgater og blomster, sol og varme blader. Vi tok en selfie på en bru og spiste middagspannekaker på pannekake huset. Jeg har hatt en så utrolig fin dag i dag. Pluss at jeg har kjøpt meg en rød cape som er superfin. Egentlig skulle vi på kattemuseum i dag men det syklet vi bort fra. Faktisk leverte vi syklene fem minutter etter sykkelutleiingen stengte.

Nå skal vi ut og spise, ha en fantastisk kveld. Vi snakkes vel ikke før jeg er hjemme tror jeg. Hadeeee. 

0 kommentarerfinfin dag

(åååååhhhhhhhhhh idag har vært en fin dag)

Først så våknet vi sånn at vi så vidt rakk frokosten. En kopp te, en banan og en toast senere kasta jeg meg i dusjen mens Ole så på serier på senga. Vi tok morgenen med ro, men passet på å komme avgårde passe tidlig. Ganske fort fant vi ut at van gogh museet var gåavstand og etter en kjapp tur innom supermarkede trasket vi bortover.

(Jeg glemte kameraet i garderoben, og det er jeg glad for siden det gav alt mitt fokus til bildene). Det var en helt fantastisk opplevelse. Å se så mange av maleriene hans kun en halvmeter unna var veldig sterkt og jeg ble absolutt rørt. Jeg måtte telle til ti inni meg mange ganger for å ikke renne over. Jeg kjøpte dessuten to kopper og en paraply med maleriprint.

Vi drakk smoothie og delte en pakke skittles i parken utenfor og ellers i dag har vi tatt sånn kanalbåt under bruene. Nå er vi på hotellrommet og slapper av.

0 kommentarermorgen/kveld


Morgen: vita coco på vei til sentrum. Den nøytrale er best, men den var det ikke mer igjen av.
Kveld/nå: Ny rosa kosebukse og nye mopsesokker. Ser på youtubevideoer ved siden av kjæresten.

Vi har shoppet litt, sitti på kafé, spasert i sola og hatt det fint og etterpå skal vi ut og spise. Noen som vil ha innkjøpsvideo når jeg er hjemme forresten? 

0 kommentareramsterdæmBil, tog, fly og buss. Så gikk vi litt i sola mens vi rulla kofferten igjennom blader. Alt er på en måte litt varmere her. 14 grader, men solen skinte varmere, smilene var varmere enn kalde norske skuldre og ikke minst var bladene rødflammete. Mellom parkerte sykler og kaffebarer, der var vårt hotell. Smal trappoppgang men bredt smil opp til hotellresepsjonen. Siden vi kom har vi funnet ut hvor vi ligger i forhold til sentrum, tatt en kaffe og spist kveldslunsj: Rundstykker, druer, vita coco og arizona. Skal ta flere bilder enn noe som ser ut som en klmreklame imorgen. 

0 kommentarer


Hei og velkommen til min lille verden. Jeg heter Idunn og er (selverklært) prinsesse. Jeg er en gladjente av en 18åring som kommer fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg håper du blir til te?

Bloggen min består av positiv energi, følelser, hverdagen min, tanker, kjærlighet, stil og skjønnhet, meninger, musikk, videoblogger og masse rosablogging.

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt: iiduunn@hotmail.com
Instagram: prinsesseidunn
Twitter: Prinsesseidunn

Bloglovinkategorier


amsterdam
Anbefalinger
Arbeidsuke i Cosmopolitan - 2010
Comenius project
edinburgh
Episk
Foto
Frankrike - April 2011
Frankrike - Juli 2011
Følelser
Hellas - Juli 2010
Hverdag
iphonedeksler
Kina (beijing) - mars 2013
Konfirmasjonen min - 2010
Konkurranser
Meninger og tankevirvling
Musikk
MyGoodAct - A place for people who care.
Nydeligheter
Personlia
Reisesyk
Shopping, nytt og sånn
Sitater og ordtak.
Skjønnhet
Sponset
Spørsmål og svar
Stil
Subway
Sukkersøtt
Tanzania med Norsk Nødhjelp
Video
Vurderinger
Would you rather ~
Ønskerubrikker

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012